#شهید_مدافع_حرم_سردار_عبدالرضا_مجیری
🔹وظیفه شناسی
✨ شب های ماه مبارک رمضان با #شهید مجیری برای خواندن دعای ابوحمزه به مسجد جامع اصفهان میرفتیم؛ اما هرشب دعا که به نیمه میرسید بلند میشد و میگفت برویم!
یکبار که علت را از او پرسیدم گفت:
وظیفه ما کارمان است؛ماحقوق میگیریم که خدمت کنیم و اگر تا سحر اینجا باشیم،صبح کسل هستیم و از کارمان کم میگذاریم.
📝نقل از یکی از دوستان شهید مجیری
📚مدافعان حریم حرم
👈لطفا با ارسال مطالب؛ در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#شهید
#مدافعان_حرم
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
⚜ هر روز با کلام خدا
🕋 قُلْ أَمَرَ رَبِّي بِالْقِسْطِ ۖ وَأَقِيمُوا وُجُوهَكُمْ عِندَ كُلِّ مَسْجِدٍ وَادْعُوهُ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ ۚ كَمَا بَدَأَكُمْ تَعُودُونَ
🕊 بگو: «پروردگارم امر به عدالت کرده است. و روى خویش را در هر مسجد (و به هنگام عبادت) به سوى او کنید. و او را بخوانید، و دین (خود) را براى او خالص کنید.(و بدانید) همان گونه که در آغاز شما را آفرید، (بار دیگر در رستاخیز) باز مى گردید».(اعراف/۲۹)
💠 مى دانیم عدالت مفهوم وسیعى دارد که همه اعمال نیک را در بر مى گیرد; زیرا حقیقت عدالت آن است که: هر چیز را در مورد خود به کار برند و به جاى خود نهند.
💠 میان عدالت و قسط تفاوتى وجود دارد:
عدالت آنجا گفته مى شود که انسان حق هر کس را بپردازد، و نقطه مقابلش، آن است که ظلم و ستم کند و حقوق افراد را از آنها دریغ دارد، و به آنها ندهد ولى قسط مفهومش آن است که حق کسى را به دیگرى ندهد، و به تعبیر دیگر تبعیض روا ندارد، و نقطه مقابلش آن است که حق کسى را به دیگرى دهد.
💠 در عین حال، مفهوم وسیع این دو کلمه مخصوصاً ـ به هنگامى که جدا از یکدیگر استعمال مى شوند ـ تقریباً مساوى است و به معنى رعایت اعتدال در همه چیز، همه کار و هر چیز را به جاى خویش قرار دادن مى باشد.
📚تفسیر نمونه
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#تفسیر
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
✨﷽✨
🌼 چهار ناظر حاضر بر زندگی انسان
✍ هر لحظه و هر زمان چهار دوربین زنده در حال فیلمبرداری از زندگی ما هستند که قرار است روزی در قیامت تمام زندگی ما را به نمایش بگذارند .
❶⇦ ناظر اول〖خــدا〗 است.
ألَمْ یَعلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَری؛
آیا انسان نمیداند که خدا او را نگاه میکند؟
📗 سوره مبارکه علق ، آیه 14 .
❷⇦ ناظر دوم〖ملائک مقرب خدا〗 هستند؛
الله تعالی می فرماید :
ما یَلْفِظُ مِنْ قَوْلٍ إِلاَّ لَدَیْهِ رَقیبٌ عَتید؛
هر سخنی که بر زبان جاری می کنید دو مأمور در حال نوشتن آن هستند
📗 سوره مبارکه قاف ، آیه 18 .
❸⇦ سومین ناظر 〖زمین〗 است.
خداوند در قران کریم می فرماید :
یوْمَئِذٍ تُحَدِّثُ أَخْبارَها؛
در آنروز زمین هر چیزی که دیده را بیان می کند.
📗 سوره مبارکه زلزال ، آیه 4 .
❹⇦ چهارمین ناظر 〖اعضاء و جوارح خود ما〗 میباشند.
