هدایت شده از حرم
🙏😢🌟اگر شما شیعیان نیز ضجّه بزنید و دعا کنید، خداوند قطعاً فرج و گشایش ما اهل بیت را می رساند
عَنِ الْفَضْلِ بْنِ أَبِي قُرَّةَ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام يَقُولُ: أَوْحَى اللَّهُ إِلَى إِبْرَاهِيمَ أَنَّهُ سَيُولَدُ لَكَ. فَقَالَ لِسَارَةَ. فَقَالَتْ: أَ أَلِدُ وَ أَنَا عَجُوزٌ؟ فَأَوْحَى اللَّهُ إِلَيْهِ أَنَّهَا سَتَلِدُ وَ يُعَذَّبُ أَوْلَادُهَا أَرْبَعَمِائَةِ سَنَةٍ بِرَدِّهَا الْكَلَامَ عَلَيَّ. قَالَ: فَلَمَّا طَالَ عَلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ الْعَذَابُ ضَجُّوا وَ بَكَوْا إِلَى اللَّهِ أَرْبَعِينَ صَبَاحاً، فَأَوْحَى اللَّهُ إِلَى مُوسَى وَ هَارُونَ يُخَلِّصُهُمْ مِنْ فِرْعَوْنَ، فَحَطَّ عَنْهُمْ سَبْعِينَ وَ مِائَةَ سَنَةٍ. قَالَ: فَقَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام: هَكَذَا أَنْتُمْ لَوْ فَعَلْتُمْ، لَفَرَّجَ اللَّهُ عَنَّا. فَأَمَّا إِذْ لَمْ تَكُونُوا، فَإِنَّ الْأَمْرَ يَنْتَهِي إِلَى مُنْتَهَاهُ. (بحار الأنوار، ج52، ص131-132 به نقل از تفسیر عیّاشی)
حضرت صادق علیه السلام فرمود: خداوند به حضرت ابراهیم علیه السلام وحی فرمود که تو به زودی، فرزنددار می شوی. حضرت ابراهیم علیه السلام موضوع را به همسرش ، ساره فرمود. ساره (با تعجّب) گفت: من بچه دار می شوم در حالی که پیرزنی هستم؟! لذا خداوند به حضرت ابراهیم علیه السلام وحی فرمود که ساره به زودی اولاد دار می شود، امّا فرزندانش به مدت 400 سال در عذاب خواهند بود، زیرا ساره، سخن مرا رد کرد. حضرت صادق علیه السلام در ادامه فرمود: وقتی که عذاب بر بنی اسرائیل طولانی شد، آنها چهل صباح به سوی خداوند، ضجّه زدند و شیون نمودند. پس خداوند به حضرت موسی و حضرت هارون علیهماالسلام وحی فرستاد که بنی اسرائیل را از دست فرعون نجات خواهد داد و لذا صد و هفتاد سال از دوران عذاب آنها کاست. پس حضرت صادق علیه السلام فرمود: اگر شما (شیعیان) نیز چنین کنید، خداوند قطعاً فرج و گشایش ما (اهل بیت) را می رساند، امّا اگر چنین نکنید، این امر آنقدر طول می کشد تا به منتهای خود برسد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج
هدایت شده از حرم
🌑😢 وقتی چشم من به صورت نحیف پدرم افتاد، یک حال انقلاب عجیبی پیدا کردم. بمیرم برای حسنین علیهماالسلام!
