🔰 حضور استاندار زنجان در هیئت ثارالله و پاسخگویی به ابهامات مردم پیرامون حذف ارز ترجیحی
🔹 مهدی رسولی استاندار زنجان را به هیئت خود دعوت کرده تا مردم از نزدیک سوالات و ابهامات خود را در مورد طرح جدید دولت پیرامون حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی بپرسند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
📢 #اطلاع_رسانی
➖ برنامه سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 دکترین فردوسی
🔸 ( به مناسبت بزرگداشت روز حکیم فردوسی)
🗓 یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
⏰ ساعت ۲۱:٠٠
📲 #پخش_زنده از صفحات رسمی استاد حسن عباسی
▫️ Instagram.com/hasanabbasi.ir3
▫️ aparat.com/hasanabbasi_ir/live
▫️ youtube.com/hasanabbasi/live
▫️ rubika.ir/Habbasi_ir
▫️ ydac.ir/live
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ورژن کشمیریِ #سلام_فرمانده :)
🔹 فکرشو بکن سازمان RSS توی هند بلحاظ کار تبلیغاتی و زورکی خودشو کُشته، باز یه عده تو شمال هند و منطقه کارگیل (جایی بین چین و هند و پاکستان) میان ازین سرودا میخونن :)))
✍ مجید کریمی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 نمایشگاه کتاب، بهشت کتاب دوستها - ۱
✍️ علیرضا معاف
🔻 اردیبهشت که حقیقتاً بهشت ماههای سال است، در ایران و تهران، بهشت دیگری برای کتابدوستها، کتاب-خوانها و کتاببازها برپا میشود که در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در باغی از انواع کتابهای فلسفی، هنری، سیاسی و اجتماعی از بوی بهارنارنج کاغذ سرخوش و مست و مسرور و مبتهج میشوند و وقتی کتابی را ورق می زنند و در دالانهای نمایشگاه کتاب تهران در جستجوی گمشده فکری خود قدم میزنند میوۀ مطبوع فکری خود را مییابند. نمایشگاه کتاب بهانه ای است تا از کتاب و قلم بنویسیم و در اهمیت بالای این اتفاق بزرگ فرهنگی سخن بگوییم.
1️⃣ «کتاب» یکی از زیباترین و جذابترین پدیدههای هستی است و «نوشتن» یکی از بزرگترین و مهمترین نعمتهایی است که خداوند در اختیار بندگانش قرار داده است. شاید بعد از نعمت «کلام»، «بیان» و «سخن گفتن»، نعمت «نوشتن»، «بنان» و «قلم» مهمترین نعمتی باشد که خدا به انسان هدیه داده است. خَلَقَ الْإِنْسانَ * عَلَّمَهُ الْبَيانَ در ابتدای سوره الرحمان که بیان را در کنار خلقت انسان قرار داده و اشاره به قلم در آیه الذی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ در ابتدای سوره علق بزرگی این دو نعمت را نشان می دهد. هرچند اهل علم، تقدم نزولی علم بالقلم بر علمه البیان را بر فضیلت نوشتن بر گفتن برداشت کردهاند. نعمت نوشتن اگر نبود، علم هم نبود، ارتباطات نبود، مفاهمه بین انسانها نبود، تاریخ نبود، تمدنها نبودند، تجربه نبود، قصه نبود، هنر نبود، سینما نبود و دنیای بی انتهای عقل و فکر و ذهن و خیال انسانها راهی برای بروز و ظهور و تجلی پیدا نمی کرد و اگر نوشتن نبود، کتاب هم نبود؛ این مخلوق زیبا، شیرین، جذاب و دوست داشتنی و یار مهربان باوفای انسان.
🔹 «سخن»، «گفتار» و «کلام» ماندگار و مانا نمی شود جز با به تصویر کشیدن کلمه بر صفحات کتاب و جز با نگارش. عقل نظریهپرداز و نقاد فیلسوف و قلب پرتلاطم و مواج عالِم و ذهن جوال نویسنده ادیب و خیال بلندپرواز شاعر، جز با نوشتن آرام و قرار نمی گیرد که حضرت امام صادق علیه السلام فرمودند: القَلبُ يَتَّكِلُ علَی الكِتابَةِ دل با نوشتن آرام می گیرد. کتاب اگر نبود، قدر و مرتبه عقل حکما و بلندی روح عرفا و عمق اندیشه علما معلوم نبود. امیرالمومنین می فرمایند: كِتاب ُالمَرءِ مِعيارُ فَضلِهِ و مِسبارُ نُبلِهِ؛ نوشته انسان، معيار فضل او و ژرفاسنج هوش اوست.
