هدایت شده از پاتولوژی فرهنگی
هوالحکیم
درآمدی بر مولفههای ممتاز
هوش بسیجی به مناسب هفته بسیج
🗒 | از هوش مصنوعی تا هوش بسیجی
آیکیو (IQ) و EQ باید همواره در حالت تعادل قرار بگیرند. در آیندهای نه چندان دور «هوش مصنوعی» تمام مناسبات بشر در حوزه IQ (بخش عقلانی) را به دست خواهد گرفت و در مقابل بخش EQ (هوش هیجانی و احساسات) با معضل و کمبود شدید روبه رو خواهد شد ...
✍ | تحلیل: جواد ملکی - محمدجواد خواجهوند
🔎 مطالعات پیشرفته فرهنگی و اجتماعی
🔬 | کانال پاتولوژی فرهنگی
[ عضویت ]: @CuPathology
🔰 روایـت انقبـاض
✍ مهدی جمشیدی
🔹 [یکم]. علامۀ مصباح در آخرین سخنرانی فرهنگی خویش در تاریخ ۹ آذر ۱۳۸۹ تصریح کرد: «ما در همۀ جبههها پیشرفت کردهایم؛ اما در جبهه فرهنگی چطور؟! حالا یکوقت که نمیخواهیم به روی خودمان بیاوریم میگوییم الحمدلله کتابها، بحثهای دینی و سخنرانیها فراوان است؛ اما وقتی به دلهایمان، مخصوصاً دلهای مسئولان و فرهیختگان و دستاندرکاران انقلاب رجوع میکنیم میبینیم خیلی توخالی است. ... ما باید اعتراف کنیم که در زادگاه فرهنگ اسلامی، از نظر فرهنگی ضعیف هستیم ... با اینکه امام از همان روزهای اول به مسئلۀ فرهنگ اهتمام داشت ولی شرایط، آنگونه که بایدوشاید فراهم نشد و دیگر آن حرکت از سرعت افتاد. ... تا دیر نشده باید جهاد کرد؛ اگر چندی دیگر هم در این زمینه تنبلی کنیم معلوم نیست که دیگر قابلجبران باشد؛ نسل جدیدی که با این اینترنت سر کار میآید، دیگر معلوم نیست باوری نسبت به اسلام و انقلاب داشته باشد ... چهل سال فرصت داشتیم و کار اساسی نکردیم. جواب خدا را چه بدهیم؟! چهل سال، مدت کمی نبود؛ مثل امامی بالای سر ما بود، بعد از ایشان هم مقام معظم رهبری، سی سال سکّاندار این انقلاب بود؛ اما به او مجالی ندادیم؛ اگر یکوقت هم یک چیزی گفت از این گوش شنیدیم و از آن گوش درکردیم.»
🔹 [دوم]. باید پذیرفت که وضع فرهنگی ما، دچار اختلال جدی است و فرهنگ به نقطۀ ضعف ملموس ما تبدیل شده است. تعبیر ضعف فرهنگی، روایت لطیف و محتاطانهای از واقعیّتهای فرهنگی است، اما اگر بخواهیم صراحت به خرج بدهیم، باید از تعابیر بسیار تلخی استفاده کنیم. انقلابی که همۀ ماهیّت خود را از فرهنگ، برگرفته بود و آرمانهای فرهنگی را مساوی با حقیقت وجودی خود میدانست، آنگاه که جامۀ نظام به تن کرد، از فرهنگ غفلت کرد و اقتصاد و سیاست را بر صدر نشانید. اقتصاد و سیاست در هیچ دورهای از تاریخ پساانقلاب، مجال ظهور به فرهنگ ندادند، بلکه باید گفت این دو، داشتهها و اندوختههای فرهنگ را به نفع خود، تخریب کردند و به اعتبار و وجاهت فرهنگ، گزند رسانیدند. اینک فرهنگ، به نقطۀ ضعف ما تبدیل شده و دشمن میداند که میتواند طرحهای سیاسی و اقتصادی خود را با بهرهگیری از اختلالهای فرهنگی، پیش ببرد. دیروز بر اساس فرهنگ، انقلاب اجتماعی آفریدیم و امروز از دریچۀ فرهنگ، متزلزل میشویم.
🔹 [سوم]. دشواریها و گرفتاریها در طول دهههای گذشته، بر روی یکدیگر انباشته شدهاند و فرهنگ را دستخوش کلافهای سردرگم کردهاند. اینک فرهنگ، خودش به مسأله تبدیل شده و سراسر، گره و معضله و آفت است. آسیبها و اختلالها، خودشان را بازتولید و تکثیر کردهاند و در اعماق، ریشه داونیدهاند و به بیماریهای مزمن تبدیل شدهاند. از هر نقطه که طرح اصلاح فرهنگی آغاز شود، نقطههای دیگر به مقابله برمیخیزند و مانع میآفرینند. شرایط، پیچیده شده است و دیگر انجام تغییر، بهآسانی دهۀ شصت نیست. در شرایط پیچیدگی، شبکهای از متغیّرهای منفی به همافزایی میرسند و امکانها را میفرسایند. و این تازه، توصیف وضع کنونی است؛ اما دربارۀ آینده، اگر مسیر و مدار فرهنگیِ کنونی ادامه یابد، قفلشدگیها و انقباضها و انسدادها، بسیار بیشتر و ارادهسوزتر خواهند بود. تداوم غفلت به معنی این است که چالشهای فرهنگی، سیر صعودی و فزاینده خواهد داشت و درآینده، امکانهای گشایش از دست خواهند رفت.