مرحوم آیت الله تولاّیی خراسانی در سخنرانی خود در مسجد صاحب الزّمانی بیرجند در شب 21 ماه رمضان 1394 هجری می فرمود:
خدا رفتگان شما را رحمت کند. پدر من در سنه شانزده خورشیدی از دنیا رفت. یک ناخوشی چند روزی کشید یک اندازه ای لاغر شد، رنگش هم تغییر کرد و بعد از دنیا رفت. غسلش دادند و آوردند در صحن مطهّر حضرت رضا علیه السلام. سه چهار ساعت از غروب گذشته بود. آمدیم و رفتیم نشستیم تا قبر کنده شود که بعد بدن پدرم را دفن کنند. من کنار جنازه پدرم بودم. همینطور به یاد پدرم بودم و گریه می کردم تا وقتیکه جنازه را بردیم در کنار قبر و رویش را باز کردند. سر کفن را که باز کردند و چشم من به صورت نحیف پدرم که رنگش پریده است، افتاد، یک حال انقلاب عجیبی پیدا کردم، خیلی عجیب. باور کنید همانجا نزدیک بود از غصّه زیاد سکته کنم. بالاخره زیر بغل مرا گرفتند و منصرفم کردند. وقتی از آن حالت بیرون آمدم، به فکر افتادم بدنِ بابای من زخم نداشت، بدن بابای من خیلی هم از بین نرفته بود، یک قدری بر اثر پنج شش روز ناخوشی، لاغر شده بود و قدری رنگش پریده بود و لاغر شده بود. حالم منقلب شد. یادم آمد که این آقازاده ها، امام حسن و امام حسین علیهماالسلام چه حالی داشتند؟ شما فکرش را بکنید الان بروید به خانه، خدایی نکرده ببینید یک چاقو خورده به بدن باباتون، خون ریخته روی ریشش، روی بدنش، حالش تغییر کرده، خاصّه چاقو زهر آلود هم بوده و رنگ بدن را تغییر داده است. شما چشمتان به آن چهره باباتون بیافتد، چه حالی پیدا می کنید؟ تازه شماها پسر هستید. اگر خواهرهای شما صورت باباشون را با آن حالت ببینند، چه حالتی پیدا می کنند؟ شما حساب آن را بکنید که بیست و هشت تا پسر و دختر، اینها دور تا دور نشستند و همه چشم هایشان به بدن غرقه به خون و مطهّر امیرالمومنین علیه السلام است. رنگ صورت علی علیه السلام زرد شده است، ریش مبارکش با پیراهنش پر خون شده است. امشب زهر به پای علی علیه السلام اثر کرده است، هی پاهایش را از شدّت درد، هی بلند می کند و هی دراز می کند. نگاه کردند این پای علی علیه السلام از شدت زخم قرمز شده است. ای وای، گاهی بی هوش می شود، و گاهی به هوش می آید. وقتی به هوش می آمد نگاه می کرد می دید دخترهایش دارند گریه می کنند. پسرها دارند اشک می ریزند. در همین موقع ها یک وقت دیدند چشم هایش را باز کرد صدا زد بچه ها خداحافظ. استودعکم الله، و الله خلیفتی علیکم. بچه ها همه تان را به خدا سپردم در همین بین یک وقت دیدند پا را به جانب قبله دراز کرد. بچه ها گریان و نالان بلند شدند، بچه ها همه جلو آمدند ببیند چه شده، همدیگر را نگاه کردند دیدند عرق مرگ بر صورت باباشان نشسته است. یک وقت دیدند بابا پلک هایش را بست. همین که نزدیک آمدند دیدند علی علیه السلام از دنیا رفت. وا علیاه! وا اماماه! وا شهیدا وا شهیدا!
(سخنرانی مسجد صاحب الزّمانی(خیرآباد نو) بیرجند، 1394 قمری، شب21 ماه رمضان)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
هدایت شده از حرم
👁👥 چه کنیم خدمت امام زمان علیه السلام برسیم؟
مرحوم آیت الله تولایی خراسانی در سخنرانی های مسجد سیّد عزیزالله تهران در ماه رمضان 1396 قمری می فرمود:
از من میپرسند چه کنیم خدمت امام زمان علیه السلام برسیم؟ وظیفه ما چیست؟ سائلین، مختلف هستند. من می خواهم سؤالات شما را ای سائلین مختلف الدّرجه و مختلف الطبقه، جواب دهم. جواب، یک کلمه است. تعیین وظیفه همه شما شیعیان هم هست، و آن این است که شیعه باید امام زمان علیه السلام را بیشتر از بچهاش دوست بدارد. حدیثی هست معتمد و معتبر که هم شیخ طوسی و شیخ صدوق رضوان الله علیهما نقل کرده اند که پیامبر صلّی الله علیه و آله فرمودند: ایمان به من نیاورده است آن کسی که من را از خودش بیشتر دوست نداشته باشد و اولاد من را از اولاد خودش بیشتر دوست نداشته باشد. کسی که اینطور باشد، ایمان به من نیاورده است.