2️⃣ علی رغم تصور اولیه برخی اندیشمندان و متفکران عصر جدید، با قدرت گرفتن دنیای دیجیتال و فضای مجازی، نه تنها کتاب از عرصه زندگی انسانها حذف نشد که روزبروز بر تعداد و تنوع کتابهای دنیا افزوده گردید و کتاب جایگاه خود را حفظ کرد. دلایل مانایی، پویایی و زایایی کتاب را باید به بحث نشست و بررسی کرد و به این سوال مهم جواب داد که چرا کتاب و آثار قلمی ماندگار و جاویدند.
🔹 در بزرگی، ماندگاری و اهمیت کتاب همین بس که معجزه جاویدان پیامبر خاتم، یک کتاب است. کتابی که در آن خداوند با انسان سخن گفته است، کتابی که خالق قدیر و رحیم ما در متن نورانی آن به «قلم» و به «نوشتن» قسم خورده است. در همان اولین آیاتی که بر پیامبر اعظم نازل شده، خداوند خود را اینگونه معرفی می کند: الذی علم بالقلم. اهمیت نوشتن و علم به قدری است که خداوند پس از بیان مساله خلقت و آفرینش، به قلم اشاره می کند. در قیامت هم کارنامه و نتیجه عمل انسانها را خداوند به عنوان «کتاب» معرفی می کند. هاءم اقرؤوا کتابیه.
✍️ مرحوم علامه طباطبایی ذیل آیات ابتدایی سوره مبارکه قلم اینگونه می نویسند:
«خداى سبحان دراين آيه به قلم و آنچه با قلم مىنويسند سوگند ياد كرده، و از ظاهر سياق برمىآيد كه منظور از «قلم»، مطلق «قلم»، و مطلق هر نوشتهاى است كه با قلم نوشته مىشود؛ و از اين جهت اين سوگند را ياد كرده كه «قلم» و «نوشته»، ازعظيمترين نعمتهاى الهى است كه خداى تعالى بشر را به آن هدايت كرده، به وسيله آن حوادث غايب از انظار و معانى نهفته در درون دلها را ضبط مىكند، و انسان به وسيله قلم و نوشتن مىتواند هر حادثهاى را كه در پس پرده مرور زمان و بُعد مكان قرار گرفته، نزد خود حاضر سازد، پس «قلم» و «نوشتن» هم در عظمت، دست كمى از «كلام» ندارد.
🔹 و در عظمت اين دو نعمت همين بس كه خداى سبحان بر انسان منت نهاده كه وى را به سوى كلام و قلم هدايت كرده، و طريق استفاده از اين دو نعمت را به او ياد داده، و در باره كلام فرموده:" «خَلَقَ الْإِنْسانَ * عَلَّمَهُ الْبَيانَ؛انسان را آفريد * و به او بيان را تعليم كرد.» (الرحمن:4-3) و درباره قلم فرموده: "«الذی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ* عَلَّمَ الْإِنْسانَ ما لَمْ يَعْلَمْ؛ با قلم تعليم داد * به انسان چيزى را تعليم داد كه از آن آگهى نداشت.» (علق: ۵-۴).
⬅️ ادامه در پست بعدی...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 نمایشگاه کتاب، بهشت کتاب دوستها - ۲
✍️ علیرضا معاف
🔹 در تفسیر نمونه هم درباره آیات ابتدایی سوره مبارکه علق که بالاتر به آن اشاره کردم در اهمیت قلم و کتاب و نوشتن آمده است:
«جمله (الَّذِي عَلَّمَ بِالْقَلَمِ) تاب دو معنى دارد، نخست اينكه: خداوند نوشتن و كتاب را به انسان آموخت و قدرت و توانايى اينكار عظيم را كه مبدأ تاريخ بشر و سرچشمه تمام علوم و فنون و تمدن ها است، در او ايجاد كرد. ديگر اينكه منظور اين است كه علوم و دانش ها را از اين طريق و با اين وسيله به انسان آموخت. خلاصه اينكه طبق يك تفسير منظور «تعليم كتابت» است، و طبق تفسير ديگر منظور «علومى است كه از طريق كتابت به انسان رسيده است». و در هرحال تعبيرى است پرمعنى كه در آن لحظات حساس نخستين نزول وحى در اين آيات بزرگ و پرمعنى منعكس شده است.....
