🔰 با مراجعه به کتابخانه شخصی استاد حسن عباسی با کتاب های مطالعاتی او درباره فلسطین، در دوره نوجوانی در سال اول انقلاب یعنی در سال ۵۸، با دو کتاب شعر مقاومت آشنا شدیم که حال و هوای جنبش ضد صهیونیستی در ۴۴ سال قبل را می نمایاند.
🔹 پس از نزدیک به نیم قرن، به حال و هوای شعر مقاومت فلسطین برگردیم؛ به کتاب شعرهایی بر شیشه، و کتاب حماسه ی عرب فلسطینی. 🇵🇸
@Hasanabbasi_students
🔰دیرینگونه نسلکشی!
🔹جادوگران و کاهنان به فرعون خبر تولد فرزندی را داده بودند که منجی قوم خود خواهد بود و پهنهی سطوت فرعون را درهم خواهد کوبید. فرعون با شنیدن این خبر دستور داد تمام فرزندان ذکوری که به دنیا میآیند را بکشند و زنانشان را به کنیزی بگیرند(۱).
🔹اما ارادهی الهی بر این مقدر بود که موسی به دنیا بیاید، در کاخ فرعون بزرگ شود(۲) و در نهایت بساط ظلم و جور فرعون را نابود سازد. موسی کلیم الله، با اصطناعت پروردگار مامور به انجام رسالت خود شد، در نهایت نیز فرعون و یارانش مغروق دریا گشتند(۳). خداوند خطاب به درخواست عفو و توبه فرعون در واپسین لحظات، فرمودند: «امروز جسد تو را به خشکی باز ميگردانیم تا آیتی برای بازماندگان باشد.(۴)».
🔹نسلکشی این روزهای غزه توسط رژیم منحوس صهیونیستی، تکرار تاریخ فرعونیان است و نمایانگر خوف و رعب فرعونیان از کابوس به دنیا آمدن و پدیدارگشتن موسیهایی است که مقدر است بنای ظلم و ستم در جهان را فرو ریزند.
🔸فرعونهای کنونی به زعم خودشان با کشتن نوزادان و کودکان غزه، خطر تهدید ظهور موسیهایی را که ممکن است در آینده قیام کنند، میتوانند خنثی کنند؛ اما از آنجا که مشیت الهی بر "وَ نُرِیدُ أَن نَّمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ" است، دیری نیست که موسیها تمدن و قدرت پوشالی فرعونیان را ویران سازند و پایههای حکومت حق را بنا نهند.
📚منبع :
۱. سوره بقره، آیه ۴۹
۲. سوره شعراء، آیه ۱۸
۳. سوره بقره، آیه ۵۰
۴. سوره یونس، آیه ۹۱
✍️ نگاشت وقایع | زهرا ملکی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
میلاد بانوی صبر، شریکةالحسین
🔰 یکی از اصیلترین رفتارهای بارز انسان مؤمن #صبر است. آری، انسان مؤمن جزع نمیکند و قلباً شکرگزار است که به واسطهی بلایا روحاش وسعت و رشد پیدا خواهد کرد. اساساً تنها شخصی میتواند به مقام صبر نائل شود که از صحت و سلامت قلب برخوردار باشد.
و #زینب_کبری سلاماللهعلیها حقاً بر قلهی صبر با شکوهی وصفناپذیر الیالابد تکیه زدهاند.
نیکوست در جامعهی مهدوی، مردان در انتخاب همسر صبر را از نشانههای جمال وی بدانند. و دختران خود را چنان لطیف، درعینحال صبور که از نشانههای ایمان است، تربیت کنند.
✍ سمانه ساجدی
➡️ https://t.me/andeesheju
➡️ https://eitaa.com/scionofrevoluthion
🆔 @EtminanAndishkadeh
🔰 به مناسبت روز پرستار از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) با شعار «پرستاران غزه صبر را معنا بخشیدند» رونمایی شد
@Hasanabbasi_students
📸 https://rizy.ir/0EZP
⁉️ #تأمل | چرا اکثریت فیلسوفان، فاسد بودند و ازدواج نکردند؟!