محبت، گوهر عجیبی است. حدیث معتبر داریم که فرمودند: «مَن أحَبَّ حَجَراً حَشَرَهُ اللهُ مَعَهُ» و حدیث معتبر داریم که پیامبر صلّی الله علیه و آله فرمودند: «هَلِ الدّینُ الَّا الحُبُّ». باید امام زمان علیه السلام را دوست بدارید. باید او را از فرزندتان بیشتر دوست بدارید. اگر در این وادی افتادید و لو یک منزل رفتید، چیزهایی درک خواهید کرد که حالا با هزار مَن کتاب خواندن نمی فهمید. با پنجاه سال درس خواندن هم نخواهید فهمید. این حلوای طنطنانی است تا نخوری ندانی است. این، موضوعِ اکتسابی و استماعی نیست، شهودی و عینی است. باید در رشتهاش بروید تا بفهمید چه خبر است. باید امام زمان علیه السلام را بیشتر از بچه خود دوست بدارید. هرچقدر دوست می دارید به همان اندازه به آن حضرت چسبیدهاید. هر اندازه محبّت دارید به همان میزان، پیوند شما گرفته است. هرقدر محبّت دارید، به همان اندازه متولّی ولای او شده اید، و محبّت، آثار دارد. محبّت، نشانه دارد و به لفظ نمی شود.
محبّت در ما نیست، معطل نشوید. صدی، نود و نه دروغ میگوییم. اگر باشد، به حقّ حق قسم، بر خودتان فوری چیزهایی روشن می شود. هنگامی که بین چشمه و دریا اتصال برقرار شود، آب سریعاً از دریا به چشمه می آید و آب چشمه عوض می شود. اتّصال به کانون عطر که پیدا کردی سریع معطّر می شوی. میفهمید چه میگویم؟
حبّ، اتصال روحانی است. روح به روح متّصل میشود. اتصال جسمانی این است که من تو را بغل بگیرم. بدنم به بدنت بچسبد. اما اتّصال روحانی، به مسائل اتّصال جسمانی نیاز ندارد. حبّ، اتصال روحی از محبّ به محبوب است. همین که اتّصال پیدا کرد، حبّ محبوب بر محبّ غلبه می کند. از عطر او به این هم می رسد. از بوی خوش او به این هم می رسد. از نورانیت او به این هم می رسد. سایر کمالات او از علمش، حلمش، نورانیتش، قداستش، نظافتش نیز اینچنین است. اگر محبّت باشد، محبّ تغیر می یابد. کم کم محبّتش به پایه ای می رسد که مصلحت است در این که اتصال جسمانی هم باشد. خودشان را به تو ارائه می دهند. دستگیری ات میکنند، مثل هزاران هزار که کرده اند.
ای کسیکه میخواهی خدمت حضرت برسی! ای کسیکه میخواهی مقامات صالحه و درجات عالیه در دستگاه امام زمان پیدا کنی! ای شیعهای که اسمت را مؤمن گذاشته ای! وقتی مؤمن خواهی بود که امام زمان علیه السلام را بیشتر از بچه ات دوست بداری، لااقل به قدر بچه ات دوست بداری، لااقل به قدر رفیقت دوست بداری، لااقل به اندازه شاگرد مغازه ات که سالها برای تو کار کرده و كارگشای توست دوستش بداری. این، کلید وصل است. این، کلید وصال است. اگر توانستي با اين كليد، قفل را باز كني، به وصالش نايل مي شوي؛ و الاّ ديگر بیخود معطّل نشويد.
(سخنرانی های مسجد سیّد عزیزالله تهران، 30 ماه رمضان 1396 قمری)
هدایت شده از حرم
4_5794209524264995403.mp3
6.42M
فضائل و اعمال شب های قدر- حجةالاسلام بندانی نیشابوری
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
هدایت شده از حرم
19.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حیدر حیدر- محمود کریمی
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
هدایت شده از حرم
15.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیارت پنجم امیرالمؤمنین علیه السلام در مفاتیح الجنان- استاد مهدی صدقی
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
هدایت شده از حرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی العفو- محمود کریمی
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
❥༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅⊹━┅┄
🟩 با صاحب قرآن در بهار قرآن
💡جزء هجدهم قرآن و اشارات به حضرت حجت بن الحسن العسکری عجل الله تعالی فرجه الشریف ، مهدی موعود
سوره نور آیه ۵۵:
📖 وَعَدَ اللّهُ الّذينَ آمَنوا مِنكُم وَ عَمِلوا الصّالِحاتِ لَيَستَخلِفَنَّهم في الأرضِ كَما استَخلَفَ الّذينَ مِن قَبلِهِم وَ لَيُمَكِّنَنَّ لَهُم دينَهُم الّذي ارتَضي لَهُم وَ لَيُبَدِّلَنَّهُم مِن بَعدِ خَوفِهِم أمناً يَعبُدونَني لايُشرِكونَ بي شَيئاً وَ مَن كَفَرَ بَعدَ ذلكَ فاؤلئِكَ هُمُ الفاسِقونَ.