🔹 موضوع بسيار جالب اينجا است در عين اينكه پيامبر (ص)، " امى" ودرس نخوانده بود، و محيط حجاز را يكپارچه محيط جهل و نادانى فرا گرفته بود، در نخستين آيات وحى تكيه برمساله" علم" و" قلم" است كه بلافاصله بعد از نعمت بزرگ خلقت و آفرينش در اين آيات ذكر شده است! در حقيقت اين آيات نخست از تكامل" جسم" انسان، از يك موجود بىارزش مانند" علقه"، خبر مىدهد، و از سوى ديگر از تكامل" روح" به وسيله تعليم و تعلم مخصوصا از طريق قلم سخن مىگويد. آن روز كه اين آيات نازل مىشد نه تنها در محيط حجاز كه محيط جهل بود كسى ارزشى براى قلم قائل نبود در دنياى متمدن آن زمان نيز قلم از اهميت كمى برخوردار بود. اما امروز مىدانيم كه تمام تمدن ها و علوم و دانشها و پيشرفتهايى كه در هر زمينه نصيب بشر شده بر محور قلم دور مىزند، و به راستى" مداد علماء" بر" دماء شهداء" پيشى گرفته، چرا كه هم زيربناى خون شهيد، و هم پشتوانه آن مركبهاى قلمهاى دانشمندان است، و اصولا سرنوشت اجتماعات انسانى در درجه اول به نيش قلمها بسته است. اصلاحات جوامع انسانى از قلمهاى مؤمن و متعهد شروع مىشود، و فساد و تباهى اجتماعات نيز از قلمهاى مسموم و فاسد مايه مىگيرد.» (تفسيرنمونه،ج۲۷،ص ۱۵۹و ۱۵۸)
🔹 مرحوم علامه طبرسی در تفسیر فاخر خود مجمع البیان درباره ارزش «قلم» از قول بزرگان علم می نویسد: «البيان بيانان: بيان اللسان، و بيان البنان و بيان اللسان تدرسه الاعوام، وبيان الاقلام باق على مر الايام! بيان دو نوع است: بيان زبان، وبيان قلم، بيان زبان با گذشت زمان كهنه مىشود و از بين مىرود، ولى بيان قلم ها تا ابد باقى است! و نيز گفتهاند: ان قوام امور الدين و الدنيا بشيئين القلم و السيف و السيف تحت القلم: پايه امور دين و دنيا بر دو چيز است: قلم و شمشير؛ و شمشير زير پوشش قلم قرار دارد» (تفسير" مجمعالبيان" جلد ۱۰ صفحه ۳۳۲.)
🔹 در میان این متن بجاست اشاره کنم که در روایات معصومین هم نکات بسیاری در تمجید و تجلیل از کتاب و کتابخوانی و کتابدوستی و نوشتن و نگارش داریم که همگی بر اهمیت و اولویت این مقوله راهبردی در کارهای فرهنگی و دینی تأکید میکنند. مرور این احادیث مهم، ضرورت امروز کارهای فرهنگی و فکری کشور ما و نخبگان ماست.
حضرت محمد مصطفی که سلام خدا بر او باد میفرمایند:
«قَيِّدُوا العِلمَ بالكِتابِ؛ علم را، با نوشتن دربند كشيد.» (كنز العمّال: حدیث ۲۹۳۳۲)
«اكتُبُوا العِلمَ قبلَ ذَهاب ِالعُلَماءِ، و إنّما ذَهابُ العِلمِ بِمَوتِ العُلَماءِ؛ دانش را، پيش از رفتن دانشمندان، بنويسيد؛ زيرا رفتن علم به در گذشت دانشمندان است.» (كنز العمّال: حدیث ۲۸۷۳۳)
«مَن كَتَبَ عَنِّي عِلماً أو حَديثاً لم يَزَلْ يُكتَبْ لَهُ الأجر ُما بَقِيَ ذلكَ العِلمُ و الحَديثُ؛ هركس دانشى يا حديثى از من بنويسد تا آن دانش و حديث باقى است، برايش اجر نوشته شود.» (كنز العمّال: حدیث ۲۸۹۵۱)
امام على عليه السلام در تعابیری ژرف و جالب میفرمایند:
«عُقولُ الفُضَلاءِ في أطرافِ أقلامِها؛ خردهاى دانشمندان، در نوك قلمهاى ايشان است.»( غررالحكم: حدیث ۶۳۳۹ .)
