تقاطع وقایع حیرتانگیز است!
همزمان با پیروزی اسمی بایدن، شرکت «فایرز» از واکسن کرونا را رونمایی کرده.
شرکتی که تأمین مالی پروژه را از بنیاد «بیلگیتس» دریافت نموده است.
احمد قدیری
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔰 پشت هر حزبی در جهان؛ یک دولت سایه قرار دارد
💬 محمدحسن قدیری ابیانه در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره برخی اظهارات مبنی بر اینکه بهتر است نامزدهای ریاست جمهوری در ابتدا کابینه مد نظر خود را به مردم معرفی کنند، گفت: این امر که نامزدها پیش از اخذ مقام ریاست جمهوری کابینه خود را به مردم معرفی کنند ؛ محاسن و معایب خاص خود را در پی دارد.
🔹 حُسناش این است که مردم به یک نامزد با توجه به افرادی که قرار است معرفی کند رای خواهند داد و عیب این امر هم این است که احتمالا از نظر اخلاقی دست رئیس جمهور برای تغییر بسته خواهد شد؛ اگرچه که من معتقدم حتی اگر برخی از اعضای دولتش را هم مانند معاون اول، وزیر خارجه و وزیر کشور معرفی کند، امر بسیار مطلوبی رخ داده است.
🔹 اصولا دولت در سایه یک اصطلاح رایج در جهان است و هر حزبی دولت در سایه دارد؛ برای مثال در کشورهای غربی ممکن است ده حزب هر کدام دولت در سایه داشته باشند و هر کدام به مردم بگویند چنانچه به قدرت برسند چه افرادی به عنوان وزیر کشور یا وزیر خارجه شان انتخاب خواهند شد و آن زمان وزیر دولت در سایه امور مربوط به نظارت بر دولت در همان حوزه را دنبال خواهد کرد.
🔹 البته این به معنای دخالت در امور دولت دیگر نیست، بلکه به معنای نظارت بر امور است؛ بنابراین دولت در سایه به این معنا امر مفید و خوبی است و لازم است احزاب مختلف از آن بهره ببرند؛ برای مثال در این صورت فردی که وزیر میشود می داند که در احزاب مختلف افرادی نظاره گر اعمال و رفتار او خواهند بود و این امر هم به معنای وجود یک دولت در دولت دیگر و اینکه از دولت جدا عمل شود نخواهد بود، زیرا طبق قانون وظیفه و اختیارات هر دولتی مشخص است؛ بنابراین اینکه دیگران و سایر احزاب برای خودشان دولت در سایه داشته باشند نفی حقوق و اختیارات وزرای اصلی نخواهد بود.
🔹 وی با اشاره به اینکه برخیها معتقدند دولت در سایه توسط جناح رقیب شکل میگیرد گفت: این تعریف صحیحی نیست ، زیرا عده ای با این تعریف می خواهند بگویند وقتی که ما در این دولت موفق نشدیم به سبب اقدامات دولت در سایه بوده است.
🔹 قدیری ابیانه در پاسخ به این سوال که آیا در این صورت کابینه از قبل پیشفروش نخواهد شد؟ گفت: نمی توانیم اسم پیشفروش بر این موضوع بگذاریم، اما این میتواند کمک کند به اینکه مردم با چنین نگاهی به مجموعه نامزدها رای بدهند؛ البته ممکن است که یک فردی خودش محبوبیت داشته باشد و اگر هم به عنوان معاون اول و یا وزیر معرفی شود آرای طرفداران خود را هم به سبد نامزد اصلی بریزد و این فی نفسه یک امر منفی محسوب نمیشود.
💬 او درباره افراد پشت پرده دولت ها هم گفت: به طور طبیعی یک نفر ممکن است تحت تاثیر فرزند و یا همسرش و یا دیگران قرار داشته باشد و این وظیفه ماست که در هنگام انتخابات افرادی را انتخاب کنیم که تاثیرگذار باشند نه تاثیرپذیر، اگر چه انتقادپذیری مثبت است و شما نمیتوانید به سادگی جلوی این نفوذ را بگیرید، مگر اینکه خود آن شخص خودش را نشان دهد برای مثال ثابت شد که در مرحلهای برخی از نامزدها، افراد دور و اطرافیانش افراد مناسبی نبودند.
