🔰 محدود کردن زن به یک نقش، کجفهمی است
🔹 رهبر انقلاب: عدهای بد و یا کج فهمیدند؛ یک عده مغرض هم از این کجفهمی استفاده کردند؛ کأنّه یا باید زن، مادر خوب و همسر خوبی باشد یا باید در تلاشها و فعالیتهای اجتماعی شرکت کند؛ قضیه اینطوری نیست؛ هم باید مادرِ خوب و همسر خوبی باشد، هم در فعالیت اجتماعی شرکت کند. 1384/05/05
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
⛔ از جدل بیهوده و و عیبجویی و طعنهزنی پرهیز کنیم
🔻 انتشار برای اولین بار
🔰 شرح حدیث اخلاق توسط رهبر انقلاب
يا اَباذَرٍّ! لا تَكُن عَيّاباً وَ لا مَدّاحاً وَ لا طَعّاناً وَ لا مُمارياً
🔹 پیامبر (ص) به اباذر فرمود: ای اباذر! عیبجوی این و آن نباش! که مدام انسان این و آن را تعییب کند، عیب این را بگیرد، عیب آن را بگیرد، عیب آن [دیگری] را بگیرد عیّاب یعنی کثیرالتّعییب؛ بعضیها این جور هستند دیگر؛ مرتّباً در فکر این هستند که یک عیبی از کسی پیدا کنند و آن را ذکر کنند...
🔹 نقطهی مقابلش هم این است: مدّاحِ این و آن نباش! همین طور مدام تعریفهای زیادی، بیش از حد؛ این هم مَنهی (نهش شده) است در این روایت. مدح زیادی هم همین جور است، حالا یک وقت انسان منصفانه در مقامی که لازم است تمجیدی از کسی میکند امّا اینکه همین طور مدام مدح یکی را بکند یا مدح همه را بکند یا مبالغهآمیز دربارهی کسی حرف بزند و مدح بکند، ممنوع است؛ بخصوص مدح صاحبان قدرت و ثروت که عیب آن و زشتی آن خیلی بیشتر هم هست.
🔹 طعنهزن به این و آن [نباش]. طعنهزنی غیر از عیبجویی است. کارهای افراد را طعنه میزند، یک چیزی را در یک کسی مستمسک قرار میدهد. میبینیم دیگر این روزها طعنه زدن به این و آن متأسّفانه رایج است بخصوص در این مطبوعات و روزنامهها و مانند اینها. یک کسی یک حرفی زده که مثلاً یک خردهای به نظر مبالغهآمیز میآید؛ این را به یک شکلی، [مثلاً] مسخرهآمیز تیتر کنند در روزنامه و بزرگ کنند.و اهل جدل هم نباش.
🔹 «ممارات» یعنی مجادله کردن، مباحثههای بیخودی؛ سر یک چیزی کوچکی یا بحث علمی یا بحث غیر علمی مدام سر و کله زدن و مدام بحث کردن و مدام استدلال کردن و مانند اینها. خب همهی حرفهای دنیا را میشود یک دلیلی برایش ذکر کرد، و بر همهی دلیلهای دنیا هم میشود یک اشکالی ــ وارد یا ناوارد ــ وارد کرد؛ این [یکی] به آن اشکال کند، آن به این اشکال کند؛ تمامشدنی نیست. 1385/5/15
🗞 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزب الله
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 رئیسی: جوانان مهمترین منابع کشور ما هستند
🔹 باید مسئله ازدواج، اشتغال و مسکن جوانان را مورد توجه قرار داد؛ نباید انتقام این دولت را از دولتِ آینده بگیرید.
🔹 برای بخشهای مختلف کشور برنامه دارم و بیش از 10 اندیشکده با ما در جهت ارائه برنامه جامع در حوزههای مختلف همکاری دارند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🗳 محسن رضایی:صندوق ملی صنعت نفت ایران را تشکیل می دهیم
✍ محسن رضایی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت:
🔹 ملی شدن نفت، یعنی اینکه مالکیت نفت و درآمدهایش متعلق به یکایک ملت باشد.
🔹 عدهای، ملی شدن نفت را به دولتی شدن نفت، تقلیل دادند به طوری که عملاً مردم نقشی در مالکیت نفت و درآمدهای نفتی نداشته باشند.