«الكُتُبُ بَساتِينُ العُلَماءِ؛ كتابها، بوستانهاى دانشمندانند.» (غررالحكم: حدیث ۹۹۱ )
«الكِتابُ تَرجُمانُ النِّيَّةِ. نوشته، بازگوكننده نيّت (انديشه) است. (غررالحكم: حدیث ۲۹۸)
«مَن تَسَلّى بالكُتبِ لم تفُتْهُ سَلوَةٌ؛ كسى كه خود را با كتاب ها آرامش دهد، هيچ آرامشى را از دست ندهد.» (غررالحكم: حدیث ۸۱۲۶)
«كِتابُ الرَّجُلِ عُنوانُ عَقلِهِ و بُرهانُ فَضلِهِ؛ نوشته (نامه) مرد، نشان خرد او و دليل فضل اوست.» (غررالحكم: حدیث ۷۲۶۰)
«إذا كَتَبتَ كتاباً فَأعِدْ فيهِ النَّظر َقَبلَ خَتمِهِ؛ فإنّما تَختِمُ على عَقلِكَ؛ هرگاه چیزی نوشتى، پيش از آنكه مُهر شكنى، آن را بازنگرى كن؛ زيرا كه در حقيقت بر خرد خويش مُهر مىنهى.» (غررالحكم: حدیث ۴۱۶۷)
⬅️ ادامه در پست بعدی...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 نمایشگاه کتاب، بهشت کتاب دوستها - ۳
✍️ علیرضا معاف
3️⃣ اکنون پدیده بینظیر «کتاب» که در فضیلت آن سخن گفتیم، سالهاست محور و کانون بزرگترین و جذابترین رویداد فرهنگی کشور شده است؛ نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که بی شک یکی از بزرگترین و پر رونق ترین نمایشگاههای کتاب دنیاست، هر سال به مدت ۱٠ روز به محل جشن کتابخوانها، کتاببازها و کتابدانها در تهران تبدیل میشود و شگفتانههای عرصه نشر را به مردم عرضه میکند. ده روزی که میتوان آن را دهه رفاقت تودههای مردم با کتاب نامید.
🔹 یکی از برکات نمایشگاه کتاب تهران پاسخ عملی به شبهه بی توجهی مردم ایران به کتاب است. جماعتی به سهو یا به عمد اصرار دارند، مردم ایران را غریبه با کتاب و بیگانه با مطالعه معرفی کنند و با ارائه آمارهای اشتباه و مقایسه های بی مبنا از سرانه مطالعه، مستمراً مردم ایران را به خاطر کم مطالعه کردن شماتت کنند، در حالی که آمارهای دقیق و مقایسه های فنی با آمارهای دنیا نشان می دهد سرانه مطالعه مردم ایران نسبت به میانگین دنیا سرانه مطلوبی است و ذوق و سوق و شوق ایرانیها به خرید کتاب، تصویر ثابت هر ساله نمایشگاه کتاب برای هر بیننده منصفی است.
🔹 علاوه بر همه اینها نمایشگاه کتاب تهران، یک ویترین بزرگ از جریان نشر کشور است؛ اندیشمندان، تصمیم گیران و مدیران فرهنگی کشور می توانند از این فرصت ده روزه استفاده کنند و در متن و حاشیۀ آخرین و بروزترین رویهها و روالها و روندهای جریان نشر قرار بگیرند. نقاط مثبت، غفلتها، قوتها، آسیبها، ضعفها و در مجموع نبض جریان نشر به عنوان یکی از مهمترین عرصه های فرهنگ را می توان با مطالعه میدانی و دقیق نمایشگاه کتاب به دست آورد.
🔹 از سوی دیگر تنوع، تکثر و تعدد ناشران و تولیدات مکتوب از جریانات فکری متفاوت و حتی متهافت و بعضا متضاد در یک مکان و زمان در مرکز تهران، نشانهای از سماحت و سعه صدر و آزاد اندیشی نظام جمهوری اسلامی در پذیرش کثرات فرهنگی و زمینهسازی عملی نظام برای فضای تعاطی افکار و تضارب آرا در کشور است که معمولاً در عملیات روانی و رسانه¬ای دشمن به طریق وارونه ای جلوه داده می شود.
