8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرنگار از زن ۴۴ساله انگلیسی که در ۲۲سالگی ازدواج کرده و حالا پس از گذشت ۲۲سال، ۱۸ فرزند داره، میپرسه: بازم بچه دار میشی؟!
این مادر بریتانیایی جواب میده: من و شوهرم خیلی وقت پیش تصمیم گرفتیم اجازه بدیم خدا برای ما تصمیم بگیره!
این مادر با اینکه از اوج جوانی تا الآن در سن میانسالی، هر سال باردار بوده، هیچگونه آسیب جسمی و روحی ندیده،
همه زایمانهای، *زایمان طبیعی* و بدون هیچ دارویی بوده!
۱۴ تا از زایمانهای این مادر بریتانیایی در منزل و با حضور یک قابله خانگی انجام شده!
* استفاده از ماما و قابله در منزل در بسیاری از کشورهای جهان از جمله اکثر کشورهای اروپایی مرسوم است*
#فرزندآوری
ذکر سجده بین اذان و اقامه
کَانَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ عَلِیُّ بْنُ أَبِی طَالِبٍ ع یَقُولُ لِأَصْحَابِهِ مَنْ سَجَدَ بَیْنَ الْأَذَانِ وَ الْإِقَامَةِ فَقَالَ فِی سُجُودِهِ َ: (لااله الا انت) ربِّی سَجَدْتُ لَکَ خَاضِعاً خَاشِعاً(سَجدتُ لکَ خاضعاً خاشِعاً ذَلِیلًا)،
یَقُولُ اللَّهُ تَعَالَى مَلَائِکَتِی وَ عِزَّتِی وَ جَلَالِی لَأَجْعَلَنَّ مَحَبَّتَهُ فِی قُلُوبِ عِبَادِیَ الْمُؤْمِنِینَ وَ هَیْبَتَهُ فِی قُلُوبِ الْمُنَافِقِینَ (وغَفَرَ الله لَهُ ذُنُوبَهُ)
امام علی علیه السلام دائما به اصحاب خود میفرمودند:
هرکس بین اذان و اقامه سجده کند و بگوید
لااله الّا انتَ ربّی سَجدتُ لَکَ خاضِعاَ خاشِعاَ (سَجدتُ لکَ خاضعاً خاشِعاً ذَلِیلًا )
خداوند به ملائکه میفرماید به عزت و جلال خود سوگند قطعا محبت اورا در قلوب مومنان قرار میدهم و هیبت اورا در قلوب منافقین(کافرین) قرار میدهم (و خداوند گناهان اورا میبخشد).
فلاح السائل و نجاح المسائل / 152 / ذکر ما نرید وصفه من أحکام الأذان و الإقامة .... .* الوافی/ 7 / 589 / باب الفصل بین الاذان و الاقامه....... وسائل الشیعه / 5 / 400 / باب استحباب الفصل بین الاذان و الاقامه
...... * بحار الانوار/81 / 153 / باب الاذان والاقامه و فضلهما و تفسیرهماو .....
برگرفته از rahrovane-shahid.blog.ir
در حالی که دولتهای طرفدار جهانیسازی در اقصی نقاط دنیا، با بهانههای مختلف، از جمله میزان تولید کربن، به دنبال محدودسازی منابع غذایی هستند و با اقدامات عجیب و ویرانگر خود عملاً «قحطی» را سازماندهی میکنند، کشاورزان و دامداران در کشور هلند، جایی که دولت آن به عنوان پیشتاز در حال محدود کردن زراعت و دامداری با هدف کاهش تولید دی اکسید کربن است، با تراکتورهای خود به خیابانها آمدهاند.
همزمان، زنجیرهٔ تلف شدن انبوه دامها و آتش گرفتن مداوم مزارع در آمریکا و اروپا و دیگر نقاط دنیا، کم کم افکار عمومی را به این نتیجه رسانده که این حجم از انهدام منابع حیاتی نمیتواند تصادفی و غیرسازمانیافته باشد.
اخیراً اظهارنظرهای مختلفی از سیاستمداران ارشد آمریکایی درباره در پیش بودن بزرگترین «قحطی» منتشر شده است. در 19 اردیبهشت، «سونیا شولتز» وزیر همکاری اقتصادی و توسعه آلمان مدعی شد که "بزرگترین قحطی جهانی از زمان جنگ دوم جهانی به این سو در پیش است."