🔹 ناگفته نماند که نفوذ مشایی در احمدی نژاد و هاشمی در روحانی چندان هم پشت پرده نبود, کما اینکه مشایی تأثیر شفافی بر احمدی نژاد داشت و احمدی نژاد هم در تمجید از او، او را در حد معصوم بالا می برد و روحانی هم خیلی علنی نشان میداد که تحت تاثیر هاشمی قرار دارد. البته معتقدم خود روحانی هم بر روی مواضع هاشمی تأثیر داشت، به نحوی که از او به عنوان عقل منفصل یاد میشد؛ برای مثال اینکه هاشمیای که در جهت ساخت موشک تلاش زیادی کرد به اینجا برسد که بگوید عصر موشک گذشته است، تأثیر فکری روحانی بر او است.
🔹 دولت خاتمی هم با اینکه شعارش عقل جمعی بود اما جمع دور رئیس جمهور معمولا بسیار محدود بودند، برای مثال افرادی نظیر ابطحی، حجاریان، تاج زاده، تاجیک، برادرش و حزب مشارکت خیلی بر او مسلط بودند؛ بنابراین این وظیفه ماست که درست انتخاب کنیم.
yjc.ir/00Vg17
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
آیت الله جوادی آملی: قرآن برخلاف علوم بشری انسان را حیوان ناطق معرفی نمی کند بلکه انسان را حی متاله می داند، از دیدگاه قرآن، انسان بیش از حیوان، با فرشتگان نقاط مشترک دارد و ثابت میکند انسان موجود ابدیست،این فرهنگ که انسان مرگ را می میراند نه اینکه بمیرد،ریشه خیلی از مشکلات است.
سیّدایمان بِیدُختی
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
✅ ۲۱ آبان، سالروز عروج ملکوتی پدر موشکی ایران، سردار رشید اسلام، شهید حاج حسن تهرانی مقدم، که یاد و نامش تا ابد کنار امنیت ایران گفته خواهد شد، گرامی باد 🌹
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
✅ بخشی از گفتوگوی استاد حسن عباسی با همشهری پایداری - آذرماه ۱۳۹۲
🚀 مطالعاتی که حسن تهرانیمقدم در حوزهی فعالیتهای موشکی در علم مکانیک، در فیزیک و محاسبات شیمی و مواد اولیه و سوختها در متالوژی و غیره انجام داد، نمونهای از علوم اقتدارآفرین را در زمینهی علوم فنی برای بیرون آوردن جامعهی تحت محاصرهای مثل ایران از تحریمها نشان میدهد.
📚 الگوهایی مانندحسن تهرانیمقدم برای ما از این جهت حائز اهمیتاند که وقتی تهدید میآید نمیهراسند، بلکه آن را مصادره میکنند و از جوهر آن تهدید، دُرّ گرانبهایی تبیین میکنند که نهتنها آن تهدید را میزداید، بلکه در بخشهای دیگر زمینهی ارتقا، تأمین امنیت، بهرهوری و قدرت ملی ما محسوب میشود. با توجه به اینکه مقام معظم رهبری در زمینهی تولید علم جملهای را بارها تاکید فرمودند که: «العلم سلطان» یعنی علم سلطه را فراهم میکند و اقتدار ایجاد میکند.
📿 این الگو را شهید حسن تهرانیمقدم برای ما تبیین کرد.
➖ همشهری پایداری، شماره ۱۱۷
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
🔰 کوچه باز نکنید!