⁉️ چرا فلسفه و فیلسوف شدن رستگاری نمیآورد؟
🥱 به بهانهی هجدهم نوامبر #روز_جهانی فلسفه
🔰 ژان ژاک روسو
🔻 زندگی پرتلاطم روسو عبرتآموز است. سرقت، دروغ، بچههای حرامزاده و سپردن آنها به پرورشگاه، رابطه با زنان شوهردار، بداخلاقی و بدخلقی و . . . تنها برخی صفات ناپسندی است که برای روسو برشمرده شده است.
🔰آرتور شوپنهاور
🔻 آرتور شوپنهاور که دوست داشت مثل بودا، کانت یا اسپینوزا شناخته شود هرگز ازدواج نکرد و در جوانی روابط غیرمشروعی داشت. او که دچار همه دشمن پنداری شده بود در سالهای آخر عمرش هیچکس را به حضور نمیپذیرفت و از ترس دیگران سکههایش را در شیشه دوات قایم میکرد.
🔰 فریدریش نیچه
🔻 نیچه که دائما بیمار بود را نمیتوان دارای روابط بیاخلاقی جنسی دانست. مهمترین مورد در زندگی او عشق به لو سالومه بود که از یک بوسه فراتر نرفت. اگر نیچه بر اثر سفیلیس نمیمرد، میشد گفت که او در هنگام مرگ، پسر بود. البته او یکبار به کازیما واگنر نوشته بود که او را دوست دارد. کازیما که همسر دوست او واگنر بود این یادداشت را بیپاسخ گذاشته بود.
🔰برتراند راسل
🔻 زندگیهای ویران و روابط نامناسب، چهار زن و بیشمار معشوقه، و تفکرات خاص و ضد سنتی، چیزهایی بود که راسل در پایان عمر ۹۸ سالهاش از خود باقی گذاشت.
راسل بر زنان تسلط عجیبی داشت و حتی با عروسش هم رابطهی جنسی داشت که این مسئله باعث جنون فرزندش جان شد. وقتی از راسل پرسیدند چرا بعد از مبانی ریاضیات و مبادی ریاضیات، دیگر کتاب مهمی در مورد فلسفه ننوشته، پاسخ داد چون زمین زدن دخترها از فلسفه خوشتر است.
🔰 لودویگ ویتگنشتاین
🔻 لودویگ ویتگنشتاین که همیشه از همجنسبازی خود شرمنده بود، تلاش میکرد با خشم و ریاضتکشی از شر این حس در خود رهایی یابد. خود بزرگ بینی هم مشکل مهم دیگر ویتگنشتاین بود و او هیچ نقدی را تحمل نمیکرد. او یک بار با میله آتشدان نزدیک بود که به پوپر فیلسوف، حمله کند و بر همین اساس کتابی نوشته شده است.
🔰مارتین هایدگر
🔻 مارتین هایدگر گرچه به دلیل کتابهایی مثل «هستی و زمان» به وسیله بسیاری از پیروان یهودی تحسین میشد، اما در سال ۱۹۳۳ به ناگهان به سمت حزب نازی گشت و نقش مهی در سرکوب یهودیان ایفا کرد. او در عین حال کمک کرد که معشوقههای یهودی او مثل «هانا آرنت» بتوانند از آلمان نازی بگریزند. او هرگز به صورت صریح هولوکاست را محکوم نکرد.
🔰 ژان پل سارتر
🔻 سارتر که دارای مشکلات جسمی و شخصیتی خاصی بود، این مسائل را در زندگی شخصی خود به خوبی نشان داد. او و سیمون دوبوار با دختران نوجوان زندگیهای سه نفری تشکیل میدادند و این روابط گاهی چند ماه طول میکشید. از آنجا که «آلبر کامو» از سارتر خوشتیپتر و در جلب دختران و زنان موفقتر بود، سارتر یک دهه تمام کارهای ادبی کامو را نقد و به شخصیت او حمله میکرد. در جریان این روابط دخترانی مثل «بیانکا لمبلین» و «ناتالی سوروکین» دچار مشکلات روحی شدیدی شدند.
همچنین، سارتر در اوج فجایع اردوگاههای کار اجباری در شوروی، اعلام کرد که در شوروی آزادی کامل وجود دارد و همه میتوانند به راحتی از استالین انتقاد کنند.