خداوند به کسانی از شما که ایمان آورده و عمل صالح انجام داده اند وعده فرموده که در زمین خلافت دهد ؛ چنانکه امم صالحِ پیامبران گذشته را جانشین پیشینیان خود ساخت و دینِ پسندیده آنان را بر همه جا مسلط و نافذ گرداند , و بر همه مؤمنان پس از ترس و هراس از دشمنان ، ایمنی کامل عطا فرماید که مرا عبادت کرده هیچ به من شرک نورزند و هر که بعد از آن کافر شود , پس آن گروه ، همان فاسقانِ تبهکارند.
❥✦༅✿༅✦❥═༅༅═┅──
🔚راوی میگوید : حضرت امام زين العابدين علیهالسلام این آیه شریفه را تلاوت كرده و فرمودند:
🔹هُم وَاللّهِ شيعَتُنا أهلَ البَيتِ ، يَفعَلُ اللّهُ ذلكَ بِهِم عَلي يَدَي رَجُلٍ مِنّا وَ هُوَ مَهدِيُّ هذِهِ الاُمَّةِ وَ هُوَ الّذي قالَ رَسولُ اللّهِ : لَو لَم يَبقِ مِنَ الدُّنيا إلّا يَومٌ واحِدٌ لَطَوَّلَ اللّهُ ذلكَ اليَومَ حَتّي يَاتي يَلي رَجُلٌ مِن عِترَتي إسمُهُ إسمي يَملاُ الأرضَ عَدلاً وَ قِسطاً كَما مُلِئَت ظُلماً وَ جَوراً.
🔸 آنها به خدا سوگند شیعیان ما اهل البیت هستند ؛ خداوند این کار را به دست مردی از ما انجام خواهد داد ، و اوست مهدی این امت(عليه السلام) , و هم اوست که رسولخدا (صلی الله عليه و آله) درباره اش فرمود: چنانچه جز یک روز از دنیا باقی نماند خداوند آن روز را آنقدر طولانی خواهد ساخت تا مردی از عترت من که نامش نام من است بیاید و زمام امور را به دست گیرد , زمین را پر از عدل و قسط میکند همچنانکه از ظلم و جور پر شده باشد.
📚تأویل الآیات الظاهرهًْ، ص۳۶۵/ العیاشی/ البرهان۱۰۵/۳
🔚 عَن أَبِیبَصِیرٍ عَنْ أَبِیعَبْدِاللَّهِ فِی قَوْلِهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَعَدَ اللهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الْأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دِینَهُمُ الَّذِی ارْتَضی لَهُمْ وَ لَیُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً یَعْبُدُونَنِی لا یُشْرِکُونَ بِی شَیْئاً قَالَ الْقَائِمُ وَ أَصْحَابُهُ.
🔸 ابوبصیر نقل میکند: حضرت امام جعفر الصادق در مورد آیه: «وَعَدَ اللهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُم فِی الْأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِن قَبْلِهِمْ وَ لَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دِینَهُمُ الَّذِی ارْتَضَی لَهُمْ وَ لَیُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا یَعْبُدُونَنِی لَا یُشْرِکُونَ بِی شَیْئًا» فرمودند: «این آیه دربارهی حضرت قائم و یارانش نازل شده است».
📚 بحارالأنوار، ج۵۱، ص۵۸/ الغیبهًْ للنعمانی، ص۲۴۰/ البرهان
✍ پینوشت:
صرف نظر از تفسیر ذیل این آیه کریمه ، ظاهر آیه فضای کاملا امن جامعه ای را ترسیم میکند که تماما دین خدا در آن حکمفرماست و مظاهر شرک از آن رخت برسته است.
