هدایت شده از روشنگری
🔺️🔻توصیه رهبر انقلاب به معتکفین؛ در ایام اعتکاف نماز حضرت جعفر طیار بخوانید
🔹️ بسم الله الرّحمن الرّحیم
در ایام اعتکاف اقلّاً یک بار نماز حضرت جعفر را بخوانند اما اگر در هر سه روز اعتکاف این عمل را انجام دهند بهتر است.
🇵🇸 @Roshangari_ir
📊 اعمال روز نیمه ماه رجب:
1️⃣ غسل
2️⃣ زیارت امام حسین «علیهالسلام»
3️⃣ روزه
4️⃣ چهار رکعت نماز (دو تا دو رکعتی) و بعد از سلام قرائت دعا در مفاتیح
5️⃣ نماز سلمان:
ده رکعت نماز بخواند(۵ تا دو رکعتی)، در هر رکعت یک مرتبه «حمد»، سه مرتبه «توحید» و سه مرتبه «کافرون» را خوانده و پس از هر سلام دستها را بلند کند و بگوید:
«لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ وَحْدَهُ لَا شَرِيكَ لَهُ، لَهُ الْمُلْكُ، وَلَهُ الْحَمْدُ، يُحْيِي وَيُمِيتُ، وَهُوَ حَيٌّ لَايَمُوتُ، بَيَدِهِ الْخَيْرُ وَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ».
سپس بگوید:
«إِلٰهاً واحِداً أَحَداً فَرْداً صَمَداً، لَمْ يَتَّخِذْ صاحِبَةً وَلَا وَلَداً».
6️⃣ اعمال امّ داود:
۱. سوره حمد ۱۰۰ مرتبه
۲. سوره اخلاص ۱۰۰ مرتبه
۳. آیة الکرسی ۱۰ مرتبه
۴. سوره انعام
۵. سوره اسراء
۶. سوره کهف
۷. سوره لقمان
۸. سوره یس
۹. سوره صافات
۱۰. سوره فصلت
۱۱. سوره شوری
۱۲. سوره دخان
۱۳. سوره فتح
۱۴. سوره واقعه
۱۵. سوره ملک
۱۶. سوره قلم
۱۷. انشقاق و سورههای بعد از آن تا آخر قرآن
۱۸. دعای اُم داوود در مفاتیح
🤲🏻یکدیگر را دعا کنیم!
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷شبهات پر تکرار انقلاب اسلامی
🔶 شبهات اقتصادی
🔶 شبهات سیاسی
🔶شبهات فرهنگی اجتماعی
✔️دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزههای علمیه
@ejtemaievasiasi
هدایت شده از
مسأله 186. پرداخت کفّارۀ مذکور در مسألۀ قبل (فدیۀ سالانه)، قبل از فرا رسیدن ماه رمضان سال بعد، در بین سال - قبل از گذشتن زمان قضای روزه -صحیح نیست؛بلکه لازم است به مقداری صبر نماید تا زمان قضای روزه بگذرد.
مثلاً کسی که سی روز کفّاره (فدیه) از ماه رمضان قبل به عهده دارد، میتواند با اتمام روز پانزدهم ماه شعبان، کفّارۀ پانزده روز را بپردازد، و نیز کسی که کفّارۀ ده روز به عهدۀ اوست، با اتمام روز بیست و پنجم ماه شعبان، میتواند کفّارۀ پنج روز را بپردازد.
مسأله 190. اگر انسان به سبب بیماری ماه رمضان روزه نگیرد و بیماری او بعد از ماه رمضان نیز استمرار پیدا کند و در بین همان سال، قبل از فرا رسیدن زمان وجوب کفّاره (فدیه)[6] - مثلاً بعد از گذشت شش ماه از ماه رمضان قبل - فوت نماید، روزههایی که نگرفته قضا و کفّاره ندارد.
6.زمان وجوب کفاره در مساله 186 بیان شد.
رساله جامع ج 2
هدایت شده از من و زمانه
نامزد اصلح در خبرگان کیست؟
▫️صلاحیت نامزد خبرگان با نماینده مجلس و ریاست جمهوری متفاوت است؛هرچند در برخی ویژگیها مشترک هستند.شایستگی نامزد خبرگان را باید متناسب با وظیفه و رسالت خطیر قانونی او تعیین کرد.
▫️ طبق اصل 107 قانون اساسی مجلس خبرگان،مسئول نظارت بر عملکرد رهبری و انتخاب رهبر در زمان خاص است.اولین ویژگی رهبری در اصل 109قانون اساسی نیز، مساله فقاهت است.
▫️با توجه به این دو اصل مهم قانون اساسی ،شایسته ترین نامزد مجلس خبرگان،کسی است که فقاهت و دیانت فقیه حاکم،را بهتر بتواند احراز کند.
▫️نشانه این شایستگی برای نامزد خبرگان قوت علمی وسابقه فقاهت ریشه دار و عمیق در حوزه علمیه است تا توانایی کامل برای درک اندیشه فقهی فقیه حاکم را داشته باشد.