🔹 از منظری دیگر، دو نمایشگاه قرآن و کتاب که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی برپایی آنهاست، به منزله دو بال یا دو رویداد جریان ساز فرهنگی می توانند مکمل و متمم یکدیگر عمل کنند و اتفاقا قرابت و نزدیکی معنایی ویژه ای هم با هم دارند از آنجا که قرآن، یک کتاب و کتاب زندگی و هدایت و حکومت است. اگر نمایشگاه قرآن تفرجگاه معنوی خانواده هاست نمایشگاه کتاب میتواند و باید یک پارک فرهنگی برای خانوادهها باشد. توجه به مخرج مشترکها و مضرب مشترکهای این دو رویداد جذاب فرهنگی میتواند برای سالهای پیش رو، نقطه عزیمت برنامهریزیهای راهبردی در جهت نگاه منظومه ای به ساحت فرهنگ و تعامل بین عرصه ای در ساحت فعالیتهای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گیرد.
🔹 نمایشگاه کتاب تهران پس از یک وقفه تلخ دو ساله کرونایی، کام همه دوستان و دوستداران و عاشقان کتاب و اهالی کتابآباد را شیرین خواهد کرد. انشاالله.
🔘 پایان
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
عکس آواتار مخصوص بحران جهانی غذا، دارو و انرژی
حاج فیدل🇮🇷
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
37.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 بحرین چرا و چگونه از ایران جدا شد؟
💬 امیرحسین ثابتی
🔹 سلطنت طلبها دوست ندارند این فیلم دیده شود.
بحرین، آرارات، اروند رود و... چگونه از خاک ایران جدا شدند؟
🔹 در دهمین قسمت از برنامه #حافظه_تاریخی_ایرانی به این موضوع پرداخته شد.
▫️ youtu.be/srHYvy3_r_A
#حافظه_تاریخی_ایرانی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
♨️⭕️ تیپ اسفندیار، تیپ حزباللهیهای خودمان است!
✴️ بازخوانی سخنان جالب ۳۱ سال پیش رهبر انقلاب درباره فردوسی
🔽 فردوسی یک حکیم است؛ تعارف که نکردیم به فردوسی، حکیم گفتیم. الان چند صد سال است که دارند به فردوسی، حکیم میگویند. حکمت فردوسی چیست؟ حکمت الهیِ اسلامی.
❌ شما خیال نکنید که در حکمت فردوسی، یک ذره حکمت زردشتی وجود دارد. فردوسی آن وقتی که از #اسفندیار تعریف میکند، روی دینداری او تکیه میکند. میدانید که اسفندیار یک فرد متعصبِ مذهبیِ مبلّغ دین بوده که سعی کرده پاکدینی را در همه جای ایران گسترش بدهد.
🚨 تیپ اسفندیار، تیپ حزباللهیهای امروز خودمان است؛ آدم خیلی شجاع و نترس و دینی بوده است؛ حاضر بوده است برای حفظ اصولی که به آن معتقد بوده و رعایت میکرده، خطر بکند و از هفتخان بگذرد و حتّی با #رستم دست و پنجه نرم کند.
💡 البته بعضیها زردشتی مسلکند، بعضیها هم زردشتی مسلک نیستند. آنهایی که زردشتی مسلکند، خوششان میآمد که به زردشتیگری تظاهر کنند و چیزی دربارهی فردوسی بگویند؛ اما حقیقت قضیه که این نیست. این شاهنامهی فردوسی در مقابلمان است.
❓شما خیال میکنید که اگر در شاهنامهی فردوسی چیزی برخلاف مفاهیم اسلامی وجود داشت، اینقدر در جوامع اسلامی جا میافتاد؟ شما میدانید که در این نسلهای گذشته، مردم ما چهقدر دینی بودهاند.