پیداست که چنین تصویری تنها در زمان ظهور مصلح کل، حضرت صاحب الامر علیه السلام تحقّق پیدا خواهد کرد -عجل الله ظهوره- که به این مضمون روایات متعدّدی نیز نقل شده است.
◻️◽️#کلام_خدا_مدح_حضرت_امیرالمومنین_علیبنابیطالب علیه السلام
#شهر_الله شماره هفدهم
✨وَ لَئِنْ قُتِلْتُمْ في سَبيلِ اللَّهِ أَوْ مُتُّمْ لَمَغْفِرَةٌ مِنَ اللَّهِ وَ رَحْمَةٌ خَيْرٌ مِمَّا يَجْمَعُون.
و اگر در راه خدا شهيد شويد يا بميريد، يقيناً آمرزش و رحمتى از سوى خدا [نصیبتان شود]، بهتر از آنچه [آنان از مال و منال دنيا] جمع مىكنند
📖سوره آل عمران، آیه:157
✨در تفسیر البرهان ذیل آیه شریفه از امام باقر عليه السلام روایت کرده که به جابر فرمودند: آیا میدانی منظور از «سبیل الله» (راه خدا) در آیه چیست؟ عرض کرد نه به خدا سوگند تا از شما بشنوم. حضرت فرمودند: «سبیل الله» علی عليه السلام و فرزندان او هستند هرکس در ولایت او کشته شود در راه خدا کشته شده و هرکس در ولایتش بمیرد در راه خدا مرده است.
🟢 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🟢
#رمضان
✦༻⃘⃕▒⃟🕊️﷽༻⃘⃕࿉❖┅┄•✦༻⃘⃕
❗️❕عمریه نادان شبهه میکنند که شما شیعیان قائل به علم غیب حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام هستید، پس اگر اینگونه است، ایشان با رفتن به مسجد خودکشی کرده اند!!
در پاسخ به این شبهه موهوم و خیالی یک جواب نقضی و یک جواب حلی میدهیم::
جواب نقضی ما این است در کتب شما طبق اقرار علمایتان با اسناد معتبر وارد شده است که حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام از تاریخ و روز و ساعت و مکان شهادتشان خبر داشتند، حال با توجه به این آگاهی چرا به قتلگاه رفتند تا به قول شما خود کشی کنند؟
لذا هر پاسخی شما به این سوال دهید ما هم همان پاسخ را به شما می دهیم!
⚫️ وقد اخرج ابن سعد فی الطبقات عن علی _رضی الله عنه_ فی اثبات انه کان یعلم انه سیقتل ومکان مقتله عدة روایات باسانیدة جیدة، وفی احدی الروایات صرح علی _رضی الله عنه_ ان مقتله بهذه الصفة عهد النبی صلی الله علی وسلم الیه، مما یدل انه صلی الله علیه وسلم اخبره بذلک. والله اعلم
🔵 ابن سعد در کتاب الطبقات از علی رضی الله عنه تعدادی روایت با #سندهای_معتبر در اثبات این که وی میدانست به شهادت خواهد رسید، و مکان شهادتش را می دانست نقل کرده است، و در یکی از روایات علی رضی الله عنه تصریح کرده است که پیامبر صلی الله علیه و آله برای وی تشریح کرده که این گونه به شهادت خواهد رسید، این دلالت بر آن دارد که پیامبر صلی الله علیه و آله این موارد را به ایشان خبر داده است
📓📘 الانتصار فی الرد علی المعتزلة القدریة الاشرار.ج2 ص512.ط اضواء السلف
(اسکن آن در پست بعد)
اما پاسخ حلی که ما به این جماعت ناصبی عمریه می دهیم همان کلام #ابن_تیمیه ملعون هست که اقرار می کند اگه کسی بداند که در راه خدا کشته می شود و برود و کشته هم شود شهید محسوب می شود و این عمل هم خودکشی نیست؛
⚫️ 38- فإن المشتري يسلم إليه ما اشتراه، وذلك ببذل النفس والمال في سبيل الله وطاعته، وإن غلب على ظنه أن النفس تقتل والجواد يعقر، فهذا من أفضل الشهادة.