▫️علاوه بر ویژگی مهم فقاهت، شایستگیهای دیگری نیز برای نامزد خبرگان لازم است تا بتوان او را برای نظارت و انتخاب عالیترین مقام سیاسی و معنوی کشور انتخاب کرد.زهد وپارسایی،عدم وابستگی حزبی به جریان های سیاسی،استقلال شخصیت و عدم تاثیر پذیری،قدرت تشخیص و...از جمله این شرایط است.
🔸در صورتی که همه نامزدهای خبرگان، در شرایط لازم، یکسان باشند و فردی بیش از دیگران، برخوردار از فقاهت نباشد،میتوانیم یکی را انتخاب کنیم.
اما در صورتی که شرایط یکسان نباشد و در میان نامزدها یکی شایستهتر باشد،وظیفه ما این است که انتخاب مهمترین تصمیم تاریخ یک ملت را به او بسپاریم و در این زمینه احتیاط لازم را رعایت کنیم.
🔸شناخت فقاهت و مقام علمی عالمان دینی و برتری برخی از آنان،برای عموم مردم کار آسانی نیست. بهترین راه در این زمینه شهادت عالمان آگاه و وارسته است.در صورتی که نسبت به برخی از نامزدها،عالمان دینی و وارسته مثل جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، تصریح به برتری علمی آنان داشته باشند و اطمینان قلبی برای انسان حاصل شود،موظفیم اصلح را انتخاب کنیم.
🔻تعیین سطح حداقلی اجتهاد در بند۸ ماده ۱۱ قانون انتخابات خبرگان در واقع معیار عمل شورای نگهبان برای تشخیص «نامزد صالح» است نه «نامزد اصلح»چراکه احراز شرایط نامزدهای خبرگان وظیفه قانونی شورای نگهبان است نه مردم و برای معرفی نامزد صالح حداقل شرایط کافی است،اما مردم موظف به انتخاب اصلح هستند و اجتهاد حداقلی معیار تشخیص اصلح نیست بلکه برتری یک نامزد در فقاهت وسایر شرایط در تشخیص اصلح تاثیرگذار است.
لذا مستند به این اصل قانون اساسی نمیتوان گفت برتری فقهی برخی از نامزدها معیاری برای تشخیص اصلح نیست.
ارتکاز و فهم عمومی مردم و متشرعین تا به امروز هم اینگونه بوده است. به طور مثال در رقابت میان مرحوم آیت الله مومن و طلبه جوانی به نام جناب حجتالاسلام والمسلمین دوستمحمدی برای خبرگان در قم،مردم به معیار حداقلی در انتخاب اکتفا نکردند و جامعه مدرسین و دیگر بزرگان آیتالله مومن را اصلح میدانستند.
سیره عقلا در امور خطیر و مهم نیز،گزینش شایستهتر هست و به شرایط حداقلی اکتفا نمیکند.
البته اصلح بودن از مجموع شرایط از جمله اجتهاد حاصل میشود و منحصر در اجتهاد نیست.
یکی از آسیب ها در انتخاب اصلح ،انحراف در ملاکهای نامزد شایسته است.در صورتی که معیارهای دیگری برای نامزد اصلح مطرح شود نتیجه آن انحراف در آرای مردم است و مسئولیت تاریخی به دنبال دارد.
برجسته ساختن منافع قومی،وابستگیهای صنفی یا منطقهای برای انتخاب نامزد خبرگان یکی از مصادیق انحراف درمعیارهای انتخاب اصلح است.
نشانهی خلوص کامل و الهی بودن انتخاب انسان، این است که دلبستگیها و منافع فردی و .. در انتخاب انسان تاثیرگذار نباشدبلکه تنها رضای خدا و ملاحظه شایستگیها معیار انتخاب باشد؛هرچند برخلاف دلبستگیها و تمایلات انسان باشد.
🔰رهبر انقلاب در تبیین اصول انقلاب اسلامی میفرمایدفرمودند:
" اصلاً جمهوری اسلامی، انقلاب اسلامی برای #حاکمیّت_دین_خدا تشکیل شد؛ اصلاً برای این است که جامعه با شکل و #هندسهی_دینی زندگی کند و تنظیم بشود. حکومت با هندسهی دینی تنظیم بشود و حرکت کند و پیش برود و اقدام کند؛ این جزو بیّنات انقلاب بود. مردم جان دادند، خون خودشان را تقدیم کردند، نثار کردند برای اینکه این اتّفاق بیفتد؛ این جزو اصول انقلاب است؛ "
https://khl.ink/f/49361
با توجه به سخنان امامین انقلاب و مراجعه به سیره شهدای عزیز می توانیم اهتمام به تکلیفمداری در کنشهای سیاسی و اجتماعی را مشاهده کنیم. ما نیز با تاسی به شهدا از خواستهها و سلایق خود باید عبور کنیم و مصالح اسلام و سرنوشت انقلاب را معیار قرار دهیم.
صحنه انتخابات عرصه قربانی کردن اسماعیلهای حزبی و قومی و دل سپردن به رضایت معبود شهیدان است.
🔻فاستبقوا الی الخیرات
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
╭┅───────┅╮
🆔@Sahsh1367
╰┅───────┅╯
این👆۱۰ وظیفه مهم جوان مومن انقلابی در انتخابات است.
دقیق مطالعه بفرمایید
#انتخابات