🔹 به ملت عزیز، سربلند و صبور ایران میگویم؛ دولت اقدام و تحول که ان شاءالله با رأی شما ملت عزیز ایران تشکیل میشود، صندوقی را که مالک نفت و گاز و فرآوردهای نفتی و گازی است تشکیل میدهد و 30درصد سهام آن را برای بهبود معیشت مردم مستقیماً به یکایک ایرانیان، 40درصد سهام را به تامین سرمایهگذاریهای دولت در بخشهای مختلف پیشرفت کشور و 30درصد سهام را برای نسلهای آینده ایرانیان به صندوق توسعه ملی میدهد.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاستجمهوری:
🔹 خلق روزانه 2هزار میلیارد تومان پول، مانع رفع تورم است
🔹 وجود همین رقم پول در بازار، شکاف طبقاتی ایجاد کرده است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🗳 پخش مستند نامزدها از امشب
🔹 سهم هر کاندیدا ، دو مستند 30 دقیقهای است که پخش آنها از امشب ساعت 20 در شبکه اول سیما آغاز میشود.
🔹 از امروز تا یکشنبه 16 خرداد به ترتیب فیلمهای اول تبلیغاتی میرحسین قاضیزادههاشمی، عبدالناصر همتی، محسن رضایی، سعید جلیلی، سید ابراهیم رییسی، محسن مهرعلیزاده و علیرضا زاکانی پخش خواهد شد.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🗳 بیش از یک میلیون و 300 هزار رأی اولی در انتخابات 1400
💬 موسوی، سخنگوی ستاد انتخابات:
🔹 در این دوره از انتخابات بیش از یک میلیون و 300 هزار رای اولی داریم.
🔹 انتظار داریم با حضور و مشارکت جدی رای اولیها انتخابات 1400 جذاب شود به ویژه که جوانان نخستین بار میخواهند رای بدهند و شوق و ذوق دارند.
🔹 اگر مردم از نخستین ساعات اخذ رای به شعب و پای صندوقهای رای مراجعه کنند و رای بدهند، بعد از ظهر و سرشب با صف مواجه نخواهیم شد.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🗳 اگر جاافتاده بود که مبنای مشارکت «تکلیف» است نه «حق»، امروز نمیگفتند «مشارکت کم است، چون دعوای جناحی نیست!»
💬 علیرضا پناهیان در همایش مبلغین - 1400.03.05 - قسمت اول
🔹 در جامعۀ ما رسماً توسط برخی فرقههای سیاسی تلاش شده که سیاست از دیانت جدا بشود و سالها کار کردهاند که در این کشور گفته نشود «شرکت در انتخابات یک تکلیف است».
🔹 شهید سید محمد باقر صدر، که تنها کسی است که امام برای او سه روز عزای عمومی اعلام کرد، میفرماید تفاوت آزادی در اسلام با آزادی در غرب این است: در غرب آزادی را یک «حق» میدانند، اما آزادی در اسلام یک «تکلیف» است! تو وظیفهات است که خودت را آزاد بکنی. دوزخ الهی منتظر تو خواهد بود اگر اجازه بدهی آزادیت را مستکبران و زورگویان عالم ببرند و بدزدند. این در اسلام «تکلیف» است ولی در غرب «حق» است، و بعد ایشان میفرماید: وقتی گفتند حق است، یعنی آدم میتواند از حق خودش صرفنظر کند.
🔹 در کشور ما برای بسیاری از مردم جا انداختند که انتخابات حق است و نه تکلیف، تا در موقع خودش بگویند ما از این حق صرفنظر میکنیم، یا ما دلمان نمیخواهد از حقمان استفاده کنیم، یا ما دلمان میخواهد از این حقمان اینجوری استفاده کنیم. حوزۀ علمیه و ما طلبهها هم موفق نبودیم جلوی این تحریف بزرگ را بگیریم.
🔹 اینقدر موضوع حق را در مقابل تکلیف قرار دادند تا تکلیف به محاق برود و اصلاً دِمُده بشود، و بیکلاسی تلقی بشود که کسی بگوید «انتخابات تکلیف الهی است». حتی انتخابات را یک تکلیف اجتماعی و عقلانی هم نمیخواهند معرفی کنند تا در فرهنگ سیاسی جامعه دلبخواهیها در انتخابات تعیینکننده باشد.