الله سبحان می فرماید :
تکَلِّمُنا أَیْدِیهِمْ وَ تَشْهَدُ أَرجُلُهُمْ بِما کانُوا یَکْسِبُونَ
در آنروز دستها و پاها شهادت میدهند که چه کاری کردهاند.
📗 سوره مبارکه یس ، آیه 65 .
👈لطفا با ارسال مطالب؛ در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
https://eitaa.com/harimehayat
✨﷽✨
🌼عاقبت صبر و تحمل در برابر بداخلاقی والدین(بسیار زیبا و آموزنده)
✍علامه طهرانی در كتاب نورملكوت قرآن کریم مي فرمايد:يكروز در طهران، براى خريد كتاب به كتاب فروشى رفتم، مردى در آن أنبار براى خريد كتاب آمده، آماده براى خروج شد كه ناگهان در جا ایستاد و گفت: حبيبم الله. طبيبم الله، یارم....فهميدم از صاحب دلان است که مورد عنایت خاص خداوند قرار گرفته،گفتم: آقاجان! درويش جان! انتظار دعاى شما را دارم.چه جوری به این مقام رسیدی؟ناگهان ساکت شد،گریه بسیاری کرد،سپس شاد و شاداب شد و خندید.گفت: سید! شرح مفصلی دارد.
من مادر پيرى داشتم، مريض و ناتوان، و چندين سال زمين گير بود.
خودم خدمتش را مینمودم؛ و حوائج او را برميآوردم؛غذا برايش ميپختم؛ و آب وضو برايش حاضر ميكردم؛ و خلاصه بهر گونه در تحمّل خواسته هاى او در حضورش بودم. او بسيار تند و بداخلاق بود. ناسزا و فحش ميداد؛ و من تحمّل ميكردم، و بر روى او تبسّم ميكردم. بهمين جهت عيال اختيار نكردم، با آنكه از سنّ من چهل سال ميگذشت. زيرا نگهدارى عيال با اين اخلاقِ مادر مقدور نبود ... بهمین خاطر به نداشتن زوجه تحمّل كرده، و با آن خود را ساخته و وفق داده بودم.گهگاهى در أثر تحمّل ناگواريهائى كه از مادرم به من میرسيد؛ ناگهان گوئى برقى بر دلم ميزد، و جرقّه اى روشن میشد؛ و حال بسیارخوشی دست ميداد، ولى البته دوام نداشت و زود گذر بود.
تا يك شب كه زمستان و هوا سرد بود و من رختخواب خود را پهلوى او و در اطاق او پهن میکردم تا تنها نباشد، و براى حوائج، نياز به صدا زدن نداشته باشد. در آن شب كه من كوزه را آب كرده و هميشه در اطاق پهلوى خودم ميگذاشتم كه اگر آب بخواهد، فوراً به او بدهم، ناگهان او در ميان شب تاريك آب خواست. فوراً برخاستم و آب كوزه را در ظرف ريخته، و به او دادم و گفتم: بگير، مادر جان! او كه خواب آلود بود؛ و از فوريّت عمل من خبر نداشت؛ چنين تصوّر كرد كه: من آب را دير داده ام؛ فحش غريبى به من داد، و كاسه آب را بر سرم زد.فوراً كاسه را دوباره آب نموده و گفتم: بگير مادر جان، مرا ببخش، معذرت ميخواهم!
كه ناگهان نفهميدم چه شد...
إجمالًا آنكه به آرزوى خود رسيدم؛ و آن برق ها و جرقه ها تبديل به يك عالمى نورانى همچون خورشيد درخشان شد؛ و حبيب من، يار من، خداى من، بانظر لطف و عنایت خاصش به من نگاه کرد و چیزهایی از عالم غیب شنیدم و اين حال ديگر قطع نشد؛ و چند سال است كه ادامه دارد...