چند روز بعد (27 اردیبهشت)، جو بایدن در سخنان خود در نشست جی 7 از واقعی بودن خطر قحطی جهانی گفت.[2] و کمی بعد همین سخنان توسط آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده در سنا تکرار شد.[3]
البته برخی سلبریتیها از سوی ابرسرمایهداران اصطلاحاً گلوبالیست به کار گرفته شدهاند تا ذائقه مردم دنیا را برای خوردن «حشرات» به جای گوشت آماده کنند! اخیراً فیلمی از «نیکول کیدمن» هنرپیشه معروف هالیوود منتشر شده که جلوی دوربین اقدام به خوردن یک کرم میکند. بیل گیتس یکی از مدافعان سرسخت جایگزینی گوشت و دانههای خوراکی با حشرات و گوشت مصنوعی و حتی گوشت مردار انسانی در سبد غذایی مردم دنیاست...👇
https://b2n.ir/x85957
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 چه شد که بیحجابهای قبل از انقلاب #حجاب رو پذیرفتند؟
فیلمی جالب از گفتگوهای زنان بیحجاب در زمان انقلاب
تونل زمان
36.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حامد زمانی _ سرانجام
کربلا اینجاست همین امروز است
محرم
اربعین
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستان عجیب عاشقی پدر
دکتر سید محسن میرباقری
السلام علیک با اباعبدالله حسین
السلام علیک یا علی اکبر ع
#عشق
#عشق_حسین
#عاشق
#امام_حسین
#علی_اکبر
#ضیافت_بلا
#دکتر_میرباقری
#علی_اکبر_ع
#حکایت
تحلیل و تبیین | دینداری در جامعه ایران رشد فزاینده داشته است
▫️حجتالاسلاموالمسلمین دکتر حمید پارسانیا، عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی پیرامون چارچوب های نظری علوم اجتماعی در عرصه دینداری مدرن :
▫️ پیمایش های ما در بررسی دینداری در سالهای قبل و بعد از انقلاب نشان میدهد دینداری در این سال ها دائماً حالت فزایندهای داشته است. یعنی اگر کسی بخواهد ادعا کند که دین وضعیت روبه افولی داشته، هیچ تحلیل و پژوهش میدانی آن را حتی در سطح فردی تأیید نمیکند.
▫️ انقلاب اسلامی ایران نقطه عطفی در دینداری ایرانیان بود که بهنوعی منشأ تغییرات و تحولات در جهان اسلام، بلکه فراتر از جهان اسلام، در سطح کشورهای غیراسلامی هم شد. این مسئله آنقدر تأثیرگذار بود که نظریهپردازان جامعهشناسی دینی را متوجه خود کرده است؛ نظریات آنها را به چالش کشانده و منشأ پدیدآمدن نظریات جدیدی شده است
▫️ اینکه در این سالها میبینید تحرکات سیاسی از طرفین و جهات مختلف پوشش دینی به خود میگیرد؛ نشان میدهد که عنصر دین در عرصهای فراتر از زندگی شخصی و در عرصه سیاست و بهدنبال آن مناسبات و روابط اقتصادی منطقهای معنادار و اثرگذار است.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=50709
#دلنوشته
چند سالی بیش نیست که با این زوج جوان جهادگر آشنا شدم؛ اما انگار سالهاست میشناسمشان.
حس خوب همراهیشان و درک بالای این زوج در عمل به دستورات دین ناگفتنی است.
این زوج بهشتی، دو طلبهی جهادگر، حجتالاسلام و المسلمین نصیری و همسرشان خانم الهه سادات موسوینژاد که برای تبلیغ دین به روستاهای اطراف رفسنجان رفته بودند و گرفتار سیل شده و در مسیر تبلیغ دین دعوت حق را لبیک گفتند، واقعاً اهل عمل بوده و مخلصانه در مسیر احیای فریضتین و دفاع از حجاب فاطمی و احیای سنتهای اصیل اسلامی از هیچ تلاشی دریغ نمیکردند.
خانم الهه موسوینژاد از اعضای فعال و مخلص گروه پویش مردمی امربهمعروف و نهیازمنکر و کانال احیاگران امربهمعروف بودند که جهادگرانه، خالصانه و بیادعا از سال ۹۴ تا ۱۴۰۰ که از قم برای تبلیغ دین عزیمت نمودند، در برپایی میزهای مهربانی و فعالیتهای فرهنگی دیگر به همراه همسرشان بسیار فعالانه، با بندهیحقیر، مخلصانههمکاری مینمودند.
وقتی پیکر این زوج آسمانی را دیدم، ناخودآگاه این فراز زیارت عاشورا (اللهم اجعل حیاتی حیات محمد و آل محمد و مماتی محمد و آل محمد) برایم تداعی شد که چقدر برازندهی این زوج بهشتی است.
زندگی در مسیر اهداف حسینی و مرگ شهادتگونه در مسیر تبلیغ دین و نهضت حسینی، در آستانهی ایام شهادت و سوگواری جدشان سالار شهیدان و دههی #امربهمعروف و #نهیازمنکر اتفاقی نیست! یک قرار عاشقی از نوع همراهی با جدشان امام حسین علیهالسلام است.
روحشان شاد و یادشان گرامی🖤
مروّج
پشت قبلی
https://eitaa.com/menbar_aval/1167
20.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیلی از تحریک موسوی
تحلیل سخنان اخیر موسوی
از نگاه علی علیزاده به عنوان جیهه ای جدا از نظام