🔵 ابن تيميه لعین مي گويد اگر كسي جانش را در راه اطاعت از خدا به خداوند عرضه كند و گمان بسيار قوی داشته باشد كه شهيد میشود و برود و شهيد هم شود اين شهادت از بالاترين مراتب شهادت است [جالب است نه تنها خودكشي نيست بلكه از بالاترين موارد شهادت محسوب مي شود].
📓📘 الكتاب: قاعدة في الانغماس في العدو وهل يباح المؤلف: تقي الدين أبو العباس أحمد بن عبد الحليم بن عبد السلام بن عبد الله بن أبي القاسم بن محمد ابن تيمية الحراني الحنبلي الدمشقي (المتوفى: 728هـ) المحقق: أبو محمد أشرف بن عبد المقصود الناشر: أضواء السلف الطبعة: الأولى 1422هـ - 2002م- ص33
🌐http://shamela.ws/browse.php/book-11288#page-19
(اسکن آن پیوست خواهد شد.)
🏴 ظهور - ان شاء الله - خیلی نزدیک است🏴
الهی بِحَقِ السّیدة زِینَب ْسَلٰام ُاَللّهْ عَلَیْها َّعَجّل لِوَلیکَ الغَریبِ المَظلومِ الوَحید الطرید الشرید الفَرَج🤲🏻
‼️تبــــــــــری واجــــــب است‼️
ید الله فـــــوق ایدیهم
#علـــــی یــــــد الله است..
بمیرد دشمن حیــــــدر
#علــــــی ولــــــی الله است..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
{اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج}
خواندن نماز، یک توفیق الهی است/
🎤استاد معاونیان؛
هدایت شده از حرم
#دلنوشته_رمضان
سحر.... نوزدهم😔.....
✍ برای رفتن... چقدر بی تابی....؟
از لحظه ای که سیاهی، یقه آسمان را گرفته است ...چند بار نگاهت را به بالا دوخته ای؟؟
منتظر کدام اشاره ای....بابا؟
❄️دل دل میکنم...بی خیال رفتن شوی...
با رفتن تو...فقط زینب...نیست..که زمین می خورد....
تمام فرزندان تو... تا قیامت، به خاک می افتند....
❄️نرو ...بابا
درد نداشتنت ، سلولهای قلب مرا، از هم باز میکند...
وقار حیدری ات، حتی اجازه پلک زدن را هم، از من ، ربوده است ..
تو می روی....و تمام چشم مرا...با خودت میبری....
تو میروی ، تا با یک ضربه...رستگار شوی...
اما من با همان یک ضربه...به غربتی هزار ساله، مبتلا می شوم....
❄️نرو ...بابا...
تکرار هر رمضان ... تکرار از دست دادن قدم های سنگینی است...که راه نفس های مرا ، مسدود می کند....
همان قدم هايي...که سنگ و کلوخ خیابان نیز... از رفتنش...به درد آمده اند..
❣بابا...
هنوز هم ، درد امشب زینب... چون آتشفشانی مذاب، در میان قلبمان می جوشد ...
من یقین دارم ...؛
تا لحظه دیدارت...هیییچ مرهمی، این انفجار مداوم را خاموش نخواهد کرد...
❣تمام راز زمین ... تویی بابا....
و خداوند....لیلةالقدرش را نیز...با تو هماهنگ کرده است ...
و این....
شرافتیست ... که هزااار سال است، جان مرا در تحمل این درد... تسکین داده است...
❄️می روی.... چاره ای نیست...جان دلم !!!
اما به جان بی نظیرت قسم...؛
من به اعتبار تو ، در زمین راه می روم...
و به اتصال تو...، راه آسمان را ، طی می کنم.....
❄️دستان خالی مرا....
تا آخر بازار دنیا....رها مکن....
شلوغی اش.....مرا نااابود خواهد کرد !!!
#جامانده
التماس دعای فرج و شهادت در لیالی قدر
سید پیمان موسوی طباطبایی
@haram110
هدایت شده از حرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای روز نوزدهم ماه #رمضان 🌙
اللَّهُمَّ وَفِّرْ فِيهِ حَظِّي مِنْ بَرَكَاتِهِ،
وَ سَهِّلْ سَبِيلِي إِلَى خَيْرَاتِهِ،
وَ لا تَحْرِمْنِي قَبُولَ حَسَنَاتِهِ،
يَا هَادِيا إِلَى الْحَقِّ الْمُبِينِ.
