eitaa logo
حریم مهر (تربیت فرزند)
455 دنبال‌کننده
708 عکس
15 ویدیو
38 فایل
👈 حریم مهر 💁‍♀️ مطالب و موضوعات تخصصی پیرامون تربیت فرزند دریافت سوالات شما و پاسخ تخصصی مشاور 👇🏻 #استاد_فروهر_مشاور_خانواده @Moshaver_teh
مشاهده در ایتا
دانلود
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 🔴موضوع: ⚫️جنبش_فرهنگی_سحاب 🔵بحث ادامه دارد..... https://eitaa.com/osatad_mr_dianat
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 🔴موضوع: های _افسردگی ⚫️جنبش_فرهنگی_سحاب ادامه دارد..... https://eitaa.com/osatad_mr_dianat
❣❣❣ 👩‍❤️‍👨همسرانه بهــــترین راه برای جلوگـــیری از این است که با شریــک زندگیـتان بسازید. وقتی نـــــیازهای احســــاسی و فیزیکی ما در زندگی مشترک رفع شود، دیگر به رفــع آنها در جای دیگر، علاقــه‌ی چندانی نشـــان نمی‌دهیم. بســــنجید که تاچه میزان خواســـته‌ها ونیازهای همسرتان را رفع می کنید و برعکس. در زمینه‌هایی که ضعـــــف می‌بینید، درباره‌ی آن صادقانه باشریــــکتان صحبـــت کنید و چیزهایی را که برای رضایت و خوشحالی در آن زمینه‌ی خــاص به آن نیازمندید با او درمیان بگذارید. ___________________________________ مرا عهدیــــست با جانــــان که جانـــان جــان من باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مباحث 🔹جلسه دوم 🔸صوت شماره 61 ◀️📣 ✍انواع تربیت (تربیت اعتقادی ، اخلاقی ، عبادی ، جنسی ، اقتصادی ، سیاسی ...) ✍بهترین زمان اعتقادی ✍بچه ها باید به چی معتقد باشند ؟ ✍راههای اعتقادی https://eitaa.com/osatad_mr_dianat
جاده موفقیت سر راست نیست 🌀پیچی وجود دارد به نام شـــکست دور برگردانی به نام سردر گمی سرعــــت گیر هایی بنام دوســـتان چراغ قرمـــز هایی بنام دشـــمنان چراغ احتیاط‌هایی بنام خانواده اما اگر .... موتوری به نام اســـتقامت و راننــــده‌ای به نام خدا به جایی خواهـــید رسید که موفقــیت نام دارد 🌸🌸🌸🌸 سلام سلام 😇 کیف حالک....
امـــــــروزاومــــ🤗ـــــدم باچنــــــدتاراهـــــکاربرای درمـــــان پرخاشــــگری کودکـــــــ👼ـــــان
پرخاشگری در کودکــــ👼ـــــــــان می تواند اشکال مختلفی داشته باشد: ❌عصـــــبانیت های فیزیکی ❌ضربـــــه زدن ❌لـــــگد زدن یا گاز گرفتن ❌تخـــــریب اموال و اشیــــاء ❌قـــــلدری ❌حـــملات کلامــــــی ❌تلاش برای کنــــترل دیـــگران از طریق تهدید یا خشــــ😡ـــــــونت.
به 👶ــــدان خود بد بـین نــباشید هنـــگامی که فــرزند شما درخواســـتی عمل نمی کند، به شـــما بی احـــترامی می کند. ❌ شما نباید، به راحتی از کــــوره به در شــوید، این واکنش های احســاسی، هر چند طــــبیعی هــستند، اما اشـــتباه هستند. نکــته اول، 👼ــــچه ها احــساسات و اطلاعـــات را به روشـی که بزرگــــــــسالان انجــام می دهـــند، درک نمی کنند. نکـــــته دوم، ✍ـــیقات نشان می‌دهد والدینی که نســـبت‌های خصــمانه به کـــودک خود می‌دهند در نهایت پرخاشـــگری بیشتری را در فرزنـــد خـــود ایــجاد کنند.
انتظارات واقع بیـ🧐ـنانه در مورد های کودکانتظارات واقـــع بینانه ای در مـــورد توانایی فرزنـــ👼ــــدتان در پیــــروی از قـــ🏳ــوانین یا درخواســــت های خود داشته باشید.کــــودکان خردســ🚗ـــــال دامنه توجـــــه کوتاه تری دارند و به راحـــتی حواسشان پرت می شود. آنها زمان بــــیشتری را برای پـــردازش دســـتورالعمل های شــــفاهی صـــرف می کنـــند.
پس وقتی را صــادر می‌کنید، نباید انتــــظار داشته باشید که کوچـــــک به ســـ⏱ـــــرعت و کارآمد به آن پاسخ دهند. آنها با کمــــتری کار می کنند و انتــــ♻️ــــقال از یک فعالیــــت به فعالیــــت دیــگر برایـــشان ســخت تر است. شما باید سرعت انجام دستورات خود را با توانایی‌های فرزندتان هماهنگ کنید البته با یادآوری‌های صبورانه و آرام.