🔰 امام خامنهای، ۱۳۷۰/۱۲/۰۵
#اینستاگرام 🔗 Khamenei_history
https://www.instagram.com/p/B9yVok5BPWX/?igshid=1nxlxhkmmjrh9
🗓 به مناسبت بیست و پنجم اردیبهشت ماه، #روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡@Halalzadeha
🔰 بدون شرح
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 اینا میخوان رژیم رو از خنده سرنگون کنن :)))
✍ آرما⅛
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 شاید باورش براتون سخت باشه
اما تو تایملاین براندازا تهران فتح شده، ربع پهلوی تاجگذاری کرده، ارزشیها را از تیر برق آویزون کردن، یه عدهشون در سواحل خزر لخت شدن و دارن مشروب میخورن، و یه عده دیگه تو کاباره دارن خوش میگذرونن و میخونن
همه چی آرومه
من چقدر خوشبختم
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
آیت الله فاطمینیا به ملکوت اعلی پیوست
💬 آیت الله فاطمی نیا:
🔹 «خدا چند گناه را نمی بخشد:
1⃣ عمدا نماز نخواندن.
2⃣ به ناحق آدم کشتن.
3⃣ عقوق والدین.
4⃣ آبرو بردن.
این گناهان این قدر نحس هستند که صاحبانشان گاهی موفق به توبه نمی شوند.»
روحشون شاد 🌹
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
با افتخار اعلام میکنم بخش کرونای بیمارستانمونو ضدعفونی و تبدیل وضعیت کردن ❤️
خدایا شکرت ...
Majid
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔰 با توجه به آزادسازی قیمت کالاهای اساسی و واریز مستقیم یارانه به حساب مردم، سود سرشاری که از این طریق به جیب سوداگران واریز میشد قطع شده است
🔹 گزارشهای رسیده از اقلیم کردستان عراق حاکی است که پس از اجرای «طرح مردمیسازی توزیع عادلانه یارانهها» در ایران، اقلامی چون روغن و آرد در شهرهای مختلف اقلیم کردستان از جمله اربیل و سلیمانیه کمیاب و قیمت آن بهشدت افزایش یافته و به صورت روزانه در حال افزایش بوده و دارای نوسان شدید است.
🔹 دیروز یکشنبه متوسط قیمت آرد کیسهای ۵۰ هزار دینار (حدود یک میلیون تومان) و روغن یک لیتری حدود ۳ هزار دینار، (حدود ۶۰ هزار تومان) بوده است.
🔹 پیش از اجرای طرح توزیع عادلانه یارانهها، بهدلیل فاصله قیمتی شدید کالاهای اساسی در ایران با کشورهای همجوار، این اقلام به صورت قاچاق از ایران به کشورهای همسایه منتقل میشد.
🔹 با توجه به آزادسازی قیمت کالاهای اساسی و واریز مستقیم یارانه به حساب مردم، روند قاچاق کالا از ایران به کشورهای همسایه متوقف شده و سود سرشاری که از این طریق به جیب سوداگران واریز میشد قطع شده است.
NourNews.ir/n/96892
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 یه روزی برامون داشتن سیستم دفاعی و نظامی قدرتمند آرزو بود
اون موقع جنگ،جنگ نظامی بود
تهرانی مقدم و شاگردانش دست به ساخت و مهندسی معکوس موشک زدن!
الان جنگ ،جنگ اقتصادی ه
کاش چند تا تهرانی مقدم داشتیم
چهارتا خودرو رو خودشون طراحی میکردن
دیگه فناوری خودرو که بالاتر از موشک نیست!
✍ سید مارکو
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
✅ یک تیر و چند نشان بشار اسد برای تولید گندم –کالای استراتژیک– و افزایش مقاومت اقتصادی
🔸 در طول سه سال اخیر بارها اخبار آتشسوزی مزارع سوری توسط بالگردها و بالنهای حرارتی آمریکا و غارت غلات این کشور از طریق مرز «الحسکه» توسط امریکا شنیده میشد؛ این اتفاقات که بهدنبال حملات داعش صورت گرفت، باعث شد کشور سوریه در زمینه خودکفایی گندم با مشکل مواجه شود.
🔹 اما اکنون که از کشورهای مختلف خبر بحران گندم شنیده میشود، بشار اسد دست به اقدامی چندجانبه زده که با اینکار کالای استراتژیک تولید و تولید داخلی را حفظ کرده، گردش مالی در کشور به وجود آورده، نقدینگی را هدایت و به ضرر دلال و برژوا و به نفع تولیدکننده کار کرده و در یک کلام اقتصاد سوریه را مقاوم کرده است.