🔹خدایا سرشار کن در این ماه بهره ام را
از برکات آن
🔹و هموار ساز راهم را به سوى خیرات آن
🔹و محرومم مساز از پذیرفتن حسناتش
اى راهنماى بسوى حقیقت آشکار
هدایت شده از حرم
4_5983567640138876680.mp3
4.02M
تحدیر (تندخوانی) ترتیل جزء نوزدهم قرآن کریم با صدای استاد معتز آقایی
هدایت شده از حرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️فُزْتُوَرَبِّالْکَعْبَه
﮼مظلومعلیعلیهالسلام💔💔💔
#فزتوربالکعبه
ای تیغ مرا لبالب از یارب کُن
ای تیغ بیا و راحتم امشب کُن
بشتاب و سرِ مرا شکاف اما باز
رحمی به دلِ سوخته ی زینب کُن😭
ای تیغ زمان زمانهی نیرنگ است
بشکاف سَرَم که سینهام خون رنگ است
یکبار نشد که سیر رویَش بینم
بشتاب دلم برایِ #محسن تنگ است😭
اللّهمَّ العَن قَتلَة اَميرَالمُومِنين(علیه السلام)
▪️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج▪️
هدایت شده از حرم
🙏🏼👌 نماز شب بیستم ماه رمضان را از دست ندهیم
قالَ اَمیرُالمُؤمِنین علیه السَّلام: مَنْ صَلَّى لَيْلَةَ عِشْرِينَ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ ثَمَانِيَ رَكَعَاتٍ، يَقْرَأُ فِيهَا مَا شَاءَ، غَفَرَ اللَّهُ لَهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِهِ وَ مَا تَأَخَّر. (بحارالأنوار، ج97، ص384 به نقل از اربعین شهید)
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: هرکس در شب بیستم ماه رمضان 8 رکعت نماز با هر سوره ای که می خواهد بخواند، خداوند گناه گذشته و آینده او را می آمرزد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
هدایت شده از حرم
🙏🏼 دعای شب بیستم ماه رمضان منقول از رسول خدا صلّی الله علیه و آله
دعای پیامبر صلّی الله علیه وآله در شب بیستم ماه رمضان عبارت است از:
«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِمَّا مَضَى مِنْ ذُنُوبِي وَ مَا نَسِيتُهُ،وَ هُوَ مَكْتُوبٌ عَلَيَّ بِحِفْظِ كِرَامٍ كَاتِبِينِ، يَعْلَمُونَ مَا أَفْعَلُ،وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ مُوبِقَاتِ الذُّنُوبِ، وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِمَّا فَرَضَ عَلَيَّ فَتَوَانَيْتُ، وَ أَسْتَغْفِرُهُ مِنْ مُفْظِعَاتِ الذُّنُوبِ، وَ أَسْتَغْفِرُهُ مِنَ الزَّلَّاتِ وَ مَا كَسَبَتْ يَدَايَ، وَ أُؤْمِنُ بِهِ وَ أَتَوَكَّلُ عَلَيْهِ كَثِيراً.»
پس هفت بار می گویی: أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ.
و سپس می گویی: «وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ اعْفُ عَنِّي، وَ اغْفِرْ لِي مَا سَلَفَ مِنْ ذُنُوبِي، وَ اسْتَجِبْ يَا سَيِّدِي دُعَايَ، فَإنَّكَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ.» (بحارالأنوار، ج98، ص78-79 به نقل از البلدالامین)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
هدایت شده از حرم
🙏🏼🙏🏼🙏🏼 دعا بر وجود مقدّس حضرت صاحب الزّمان علیه السلام در تمام لحظات ماه مبارک رمضان
1) از (ائمّه) صالحین علیهم السلام نقل شده است که فرمودند: در شب بیست وسوم ماه رمضان، در حال سجده، ایستاده و نشسته، و در هر حالتی که هستی، و در سراسر ماه رمضان، به هر گونه که برای تو امکان داشت، و در تمام ایام عمرت، این دعا را بعد از حمد الهی و پس از صلوات بر پیامبر صلّی الله علیه وآله تکرار کن:
اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ فُلَانِ بْنِ فُلَانٍ (الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ) فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلاً وَ قَائداً وَ عَوْناً وَ عَيْناً، حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً، وَ تُمَتِّعَهُ فِيهَا طَوِيلاً. (كافي، ج4، ص162)
2) از (ائمّه) صالحین علیهم السلام نقل شده است که فرمودند: در شب بیست وسوم ماه رمضان، در حال ایستاده و نشسته، و در هر حالتی که هستی، در سراسر ماه رمضان، به هر گونه که برای تو امکان داشت، و هرجایی که در ایام عمرت بودی، این دعا را بعد از بزرگداشت خداوند و پس از صلوات بر پیامبر و آلش علیهم السلام، تکرار کن:
اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْقَائِمِ بِأَمْرِكَ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَنِ الْمَهْدِيِّ عَلَيْهِ وَ عَلَى آبَائِهِ، أَفْضَلُ الصَّلَاةِ وَ السَّلَامِ فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلاً وَ مُؤَيِّداً حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فِيهَا طُولاً وَ عَرْضاً، وَ تَجْعَلَهُ وَ ذُرِّيَّتَهُ مِنَ الْأَئِمَّةِ الْوَارِثِينَ.