🔹 ضرورت انسانی و الهی شرکت در انتخابات را انکار و پنهان میکنند و انتخابکردن را امری عقلانی معرفی نمیکنند، تا بتوانند به موقع، با عوامفریبی در انتخاب مردم تأثیر بگذارند و منافع ملت را چپاول کنند. اینها پایههایی است که باید درست بشود.
🔹 انتخابات را در ذهن مردم طوری جا انداختند که انگار طرف میخواهد رنگ لباسش را انتخاب کند! مگر شما در انتخاب مرجع تقلید میتوانید دلبخواهی از روی قیافه یا هنر سخنوریِ او انتخاب کنید؟
🔹 الان طوری شده که میگویند «اگر تنوع در نامزدها نباشد، مشارکت پایین میآید» بله تنوع اثر دارد ولی به چه قیمتی؟ آیا واقعاً باید افراد بدون صلاحیت با انواع ترفندهای دروغ و دغل وارد بشوند تا مشارکت افزایش پیدا کند؟! ما فکر میکردیم شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است، نگو انگیزۀ انتخابات، شرکت در یک جنگ و دعواست که اگر دعوا نباشد کسی برای تماشا نمیآید!
🔹 حالا اگر جنگ و دعوا باشد، معمولاً چهکسی میبَرد؟ هرکسی محکمتر فحش بدهد یا تیکه بیندازد. اما مگر کسی که محکمتر فحش بدهد و بدتر تیکه بیندازد، بهتر کار میکند؟! دیدید که مملکت را این جماعتِ تیکهبینداز و عوامفریب به چه روزی رساندند.
🔹 اگر در مناظرهها، تیکه انداختن و فحشدادن، بیشتر از «داشتنِ برنامه» نقش دارد و مناظرهگری مهمتر از داشتن برنامه است، پس ما هنوز به انتخابات حقیقی نرسیدهایم. اگر حتماً و حتی با زیر پا گذاشتن قانون، باید همۀ فرقههای سیاسی در انتخابات حضور داشته باشند، پس هنوز به انتخابات مطلوب و صحیح نرسیدهایم.
🔹 در یک جامعه سالم، برای یک انتخابات حقیقی، اصلاً تبلیغات زیادی مضر است، اغواگری هم ممنوع است، چهرسد به دوقطبیسازیهای کاذب که بدتر از همه است. انتخابات حقیقی، انتخاباتی است که بستر انتخاب صحیح برای مردم پدید بیاید.
🔹 اگر در جامۀ ما جابیفتد که اصل شرکت در انتخابات یک تکلیف است، آنوقت دچار خیلی از این چالشها نمیشویم، مثلاً اینکه الان برخی میگویند «از همۀ فرقههای سیاسی حضور ندارند!»
🔹 خب همۀ فرقههای سیاسی آدمهای دارای صلاحیت میفرستادند! آیا نمیتوانستند کسانی را بفرستند که عزیزترین کسانشان مقیم کشورهای استکباری نباشند؟ این دیگر تقصیر نظام که نیست! مردم که نباید تاوانش را پرداخت کنند!
🔹 اصل مشارکت و مسئلۀ انتخابات نباید تحت تاثیر جنگ و دعوای فرقههای سیاسی مخرب قرار بگیرد. انگیزۀ مشارکت باید یک انگیزۀ سالم انسانی و الهی باشد تا جامعه به سعادت و به منافع خودش برسد.
@Panahian_ir
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 یارانه 450 هزار تومانی مبنای علمی و عملیاتی دارد
💬 محسن رضایی، کاندید ریاست جمهوری:
🔹 8 میلیارد دلار حاصل از صرفه جویی، به 40 میلیون فرد ایرانی بصورت یارانه و هر ماه به مبلغ 450 هزار تومان پرداخت خواهد شد.
🔹 یارانه پنهان ایران در سال 1399 معادل 138 میلیارد دلار بوده است یعنی بیشتر از یارانه کشور چین که بیشتر این پول به جیب ثروتمندان رفته است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students