📚نور ملكوت قرآن، علامه طهرانی ج۱، ص: ۱۴۱
👈لطفا با ارسال(فوروارد) مطالب؛ در معرفی کانال به دیگران ما را یاری کنید.🌺
https://eitaa.com/harimehayat
⚜هر روز با کلام خدا
🕋 يَا بَنِي آدَمَ خُذُوا زِينَتَكُمْ عِندَ كُلِّ مَسْجِدٍ وَكُلُوا وَاشْرَبُوا وَلَا تُسْرِفُوا ۚ إِنَّهُ لَا يُحِبُّ الْمُسْرِفِينَ
🕊 اى فرزندان آدم! زینت خود را در هنگام رفتن به هر مسجدى، با خود بردارید.
و (از نعمتهاى الهى) بخورید و بیاشامید، ولى اسراف نکنید که خداوند مسرفان را دوست نمى دارد.(اعراف/۳۱)
💠 این جمله هم مى تواند اشاره به زینت هاى جسمانى باشد که شامل پوشیدن لباس هاى مرتب و پاک و تمیز، شانه زدن موها، و به کار بردن عطر و مانند آن مى شود و هم شامل زینت هاى معنوى ، یعنى صفات انسانى، ملکات اخلاقى و پاکى نیّت و اخلاص.
💠 اگر مى بینیم در بعضى از روایات اسلامى تنها اشاره به لباس خوب یا شانه کردن موها شده و یا اگر مى بینیم تنها سخن از مراسم نماز عید و نماز جمعه به میان آمده، دلیل بر انحصار نیست بلکه هدف بیان مصداق هاى روشن است.
💠 اگر مى بینیم در بعضى دیگر از روایات، زینت به معنى رهبران و پیشوایان شایسته تفسیر شده،دلیل بر وسعت مفهوم آیه است که همه زینت هاى ظاهرى و باطنى را در بر مى گیرد.
💠 گرچه این حکم، مربوط به تمام فرزندان آدم در هر زمان است، ولى ضمناً نکوهشى است از عمل زشت جمعى از اعراب در زمان جاهلیت که به هنگام آمدن به مسجدالحرام و طواف خانه خدا، کاملاً عریان و برهنه مى شدند و هم اندرزى است به آنها که به هنگام نماز و یا رفتن به مساجد لباس هاى کثیف، مندرس و یا لباس هاى مخصوص منزل را در تن مى کنند.
📚تفسیر نمونه
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#تفسیر
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
•┈┈••✾❀🍃♥️🍃❀✾••┈┈
🎬 وصیتی تأمل برأنگیز
♣️مرحوم آیت الله العظمی مرعشی نجفی ماه های محرم و صفر هر سال را لباس سیاه می پوشیدند و در وصیت نامه خود نوشته اند:
🏴 لباس سیاهی که در ماه های محرم و صفر می پوشیدم جهت حزن و اندوه در مصیبت های آل رسول اکرمr با من دفن شود [تا وسیله شفاعت ایشان در روز قیامت باشد]
📚 بر ستیغ نور، ص۱۱۲
•┈┈••✾❀🍃♥️🍃❀✾••┈┈•
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#داستان
#داستانبزرگان
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
📣 توصیه امام حسین علیه السلام درباره مولانا صاحب الزمان علیهما السلام
💢 در روایات ائمه معصوم علیهم السلام و نیز سخن بزرگان نسبت به یاد کردن از امام زمان علیه السلام و زنده نگاه داشتن نام و یاد ایشان در بین مردم توصیه بسیار و راه های مختلفی سفارش شده است.
🌱چنان که حضرت امام_حسین (علیهالسلام) در عالَم مکاشفه به یکى از علماى قم فرمودند: «مهدى ما در عصر خودش مظلوم است، تا مىتوانید درباره آن حضرت سخن بگویید و قلم فرسایى کنید؛ آنچه درباره شخصیّت این معصوم بگویید، درباره همه معصومین علیهم السلام گفتهاید؛ چون حضرات معصومین علیهم السلام همه در عصمت و ولایت و امامت یکى هستند و چون این زمان، دوران مهدى ما است سزاوار است درباره او بیشتر گفتگو شود.»
