🙏👌نمازهای روز دوشنبه
حضرت عسکری علیه السلام فرمود: هرکس روز دوشنبه ده رکعت نماز بخواند، در هر رکعت، یک بار سوره حمد و ده بار سوره توحید، خداوند در روز قیامت برای او از آن نماز نوری قرار می دهد که از آن نور، موقف (قیامت) روشن می شود به گونه ای که همه کسانی که خداوند خلق کرده است، در آن روز به واسطه آن نماز به او غبطه می خورند. (جمال الأسبوع، ص41)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: هرکس روز دوشنبه، وقتی روز بلند شد، چهار رکعت نماز بخواند، در رکعت اول سوره حمد و آیةالکرسی، در رکعت دوم سوره حمد و سوره توحید، در رکعت سوم سوره حمد و سوره فلق و در رکعت چهارم سوره حمد و سوره ناس، و بعد از نماز ده بار استغفار کند، خداوند همه گناهانش را می آمرزد و به او قصری در بهشت فردوس عطا می کند که ویژگی آنچنانی دارد که در روایت بیان شده است. (جمال الاسبوع، ص68)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
هدایت شده از حرم
مداحی_آنلاین_نازلی_رقیه_حسین_ستوده.mp3
3.39M
هدایت شده از حرم
4_5911406627583428693.mp3
3.43M
🔳 #شور #شب_سوم #محرم
🌴دیشب خواب بابامو دیدم دوباره
🌴نور بهشتی دیدم بر چهره داره
🎤 #حمید_علیمی
👌 #پیشنهاد_ویژه
❌ شبهه 1️⃣
💥 اسراف دانستن إطعام و خرج هیأت💥
🚫می گویند : «اینهمه غذا و نذری میپزن، اسراف نیست؟ بهتره پولشو بدن فقیر ؟!! چند بار کربلا میرن؟ یک بار برن بسّه! دفعه بعدپولشو بدن به جوونایی که نمی تونن ازدواج کنن ؟!»
اما پاسخ🍃
شبهه ای انداخته اند تا مردم را در انجام کار خیر دچار شک و دو دلی کنند؛ و لی از کثرت احادیث و روایاتی که در مورد صرف مال در راه اهل بیت و ثواب های بی شمار آن آمده غافل بودند،
ازجمله :
الف 🖊«هیچ چیز نزد خداوند ، محبوب تر از اختصاص دادن مال برای امام معصوم نیست. و به درستی که خداوند آن مبلغی را که در راه امام معصوم صرف شده ، در بهشت برای پرداخت کننده ی آن ، همچون کوه احد قرار دهد»
(کافی / ج2 / ص488)
ب🖊 «یک درهم که با آن به امام و حجّت خدا احسان شود ، از دو میلیون درهم سایر خرج های نیک بهتر است. »
(کافی / ج2 / ص489)
وهمچنین به طور خاصّ، احادیثی که در خصوص ثواب خرج کردن مال ، برای امام حسین (علیه السلام)، ذکر شده :
ج 🖊در حدیث مفصّلی که گفتگوی حضرت موسی با خدای متعال است و در آن میان صحبت از صفات نیک مردم آخر الزّمان می شود ، آمده :
« ... خداوند به موسی کلیم الله، می فرماید : من به ده خصلت ، امّت محّمدرا بر سایر امتّ های گذشته ، فضیلت و برتری دادم.
حضرت موسی پرسید : آن ده صفت چیست؟
جواب رسید: نماز ، روزه ، زکات ، حج ، جهاد ، نماز جمعه ، نماز جماعت ، قرآن ، علم و عاشورا !
موسیِ نبی سؤال کرد : عاشورا چیست ؟
ندا رسید : گریستن و خود را به گریه واداشتن و مرثیه خواندن و عزاداری کردن بر حسین فرزند محّمد مصطفی (صلی الله علیه و آله). ای موسی! نیست کسی که برای او ( امام حسین )بگرید یا تباکی کند مگر آن که بهشت بر او واجب گردد. و هر کس مال خود را در راه او صرف کند ، از اطعام غذا یا خرج پول ، هر یک دینار او را در این دنیا هفتاد برابر برکت می دهم. و در آخرت همه ی گناهان او را می آمرزم و جای او در بهشت است ... !
📚(مستدرک الوسائل / ج 10 / ص319)
🔅🔅🔅
#شبهه 2️⃣
❌مخالفت با دسته های خیابانی و ایستگاه های صلواتی💥
(( : اگر این ایستگاه صلواتی ها رو نزنن انقدر خیابون شلوغ نمیشه!
:باز شروع شد؛این دسته ها رو که درمیارن، راه بندون میشه ! ))
✅ پاسخ شبهه:
اولا آیا تمام ازدحام های شهرمان مربوط به دسته و عزاداری "امام حسین" است؟
چه بسیار اتّفاقاتی که در مملکت ما باعث ترافیک و راه بندان می شود : عروس کِشان ها، راه پیمایی و مانور های نظامی، خرید های فصلی ( به خصوص آخر سال )، تصادف های جادّه ای و خیابانی - که به طور معمول هر روز شاهد آن هستیم - و ... ده ها معضل دیگر اجتماعی که هیچ کس زبان به اعتراض نمی گشاید، چون این امور را لازمه زندگی اجتماعی می پندارند.