🔹 [چهارم]. بخش عمدۀ اختلالهای فرهنگی در جامعه، به برخی از کارگزاران بازمیگردد که نسبت مستحکمی با عالَم معناییِ انقلاب ندارند. فقدان خلوصِ هویّتی در کارگزاران، در اینجا خودش را نشان میدهد و فجایع و مصائب فرهنگیِ رخداده را آشکار میسازد. ذهنیّت بسیاری از کارگزاران فرهنگی، نسبتی با اصالتهای انقلابی ندارد و بیشوکم، آغشتۀ به تجدّد است. حتی تصوّر اینکه در درون حاکمیّت، نیروهایی حضور داشته باشند که مایل به تجدّد هستند و اصالتها را فراموش کردهاند و دچار التقاط شدهاند، سخت دردناک است، اما حقیقت این است که نهفقط نیروهای دولتی، بلکه نهادهای دیگر نیز گرفتار این آفت استحالهگر شدهاند. لیبرالیسم فرهنگی به اندرونی حاکمیّت راه یافته و اصالتهای انقلابی را رقیق کرده است. صدای التقاط فکری و ریزش هویّتی و وادادگی فرهنگی، از درون حاکمیّت شنیده میشود. اگر در سالهای نخست دهۀ شصت، دیگریِ نفوذ یافته به درون حاکمیّت، نهضت آزادی بود - که البته حذف گردید – اما از دهۀ هفتاد به این سو، تکنوکراتها و لیبرالها، بیشترین حضور را در حاکمیّت داشتهاند و سیاستهای خود را به اجرا درآوردهاند. اینان آنچنان بسط و تثبیت یافتند که اصولگراییِ سستمایه را نیز تسخیر کردند و روح معرفتی خود را در کالبدشان دمیدند.
eitaa.com/mahdi_jamshidi60
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 رسایی: یک جریانی که ۸ سال کشور را به قهقرا برد امروز کنار گوش رئیس جمهور ایستاده است
💬 نماینده مردم تهران در صحن علنی مجلس:
🔹 مسئله یک نفر نیست مسئله یک جریان است که ۸ سال کشور را به قهقرا برد و امروز کنار گوش رئیس جمهور ایستاده است.
🔹 برق قطع می شود آب قطع میشود نان گران می شود همه چیز دارد گران میشود چون آنجا یک عده مشورت میدهند که باید برویم دستمان را جلوی غرب دراز بکنیم؛ مسئله فرد نیست.
@Hasanabbasi_students
امسال 4 هزار و 554 میلیارد تومان بودجه دانشگاه تهران بود
دانشگاهی که دانشکده اقتصاد و اساتیدش بعد از گذشت ۴ دهه هنوز به فرمولی برای مدیریت اقتصاد و حل مشکل تورم نرسیدهاند
اگر سیستم قرار است بهینه کار کند، زیرسیستم معیوب و ناکارآمد باید سریعا حذف شود.
@AminMedia1
هدایت شده از اخبار استراتژیک
💢 پیشنویس قطعنامه ضدایرانی منتشر شد/ گروسی چگونه عراقچی و پزشکیان را دور زد؟
🔻 پیش نویس قطعنامه شورای حکام، با استناد به گزارش سیاسی بازرسان آژانس، ایران را متهم کرده است اورانیوم غنی شده اعلام نشده در مکان های اعلام نشده منجر به نگرانی آژانس شده است.
🔻 این در حالی است که ایران بارها به ادعاهای آژانس پاسخ متقن و دقیق داده اما بازرسان آژانس با سیاسی کاری در گزارش های خود به مستدل بودن پاسخ های ایران اشاره ای نکردند.
🔻 در پیش نویس قطعنامه ضد ایرانی آمده است: با اشاره به "نگرانی عمیق مدیرکل" مبنی بر اینکه مواد هستهای اعلام نشده در چندین مکان اعلام نشده در ایران وجود داشته و مکان (های) فعلی آن برای آژانس شناخته شده نیست، ارزیابی مدیرکل این است که مواد هستهای مورد استفاده در ایران طبق مقررات توافقنامه پادمان NPT ایران اعلام نشده است.
🔻 بر اساس پیش نویس قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپا و آمریکا به شورای حکام آژانس، تا بهار ۱۴۰۴ (مارس ۲۰۲۵) به ایران مهلت همکاری با آژانس در مورد موارد خواسته شده داده شده است.
@StrategicNews_ir
در میدان جواب هر حملهای که به ایران میشه با یک عملیات مانند وعده صادق دهها و صدها برابر جواب دشمنامونو میدیم
در عرصه دیپلماسی که اخیرا جواد ظریف از سلاح جدیدش به جای فشار ایمیلی از توییت رونمایی کرده به نظرتون در جواب قطعنامه ضدایرانی دشمنان ایران چه توییتی خواهد زد!؟
لینک ایکس ✍مجتبی روحیزاده
@mojtabarouhizadeh