🔸 آمریکا باخت و ایران بُرد
✍ محمد ایمانی
@IMANImohamad51
1⃣ هفتمین فرعون آمریکایی هم با عقده ناگشوده «تسلیم یا سرنگونی جمهوری اسلامی ایران» به آخر خط رسید. ترامپ این اواخر، هفتهای چند بار، با آمیزهای از نخوت و نیاز می گفت «منتظر زنگ ایرانیها هستم؛ آنها دنبال مذاکره اند... اگر قبل از انتخابات مذاکره کنند بهتر است... ایرانی ها پس از انتخابات سراغ مذاکره با من میآیند».
او با همین سرسام به ته خط رسید؛ هر چند که آمریکا را بی حیثیت تر از همیشه کرد. یقینا اگر استواری ایران نبود، نه در انتخابات ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲، اوبامای دموکرات بر نومحافظهکاران غلبه میکرد، نه ترامپ سال ۲۰۱۶ بر دموکرات ها پیروز می شد، و نه امسال، مقابل آنها کم می آورد.
ناکامی سه دولت بوش، اوباما و ترامپ - با وجود قدرت نمایی بیحد و مرز - موجب شد ارا به قدرت احزاب حامی آنها در سربالایی واژگون شود. اگر مقاومت حکیمانه ایران و متحدانش نبود و جنگ افروزی در افغانستان و عراق و سوریه و لبنان و یمن به شکست پر هزینه ختم نمیشد، آیا جمهوری خواهان و دموکراتها، آن شکست های انتخاباتی را تجربه میکردند و انتخابات اخیر تبدیل به جنگ گلادیاتورها میشد؟
2⃣ ترامپ چهار سال قبل، تبلیغاتش را با انگشت گذاشتن بر حجم خرابی، خسارت و دروغهای دولت اوباما بنا کرد. ترامپ گفت «هفت هزار میلیارد دلار در خاورمیانه هزینه کردیم. با پول این مداخلات نظامی می توانستیم دو بار آمریکا را بازسازی کنیم. پلهای ما فرسوده شده و پول ساخت مدرسه در فرانکلین یا لسآنجلس را نداریم».
مقاومت پیروز متحدان ایران، کمانه کردن فشار حداکثری، و آمدن ویروس کرونا که مانند موریانه به جان آمریکا افتاد، ترمز یاغیگری ترامپ را کشید. او در حالی که برخی رژیم های مرتجع را چند صد میلیارد دلار دوشیده بود و در شرق آسیا و اروپا هم باج میگرفت، با بحران اقتصادی دست به گریبان شد.
رکوردهای سرسامآور ورشکستگی، بیکاری، بیخانمانی، گرسنگی و تلفات بالای کرونا در آمریکا سند این ادعاست. اگر ایستادگی جبهه مقاومت نبود، دموکرات ها و جمهوری خواهان در دهه اخیر در سر بالایی نمی افتادند تا در دو انتخابات اخیر، همدیگر را گاز بگیرند و لگد بزنند.
3⃣ التهابات جامعهای که بهشدت قطبیشده بود، با انتخابات وارد فاز جدیدی شد. نیمی از رای دهندگان همچنان ترامپ را ترجیح دادند و تصور میکنند تقلب شده. برای همین، وزیر دفاع آلمان هشدار میدهد «وضعیت آمریکا به مرز انفجار رسیده است». ترامپ، کاری را که نباید، با آمریکا کرد.
آمریکا نُه ماه است درگیر آشوب و جنگ شهری در برخی مناطق است. به تعبیر «توماس فریدمن تحلیلگر نیویورکتایمز: برنده انتخابات هر کس باشد، بازنده مشخص است؛ آمریکا». به گزارش «فرانس ۲۴: بدترین سناریو در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا در حال رقم خوردن است. این فقط یک سناریوی ترسناک نیست؛ بلکه دارد اتفاق میافتد».
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 شکایتهای دولت از شخصیتهای حقیقی و حقوقی
💬 اسماعیلی - سخنگوی دستگاه قضا:
🔹 در دولت فعلی از ناحیه دولت بیش از ۱۵۰ مورد شکایت از شخصیتهای حقیقی و حقوقی داشتیم، البته عدد افراد بیش از این تعداد است.