🔰 و در خاتمه فرمودند: «باز تأکید مىکنم درباره مهدى ما(علیهالسلام) زیاد سخن بگویید و بنویسید، مهدى ما(علیهالسلام) مظلوم است، بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.»
📚 ترجمه صحیفهی مهدیه
لطفا با ارسال(فوروارد) مطالب؛ در نشر آموزه های دینی ما را یارے کنید.🌹
#امام_زمان
#مهدویت
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
⚜ هر روز با کلام خدا
🕋 قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِينَةَ اللَّهِ الَّتِي أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَالطَّيِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ ۚ قُلْ هِيَ لِلَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا خَالِصَةً يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۗ كَذَٰلِكَ نُفَصِّلُ الْآيَاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ
🕊 بگو: «چه کسى زینتهاى الهى را که براى بندگان خود آفریده،
و روزیهاى پاکیزه را حرام کرده است؟!» بگو: «اینهادر زندگى دنیا، براى کسانى است که ایمان آورده اند. (اگر چه دیگران نیز با آنها مشارکت دارند. ولى) در قیامت، فقط براى مؤمنان خواهد بود.» این گونه آیات (خود) را براى کسانى که آگاهند، شرح مى دهیم.(اعراف/۳۲)
✨ زینت و تجمل از نظر اسلام
💠 در مورد استفاده از انواع زینت ها، اسلام مانند تمام موارد، حدّ اعتدال را انتخاب کرده است، نه مانند بعضى که مى پندارند استفاده از زینت ها و تجملات هر چند به صورت معتدل بوده باشد، مخالف زهد و پارسائى است، و نه مانند تجمل پرستانى که غرق در زینت و تجمل مى شوند، و تن به هر گونه عمل نادرستى براى رسیدن به این عمل نامقدس مى دهند.
💠 اگر ساختمان روح و جسم انسان را در نظر بگیریم مى بینیم تعلیمات اسلام در این زمینه درست هماهنگ ویژگى هاى روح انسان و ساختمان جسم او است.
📚تفسیر نمونه
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#تفسیر
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
✨﷽✨
✳️ فلسفهی قیام حضرت سیدالشهدا
✍در زیارت اربعین این جمله هست که: «وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِيكَ» خدایا! امام حسین علیه السلام مهجهی خود را در راه تو داد. (مهجة یعنی روح. باز در لغت است که مهجة یعنی خون قلب.) خدایا امام حسین علیه السلام خون دل و جان و روحش را در راه تو فدا کرد: «لِيَسْتَنْقِذَ عِبَادَكَ مِنَ الْجَهَالَةِ» برای اینکه بندگان تو را از نادانی بیرون بیاورد.
فلسفهی قیام و نهضت حضرت سیدالشهدا علیهالسلام جهلزدایی است. تمام جهالتها و نادانیها، نمایندهی یزید است! و تمام دانشها، بصیرتها، روشنبودنها و فهمیدهبودنها نمایندهی امام حسین علیه السلام است. هر جای عالم که بویی از انسانیت و فهم و دانش برده باشند و پای تمدن به آنجا رسیده باشد، نام حضرت را به عظمت میبرند و از آن حضرت با تکریم و تعظیم و بهعنوان سرور آزادگان و جوانمردان یاد میکنند.
👤 استاد فاطمینیا
📚 از کتاب «نکتهها از گفتهها» ج۱ ص ۲۹
👈لطفا با ارسال(فوروارد) مطالب؛ در معرفی کانال به دیگران ما را یاری کنید.🌺
https://eitaa.com/harimehayat
AUD-20220730-WA0039.
1.68M
🏴عظمت دهه اول محرم
👌 سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام عالی
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#محرم
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
◾️تحویل سال
به وقتِ مُحَرّم است
◾️حَوّل قلـُوبَنا
بِبُکاءِ عَلَی الحُسَین
🏴فرا رسیدن ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام تسلیت باد
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.
#محرم
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat