🍁
🌼همیشه که نباید بنشینیم و
🍂
💛بدیهایِ زندگیِمان را مرور کنیم؛
🍁
🌼گاهی باید نشست و
🍂
💛پا بر روی پا انداخت و
🍁
🌼خوشیها را شمرد،چای نوشید
🍂
💛و پشت کرد به تمامِ نداشتنها
🍁
🌼و غصههایی که عمری
🍂
💛با آنها زندگی کردیم
🍁
❤️🗣 صلوات بر حضرت عسکری علیه السلام به نقل از خود آن بزرگوار
ابومحمّد عبدالله بن محمّد نقل می کند که حضرت عسکری علیه السلام در سال 255 هجری در سامرا این صلوات را به من تعلیم دادند.
پس بر حسن بن علیّ العسکری این گونه صلوات فرست:
«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ الْبَرِّ التَّقِيِ، الصَّادِقِ الْوَفِيَّ، النُّورِ الْمُضِيءِ، خَازِنِ عِلْمِكَ، وَ الْمُذَكِّرِ بِتَوْحِيدِكَ، وَ وَلِيِّ أَمْرِكَ، وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ، الْهُدَاةِ الرَّاشِدِينَ، وَ الْحُجَّةِ عَلَى أَهْلِ الدُّنْيَا. فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَصْفِيَائِكَ وَ حُجَجِكَ وَ أَوْلَادِ رُسُلِكَ، يَا إِلَهَ الْعَالَمِين!» (مصباح المتهجد، ج1، ص405)
✅ شایسته است که به نیابت از مولایمان، حضرت صاحب الزّمان علیه السلام این صلوات را بر پدر گرامیش تقدیم کنیم.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🔅آیا می خواهید با حضرت عسکری علیه السلام محشور شوید؟
علىّ بن عاصم از حضرت جواد عليه السّلام و آن حضرت نيز به واسطه پدران بزرگوار خود علیهم السلام از حسين بن علی عليه السّلام نقل می کنند كه فرمود: روزى به خدمت جدّم رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله رسيدم. پس آن حضرت فرمود: ... خداوند تبارك و تعالى در صلب علیّ بن محمّد النّقی علیه السلام نطفه اى قرار می دهد و او را نزد خود حسن می نامد. وى را همچون نورى در شهرها قرار می دهد، در زمينش خليفه می گرداند و مايه عزّت امّت جدّش می کند و هادى و راهنماى شيعيانش نموده، نزد پروردگارش او را شفيع آنان خواهد کرد. خداوند او را مايه نقمت و عذاب مخالفين قرار داده، و براى دوستانش و كسانى كه او را امام خود بدانند، حجّت و برهان می گرداند.
پس پیامبر صلّی الله علیه و آله فرمود: حسن بن علیّ علیه السلام این چنین دعا می کند:
«يَا عَزِيزَ الْعِزِّ فِي عِزِّهِ! يَا عَزِيزُ! أَعِزَّنِي بِعِزَّتِكَ، وَ أَيِّدْنِي بِنَصْرِكَ، وَ أَبْعِدْ عَنِّي هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ، وَ ادْفَعْ عَنِّي بِدَفْعِكَ، وَ امْنَعْ مِنِّي بِمَنْعِكَ، وَ اجْعَلْنِي مِنْ خِيَارِ خَلْقِكَ، يَا وَاحِدُ! يَا أَحَدُ! يَا فَرْدُ! يَا صَمَدُ!»
(در نقل کفعمی، این عبارت نیز در انتهای دعا آمده است: «یَا مَن لَمْ يَلِدْ وَ لَمْ يُولَدْ وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُواً أَحَدٌ!»(مصباح کفعمی،ص305))
سپس رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود:
مَنْ دَعَا بِهَذَا الدُّعَاءِ حَشَرَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مَعَهُ، وَ نَجَّاهُ مِنَ النَّارِ وَ لَوْ وَجَبَتْ عَلَيْهِ.
هر كس خدا را با اين دعا بخواند، خداوند او را با حسن بن علی محشور مى نمايد و وی را از آتش نجات می دهد، هرچند آتش بر او واجب و لازم شده باشد. (کمال الدّین، ج1، ص267)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🔅🙏 «نماز هدیّه» به حضرت عسکری علیه السلام به نیابت از مولایمان حضرت صاحب الزّمان علیه السلام
مرحوم سیّد بن طاووس در کتاب «جمال الاسبوع» از یکی از معصومین علیهم السلام روایت می کند که فرمود:
کسی که ثواب نماز خود را برای رسول خدا صلّی الله علیه و آله، و امیرالمؤمنین علیه السلام و اوصیاء بعد از او علیهم السلام قرار دهد، خداوند ثواب نماز او را بسیار بسیار می گرداند تا نفسش قطع شود. در آن حال(یعنی قبل از جان دادن) به او می گویند: ای فلانی! الطاف تو و هدیه تو به ما، هم اکنون برای تو مفید خواهد بود. امروز، روز جبران کردن و پاداش دادن به توست. دلت خوش و چشمت روشن باد برای آنچه خداوند برای تو آماده نموده است، و گوارایت باد آنچه به آن رسیدی.
