eitaa logo
پای حرف امام علی(علیه السلام)/علیرضا مطلب🇮🇷
1هزار دنبال‌کننده
642 عکس
712 ویدیو
16 فایل
ارائه ترجمه روان و عامیانه از نهج البلاغه بر اساس شرح آیت الله خوئی ره ارتباط با مدیر: @Alirezamotalleb
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام مجدد به دوستان عزیز❤️❤️ عزاداری ها قبول باشه
این موضوع امشب خیلی مهمه و رهبر شهیدمون چند وقت پیش بهش اشاره کردند و ازمون خواستند که عبرتمون بشه . تجربه مون باشه
دیشب که تفاهم نامه ایران و آمریکا خبرش اومد ، خیلی ها خوشحال شدند. تمام شدن جنگ واقعا هم خوشحال شدن داره . جنگی که به کشوری تحمیل بشه واقعا خسارت باره و سخته. و تموم شدنش واقعا خوشحالیم داره امّااااااا امّا به شرط اینکه واقعا تموم شده باشه به نظر شما جنگ آمریکا با ایران تمام شدنیه؟ جنگ اسرائیل با حزب الله تمام شدنیه ؟؟؟ قطعا نه چرا؟؟؟ چون جنگ سر یه چاه نفت و یا جزیره و این چیزا نیست آمریکا، ایران مستقل انقلابی رو بر نمی تابه و اسرائیل هیچ قدرتی کنار خودش رو تحمل نمی کنه پس تا ایران مستقله و تا انقلاب و حزب الله قدرتمندن ، جنگ ها هست حالا به شکل های مختلف قرآن میگه : دشمنا همیشهههه با شماها می جنگن . تا ..... تا جائی که شما دست از دینتون بردارید . ( بقره / 216)
چند شب پیش آقای عراقچی داشتن درمورد این توافقه توضیح می دادن. یه جاش گفتن که : « آمریکا واسه اولین بار در طول تاریخ انقلاب قبول کرده که در امور داخلی ایران دخالت نکنه» من تا این رو شنیدم دوتا چیز به ذهنم اومد : یکی اینکه : آیا واقعا بپذیریم که آمریکا دیگه کاری به کار ما نداره ؟؟؟ دوم اینکه آمریکا سال 59 هم همین قول رو داده بود و تعهد داده بود که دیگه در امور داخلی ایران دخالت نکنه . نکرد ؟؟؟؟؟
حالا جریان سال 59 چیه ؟ امشب میخام واستون اون رو بگم
سال 58 جوونای انقلابی به یه سری دلائلی رفتن سفارت آمریکا رو گرفتن و ۵۰ - ۶۰ تا کارمنداش رو گروگان گرفتن. امام خمینی رحمة الله علیه از این حرکتشون حمایت کرد و بهش گفت : « انقلاب دوم» آمریکا هم در مقابل چندتا کار کرد : ✅اولا رابطش رو با ایران به طور کامل قطع کرد ( که تا الانم ادامه داره) ✅ثانیا تمام اموال و دارائی های ایران که از قبل در بانک های اونا بود رو مسدود کرد و یه جورائی بالا کشید . ✅ثالثا تمام تجهیزات نظامی که شاه خریده بود و پولش رو هم داده بود رو ارسال نکرد و گفت نه خودش رو بهتون میدم ونه پولاش رو . آمریکا حتی یه حمله نظامی هم به ایران کرد تا اون گروگان ها رو آزاد کنه .که خدا یه معجزه ای کرد و اونا رو توی طبس گرفتار طوفان شن کرد و اون بلاها سرشون اومد .
خلاصه چند ماهی گذشت ولی فرجی واسه آمریکا حاصل نشد . کارتر که رئیس جمهور آمریکا بود دیگه داشت دوره اش تموم میشد و نیاز داشت که واسه رای اوردن به هر طریقی که میشه اون گروگانها رو آزاد کنه . از طریق نظامی که نتونسته بود . این بود که رفت سراغ..... سراغ « مذاکره »🙃
اون موقع رئیس جمهور ایران بنی صدر بود . و نخست وزیر هم شهید رجائی .
امام خمینی (ره) تعیین تکلیف گروگانها رو به اختیار مجلس گذاشت و فرمود هر تصمیمی که مجلس و نماینده های مردم بگیرن، لازم الاجراست. مجلس هم که رئیسش آقای رفسنجانی بود تصمیم به مذاکره غیر مستقیم با آمریکا گرفت و واسطه هم کشور الجزایر شد . از طرف ایران مسئول تیم مذاکره کننده ، آقای بهزاد نبوی ( مشاور امور اجرائی دولت آقای رجائی) تعیین شد . ایشون الان به « پیر اصلاحات» معروفند و یکی از اصلاح طلب های کار کشته و معروف هستند .