اللَّهُمَّ انْصُرْهُ وَ انْتَصِرْ بِهِ، وَ اجْعَلِ النَّصْرَ مِنْكَ عَلَى يَدِهِ، وَ اجْعَلِ النَّصْرَ لَهُ وَ الْفَتْحَ عَلَى وَجْهِهِ، وَ لَا تُوَجِّهِ الْأَمْرَ إِلَى غَيْرِهِ.
اللَّهُمَّ أَظْهِرْ بِهِ دِينَكَ وَ سُنَّةَ نَبِيِّكَ حَتَّى لَا يَسْتَخْفِيَ بِشَيْءٍ مِنَ الْحَقِّ مَخَافَةَ أَحَدٍ مِنَ الْخَلْقِ.
اللَّهُمَّ إِنِّي أَرْغَبُ إِلَيْكَ فِي دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ، تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ، وَ تَجْعَلُنَا فِيهَا مِنَ الدُّعَاةِ إِلَى طَاعَتِكَ وَ الْقَادَةِ إِلَى سَبِيلِكَ، وَ آتِنا فِي الدُّنْيا حَسَنَةً وَ فِي الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَ قِنا عَذابَ النَّارِ، وَ اجْمَعْ لَنَا خَيْرَ الدَّارَيْنِ، وَ اقْضِ عَنَّا جَمِيعَ مَا تُحِبُّ فِيهِمَا، وَ اجْعَلْ لَنَا فِي ذَلِكَ الْخِيَرَةَ بِرَحْمَتِكَ وَ مَنِّكَ فِي عَافِيَةٍ آمِينَ رَبَّ الْعَالَمِينَ، وَ زِدْنَا مِنْ فَضْلِكَ وَ يَدِكَ الْمَلْآ، فَإِنَّ كُلَّ مُعْطٍ يَنْقُصُ مِنْ مِلْكِهِ، وَ عَطَاؤُكَ يَزِيدُ فِي مِلْكِكَ. (بحارالأنوار، ج97، ص349 به نقل از اقبال الاعمال)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
هدایت شده از حرم
🔺حضرت امام جعفرالصادق (علیه السلام) می فرمایند:
«إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَهِ اَلْقَدْرِ. اَللَیْلَهُ فاطمه و القدر اَللَّهُ فَمَن عَرَفَ فَاطِمَه حَقَّ مَعرِفَتِها فَقَد اَدرَکَ لَیلَةَ القَدر وَ اِنَّمَا سُمّّیت فَاطِمَه لاِنَّ الخَلق فُطِمُوا عَن مَعرِفَتِها»؛
➖ در آيۀ: «إِنّٰا أَنْزَلْنٰاهُ فِي لَيْلَةِ اَلْقَدْرِ» منظور از «الليلة» حضرت فاطمه (عليها السلام)، و منظور از «القدر» خداوند است، پس هر كه حضرت فاطمه (عليها السلام) را به واقع بشناسد ليلة القدر را درك كرده است، و همانا او را فاطمه ناميدند چون مردمان از كسب معرفت واقعى نسبت به وى عاجز هستند.
📗 عوالم العلوم، ج۱۱، ص۹۹.
اللّهمَّ العَن قَتلَة اَميرَالمُومِنين(علیه السلام)
▪️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج▪️