در حالیکه واضح و مبرهن است : عزاداری بر هر امری ارجحیّت و اولویت دارد. تقریبا عموم ملّت، شأن و منزلت عزای حسینی و جایگاه والای آن را نزد خدای متعال می دانند. (چرا که از اعظم شعائر و شاهرگ دین است)
❇️پس ما ملّت حسینی باید اهتمام به این أمر داشته باشیم و تمام اقشار جامعه ، "همراهی" یا لا اقل "صبر و حوصله" داشته باشند. رانندگان بزرگوار همیاری و حرمت داری نمایند؛ و حدّاقل با نراندن ماشین و موتور در میان دسته های عزا ( که در نهایت منجر به بسته شدن مسیرها می گردد )، درهای خیر و رحمت را در دنیا و آخرت بروی خود باز بگذارند، این کمترین وظیفه ی یک شهروند است.
⚠️اما ... صبوری و حوصله ی افرادی که لحظه ای معطّلی پشت هیئت را تاب نمی آورند، در ترافیک های سنگین و گاهی اوقات تا یک شبانه روزه ی مسیر شمال ، حیرت آور است !! که حتّی ازشدت ترافیک وازدحام ، گاهی مجبور به برگشتن به منزل شده و سفر خود را بدون هیچ ناراحتی عقب انداخته اند . و یا شب را در وسط بیابان اتراق نموده اند تا مسیر باز شود !!!
🔻مگر در طول سال چند عاشورا داریم ؟! مگر کلّ ایام عاشورا و بیرون آمدن دسته جات عزا چند روز است ؟!
✅ثانیا چقدر شایسته و به جاست که آن ایّام را - که در کلّ سال چند روزی بیش نیست - به احترام حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، صاحب عزای اصلی ، کار روزمرّه خود را تعطیل کنند و با شرکت در دسته و هیئت ، سعادت دنیا و آخرت را برای خود کسب کنند.
✅البته اجر اخروی این دسته از افراد را نیز ولی نعمت مان، حضرت سلطان علی بن موسی الرضا (صلوات الله علیه )تعیین نموده اند که:
« هر کس روز عاشورا، کار روز مره اش را تعطیل کند ، خداوند حوائج دنیا و آخرتش را برآورده سازد.
و هر کس روز عاشورا را روز سوگواری و اندوه و گریه خود قرار دهد ، خدای عزّوجل روز قیامت را روز شادی و سرور او قرار دهد و در بهشت چشمش به ما روشن شود !
و هر کس روز عاشورا را روز برکت نامد و در آن روز برای خانه اش چیزی ذخیره کند [ کار روز مره را تعطیل نکند ]، خدا آن را برایش برکت ندهد و در روز قیامت با یزید و عبیدالله بن زیاد و عمرسعد (لعنهم الله) محشور گردد و تا درک اسفل دوزخ برود ».
#حکایت
💠 داستان شگفت انگيز سعد بن معاذ 💠
✍️امام صادق(ع) مى فرمايد: گروهى نزد پيامبر خدا آمدند و او را به مرگ سعد بن معاذ خبر دادند، پيامبر با اصحاب براى تجهيز سعد حركت كردند، به غسل دادن بدن سعد فرمان دادند. هنگامى كه او را كفن كردند و بر تخته اى براى حمل به سوى بقيع قرار دادند، حضرت با پاى برهنه و بدون عبا دنبال جنازه حركت كردند، گاهى طرف راست جنازه را بر دوش مى گرفتند و گاهى طرف چپ را تا به قبر رسيدند. پيامبر وارد قبر شد و با دست مباركش لحد چيد و از اصحاب مى خواست كه سنگ و خاك به حضرت دهند تا روزنه هاى بين لحد را بگيرد؛ چون فارغ شدند و خاك روى لحد ريخته شد و قبر به طور كامل بسته شد،
فرمود: من مى دانم به زودى جنازه مى پوسد ولى خدا بنده اى را دوست دارد كه هرگاه كارى مى كند محكم و استوار انجام مى دهد، به اين خاطر در چينش لحد و بستن روزنه هاى آن با سنگ و خاك دقت كردم. در آن لحظه مادر داغديده ى سعد از گوشه اى فرياد برداشت: اى سعد! بهشت بر تو گوارا باد، ولى پيامبر فرمودند: اى مادر سعد! مطلبى را بر پروردگارت در مورد فرزندت اين گونه قاطع و يقين نسبت مده؛ زيرا فشار سختى به سعد وارد شد!!! چون پيامبر و مردم از دفن سعد برگشتند، گفتند: اى پيامبر خدا! كارى را از شما در مورد سعد ديديم كه بر كسى نديديم، با پاى برهنه و بدون عبا تشييع جنازه آمديد. فرمودند: در اين حالت به فرشتگانى كه به تشييع آمده بودند اقتدا كردم. گفتند: گاهى جانب راست و گاهى جانب چپ جنازه را بر دوش گرفتيد.
