🔰 شناسایی و انتشار اطلاعات بیش از 250 حساب جعلی منافقین در توییتر
🔹 به همت بنیاد هابیلیان فهرست بیش از 250 حساب کاربری جعلی گروهک تروریستی منافقین در شبکه اجتماعی توییتر شناسایی و افشا شد.
🔹 واحد رصد سایبری بنیاد هابیلیان که اقدامات گروهک های تروریستی ضد ایرانی را رصد و تحلیل می کند، امروز یکشنبه فهرستی شامل 256 حساب کاربری گروهک منافقین را با منشأ کشور آلبانی کشف و شناسایی کرد.
isna.ir/news/1400012917031/
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 تحول به مثابه پویش
🔹 تحول، پويش است: تلاش مستمر در جويش، يابش و سازش. سپس تكرار اين مراحل در نسبت با محيط.
محيط در حوزه خلق و جعل، در تحول و پويش مدام است: در انقلاب، در تغيير، و در تبديل. هر پديده (انسان، قوم، فرهنگ و يا جامعه) در محيط خلق و جعل، محكوم به انطباق است. انطباق پديده با محيط خلق و جعل، به بقاء او میانجامد، و منطبق نشدن با آن، به هلاكت و فناء او منتج میشود. از اين حيث، تحول به مثابه پويش به دو گونه تفكيك میشود:
- پويش هماهنگ
در پويش هماهنگ، سرعت تحول و پويايی پديده، با سرعت تحول و پويایی محيط، هماهنگ و منطبق است. پويش هماهنگ، پويش منتهی به بقاء پديده است.
- پويش ناهماهنگ
در پويش ناهماهنگ، سرعت تحول و پويايی پديده، با سرعت تحول و پويايی محيط، هماهنگ و منطبق نيست: يا كندتر از حد مناسب است يا تندتر. اين روند پويش ناهماهنگ، به فناء پديده منتهی میشود.
* نكته اينكه ميرايی پديده نيز نوعی پويش ناهماهنگ است.
🔹 طرح تحول
طرح تحول، پويش مستمر پديده در نسبت با پويش مستمر محيط خلق و جعل است. در تدبير شب و روز، خالق هستی، سلسلهای از خلق و سپس جعل را رقم زدهاست. سه مخلوق زمين و ماه و خورشيد، در يك جعل دقيق، در نسبت با يكديگر، زمينه حيات را در سياره زمين فراهم ساختهاند: زمين در مدار خورشيد، و ماه در مدار زمين.
اين سه مخلوق، سه جعل را رقم میزنند:
1️⃣ جعل يكم: تحول ساده و كوتاه
سياره زمين به دور خود میچرخد. اين چرخش، موجب میشود كه روز و شب جعل گردد. چرخش زمين به دور خود، «تحول خودمحور» است. (يك شبانهروز)
2️⃣ جعل دوم: تحول مشترك و متوسط
ماه به دور زمين میگردد. اين گردش، تعادلی در سطح آبها در زمين را ايجاد میكند كه موجب تسهيل حيات در سياره زمين میگردد. گردش ماه به دور زمين، تحول مركز پيرامون است: خود مركز (زمين)غيرپيرامون (ماه). (يك ماه)
3️⃣ جعل سوم: تحول مركب و بلند
سياره زمين به دور خورشيد میگردد. اين گردش، چهار فصل بهار، تابستان، پاييز و زمستان را پديد میآورد، كه جعل اين چهار فصل، بستر حيات در سياره زمين میشود. گردش زمين به دور خورشيد، تحول مركز- پيرامون است: غير مركز (خورشيد) خودپيرامون (زمين). (يك سال)
🔹در تدبير شب و روز، خالق هستی، با سلسلهای از خلق و جعل، تحول مستمری را رقم زده است. هر طرح تحول بايد همچون تدبير شب و روز، از تبيين مراتب خلق و جعل آن پديده آغاز كند. مراتب خلق و جعل در پديدهها (انسان- قوم- جامعه- نهادها- فرهنگ) خود، محيط تحول ساده، مشترك و مركب، در بازههای زماني كوتاه، متوسط
و بلند هستند. از اينرو، هر طرح تحول، مستلزم هماهنگی و انطباق پويش پديده، با پويايی محيط است.
💬 استاد حسن عباسی ، جلسه 197 «رویکرد تحولمدار» ، 1388/11/01
▫️اندیشکده ذکر
💠 @AndishkadehZekr
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 کواکبیان: شورای نگهبان سخت گیری کرد و اصلاحطلبان را رد صلاحیت کرد، مشارکت در انتخابات مجلس یازدهم کم شد
💬 ثابتی مجری جهان آرا : حرفتان منصفانه نیست، خود شما در انتخابات مجلس دهم تایید صلاحیت شدید و یک میلیون و سیصد هزار رای آوردید، در انتخابات مجلس یازدهم هم تایید صلاحیت شدید ولی 50 هزار رای آوردید!
💬 کواکبیان: نرخ را نیار پایین!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ثابتی، مجری جهان آرا خطاب به کواکبیان: قبل برجام گفتید اگر با امریکا توفق کنیم دیگر قیمت دلار بالا نمیرود، برجام امضا شد و دلار 9 برابر شد اما پاسخی ندادید
🔹 اگر برجام توافق خوبی بود با دو تا نظر مخالف در داخل کشور از بین نمیرفت
🔹 با کدام منطق سرنوشت 80 میلیون ایرانی را به امضای ترامپ گره زدید؟ همین اشتباه امروز در وین در حال تکرار است
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🗳 رَنجِ اِنتِخابِ دُرُست
✍️ محمد ایمانی
🔹 یک معلم، فقط یک سال وقت صرف کند تا حروف الفبا را به متعلم بیاموزد؛ چه رسد روان خوانی و روان نویسی، که چند سال دیگر زمان لازم است.