راوی سؤال می کند: انسان چگونه می تواند، نمازش را هدیه نماید؟ حضرت می فرمایند: نیّت کند که ثواب نمازش را برای رسول خدا صلّی الله علیه و آله قرار دهد، و اگر امکان داشت علاوه بر 50 رکعت نماز(یعنی نمازهای واجب و نافله آنها)، حتی اگر یک نماز دو رکعتی هم باشد، بخواند و هر روز به یکی از این بزرگواران هدیه نماید.
طریقه خواندن این نماز بدین گونه است:
دو رکعت نماز بخوان و هر دو رکعت را با یک یا سه یا هفت تکبیر شروع کن.
در همه رکوع ها و سجده ها، بعد از ذکر تسبیح، 3 بار بگو: «صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ»
و بعد از سلام نماز، جهت هدیه این نماز به حضرت عسکری علیه السلام چنین بگو:
«اللَّهُمَّ أَنْتَ السَّلَامُ، وَ مِنْكَ السَّلَامُ، يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِكْرَامِ! صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ الْأَخْيَارِ، وَ أَبْلِغْهُمْ مِنِّي أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ. اللَّهُمَّ إِنَّ هَاتَيْنِ الرَّكْعَتَيْنِ هَدِيَّةٌ مِنِّي إِلَى عَبْدِكَ وَ ابْنِ عَبْدِكَ، وَ وَلِيِّكَ وَ ابْنِ وَلِيِّكَ، سِبْطِ نَبِيِّكَ، الْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ ابْنِ الْمَرْضِيِّينَ علیهم السلام. اللَّهُمَّ فَتَقَبَّلْهُمَا مِنِّي، وَ اَبْلِغْهُ إِيَّاهُمَا، وَ اَثِبْنِي عَلَيْهِمَا اَفْضَلَ اَمَلِي وَ رَجَائِي فِيكَ وَ فِي نَبِيِّكَ وَ وَلِيِّكَ وَ ابْنِ وَلِيِّكَ، يَا وَلِيَّ الْمُؤْمِنِينَ! يَا وَلِيَّ الْمُؤْمِنِينَ! يَا وَلِيَّ الْمُؤْمِنِين!»
(جمال الأسبوع، ص15-16و 20)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🗣💎🌑 دوستان و سروران گرامی!
به اطلاع می رساند که سایت الکفیل، به مناسبت شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام در 8 ربیع الثانی، جهت زیارت آن بانوی مکرّمه در مدینه منوّره، در آدرس زیر ثبت نام می کند:
https://alkafeel.net/zyara/
با ثبت نام در این آدرس، بانوی دو سرا را به نیابت از مولایمان، حضرت صاحب الزّمان علیه السلام زیارت نماییم.
توجه: از طرف سایت، یک نفر زیارت می کند و نمازمی خواند و سپس برای کسانی که ثبت نام کرده اند، اتمام زیارت اعلام می شود.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🌑 هشتم ربیع الثانی، روز شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام(قول غیر مشهور)
1)مرحوم اربلی در «کشف الغمۀ» می نویسد:
رُوِيَ أَنَّهَا بَقِيَتْ بَعْدَ أَبِيهَا أَرْبَعِينَ صَبَاحاً. (بحارالأنوار، ج43، ص186 به نقل از كشف الغمة)
روایت شده است که عمر حضرت زهرا علیهاالسلام بعد از پدر گرامی خویش چهل روز بوده است.
2)ابن فتال نیشابوری در «روضۀالواعظین» می نویسد:
مَرِضَتْ فَاطِمَةُ علیهاالسلام مَرَضاً شَدِيداً، وَ مَكَثَتْ أَرْبَعِينَ لَيْلَةً فِي مَرَضِهَا إِلَى أَنْ تُوُفِّيَتْ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهَا. (بحارالأنوار، ج43، ص191 به نقل از روضۀ الواعظین)
حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام شدیداً مریض شد و به مدت چهل روز با آن مریضی که به واسطه آن فوت کرد، زندگی نمود.