🔰 میشل فوکو
🔻 میشل فوکو که همجنسباز بود با دوست پسرهایش روابط سادومازوخیستی برقرار میکرد و همین رفتارها باعث رنجش و فرار آنها میشد.
«دانیل دفر» که بیش از دیگر پسرها با او ماند، بر او تاثیر زیادی گذاشت. فوکو در حمامخانههای سانفرانسیسکو از سکس همزمان با چند مرد لذت میبرد و بعد از مرگش گروههای همجنسباز او را متهم کردند که به رغم اطلاعش از داشتن بیماری ایدز، دهها نفر را به این بیماری مبتلا کرده است.
⭕️ کتاب « #فیلسوفان_بدکردار » را بخوانید تا با محصولات تمدن غرب، حیوانات انساننمای فیلسوف آشنا شوید...
(نسخه الکترونیکی و صوتی این کتاب از طریق اپلیکیشن طاقچه و کتابراه و...، در دسترس است.)
⭕️ #کتاب_شناسی | فیلسوفان بدکردار کتابی است که در سال ۲۰۰۴ به وسیله نایجل راجرز و مل تامپسون و توسط انتشارات پیتر اوون در انگلستان منتشر شد. در سال ۱۳۹۳ ترجمه فارسی این کتاب به وسیله انتشارات امیرکبیر و با ترجمه احسان شاه قاسمی در ایران منتشر شد.
#تمدن_نکبت
🇵🇸✌️🇮🇷جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰به باد دادن نسل فردا به دست مادران!
🔸تصویری که بسیاری از زنان و مادران جوان امروزی، از فرزندپروری شان رقم می زنند!
🔺 مادرانی که فرزندانشان را به اقوام، همسایگان، مهدهای کودک یا والدین پیرشان می سپارند آنهم دقیقا در ساعات و لحظاتی که فرزند نیازمند آغوش گرم مادر خود است و خودشان به دنبال آرزوهای ورزشی و شغلی و علمی و اجتماعی شان می روند و آنرا ارزشمندتر از جایگاه استراتژیک و فوق حساس مادری می دانند، یکی از نمودهای بارز به باد دادن نسل فرداست ...
#باد
✍️زهرا کیایی
✅@afsarsalamati
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
از قدرت یافتن یک لیبرال افراطی در آمریکای لاتین باید خوشحال باشیم
پیروزی خاویر میلی در انتخابات آرژانتین میتواند دلایل زیادی داشته باشد اما اساس پیروزی میلی در آرژانتین پورنوکراسی(هوسسالاری) بود.
چهره و سخنرانی جذاب و برگزاری مراسمهایی که عقل را تعطیل و حس را زنده میکند، باعث شد مردم نتوانند وعدههای عجیب مثل کاهش روابط با چین و برزیل و ترویج دلار بهجای پسو، گرداندن پرچم اسرائیل در شهر و... را ببینند.
البته، از قدرت یافتن یک لیبرال افراطی در آمریکای لاتین باید خوشحال باشیم.
چون در ونزوئلا نیز دقیقا وقتی انقلاب اتفاق افتاد و مردم به دنبال چاوز راه افتادند، که دولتهای وابسته به آمریکا و لیبرال افراطی کار را در دست داشتند؛ در این حالت، مردم بهتر چهره واقعی و نتیجه کار اقتصادی لیبرالها را میبینند.
اما اگر در یک کشور لیبرالهای تند رای نیاورند و کار در حالت میانه باشد، مردم خوب متوجه ضربهای که از لیبرالیسم میخورند نمیشوند.
بنابراین، در ده سال آینده منتظر اتفاقات مثبت و تبدیلشدن آرژانتین به یک بولیوی و ونزوئلای دیگر، باشید.
@MajKarimi
🔰 استقامت داشته باشید
🔺 فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَن تَابَ مَعَكَ (هود،۱۱۲)
💬 ترجمه: پس همان گونه كه مأمور شده اى (بر عقايد و اعمال و ابلاغ دينت) پايدار و استوار باش و همچنين كسانى كه با تو (به سوى خدا) رو آورده اند.