🔹 معلمی، همین طوری هم کار دشواری است؛ چه رسد به این که رندی از راه برسد و خط معوجی بکشد و بگوید "خواندن و نوشتن، این همه عذاب نمی خواهد؛ آ ... آه! بفرمایید این هم مار!".اما هیچ آموزگار دلسوزی به خاطر دیدن کلاهبرداران، جا نزده و معلمی را کنار نگذاشته. بلکه هر چه شیّادی دیده، مصمم تر شده است.
🔹 "معلمی، شغل انبیاست". چه قدر این عبارت امام خمینی (ره)، روان و رسا، عمیق و دقیق، و بلند بالا و به جاست است! اما مگر پیامبران و اولیای الهی (ع) با اشرافیت مستکبر و اعوان شعبده باز آنها رو به رو نبودند؟ آیا به رنج نیفتادند و گاه، موفقیت شان بر حسب ظاهر محدود نبود؟ آیا همان رنج ها نبوده که موفقیت های امروز اهل ایمان را رقم زده است؟
🔹 انتخابات در جمهوری اسلامی، یک منزل مهم در این پویش چند هزار ساله است. پویشی برای انتخاب آگاهانه و مسئولانه. پویشی به احترام اراده و اختیار انسان، با همه رنج ها و تلخی های محتمل آن. تمرین اختیار، با همه آزمون و خطا هایش، به امید رشد انسان.
🔹 گود انتخابات در دنیا و در کشور ما، خائن و خاطی کم به خود ندیده. چندان که حکمای بسیاری در دنیا، به مذمت پرداخته و مردم سالاری را پست ترین حکومت ها رده بندی کرده اند. اما بشر، مختار آفریده شده؛ و خداوند از عالمان پیمان گرفته که رنج هدایت را به جان بخرند؛ تا انسان ها، مسئولانه -مصون از گزند شیادان- انتخاب کنند.
🔹 انتخابات، مصاف پر رنجی است: مصاف صداقت با دغل کاری. مصاف خدمتگزاری با غنیمت طلبی. مصاف پیروزی به هر قیمت، با عمل به مسئولیت، مصاف برنامه های متناسب با عزت و کرامت یک ملت، با وعده های آینده فروشانه و عزت فروشانه.
🔹 یادآوری انتخاب های اشتباه در اثر شعبده سیاست بازان، و فریب خوردگی عوام از گندم نمایان جو فروش، شاید آگاهان را وسوسه کند که عطای روشنگری را به لقایش ببخشند و بگویند "خلایق هر چه لایق"!
🔹 فضای مجازی هم در خدمت تلقین همین یاس است که "غلبه با اشرافیت غربگراست، بیهوده برای تغییر نکوشید"! اما این تورهای شعبده و تلقین را باید درید و با شکیبایی، برای گسترش بینش عمومی قیام کرد. "الا و لا یحمل هذا العلم الّا اهل البصر و الصّبر".
🔹 انتخابات، مصاف وعده ها، و از آن بالاتر، مصاف برنامه هاست. اما مردم در انتخاب خردمندانه باید بتوانند "برنامه" ها را با "سابقه" و "کارنامه" نامزد ها و حامیان آنها تطبیق دهند. آنان که سابقه آلوده و کارنامه مردودی دارند، نمی توانند چک جدید در قالب وعده های تازه بکشند.
🔹 خط خدمتگزاری، خط آنهایی است که امتیاز نخواستند و خود را وقف مردم کردند. وعده ندادند، اما موفقیت آفریدند. رفتار شان بر گفتار و ادعا پیشی گرفت. خط کارآمد، همان خطی که شهید شهریاری ها، طهرانی مقدم ها، سلیمانی ها و فخری زاده ها با موفقیت های شان ترسیم کردند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نظام بانکی با پولهای مردم چه کرده است؟
🔹 در یک تخلف بزرگ یک بانک خصوصی که تحت نظارت بانک مرکزی است تاکنون 110 هزار میلیارد تومان تسهیلات داده و نقدینگی ایجاد کرده است که 20 هزار میلیارد آن را فقط صرف ساخت یک مال در تهران کرده است.
🔹 20 هزار میلیارد تومان برابر با بودجه سالانه 7 استان کشور و یا به عبارتی برابر با مبلغ مورد نیاز ساخت فاز 11 پارس جنوبی بوده است!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
16.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تصاویری باورنکردنی و تلخ از برجسازی و مالسازی بانکهای دولتی و خصوصی
🔹 پولهای کلان مردم در بانکها بجای پرداخت تسهیلات به خود مردم و تولیدکنندگان کجا هزینه میشود؟
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
تاریخ جنس صادراتی
همین چند روز پیش، تاجری لبنانی گفت بعضی ایرانیها جنس تاریخ گذشته به ما دادند.
یکی هم تاریخ کالاهایش در حال اتمام بود. خب آدم تا در یک کشور دیگر، بخواهد جنسی را تبلیغ کند و جا بیاندازد، خودش اقلا شش ماه زمان میبرد.
رب گوجه ایرانی در فروشگاه لبنانی که دو سال از تاریخ ساختش گذشته! امروز در جنوب لبنان.
نکنید آقا نکنید. بازار رو که خراب میکنید هیچ، آبروی تاجر ایرانی را میبرید و اعتماد به ایران را نابود میکنید. به خاطر سود خودتان برای یکبار فروش، فروشهای بعدی را از دست میدهید و دیگران را هم از نان خوردن میاندازید.