3)ابن شهر آشوب در «مناقب» می نویسد:
موقعى كه رسول خدا صلّی الله علیه و آله از دنيا رحلت كرد از عمر حضرت فاطمه هجده سال و هفت ماه گذشته بود، ... قربانى گفته است: وی بعد از پدر بزرگوارش مدت چهل روز زنده بود. (بحارالأنوار، ج43، ص180 به نقل از مناقب)
بنابر روایتی که شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام را چهل روز بعد از شهادت رسول خدا صلّی الله علیه وآله گزارش می کند، روز هشتم ربیع الثانی، روز شهادت آن بانوی گرامی می باشد. شیعیان کشورهای عربی برای این قول از شهادت، ارزش ویژه ای قائل هستند و لذا به عزاداری می پردازند و جشن میلاد حضرت عسکری علیه السلام را در دهم ربیع الثانی که قول دیگر میلاد است، برگزار می کنند.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
💎👌🌈برای باز شدن گره ها و مشکلات شما، راهی مستقیم تر، روشن تر، صاف تر و نزدیک تر از امام زمان علیه السلام نیست
مرحوم آیت الله تولایی خراسانی در سخنرانی خود در مسجد جامع زاهدان، در ماه رمضان سال1390قمری می فرمود:
والله ای مردم زاهدان! به والله قسم! راهی برای گشایش و بازشدن گره های شما، از راه امام زمان علیه السلام مستقیم تر، روشن تر، صاف تر، نزدیک تر به مقصد نیست. به همه چیز نذر می کنید، به همه چیز متوسل می شوید، امّا شیطان نمی گذارد که نذر امام زمان علیه السلام کنید. به آخوند محل تا آيةالله مرجعتان، از افسر کشیک کلانتری گرفته تا به نخست وزیر خود، به همه اینها متوسل می شوید، امّا به امام زمان علیه السلام متوسل نمی شوید. شیطان شما را گول زده است. شیطان ما را از راه مستقیم و از صراط مستقیمی که خدا برای ما باز کرده است منحرف می کند؛ خوب هایمان را می گویم، به بدها کار ندارم.
خانم ها نذر بی بی سه شنبه می کنند، کماچ درست می کنند، نذر آش ابودرداء می کنند، از این چرت و پرت ها که نه سر دارد و نه ته دارد! نذر امام زمانت بکن. سفره به نام فلان بی بی موهوم که کلثوم ننه گفته است، نگیر. آجیل و شیرینی و میوه و همه را حرام می کنی! سفره به نام امام زمان علیه السلام پهن کن، چهار تا نوکر امام زمان علیه السلام ، اهل علم، همین ها که نوکرهای امام زمان علیه السلام هستند، و ظاهر دین شما معلول زحمات آنهاست، دعوت کن. البته نوکرها درجات دارند، مگر همه نوکرهای آن حضرت، 100 درصد خوب و پاک و طیب و طاهر و معصوم از گناه هستند؟ نخیر. سفره به نذر امام زمان علیه السلام بیانداز، نوکرها، اهل علم را دعوت کن، یک دعای ندبه ای بخوانند، یک زیارت امام زمانی بخوانند، یک توسلی به امام زمان علیه السلام بجویند و امام زمان علیه السلام را شفیع در درگاه خدا کنند برای رفع گرفتاری، برای گشایش و برای قضای حاجتت. امّا اصلا در این فکرها نیستی! شیطان نمی گذارد که در این فکرها بیفتی.
متوجه به هر مقام روحانی می شوید جز به امام زمان علیه السلام . متوسل به هر مقام مادی و روحانی می شوید جز به امام زمان علیه السلام . خوب های ما اینطور هستند، به بدها که کار ندارم. این ها کارهای شیطان است.
(سخنرانی های مسجد جامع زاهدان، روز 30 ماه رمضان 1390 قمری)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
💖 7 نکته برای اینکه قهرمان بانوی تان باشید 💖
➖➖➖➖➖➖➖➖
1. لبریز محبتش کنید. به عنوان یک مرد و یک همسر به بانوی تان عشق بورزید و یادش بیاورید که چطور عاشقش شدید. قلبش و ذهنش دائما به شنیدن این نکته نیاز دارد.
2. حمایتش کنید. هرکسی در زندگی با مسائلی رو به رو می شود. شما همراه و یاور بانوی تان هستید، پس وقتی با مشکلی مواجه می شود، برای حمایت او در کنارش باشید. در این صورت هم قهرمان خواهید بود.