🔹 بخش عمدهای از این شکایات رسیدگی و بخشی دیگر هم در جریان رسیدگی است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم/ مسعود دانشمند، عضو اتاق بازرگانی و دبیرکل خانه اقتصاد ایران در گفتگو با «نود اقتصادی»: نهایتا یک سوم مشکلات اقتصادی ما ناشی از تحریم است، فکر نکنید با آمدن بایدن مشکلات حل میشود/ دموکراتها متخصص تحریم هستند و اغلب تحریمها در زمان آنها وضع شد
نودِ اقتصادی
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔰 پیشبینی اوضاع اقتصادی و سیاسی آینده ایران با پیروزی بایدن
💬 محمدحسن قدیری ابیانه
🔹 بین اول بهمن ۹۹ که بایدن رسما ریاست جمهوری را بر عهده میگیرد و ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ که تاریخ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران است، پنج ماه حساس می باشد.
🔹 در این پنج ماه اتفاقات زیادی خواهد افتاد. بایدن مقداری گشایش ایجاد خواهد کرد تا زمینه برای پیروزی اصلاح طلبان فراهم شود. مردم هم با مشاهده روند کاهشی دلار و طلا به فروش ارز و طلای خود اقدام خواهند کرد. کاری که از هم اکنون شروع شده است. امری که بهونوبه خود در کاهش قیمتها موثر است. دولت ارزها را خریداری و روانه خزانه میکند. دولت در خرداد ماه ذخایر ارزی کشور را روانه بازار نموده و خزانه کشور را خالی خواهد کرد تا قیمت دلار و طلا باز فرو ریزد.
🔹 مجموع این عوامل باعث کاهش بیشتر نرخ ارز و طلا شده و اثر خود را بر قیمتها خواهد گذاشت.
🔹 همه اینها برای این است که زمینه پیروزی اصلاح طلبان را در انتخابات خراد ۱۴۰۰ فراهم آورد. اگر اصلاح طلبان پیروز شوند روند امور معکوس خواهد شد.
🔹 فشار آمریکا و تحریمها سیر صعودی خواهد گرفت. خزانه دولت هم که خالی است، دولت هم که اهل وا دادن و تسلیم است، شرایط به گونهای رقم خواهد خورد که مردم حسرت زمان گرانی های لحظه ای را بخورند.
🔹 اما اگر این توطئه خنثی شود و یک فرد ولایتمدار به ریاست جمهوری برسد و راه مقاومت و عمل به اقتصاد مقاومتی و رونق تولید را در پیش گیرد و در مقابل فشارهای خارجی تسلیم نگردد، اوضاع کشور رو به بهبودی خواهد گذاشت و با تسلیم نشدن به دشمن، آنها را ناامید خواهد کرد و همین امر ورق را به نفع کشورمان بر خواهد گرداند. البته مهمترین مشکل دولت، خزانه خالی خواهد بود و زمین سوخته ای که دولت روحانی عمداً بر جای گذاشته است. ولی با مدیریت جهادی و مشارکت مردم این مانع نیز برطرف خواهد گردید.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 الان صدوبیست درصد کاندیداهای اصولگرا دارند به این فکر میکنند حالا که بایدن رئیس جمهور شده ظریف رو بذارن وزیر امورخارجه دولتشون!
گمان نکنم در مناظرات انتخاباتی۱۴۰۰، کسی پیدا بشه بگه برجام غلط بود، ظریف اشتباه کرد، مذاکره نمیکنیم.
اصولگرایی ممتنع شده!
✍ وحید یامین پور
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بخشی از گفتگوی سه ماه قبل امیرحسین ثابتی درباره انتخابات ریاست جمهوری امریکا و بایدن با خبرگزاری نسیم:
🔹 برخی با خوشحالی میگویند بایدن "اوبامای دوم" است! مگر از "اوبامای اول" چه خیری به ایران رسید؟ مگر کسی غیر از اوبامای اول تحریم های فلج کننده علیه ایران را اعمال کرد که حالا با خوشحالی از آمدن اوبامای دوم حرف می زنند؟
🔹 تجربه نشان داده دموکراتها ضربه بیشتری به ایران زده اند، این حرف بنده نیست جمله حسن روحانی در نشست خبری اش در سال ۸۳ است
🔹 بزرگترین قتل عام تاریخ بشر با ۲۲۰ هرار کشته، بمباران اتمی ژاپن به دستوری هری ترومن دموکرات بود.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 بادکنک بایدن، به جای بدهی هنگفت؟!
✍ محمد ایمانی
@IMANImohamad51
🔹 جو بایدن، خواستار سختگیری بر ایران است نه گشایش؛ «سیاست ترامپ شکست خورد. روش هاى زيركانه تری براى سختگيرى بیشتر علیه ايران وجود دارد». دموکرات ها بارها گفتهاند به تعهدات برجامی ایران بسنده نمی کنند و امتیازات جدید می خواهند.
🔹 مشاوران بایدن می گویند ایران، هم باید دائمی سازی بندهای رو به پایان برجام را بپذیرد و هم، توانمندی نظامی و نفوذ (امنیت) منطقهای خود را واگذار کند. اینها در حالی است که دموکراتها با تحریمهای جدید، تعهدات برجامی را به استهزا گرفتند.
🔹 بایدن حتی اگر وانمود کند، قطعا به تعهدات برجامی بر نمیگردد؛ او هم تحریم های ترامپ را فرصت فشار بیشتر میداند. اما حتی اگر هم ارادهای برای بازگشت به برجام داشت، تحریم هایی که با هماهنگی اوباما و ترامپ در کنگره تصویب شده، مانع از این کار می شد.
🔹 آرزو اندیشی درباره انتخابات آمریکا برای کسانی که هفت سال تمام، مرتکب سوءمدیریت فاحش شدند، کارنامه نمی سازد. زمزمه دوباره رفتار التماسی، معنایی جز این ندارد که راسا هیچ هنر و کفایتی ندارند و نباید در این نُه ماه باقیمانده نیز، انتظار همت و تدبیر و تلاش از آنها داشت!
🔹 آنها اقتصاد را با دلار ۳۷۰۰ تومانی تحویل گرفتند و با تدابیر وارونه، به ۳۳ هزار تومان رساندند. هیچ وعده و ادعای جدیدی از این کلان بدهکاران طلبکار نما مسموع نیست. سی هزار تومان گران شدن ارز و سپس هشت هزار تومان ارزان شدن آن، مایه عار است، نه افتخار.
🔹 مردم ما هر چه با احترام به تولیدکننده مینگرند، از زندگی انگلی دلالان منزجرند. اولی زحمت میکشد، ارزش افزوده میآفریند و تولید قدرت میکند. اما دومی، به سودای سود نامشروع و برای عافیت خود، زندگی مردم را در معرض دستبرد قرار می دهد.
🔹 نگاه برخی محافل به حکمرانی، مدیریت و سیاست خارجی، همین سبک دلالانه است، نه تولیدکننده قدرت و سرمایه و اعتبار. به جای این که نگاه درونزا به اقتدار و اقتصاد و امنیت ملی داشته باشند و برای آن تدارک کنند، دلالی بیگانه را میکنند.
🔹 درباره تعامل با آمریکا، حقیقت همان است که چندی قبل آقای ظریف گفت: «توافق با آمریکا به اندازه جوهر روی کاغذ هم ارزش ندارد». و به تعبیر آقای عراقچی: «نتیجه پایبندی به برجام، تحریمهای بیشتر بود. درسی که از برجام گرفتیم این بود که مقاومت بهتر از رویکرد فعلی دولت در سیاست خارجی جواب می دهد».
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 پروژه SSR آمریکا علیه ایران
🔹 روند پروژه SSR (استراتژی):
هرکشور دارای ۵ منبع قدرت ارگانیکی (فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، نظامی-دفاعی) میباشد. هیچ کشوری در تمام این ۵ منبع به یک میزان قوی نیست، بنابراین دشمن (آمریکا) ابتدا این منابع را شناسایی و ارزیابی میکند، سپس قویترین منبع را که در رتبه اول قرار دارد، انقدر تحت فشار قرار میدهد تا به رتبه دوم برسد، و در مرحلهی بعد، دو سطح اول و دوم را تحت فشار قرار میدهد تا به سطح سوم برسد، به همین ترتیب ادامه میدهد تا همهی سطوح به پایینترین سطح برسند. این پروژه، پروژهای حقوقی، استراتژیک است. پس از اتمام این طرح، دشمن با ایجاد آشوبهای درونی و انقلابهای مخملی میتواند کشور هدف را تضعیف کند.
🔗 yun.ir/y0hxt
🔹 ضداستراتژی:
تنها عامل قدرت نظامی ایران در برابر این پروژه، نهاد سپاه پاسداران میباشد که سالها در زمینههای مختلف: دفاعی، اقتصادی و... فعالیت کرده است و نیروی طراز جهانی محسوب میشود.
➖ برای اینکه بیشتر در این زمینه اطلاعات کسب کنید، سریال «هوم لند» منبع مناسبی می باشد.
#پروژه_SSR
@Irandokht_1414_1444
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
بخشی از #هزینه_اصلاحات در هشت سال دولت:
دو سال منتظر مذاکره
دو سال منتظرِ نتیجه مذاکره
سه سال داغدارِ مذاکره
یک سال آخر: مشغولِ معرفی کاندیدی برای مذاکره مجدد!
حسین صارمی
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چی فکر می کردند و چی شد؟!
🔹 مقامات آمریکا، رکود دار دروغ، تقلب و دزدی در دنیا هستند. تا توانسته اند به ملت ها خیانت کرده و آنها را به جان هم انداخته اند.
🔹 اگر بقیه مقامات آمریکا ظاهر را حفظ می کردند، مایک پمپئو وزیر خارجه، اردیبهشت امسال در دانشگاه «ای اند ام» تگزاس، با خونسردی گفت: «زمانی که رئیس سازمان CIA بودم، دروغ میگفتیم و تقلب و دزدی هم میکردیم. این کارها یادآور #افتخارات_تجربه_آمریکایی است».
🔹 اما حالا داستان فرق کرده و خیاط در کوزه افتاده است. حالا پمپئو می گوید در انتخابات تقلب شده و انتقال قدرت، فقط به ترامپ صورت خواهد گرفت و نه بایدن.
🔹 بله دست بالای دست بسیار است. پمپئو تا همین جند ماه قبل سرگرم دو قطبی سازی و آشوب افکنی در ونزوئلا بود و فکر می کرد براندازی دولت توسط مزدورانی مثل گوایدو قریب الوقوع است. او دو سال قبل هم نقشه تابستان داغ را برای ایران کشید.
🔹 قبلا گفته می شد در ایالات متحده کودتا نمی شود، چون آمریکا در آنجا سفارت ندارد! اما حالا خود آمریکایی ها به جان هم افتاده اند. ترامپ برای اعتراض بزرگ به تقلب، طرفدارانش را از سراسر آمریکا به واشنگتن فرا خوانده است.
✍ محمد ایمانی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نماهنگ| سپاسگزاریم حاجقاسم؛ برای ما کم نگذاشتی...
🇮🇶🇮🇷 فعالان عراقی بهمناسبت "روز شهید" این نماهنگ را برای تقدیر و تشکر از فداکاریهای شهید سلیمانی در راه نجات این کشور از شر تروریسم داعشی، منتشر کردند.
🌹 #سردار_فاتح_جنگ_جهانی_چهارم
💚 ساعت عروج شهید قاسم سلیمانی - ۱:۲۰ بامداد جمعه
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
@Hasanabbasi_students
🔰این کارنامه اقتصادی، افتخار دارد، آقای روحانی؟!