💥فرمود: در تشييع جنازه دستم در دست جبرئيل بود، آنچه او انجام داد من انجام دادم. گفتند: شما براى غسلش اجازه دادى و بر او نماز گزاردى و لحدش را چيدى آن گاه فرمودین: فشارى سخت بر او وارد شد! فرمود: آرى، زيرا با خانواده اش بداخلاق بود! ولى اگر انسان از ايمانى متوسط يا حداقل، و عملى اندك برخوردار باشد ولى با سرمايه اى سرشار از مكارم اخلاقى زندگى كند، و با خانواده و اقوام و مردم در همه ى زمينه هاى اخلاقى خوش رفتار باشد در دنيا كمتر دچار مشكل مى شود و در آخرت مكارم اخلاقش رحمت و فيوضات بى نهايت حق را جذب مى كند.
📚برگرفته از کتاب زيبائى هاى اخلاق
4_6010165659638433062.pdf
619.8K
#دانلود_کتاب
📋عنوان مقاله :
#پنجاه_مدرک_در_اثبات_حضرت_رقیه سلام الله علیها
4_6010165659638433063.mp3
8.89M
🎙 حجت الاسلام شهاب
🎵 ماجرای عنایت حضرت #رقیه علیهاالسلام و شیعه شدن خانواده حنفی مذهب
◾️ 🌿 ◾️ 🌿 ◾️ 🌿 ◾️
4_5926748813405454815.mp3
8.45M
مصیبتنامه حضرت رقیه(س)
✳️این سینه زنی قدیمی توسط مداح حبیبی، که با صدای محزون خود قلبهای عاشقان حسینی را آتش زد وبا استقبال بی نظیر عاشقان اهل بیت همراه بود،اجرا شد..
▪️از دستش ندید..
°❀°▪️°❀°▪️°❀°▪️°❀°
کرامتی از حضرت رقیه سلام الله علیها
طی نامهای در تاريخ دوم جمادی الثانی ۱۴۱۸ هجری قمری دو كرامت به دفتر انتشارات مكتب الحسين سلام الله عليها ارسال نموده و مرقوم داشتهاند:
روزی وارد حرم حضرت رقيه سلام الله عليها شدم، ديدم جمعی مقابل ضريح مقدس مشغول زيارت خواندن و عزاداری میباشند
و مداحی با اخلاص به نام حاج نيكوئی مشغول روضه خوانی است.
از او شنيدم كه میگفت:
خانههای اطراف حرم را برای توسعه حرم مطهر خريداری مینمودند
يكی از مالكين كه يهودی يا نصرانی بود، به هيچ وجه حاضر نبود خانهٔ خود را برای توسعه حرم بفروشد
خريداران حاضر شدند كه حتی به دو برابر و نيم قيمت خانه را از او بخرند
ولی وی حاضر به فروش نشد!
بعد از مدتی زن صاحب خانه حامله شده و نزديك وضع حمل وی میشود، او را نزد پزشك معالج میبرند بعد از معاينه میگويد:
بچه و مادر، هر دو در معرض خطر میباشند و خانم بايد زير نظر ما باشد
قبول كردند تا درد زايمان شروع شد
صاحب خانه میگويد:
همسرم را به بيمارستان بردم و خودم برگشتم و آمدم درب حرم حضرت رقيه سلام الله عليها و به ايشان متوسل شدم و گفتم:
اگر همسر و فرزندم را نجات دادی و شفای آنان را از خدا خواستی و گرفتی خانهام را به تو تقديم میكنم.
مدتی مشغول توسل بودم
بعد به بيمارستان رفتم و ديدم همسرم روی تخت نشسته و بچه در بغلش سالم است
همسرم گفت: كجا رفتی؟
گفتم رفتم جايی كاری داشتم
گفت: نه، رفتی متوسل به دختر امام حسين علیهالسلام شدی!
گفتم از كجا میدانی؟
زن جواب داد: من، در همان حال زايمان كه از شدت درد گاهی بيهوش میشدم،
ديدم دختر بچهای وارد اطاق بيمارستان شد و به من گفت: ناراحت نباش، ما سلامتی تو و بچهات را از خدا خواستيم
فرزند شما هم پسر است،
سلام مرا به شوهرت برسان و بگو نامش را حسين بگذارد!
گفتم: شما كی هستيد؟
گفت: من رقيه دختر امام حسين علیهالسلام هستم.
بعد از روضه خوانی از مداح مذكور سؤال كردم اين داستان را از كه نقل میكنی؟
در جواب گفت: از خادم حرم حضرت رقيه سلام الله علیها نقل میكنم كه خود از اهل تسنن میباشد و افتخار خدمتگزاری در حرم نازدانه امام حسين علیهالسلام را دارد و پدرش نيز از خادمين حرم حضرت رقيه سلام الله عليها بوده است.
〰❁🍃❁🌸❁🍃❁〰