3. به او گوش کنید. به عنوان یک همسر، شانه ای برای اشک های او باشید؛ کسی که می تواند در کنارش پناه بگیرد. لازم نیست تا زمانی که نخواسته، مشکلاتش را حل کنید. فقط خوب گوش کنید.
4. با هم وقت بگذرانید. وقت گذاشتن برای یکدیگر، تضمین کننده یک ازدواج و خانواده سالم است. از انجام کارها با هم لذت ببرید، اوقات و خاطره های تان به عنوان یک زوج و یک خانواده را ماندگار کنید.
5. به جزییات توجه کنید. تغییر مدل مو و هماهنگ کردن لباس های جدید را ببینید. ابراز حس هایش با صورت و ظاهر را درک کنید. حواس تان به موقعیت های مهم مانند سالگردها و تعطیلات باشد. برای تهیه یک هدیه متناسب برنامه ریزی کنید.
6. به استراحتش اهمیت بدهید. وقتی بچه دار می شود، شرایط تغییر می کند. همسرتان گاهی نیاز به استراحت دارد؛ حتی شاید لازم داشته باشد از همه چیز کمی دور شود. شما میتوانید خودتان داوطلب مراقبت از بچه ها بشوید تا فراغتی هم برای خودش داشته باشد، نه اینکه او درخواست کند.
7. قدردان او باشید. بگذارید بانوی تان بداند که قدر او را می دانید. از کوچکترین لطف های او تشکر کنید. به او بگویید تا بداند چقدر برایتان مهم است.
4_5848237773307250895.mp3
5.65M
دخترها گوش کنن👆
⁉️چرا هر چی دعا میکنم خواستگار برام نمیاد یا جور نمیشه؟!😔
[خانم همیز]
💕💕
مادران و جملات معروف آنها❤️
_یک ساعته دیرت شده
فرض کنید که شما به مادرتان بگویید که میخواهید هشت صبح بیدار شوید. مادر، چون میداند اگر از ساعت هشت بیدارتان کند، در نهایت ۹ هم بیدار نمیشوید، فرایند تهدید، ارعاب و هشدار را از ساعت هفت صبح شروع میکند: «بلندشو؟! ساعت ۹ شده! دیرت شد! بدبخت میشی ها!» و، چون شما میدانید وقتی مادر میگوید ساعت ۹ شده پس قطعاً هشت هم نشده، پس میگویید: «اصلاً من این درسم رو حذف میکنم.»
_من که سیرم، شما بخورین!
فقط مامانها میتوانند وقتی غذا کم است ناگهان سیر شوند. مادر است دیگر با حرص خوردن، غصه خوردن و هوا خوردن هم سیر میشود تا دیگران واقعاً سیر شوند.
_بخور جون بگیری، رنگت پریده!
از نظر ۹۹ درصد مادرها ۹۹ درصد بچهها در ۹۹ درصد مواقع رنگ شان پریده است و باید یک چیزی بخورند تا جون بگیرند.
_چرا تلفنت رو جواب نمیدی؟
از لحظهای که یک مادر با فرزندش تماس میگیرد و فرزند جواب نمیدهد، این پیش بینیها در ذهن مادر شکل میگیرد.
بوق اول:معلوم نیس باز کجا رفته
ثانیه ۶: شوهرش خفهاش کرده
ثانیه ۷: نکنه رفته زیر تریلی . ای خدا ای پیغمبر به فریادمون برس
ثانیه ۹: بچه تلفن را برمیدارد.
ثانیه ۱۰: ذلیل بشی، دلم هزار راه رفت
چرا تلفنت رو برنمیداری؟ تقصیره باباته یه بار محکم نزد تو گوش ت! و ....
_حالا ناهار چی بپزم؟
مامانها سر سفره صبحانه معمولاً میپرسند: «حالا ناهار رو چی کارش کنم؟» موقع ناهار هم همین سوال را درباره شام میپرسند، اما هیچ فرقی نمیکند بقیه اعضای خانواده چه جوابی بدهند، چون مادران گرامی در نهایت متناسب با چیزی که در خانه است، یک حرکت خلاقانه میزنند. انصافاً هم با این گرانیها کار مادرها سخت شده، الان فقط میشود «نان شکم پر» درست کرد که داخلش با پنیر یا در حالت لاکچری تخم مرغ پر شده است.
_آقا محمدجواد بیا این جا!
مادرها وقتی خوشحال بودند، فحش میدادند و وقتی ناراحت بودند با احترام صحبت میکردند.