✍ محمد ایمانی
@IMANImohamad51
🔹 آقای روحانی در اظهارنظری عجیب که به پالسی غلط برای مذاکره با آمریکا تعبیر شد، گفت: «ملت ایران ثمره مذاکره با دنیا را در سال ۹۵ و ۹۶ دیدند. شرایط ما در این دو سال در بهترین شرایط ۴۰ سال اخیر بود. تورم ما یکرقمی بود. بالاترین رشد اقتصادی جهان را داشتیم».
🔹 اولا فعلا بر سر سرنوشت انتخابات آمریکا، میان بایدن و ترامپ دعوای جدی در جریان است، و اگر آمریکا از این دعوا جان به در ببرد، تازه دو ماه و نیم دیگر شاهد تشکیل دولت جدید خواهد بود و در واقع دولت جدید - در صورتی که مشکلی پیش نیاید- تا پایان سال ما، گرفتار تشکیل و ترکیببندی خود خواهد بود. بماند که تکلیف دولت جدید ایران هم در انتخابات خردادماه معلوم میشود. با وضعیت آمریکا، اصلا مسئله جو بایدن و تیمش، مذاکره با ایران نیست؛ چنان که برخی دولتمردان به مبتذلترین شکل ممکن القا میکنند.
🔹 باید توجه داشت که مذاکره با رژیم عهدشکن آمریکا (با دو صورت اوبامایی و ترامپی) ذاتا بیهوده و منتفی است؛ اما به فرض محال حتی اگر بنای بر مذاکره هم بود، نوع فاکتور درست کردن شخص آقای روحانی برای آمریکاییها هم در نوع خود، قابل تأمل و تأسفبار است. حرف اخیر ایشان در واقع، آمریکای بدهکار را طلبکار میکند؛ چرا که بهبود ادعایی رشد اقتصادی را هم صراحتا، به مذاکره با آمریکا نسبت میدهد!
🔹 اما از بُعد اقتصادی، روشن نیست که آقای روحانی پُز چه چیزی را میدهد! هفت سال مدیریت ایشان، انباشته از بیثباتی اقتصادی و تشدید رکود و تورم بوده است. سیاست تعلیق و انتظاری که او به اقتصاد تحمیل کرد، ابتدا در قالب «رکود عمیق» خودنمایی کرد؛ چنانکه چهار وزیر در اقدامی بیسابقه، در میانه سال ۹۴، نامهای هشدارآمیز به او نوشتند و درباره رکود و تعطیلی اقتصاد هشدار دادند.
🔹 پس از اجرای برجام، آمریکا به مدت کوتاهی، اجازه تنظیم چند قرارداد (خرید هواپیما، پژو و توتال) و همچنین فروش نفت بیشتر بهطور موقت را داد؛ در حالی که همزمان بر خریداران نفت فشار میآورد تا در فواصل سه تا شش ماهه، خرید نفت ایران را کاهش دهند. دولت اوباما همزمان سرمایهگذاران را تهدید به تحریم میکرد.
🔹 افزایش فروش موقت نفت، موجب افزایش درآمد شد و بنابراین در محاسبات خام رشد اقتصادی به چشم آمد؛ اما این رشد به تعبیر کارشناسان حامی دولت (مومنی، راغفر و...) «رشد بیکیفیت و بیخاصیت» بود که اقتصاد ما را معتادتر و بیرمقتر میکرد و اتفاقا تأثیر ویرانگر بر تولید داشت که در معرض واردات بیرویه قرار گرفته بود.
🔹 این مجال موقت چرا داده شد؟ یکی برای اثرگذاری بر انتخابات مجلس و ریاستجمهوری در بهمن ۹۴ و خرداد ۹۶، و دیگری برای شرطیسازی و فریب ایران، در جهت احساس نیاز بیشتر و اجبار به نشستن پای میز مذاکره. در این مدت، کلا سه فروند هواپیما به ایران فروخته شد، تا بر انتخابات مجلس اثر بگذارد. هدف، صرفا شیرینی آدامسی بود.
