6.mp3
39.06M
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
#خبر #آستان
💠 مسمومیت حضرت معصومه(س) در بین علما مسلم است
🔺 آیتالله علوی گرگانی در دیدار جمعی از مسئولان فرهنگی حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه مسمومیت حضرت معصومه سلامالله علیه در بین حضرات و آیات مسلم است، گفت: حضرت فاطمه معصومه(س) به مرگ طبیعی از دنیا نرفتند.
📎 news.amfm.ir/?p=100362
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی آستان مقدس
"حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها"
🆔 @astanqom
#معرفی_کتاب_مناسبتی
444 روز؛ خاطرات گروگانها از دوران تسخير لانه جاسوسي
نويسنده: تيم ولز
مترجم: حسين ابوترابيان
ناشر: رجاء تهران
زبان كتاب: فارسي
تعداد صفحه: 695
اندازه كتاب: رقعی
سال انتشار: 1368
👇👇👇👇👇
👆👆👆👆👆👆
در انقلاب اسلامی ایران حوادث گوناگون بسیاری رخ داده است اما آنچه بالاتر از همه، از سوی امام راحل (انقلاب دوم و بزرگتر از انقلاب اول) لقب گرفت، تسخیر سفارت آمریکا در ایران بودکه یکی از بزرگترین و مهمترین رویدادهای سالهای اول پیروزی انقلاب اسلامی است این حادثه که با حضور موثر دانشجویان پیرو خط امام صورت گرفت، تاثیرات بسیاری بر روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران داشت و در آینده سیاسی کشور نیز بسیار موثر بود.
مروري بر كتاب
خاطرات گروگانها از دوران تسخير لانه جاسوسي
تسخیر سفارت آمریکا بحران گروگانگیری در ایران به دوران ۴۴۴ روزهای از تخاصم میان دولت ایران و آمریکا گفته میشود که با حمله تعدادی از دانشجویان پیرو خط امام و تصرف سفارت آمریکا و به گروگان گرفتن ۶۶ دیپلمات آمریکایی در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ (برابر با چهارم نوامبر ۱۹۷۹) آغاز شد و در ۳۰ دی ۱۳۵۹ (برابر با ۲۰ ژانویه ۱۹۸۱) با پذیرش قرارداد الجزایر از سوی دولتهای ایران و آمریکا و آزادی گروگانها پایان یافت. گروگانها در حال بازگشت به آمریکا صبح روز ۱۳ آبان ۱۳۵۸ دانشجویان منتخب از دانشگاههای شریف و پلیتکنیک و ملی گردهم آمدند و دانشگاه تهرانیها نیز همزمان در دانشگاه خود حاضر شدند تا در یک حرکت هماهنگ به سوی ساختمان سفارت آمریکا در تهران حرکت کنند.
عدهای باید پس از ورود به ساختمان سریعا مراجعه و گفتوگو با ارگانهای مربوطه را آغاز میکردند، برخی باید ورود محمد موسوی خوئینیها را تدارک میدیدند و گروهی نیز باید امر تبلیغات را برعهده میگرفتند. دختران دانشجو نیز باید آهنبرهایی که برای بریدن قفل و زنجیرهای در سفارت تهیه شده بود را زیر چادرهایشان حمل میکردند. ساعت ۱۰ صبح، دانشجویان با سر دادن شعار «الله اکبر» به طرف سفارتخانه حرکت کردند و قفل و زنجیرهای در را با آهن بر بریدند. دانشجویان با شکستن در به راحتی به حیاط سفارت وارد شدند...