فرض کنید بچه یک نقاشی خوشگل میکشید مادر میگفت: «وااای، پدرسوخته، تو این غلطا رو از کجا یاد گرفتی؟!»، اما وقتی بچه خرابکاری میکرد، لحن مادر جدی و رسمی میشد: «آقا محمدجواد، تشریف بیارین این جا کارتون دارم!» وقتی بچهای با این لحن خطاب میشد تا پیش مادرش میرسید تمام خلافهایش را یک دور مرور میکرد.
_حالا بذار بابات بیاد
مادرها استاد خلق موقعیتهای هیچکاکی با گفتن چنین دیالوگهایی هستند: حالا بذار بریم خونه! یا حالا بذار مهمونا برن! و از همه مهمتر: حالا بذار بابات بیاد!
_درمان قطع عضو با دمنوش
مادربزرگها حتی برای دست و پای قطع شده هم دمنوش تجویز میکنند. در مواردی هم چای نبات، اما مادرهای جوانتر معمولاً هر بیماری را با سوپ درمان میکنند. یعنی، چون شما مریض شدید مادرتان به پدرتان میگوید: «حال این بچه خوب نیست. سر راهت براش از رستوران سوپ بگیر. حالا که تا اون جا میری برای منم جوجه با استخون بگیر. بگو آب دار برداره. زود باش که بچه تلف شد.»
_دست نزن، مال مهمونه!
یکی دیگر از ویژگیهای مشترک مادرها، بهخصوص مادران عزیز میان سال این است که چیزهای خوب را برای روز مبادایی که ممکن است مهمان ناخواندهای برسد در منزل مخفی میکنند.
_پس انداز داشتن در هر شرایطی
مادرها به یک منبع شگفت انگیز پس انداز وصل هستند که میتوانند همزمان گرفتاری پدر را رفع کنند، برای یک تازه عروس با کمک بقیه جهیزیه درست کنند و به بچهها هم پول بدهند. جالب این جاست که به پدر میگویند: «بیا این پول رو بگیر، اما بچهها نفهمن، چون توقع دارن به اونها هم پول بدم.»
ریزه کاریهای مادرانه
مادرها همه بچهها را به یک اندازه دوست دارند و بین بچهها فرق نمیگذارند به جز برخی موارد استثنا که بچه «تهتُغاری» باشد، شبیه عمهاش نباشد
مامانی باشد.شر نباشد و ۷۳ آیتم دیگر که در مجموع میشود ۹۸ درصد مواقع.
مادرها به بچهها سخت نمیگیرند به جز وقتی مهمان قرار است بیاید
از همه مهمتر مامانها نظر بچهها را موقع خرید لباس و کفش میپرسند فقط به رنگ، مدل و نوعش اعتنایی نمیکنند، همینطور اندازه اش، چون لباس باید بزرگ باشد که زود برای بچه تنگ نشود.
مادرهای عزیز با شما شوخی کردیم
قله ی قلب ما همیشه و همه جا فقط و فقط در تسخیر شماست😘
حرم
🕊🥀🕊🥀🕊🥀🕊🥀 🥀🕊🥀🕊🥀 🕊🥀🕊 🥀 🌷بسم الله الرحمن الرحيم🌷 #آشنايي با قرآن كريم #ويژه كودكان و نوجوانان
🕊🥀🕊🥀🕊🥀🕊🥀
🥀🕊🥀🕊🥀
🕊🥀🕊
🥀
🌷بسم الله الرحمن الرحيم🌷
#آشنايي با قرآن كريم
#ويژه كودكان و نوجوانان
بخش اول،جزء سي
🌿سوره فجر🌿
آزمايش هاي الهي
خداوند مهربان انسان ها را به روش هاي گوناگون آزمايش مي كند.گاه به او نعمت هاي فراوان مي دهد تا معلوم شود كه از نعمت هاي الهي چگونه استفاده مي كند.آيا شكر گزار است و از آن،در راه ايمان و رسيدگي به محرومان استفاده مي كند يا به خود مغرور مي شود و مي گويد خداوند مرا عزيز و گرامي داشته است و اگر مي خواست به ديگران هم نعمت مي بخشيد.گاه سختي و گرفتاري وسيله آزمايش مردم مي شود و در اين هنگام است كه انسان سست ايمان دچار نااميدي مي شود و گمان مي كند كه خداوند او وا خوار و گرفتار كرده است.
اما پروردگار يگانه در هر صورت انسان را به نيكي و مهرباني در حق ديگران ،مخصوصاً يتيمان و فقيران دعوت مي فرمايد.
🗒منبع:مجموعه آشنايي با قرآن كريم براي نوجوانان؛فرزانه زنبقي
نشر تاريخ و فرهنگ
🥀
🕊🥀🕊
🥀🕊🥀🕊🥀
🕊🥀🕊🥀🕊🥀🕊🥀