🔹 سال ۹۶ اتفاقا یکی از تلخترین سالها به لحاظ مدیریت اقتصادی است. دو سه ماهه اول سال، با شیرین کردن کام برخی گروهها مثل معلمان و بازنشستگان و... گذشت تا انتخابات؛ اما پس از آن، واقعیت مدیریت دولت در قالب اعتراضات معیشتی پدیدار شد، چنانکه تابستان، شاهد تعطیلی برخی کارخانهها و اعتراضات کارگری بودیم و سپس فتنه دیماه ۹۶.
🔹 آقای روحانی درباره تورم یکرقمی موقت درست میگوید؛ اما نمیگوید که در چند سال اول، تورم را به قیمت تحمیل رکود اقتصادی شدید، زمین خوردن تولید، تعطیلی کارخانهها و اخراج کارگران، تکرقمی کرد!
اینجا هم کارشناسان - حتی حامی دولت- میگویند تحمل تورم، بر رکود ترجیح دارد؛ چرا که رکود به معنی زمینگیر شدن و تعطیلی اقتصاد و بیکاری است و طبعا بهدنبال خود، موج تورمی بزرگتری هم میآورد.
🔹 این واقعیت گزنده را بهویژه در سه سال اخیر شاهد هستیم. در واقع، برآیند هفت سال - سوء- مدیریت آقای روحانی، کلکسیونی از رکوردهای «تورم (بعضا بیش از صددرصد در یک سال!)، رکود بیسابقه، افزایش ضریب جینی، متوسط رشد اقتصادی منفی، سختی کسبوکار، بیکاری، و نقدینگی» است.
🔹 نکته بسیار مهم: از نگاه اغلب کارشناسان، علت نود درصد این بههم ریختگیهای اقتصادی فعلی، سوءمدیریت است و نه تحریم یا عدم مذاکره. بلکه نتایج مذاکره پُرخطا هم، در تشدید این وضعیت اثر جدی داشته است.
🔹 رکود تحمیلی به بخشهای مسکن و برخی پیشرانهای مهم، نابسامانی بازار گوشت و گوجه و مرغ و تخممرغ و روغن و پوشک، و هفتهها معطل ماندن یا دپو شدن کالاها در برخی بنادر و گمرکات یا در انبارهای محتکران، اسناد متواتر بر این ادعاست.
t.me/hasanabbasi_students/20069
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 کفایت سیاسی رییسجمهور یعنی چه؟
🔹 حسن روحانی زمانیکه نماینده مجلس بوده جواب این سوال رو داده است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 جمعیت بیکران برای استقبال از مورالس، بولیوی
🔹 هم پیمان و متحد ما در آمریکای جنوبی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
Revers_Traunmüller2020_Article_IsFreeSpeechInDangerOnUniversi.pdf
427.9K
🔰 یک سوم از دانشجویان حوزه علوم اجتماعی در آلمان تحمل شنیدن عقاید و اظهارات مخالف خود را ندارند
♨️ چپ ها نسبت به محافظه کاران از تحمل کمتری برخوردارند
🔹 این پژوهش که در مجله علمی پژوهشی جامعه شناسی کلن منتشر شده است، حدود هزار دانشجو که اغلب آنها رویکرد چپگرایانه دارند، را مورد مطالعه قرار داد. حدود یک سوم از افراد مصاحبه شونده تمایلی برای روبرو شدن با افکار و عقاید مخالف با خود را ندارند.
🔹 حدود یک سوم تا نیمی از این افراد حاضر به شنیدن سخنان مخالف در مورد موضوعات بحث برانگیزی مثل #اسلام، #جنسیت و #مهاجرت نیستند.
🔹 نسبت کسانی که حاضر نیستند کرسی تدریس به صاحبان این افکار تعلق گیرد، نیز بیشتر است. این گروه حتی حاضرند که کتاب های صاحبان این قلم ها از کتابخانه ها جمع شود. این مطالعه نشان می دهد که فضای بحث در مورد موضوعات مناقشه برانگیز ذکر شده سخت تر شده است.
🔗 دانلود مقاله به زبان انگلیسی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students