چند ماه پس از پیروزی انقلاب و بعد از آنکه چهره واقعی آمریکا برای ملت ایران آشکار شد و آنها از فعالیت های مداخله جویانه دولت آمریکا آگاه شدند، تعدادی از دانشجویان پیرو خط امام در روز ۱۳ آبان ۱۳۵۸، به سوی محل سفارت آمریکا حرکت کردند. آنان بدون درگیری و برخورد با نگهبانان سفارت، کنترل و مراقبت ساختمان را به عهده گرفتند. دانشجویان که عکس امام خمینی رحمه الله را به سینه هایشان نصب کرده بودند، پس از حدود سه ساعت توانستند سفارت امریکا را تصرف کنند و افراد آن را به گروگان بگیرند؛ در این مستند با روایتگری مجید مسچی (دانشجوی پیرو خط امام و عکاس) و رضا سیف اللهی (عضو شورای رهبری دانشجویان پیرو خط امام)، سعی شده است که واقعه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و وقایع پس از آن تشریح گردد. واقعه ای که در ۱۳ آبان ماه ۱۳۵۸ شکل گرفت و راهبرد دیپلماتیک آن تا ۱۰ دی ماه ۱۳۶۰ ادامه پیدا کرد
این کتاب در کتابخانه آستان جهت مطالعه علاقمندان وجود دارد.
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
#تلنگر
#نهج_البلاغه
خطبه شصت و ششم :
بخش دوّم : مقاومت در برابر دشمن
وَ اعْلَمُوا أَنَّكُمْ بِعَيْنِ اللَّهِ وَ مَعَ ابْنِ عَمِّ رَسُولِ اللَّهِ،
فَعَاوِدُوا الْكَرَّ وَ اسْتَحْيُوا مِنَ الْفَرِّ فَإِنَّهُ عَارٌ فِي الْأَعْقَابِ وَ نَارٌ يَوْمَ الْحِسَابِ،
وَ طِيبُوا عَنْ أَنْفُسِكُمْ نَفْساً وَ امْشُوا إِلَى الْمَوْتِ مَشْياً سُجُحاً،
وَ عَلَيْكُمْ بِهَذَا السَّوَادِ الْأَعْظَمِ وَ الرِّوَاقِ الْمُطَنَّبِ،
فَاضْرِبُوا ثَبَجَهُ فَإِنَّ الشَّيْطَانَ كَامِنٌ فِي كِسْرِهِ
وَ قَدْ قَدَّمَ لِلْوَثْبَةِ يَداً وَ أَخَّرَ لِلنُّكُوصِ رِجْلًا، فَصَمْداً صَمْداً حَتَّى يَنْجَلِيَ لَكُمْ عَمُودُ الْحَقِّ،
«وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَ اللَّهُ مَعَكُمْ وَ لَنْ يَتِرَكُمْ أَعْمالَكُمْ».
ترجمه :
و بدانيد كه در پيش روى خدا و پسر عموى پيغمبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم قرار داريد.
پى در پى حمله كنيد و از فرار شرم داريد، زيرا فرار در جنگ، لكّه ننگى براى نسل هاى آينده و مايه آتش روز قيامت است،
از شهادت خرسند باشيد و به آسانى از آن استقبال كنيد.
به آن گروه فراوان اطراف خيمه پر زرق و برق و طناب در هم افكنده (فرماندهى معاويه) به سختى حمله كنيد،
و به قلب آنها هجوم بريد كه شيطان در كنار آن پنهان شده،
دستى براى حمله در پيش، و پايى براى فرار آماده دارد، مقاومت كنيد تا ستون حق بر شما آشكار گردد. «شما برتريد، خدا با شماست، و از پاداش اعمالتان نمى كاهد».
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
#کتاب_صوتی
#سه_دقیقه_در_قیامت
این کتاب روایتی است از خاطرات یکی از مدافعین حرم که زیر عمل جراحی برای لحظاتی از دنیای خاکی میرود و تجربهای نزدیک به مرگ دارد. او در این زمان کوتاه چیزهایی میبیند که درک آنها برای انسانهای عادی سخت است.
از دیدگاه قرآن و روایات، برزخ و قبر یک چیز است که گاهی از آن به عالم قبر و گاهی از آن به عالم برزخ یاد میشود. برزخ در لغت یعنی چیزی که حایل بین چیزی و چیز دیگر باشد.
ازاین رو، به جهانی که میان دنیا و آخرت واقع میشود «برزخ» میگویند؛ چنان که در آیاتی از قرآن، برزخ بیانگرِ فاصله میان دو دریاست. برزخ در اصطلاح حکمت: «به همان عالم مثال اطلاق میشود، زیرا عالم مثال حدّ فاصل بین عالم عقل و عالم ماده است.»
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
2.mp3
28.28M
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
#کرامت_گویی_خادمان برگزاری نشست کرامت گویی از حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها در کتابخانه فاطمی
در قالب نشستی بیان شد؛
خاطره خادم حضرت معصومه(س) از شفا گرفتن کودک سرطانی
به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلامالله علیها، نشست کرامت گویی از حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها توسط محرم رشید پارچین خادم رسمی آستان مقدس بانوی کرامت در انتظامات صحن جواد الائمه علیه السلام و محمدتقی عبداللهی خادم بازنشسته حرم مطهر روز گذشته در کتابخانه فاطمی برگزار شد.
عبداللهی با بیان خاطره ای از کرامات حضرت معصومه سلام الله علیها گفت: من در زمانی که در حرم مطهر خادم رسمی بودم مسئول ثبت کرامات بودم و یکی از کراماتی که خود من از حضرت دیدم در سفرهایی که سفیران کریمه به شهرهای دیگر دارند در بیمارستان افشار یزد مسئولان بیمارستان فقط اطلاع داشتند و اولین مریضی که ما داخل اتاق رفتیم دیدیم که بچه سرطانی روی تخت نشسته بود و مادربزرگش تا ما را دید شروع به گریه کرد و گریه امانش نمی داد.
وی ادامه داد: وقتی مادر این بچه آمد او هم شروع به گریه کرد و بعد از چند دقیقه که گریه آنها بند آمد علت این گریه را از آنها پرسیدیم که مادر بچه گفت نماز صبح را که خواندم به خواب رفتم و در عالم رویا دیدم حضرت معصومه سلام الله علیها هم اینجا بود و دستی روی سر این بیماران کشید و من مطمئن هستم که خود حضرت شما را فرستاده و عنایتی به این مریض ها داشته اند؛ سال بعد که ما به میبد یزد رفتیم یک خانواده اصرار داشتند که به منزل آنها برویم و وقتی رفتیم دیدیم که این بچه رفتیم دیدیم که این بچه همان بچه ای است که پرچم را روی سرش کشیدیم و شفا گرفته بود.
خادم بازنشسته حرم مطهر بانوی کرامت گفت: یک روز من در دفتر نشسته بودم که یکی از خطبای حرم آمد و گفت یک سید از آلمان آمده و کرامتی از حضرت را میخواهد بگوید؛ وقتی پیش او رفتیم گفت من سالها قبل در قم طلبه شده بودم و اواسط ماه پولم تمام شده بود و مهمان هم آمده بود و مستأصل شده بودم؛ آمدم روبروی ایوان طلا با حضرت صحبت کنم دیدم یک خانمی پوشیه زده آمد و با لهجه عربی با من صحبت کرد و یک پاکت را به من داد و گفت این پاکت برای شما است؛ من این پاکت را گرفتم و چند قدم که رفتم برگشتم دیدم آن خانم نیست و پاکت را که باز کردم دیدم مبلغی پول در آن است و الان هم در مرکز اسلامی هامبورگ کار می کنم و تا حالا هم هیچ وقت دیگر محتاج پول نشده ام.
وی ابراز کرد: وقتی در خوزستان سیل آمده بود ما با گروهی از طرف آستان مقدس کمک های مردمی که در حرم مطهر جمع شده بود را به خوزستان بردیم؛ وقتی ما به خوزستان رسیدیم شب را در اقامتگاه سپاه خوزستان استراحت کردیم، نزدیک صبح که شد یکی از آقایان گفت سریع آماده شوید تا به مراسم وداع یک شهید برویم در حالی که این برنامه اصلا در برنامه های ما نبود وقتی ما به سپاه استان رفتیم شهید علی صدر که در سوریه شهید شده بود را آورده بودند و ما خصوصی رفتیم گل گذاشتیم و فاتحه خواندیم.