🔺 به دستور رئیس جمهور سوریه، قیمت خرید تضمینی گندم از کشاورزان ۱۷۰۰ لیر در کیلو افزایش یافت. کشاورزانی که گندم خود را در مناطق امن به انبارهای دولت میرسانند کیلویی ۲۰۰۰ لیر و آنان که در مناطق غیر امن گندم خود را به دولت میرسانند ۲۱۰۰ لیر در کیلو دریافت میکنند و علاوهبر اینها، وامی هم به این کشاورزان تعلق میگیرد.
💠 @Cen_Mostazafin
🔰 از روحانی که هشت سال وعده داد و عمل نکرد...
رسیدیم به رئیسی که دیروز وعده داد امروز عمل کرد
آقا فرق داره به ولله فرق داره...
🔹 پ ن: انفصال از خدمت مدیر عامل کشت و صنعت نیشکر به علت امتناع از عرضه شکر
✍ نادر غیور
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 حکمت علوی فردوسی
✍ پوریا فاضل
🔹 حکمت فردوسی، حکمت الهی اسلامی است.
این عبارت گوشهای از تعابیر رهبر معظم انقلاب در مورد شاعر و حکیم نامدار ایرانی، ابوالقاسم فردوسی است. حکیمی که به به سرنوشت تلخ هممسلکان دیگرش نظیر حافظ و مولوی دچار شده است و آن سرنوشت تلخ چیزی جز خط غفلت و مصادره نیست. اگر پای منبر علما بنشینیم و خوب به حرفهای ایشان توجه کنیم از هر چند جمله صحبتهای تفسیری و تبیینی ایشان یک بیت شعر از جناب مولوی و یا گذری بر کلام جناب حافظ به گوشمان خواهد رسید، اتفاقی که در برخی منبرهای امروز به ندرت میتوان آن را دریافت. آحاد مردم نیز که در مسیر زندگی خود درگیر روزمرگی و تلاش برای معاش خانواده خود هستند فرصت آنچنانی پیدا نمیکنند تا خود را به دامان حکمت و لطایف ادبی بیاندازند.
🔹 اینجاست که نقش رسانههای جمعی بیش از هر زمان احساس میشود. چه در بخش خصوصی و چه در بخش حاکمیتی نظام حکمرانی توجه به این مسئله درخور توجه است. در کدام ساختار رسانهای حکمت فردوسی را ترویج میکنیم؟ داستان تلخ از همینجا شروع میشود که او را میان انبوهی از افکار منسوخ باستانگرا تنها گذاشتیم و این تنهایی او را به قربانگاه مصادره و انحراف برده است. رهبر معظم انقلاب در بازدید از نمایشگاه مینیاتور و نگارگری در دهم شهریور سال ۱۳۷۲ فرمودند: نمیدانم شما آقایان چقدر با شاهنامه مأنوسید. من با شاهنامه مأنوسم. حکمت شاهنامهی حکیم ابوالقاسم فردوسی، حکمت اوستایی نیست؛ حکمت قرآنی است. اگر کسی به شاهنامه دقت کند، خواهد دید فرودسی ایران را سروده، اما با دید یک مسلمان؛ آن هم یک مسلمان شیعه.
🔹 بیان زندگی قهرمانها و پهلوانها و شخصیتهای مثبت مثل رستم و اسفندیار در شاهنامه، در اندیشههای اسلامی ریشه و ظهور و بروز دارد. عکس آن، شخصیتهای منفی مثل تورانیها یا بعضی از سلاطین، مثل کیکاووس شخصیتهایی هستند که در تفکر اسلامی بوضوح کوبیده شدهاند. اما تفکر اوستایی چیست و چیزی که میتواند حکمت اوستایی را به ما نشان دهد، کجاست؟ زمان فردوسی هم بیش از الان نبوده. اینطور نیست که ما خیال کنیم زمان فردوسی تفکر اوستایی آشکارتر بوده؛ خیر، آنوقت هم بیش از آنچه الان ما در اختیار داریم، نبوده است. لذا حکمت قرآنی، همان حکمت ملی بومی و ایرانی ماست.