🔹 کم نبودند مردمی که دعوت انبیا را پذیرفتند، ایمان آوردند و به انجام وظایف عبادی پرداختند؛ حتی در راه خدا جهاد کردند ولی تا آخر نیامدند؛ وسط های راه ماندند. نه تنها وسط راه ماندند، بلکه عقب گرد کردند و به جبهه دشمن ملحق شدند. وقتی آدم این ها را می بیند، می فهمد که چرا خداوند متعال این قدر تاکید می کند که استقامت داشته باشید. [وقتی] راه حقی را شروع می کنید، خیال نکنید همین شروع آن کافی است. باید تا لحظه آخر و قدم آخر کاملا در متن راه باشید. حاشیه نروید. کج نشوید. این مساله استقامت است. ۱۳۸۹/۰۵/۱۸
@mesbahyazdi_ir
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 مستند پورنوتوپیا؛ نگاهی به مسیر جهانی شدن هوسشهر
🔹 بلوای سلبریتیها در اواخر شهریور ۱۴٠۱ به بهانه فوت مشکوک #مهسا_امینی، نخستین بلوای سازمانیافته سلبریتیها در جهان است. این بلوا که به بهانه برچیدن حجاب و آزادی #زنان از قید پوشش بود؛ در یک کلمه خیزش پورنوکراتها علیه معنویت و ایمان در جهان شهوتزدهی امروز است.
🔹 مستند کوتاه #پورنوتوپیا سعی کرده با نگاهی به تاریخ شکلگیری این مفهوم در غرب و جهانی شدن آن توسط صنعت #سینما، آخرین نبرد پورنوکراتها علیه حیا را مورد بررسی قرار دهد.
🔹 در این مستند میبینیم که چگونه سلبریتیها، خوانندهها، رقصنده، پورناستارها و ... توانستند آرام آرام #هوسشهر مدنظر خود را در جهان گسترش دهند و امروز به دنبال حذف کردن آخرین باقیماندههای دینگرایی در جهان هستند.
مستند پورنوتوپیا را میتوانید در لینک ذیل ببینید:
youtu.be/tput404iyvE
@Hasanabbasi_students
🔰 سگخوری در کُره ممنوع میشود 🐶❌
🔹 مسئول سیاست حزب حاکم کرهجنوبی: دولت و حزب حاکم لایحهای برای ممنوعیت معاملهٔ گوشت سگ ارائه خواهند داد تا حمایت هر دو حزب در پارلمان تصویب شود.
🔹 پیش بینی می شود از سال ۲۰۲۷ ذبح و فروش گوشت سگ به طور کامل ممنوع شود. این قانون همچنین مزارع سگها، کشتارگاهها، تجار و رستورانها را ملزم میکند که طرح حذف تدریجی گوشت سگ را به مقامات محلی ارائه کنند.
🔹 طبق آمار سالیانه ۱ میلیون سگ در کره جنوبی خورده میشود!!
@Hasanabbasi_students
🔰 آقا اجازه! ما کی به سطح توسعه و پیشرفت کره جنوبی می رسیم؟ 🤔
💬 استاد اصلاح طلب ( زیبا کلام طور و یه کمی هم شبیه سریع القلم ): اول باید سگ گردانی رواج پیدا کنه، بعد سگ جای بچه رو در خونه بگیره، بعد سگ خوری در رستوران ها رواج پیدا کنه، بعد که اوضاع بحرانی شد و سگ ها در مرحله انقراض قرار گرفتند، و خوردن سگ ممنوع شد، ما به سطح توسعه کره جنوبی می رسیم.
🔹 آقا ببخشید ! خب الان که ما ایرانی ها گوشت سگ نمی خوریم، خب تازه اونا دارن به ما می رسن !
💬 استاد اصلاح طلب ( زیباکلام و رنانی و سریع القلم و زید آبادی طور ): نه بچه، تو از توسعه چی می دونی! معیار قانونه، حکومت قانون. اول باید یه سنت کهنه، مثل سنت ایرانی ها که گوشت سگ نمی خورند، با « همه چیز خوری » مدرنیته برچیده بشه. بعد قانون بگذاریم که به دلائل حقوق حیوانات، کسی سگ نخوره. بعد عمل به اون قانون و گسترش روح قانون گرایی، میشه توسعه. فهمیدی بچه؟
🔹 بله آقا، فهمیدیم، مرسی!
@Hasanabbasi_students