عبداللهی گفت: وقتی خانواده شهید آمدند خیلی گریه می کردند و وقتی علت این بی تابی را پرسیدیم خانواده این شهید به ما گفتند که این شهید خیلی علاقه مند حضرت معصومه سلام الله علیها بود و زیاد به قم می رفت و اسم اولین دخترش را هم معصومه گذاشت و ما معتقدیم که خود حضرت سفیران خود را فرستاده اند و طوری شد که همه فکر می کردند که ما برای تشییع جنازه این شهید از قم به خوزستان آمده ایم و خود ما هم به این باور رسیدیم که حضرت عنایت ویژه ای به این شهید داشته اند.
گفتنی است این برنامه با همکاری نهاد کتابخانهها و جامعة الزهرا سلام الله علیها در بستر فضای مجازی به صورت زنده پخش شد.
https://news.amfm.ir/?p=100068
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
#تلنگر
#نهج_البلاغه
خطبه شصت و هفتم
استدلال برای خلافت
و من كلام له (علیه السلام): قالوا لما انتَهَت إلى أميرالمؤمنين (علیه السلام) أنباء السقيفة بعد وفاة رسول الله (صلی الله علیه وآله)، قال (علیه السلام) ما قالت الأنصار؟ قالوا قالت: منّا أمير و منكم أمير. قال (علیه السلام):
هَلَّا احْتَجَجْتُمْ عَلَيْهِمْ بِأَنَّ رَسُولَ اللَّهِ (صلی الله علیه وآله) وَصَّى بِأَنْ يُحْسَنَ إِلَى مُحْسِنِهِمْ وَ يُتَجَاوَزَ عَنْ مُسِيئِهِمْ؟
قَالُوا وَ مَا فِي هَذَا مِنَ الْحُجَّةِ عَلَيْهِمْ؟
فَقَالَ (علیه السلام) لَوْ كَانَت الْإِمَامَةُ فِيهِمْ لَمْ تَكُنِ الْوَصِيَّةُ بِهِمْ.
ثُمَّ قَالَ (علیه السلام) فَمَا ذَا قَالَتْ قُرَيْشٌ؟
قَالُوا احْتَجَّتْ بِأَنَّهَا شَجَرَةُ الرَّسُولِ (صلی الله علیه وآله).
فَقَالَ (علیه السلام) احْتَجُّوا بِالشَّجَرَةِ وَ أَضَاعُوا الثَّمَرَة.
ترجمه :
ردّ استدلال انصار و قريش نسبت به امامت در سقيفه:
( وقتى در 28 صفر سال 11 هجرى ماجراى سقيفه(1) را به امام رساندند)، پرسيد: انصار(2) چه گفتند؟
پاسخ شنيد كه انصار گفتند: زمامدارى از ما، و رهبرى از شما مهاجرين انتخاب گردد.
پس امام عليه السّلام فرمود:
چرا با آنها به اين سخن رسول خدا استدلال نكرديد كه آن حضرت در باره انصار سفارش فرمود: با نيكان آنها به نيكى رفتار كنيد و از بدكاران آنها در گذريد؟
پرسيدند چگونه اين حديث انصار را از زمامدارى دور مى كند؟
پاسخ داد: اگر زمامدارى و حكومت در آنان بود، سفارش كردن در باره آنها معنايى نداشت.
سپس پرسيد، قريش در سقيفه چه گفتند؟
جواب دادند: قريش مى گفتند ما از درخت رسالتيم.
امام عليه السّلام فرمود: به درخت رسالت استدلال كردند امّا ميوه اش را ضايع ساختند.
__________________________________________
(1). سقيفه، خانه اى بود در شهر مدينه كه قريش براى حلّ اختلافات خود در آنجا گرد مى آمدند و به (سقيفه بنى ساعده) معروف شد، كه ابا بكر و عمر، و هم پيمانهاى آنان كودتاى نظامى خود را از آنجا سامان دادند.
(2). آنها را كه از مكّه هجرت كرده و در مدينه مسكن گزيدند «مهاجر» و آنها كه اهل شهر مدينه بودند و پيامبر و يارانش را كمك مى كردند «انصار» مى ناميدند.
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
#کتاب_صوتی
#سه_دقیقه_در_قیامت
این کتاب روایتی است از خاطرات یکی از مدافعین حرم که زیر عمل جراحی برای لحظاتی از دنیای خاکی میرود و تجربهای نزدیک به مرگ دارد. او در این زمان کوتاه چیزهایی میبیند که درک آنها برای انسانهای عادی سخت است.
از دیدگاه قرآن و روایات، برزخ و قبر یک چیز است که گاهی از آن به عالم قبر و گاهی از آن به عالم برزخ یاد میشود. برزخ در لغت یعنی چیزی که حایل بین چیزی و چیز دیگر باشد.
ازاین رو، به جهانی که میان دنیا و آخرت واقع میشود «برزخ» میگویند؛ چنان که در آیاتی از قرآن، برزخ بیانگرِ فاصله میان دو دریاست. برزخ در اصطلاح حکمت: «به همان عالم مثال اطلاق میشود، زیرا عالم مثال حدّ فاصل بین عالم عقل و عالم ماده است.»
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
4.mp3
34.24M
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
هدایت شده از کتابخانه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
#مسابقه_کتابخوانی
#شفیعه_محشر
🔶 همزمان با سالروز تشرف پرخیر و برکت بانوی کرامت به شهر مقدس قم و آغاز ایام معصومیه، کتابخانه آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام برگزار مینمایید.
🔹🔹🔸🔸🔹🔹
مسابقه کتابخوانی «شفیعه محشر»- (شرح زندگی حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها)
🔸🔸🔹🔹🔸🔸
جهت شرکت در مسابقه به سامانه مسابقات کتابخوانی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام (سابقون)
https://quiz.amfm.ir/shafieh/
مراجعه فرمایید.
⏱⏱زمان برگزاری: از 8 الی 16 آبان 1400
🎁جوایز مسابقه:
بستههای متبرک و فرهنگی آستان مقدس
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
شفیعه محشر.pdf
20.24M
#مسابقه_کتابخوانی
#شفیعه_محشر
فایل کتاب شفیعه محشر جهت دانلود و شرکت در مسابقه
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/
#تلنگر
#نهج_البلاغه
خطبه شصت و هشتم:
دربارۀ محمد بن ابی بکر
و من كلام له (علیه السلام) لما قلّد محمد بن أبي بكر مصرَ فملكت عليه و قتل:
وَ قَدْ أَرَدْتُ تَوْلِيَةَ مِصْرَ هَاشِمَ بْنَ عُتْبَةَ،
وَ لَوْ وَلَّيْتُهُ إِيَّاهَا لَمَّا خَلَّى لَهُمُ الْعَرْصَةَ وَ لَا أَنْهَزَهُمُ الْفُرْصَةَ،
بِلَا ذَمٍّ لِمُحَمَّدِ بْنِ أَبِي بَكْرٍ، فَلَقَدْ كَانَ إِلَيَّ حَبِيباً وَ كَانَ لِي رَبِيباً.
ترجمه :
(پس از آنكه محمّد بن ابى بكر در مصر در سال 38 هجرى شهيد شد فرمود).
ستودن هاشم بن عتبه براى فرماندارى مصر «پس از شهادت محمد بن ابى بكر»:
مى خواستم هاشم بن عتبه را فرماندار مصر كنم،
اگر او را انتخاب مى كردم ميدان را براى دشمنان خالى نمى گذارد، و به عمرو عاص و لشكريانش فرصت نمى داد،
نه اينكه بخواهم محمد بن ابى بكر را نكوهش كنم، كه او مورد علاقه و محبّت من بوده و در دامنم پرورش يافته بود.
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
پرتال کتابخانه
http://lib.amfm.ir/