🔹 باید این واقعیت را قبول کرد که ما فردوسی و سایر حکیمان خویش را بین انبوه باستانگرایان تنها گذاشتیم و اجازه مصادره ایشان از سوی این جریان بی پشتوانه را دادهایم. کافی است نگاهی به جریان باستانگرایی که حافظ را در سفره هفت سین جایگزین قرآن خود کرده بیاندازیم. کدام حافظ؟ همان شخصیت حکیم ارجمند که مکتب قرآن را جهت بخش زندگی خود کرده بود و اینچنین میسارید که: صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ، هرچه کردم همه از دولت قران کردم... حافظی که ابراز ارادتش یه قرآن را نه از روی تزیور و ریا بلکه از روی صدق و صفا میداند و فریاد میزند: عشقت رسد به فریاد از خود به سان حافظ، قرآن ز بر بخوانی در چهارده روایت. این حافظ کجا و آن حافظ باستانگرایان که گوشهای به دنبال می میگردد و تنها چشم اندازش ضدیت با ارزشهاست کجا؟! فردوسی نیز به همین وضعیت تلخ دچاره شده است.
🔹 باستانگرایان که نه عالم مشهور و نه پشتوانه فکری قوی و حکیم زبانزدی دارند با سعی در مصادره فردوسی تلاش میکنند این واقعیت را از چشم مردم دور کنند. فردوسی سراپا مخلص درگاه اسلام و اهل بیت را یک رند زبان باز معرفی میکنند که تنها کارش پرداختن به اساطیر بوده و بس! کدام فردوسی؟ همان شخصیت عظیم که فاش اعلام میکند: منم بنده اهل بیت نبی، ستاینده خاک پای وصی. کدام جریان باستانگرا حاضر است این فردوسی را بپذیرد؟ کدامشان اصلا این بیت فردوسی را قبول دارد که میگوید: اگر چشم داری به دیگر سرای، به نزد نبی و علی گیر جای! فرودسی است که فریاد میزند: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم.
🔹 باید غبار غربت را از دامان این حکیمان پاک کرد و مردم را به دامان حکمت ایشان بازگرداند. این امر هم یک وظیفه دینی است از باب زدودن فتنه و تبیین حقیقت، و هم یک وظیفه ملی است از باب پاسداری از هویت ملی و انسجام اجتماعی ایران اسلامی. ان شاءالله
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 ابتدایی بودم که مرحوم پدرم ما را در مهدیه تهران پای منبر او میبرد
یادش بخیر دبیرستان نوارهای کاست سخنرانیهای او را با چه شوقی با همکلاسیهایم پیاده میکردیم.
لحن گرم و جذاب، تسلط به منابع دینی، تواضع، هدایت مردم به عرفان اصیل از برترین ویژگیهای این مرد خدا بود.
رحمة الله علیه
✍ میثم مطیعی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مرحوم فاطمینیا: امام راحل یک جمله گفت، پنجاه سال علم و دانش پشت سرش بود!
فرمود اسلام آمریکایی...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 همه این خبرنگاران در سالهای ۲٠٠۲ تا ۲٠۲۲ توی سرزمینهای اشغالی شهید شدند؛ جاییکه که حقوق بشر آمریکایی خفه خون گرفته است!
✍ سیده راضیه طاهریان
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
⭕️📊 نگاهی به آمار تیراندازیهای دستجمعی در آمریکا
به بهانهی حادثه دیروز کشتار در سوپرمارک بوفالو توسط جوان ۱۸ ساله 🔻
https://t.me/Halalzadeha/23800
خوب است بدانید:
🔻 در سال ۲۰۲۲ میلادی و تاکنون، بیش از ۱۹۸ تیراندازی جمعی در آمریکا به وقوع پیوسته است.
🔹 طی ۵ ماه گذشته، نزدیک به ۱۶هزار آمریکایی به دلیل سلاح جان خود را از دست دادهاند. ۷هزار نفر این از کشتهها به دلیل قتل و جنایت بوده و ۸هزار نفر این موارد نیز خودکشی بوده است.
🔹 تصویر بالا، پراکندگی جغرافیایی تیراندازیهای جمعی آمریکا در سال ۲۰۲۲ است.
📌 حقایق آمریکا
#تمدن_نکبت
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
✍ هوالحکیم
📎 جلسه ۹۵۷ کلبه کرامت
🗓پنج شنبه ۲۲ ادیبهشت ماه ۱۴۰۱
🔹️سرفصل: طرح ریزی استراتژیک
📍دکترین اسلام (۱۹۱)
📍نقشه خدا و هندسه الهی
◽عنوان : اراده معطوف به صراط مستقیم؛
(راست قامتان جاودانه تاریخ)
(به همراه برگزاری جشن روز معلم با تاخیر ده روزه) 💐🎊
#کلبه_کرامت
👉 Instagram.com/kolbehkeramat
👉 kolbeh-keramat.ir
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir