هدایت شده از جنبش سینمای استراتژیک
📝 #یادداشت_تحلیلی
🔰 جهان ابزورد جوکر «میخندد، میکشد، ادامه میدهد»
2️⃣ بخش دوم
🔹جوکر میکشد؛
🔻کسی است که انواع کمبودها را دارد، اما مهمترین نقص او کمبود محبت است. او که باید در دوران کودکی زیر سایه پدر بزرگ میشد، اکنون در بزرگسالی در توالت التماس توماس وین میکند تا بلکه به عنوان پدر لحظهای را به آغوش کشد. از او گدایی ذرهای محبت میکند؛ او پدر میخواهد آرزویی که تا این سن همچنان با خود دارد. اما سیلی محکمی بیش نصیبش نمیشود. او حرامزاده است، هر چند اسناد فرزندخواندگیاش را میبیند، اما مادرش گفته، وین سندسازی کرده، و کیست که باور نکند از وین قدرتطلب برمیآمده که پنی فلک را مثل دستمال مصرف کرده و بعد هم دور انداخته باشد. پنی بیچاره هم که توهم داشته وین عاشق او بوده، هنوز در پیری برای او نامه مینویسد که عاشقش است، و هر روز منتظر رسیدن نامه از اوست. گویا او فکر کرده اَشرافی قدرتطلبی به نام توماس وین، خریدار عشق سادهی یک ندیمه است؛ غافل از آن که او فقط لذت همخوابگی با او را میخواسته و فقط همین. و چه بد وهمی است وهم عشق که بیماری چون پنی فلک را میسازد و او هر چه سرخوردگی در این رابطه دارد را بر سر ولدالزنای وین خالی میکند و پدیدهای چون جوکر را میتراشد. شاید بهتر از این نمیشد نشان داد که چگونه حرامزادگی بحران عاطفی به بار میآورد و منجر به قساوت قلب میشود. حرامزاده، آغوش پدر، محبت عمه، صمیمیت عمو، نوازش خاله، رفاقت دایی، دامن گسترده مادربزرگ، خاطرات پدربزرگ هر کدام را که ندارد، ظرفیت دریافت محبت او کامل نشده است. حال، چگونه میخواهد ابراز محبت کند؟ کودک از نوزادی تا نونهالی باید حداکثر دریافت محبت را داشته باشد، تا در نوباوگی بتواند مشق ابراز محبت را بکند. این است که فرمود صله رحم ایمان را زیاد میکند. پایه ایمان بر حب است، کسی که ظرفیت دریافت و ابراز محبت بالایی داشته باشد، ظرفیت ایمانی بالاتری هم پیدا میکند و این همه متوقف است بر حلالزادگی. پس جوکر میخندد، اما قسی القلب است پس حتما میکشد.
⬅️ ادامه دارد..
✍️ حسامالدین حائریزاده - مدرس و اندیشهجو
🌐 instagram.com/p/B57QO1Tg2NC
جنبش سینمای استراتژیک
🎞 @StrategicCinema_ir
هدایت شده از جنبش سینمای استراتژیک
📝 #یادداشت_تحلیلی
🔰 جهان ابزورد جوکر «میخندد، میکشد، ادامه میدهد»
3️⃣ بخش سوم (پایانی)
🔹جوکر ادامه میدهد؛
🔻او کسی نیست جز حاصل گناه نخستین پدر که فرزندش بروس میراثدار آن است. بروس وین یا همان بتمن خودمان، برادر ناتنی جوکر است. شرور قصهی بتمن ما، بیگانهای نیست که از کرهای دیگر آمده باشد و بتمن قهرمان قرار باشد مردم را از شر این ضدقهرمان پلید نجات دهد! تز توماس برهمنهاد آنتیتز پنی فلک، سنتز آرتور فلک را میدهد؛ رابطهی توماس وین از طبقه مهتران و فلک از طبقه کهتران، رابطهی تز و آنتیتز است که برهمنهاد آنها، سنتز جوکر میشود. این است منطق تثلیثی که پویایی تاریخی گاتهام را شکل داده است. آنجا که در آخر فیلم، جوکر خندههای بیمارگونهی خود را تکرار میکند و به روانپزشک نگاه کرده و همراه با ترانهی انتهای فیلم میگوید «زندگی همینه، شاید خندهدار به نظر بیاد، ولی بعضیا از لگد کردن رؤیاهای بقیه لذت میبرن، اما نمیذارم ناراحتم کنه، چون این دنیای خوب و قدیمی به چرخیدن ادامه میده.» (گویا گاتهام روح نیچه را بر قامت خود مصادره کرده است.) در جامعه کاپیتالیستی مهتران دست قدرت بر کهتران میبرند و با استثمار ایشان، جوکرها را تولید میکنند. جوکر محصول استثمار طبقه فرودست توسط طبقه فرادست است. این است که جوکر فقط آرتور فلک نیست، بلکه به گستردگی کل گاتهام است و همه ماسک جوکر را بر صورت دارند. حالا باید کسانی به عنوان ناجی (بخوانید بتمنها) مردم را از شر این جوکرها نجات دهند؛ و چه سادهلوح مردم که فکر میکنند بتمن عجب قهرمانی است و جوکر هم عجب غربیهای، حال آن که آن دو ضد، چه خوب همدیگر را میشناسند. و جالبتر آن که جوکر چقدر بهتر و بیشتر بروس را میشناسد. بتمن ضد جوکر است؛ اما این هر دو، ضروری هم هستند. وجود بتمن موجّه به وجود جوکر و وجود جوکر موجّه به وجود بتمن است. هیچ کدام دلالت ذاتی برای وجود ندارند، و فقط موجه به وجود یکدیگر هستند؛ این میشود ثنویت متضاد ضروری. دعوا، دعوای دو برادر است بر سر گناه نخستین یک پدر؛ شهوتی آنی، اما دعوایی ماندگار و این پویایی پلید جامعه کاپیتالیستی است. در این بین، جوکر حتما میکشد.
▫️پایان
✍️ حسامالدین حائریزاده - مدرس و اندیشهجو
🌐 instagram.com/p/B57QjkcAKqk
جنبش سینمای استراتژیک
🎞 @StrategicCinema_ir
✍️ پاسخ ۷۷۷ استاد دانشگاه به نامه ۷۷ اصلاحطلب/ به دامان ملت بازگشته و راه گروهکهای ضدخلق را نپیمایید
۷۷۷ نفر از استادان دانشگاههای کشور:
🔹پر واضح است که مردم در وضعِ اقتصادیِ نامساعدی بهسرمیبرند و به سختی، معیشتِ خویش را میگذرانند، امّا به راستی این وضع، حاصل چیست و از کدام خاستگاه فکری برخاسته است؟!
🔹آیا جز این است که سیاستِ اقتصادیِ اشتباه و نسنجیدۀ دولتِ محترم موردِ حمایتِ جریانِ نویسندگان نامه به دلیل دوری از مردم پایگی و فقدان مهارت نظری گفتگو با مردم و متعاقباً غافلگیری مردم در حادثه اخیر، بر حجمِ مشکلات و دشواریهای ذهنی و اقتصادیشان افزوده است؟!
🔹آیا نویسندگان نامه ۷۷ نفره تا، این اندازه در سپهر افکار عمومی، سخیف و بیاعتبار شدهاند که میخواهند با حمایت از «اراذل و اوباشِ بیهویّت» و «مزدورانِ اجارهای» و «گروهکهای سازمانیافتۀ ضدّانقلاب»، نفعِ نامشروعی را نصیبِ خود کنند؟!
🔸از نویسندگان بیانیه ۷۷ و همه خام اندیشان و مقلدان اندیشههای غرب هم میخواهیم تا به دامان ملت بازگشته و راهی را که پیشتر گروهک های ضدخلقی با لوای خلق مرتکب امّا سرانجام در مقابل آنها قرار گرفتند را نپیمایند، زیرا همراهی با ضد اتقلاب و اربابان آنها خذلان در دنیا و آخرت و شرمساری در پیشگاه تاریخ را در پی خواهد داشت.
📝 متن کامل نامه و اسامی امضا کنندگان:
🌐 fna.ir/ddstr6
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از دورهی تبیینی شناخت راهبردیِ رسانه
تحلیل ابعاد و آیندهی فتنه 98.mp3
7.77M
📢 بشنوید
«تحلیل ابعاد و آیندهشناسی فتنهی ۹۸»
فتنهی ۹۸ از دو بخش «مدنی» و «تمدنی» تشکیل شده و آنچه گذشت اولا ابتدای کار بود ثانیا مدنی بود.
اصل هدف، فتنهی تمدنی است و کاملا مبتنی بر فضای سایبر است
@SC4Media
🔶🔹 برآورد ساختار سازمان فرماندهی سایبری آمریکا
🔸فرماندهی سایبری آمریکا (US Cyber Command)، مرکز عملیاتهای آفندی سایبری ایالات متحدهی آمریکا و یکی از مراکز تحت امر فرماندهی استراتژیک این کشور است.
شایان ذکر است که عموماً فرمانده منصوب شده برای فرماندهی آژانس امنیت ملی، بهعنوان فرمانده فرماندهی سایبری آمریکا نیز تعیین میگردد.
📷تصویر زیر، برآورد ساختار سازمان فرماندهی سایبری آمریکا است که در سال ۱۳۹۴ بهصورت کامل تهیه شده و بخشهایی از آن برای نخستین بار منتشر میگردد.
📎دریافت تصویر با کیفیت بالا:
▫️ shokoohian.ir/uscybcomstru/
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 طلب ۴۰ هزار میلیارد تومانی قرارگاه خاتم از دولت
▫️سعید محمد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص):
🔸«در طراحی، ساخت و اجرا و تامین قطعات و تجهیزاتی نظیر پالایشگاه ستاره خلیج فارس تا ۷۰ درصد تامین داخل رسیده بودیم، اما امروز امکان ۱۰۰ درصد طراحی، اجرا و تامین قطعات در داخل وجود دارد.»
🔸با وجود ۴۰ هزار میلیارد تومان طلب از دولت، اما اجرای پروژهها با قوت در مسیر توسعه زیرساختها و عمران و آبادانی کشور ادامه دارد.
🔸در بودجه ۹۸ به این قرارگاه دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافت که تنها ۳۰ درصد آن محقق شد.
🔸جهادسازندگی را خیلی زود حذف کردند و این خیانت بزرگی به کشور بود.
🔸مالیاتمان را مرتب میپردازیم و جزء خوش حسابان هستیم.
🌐 fna.ir/ddslzd
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ اخطار ⚠️
🔻سال 1399 سال سیاهی برای انقلاب اسلامی خواهد بود.
🔻سال 1399 دیگر جمهوری ما اسلامی نخواهد بود.
🔻سال 1399 یک گام از تمدن نوین اسلامی دور خواهیم شد
🔻سال 1399 سالی است که سند سکولاریستی جدیدی برای امپراطوری بانکها تصویب خواهد شد.
#طرح_جدید_بانکداری
_____
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
#طرح_جدید_بانکداری
🔴سال 1399 با تصویب سند جدید بانکداری، کاهش شعبههای فیزیکی از سطح شهر و حذف دیرکرد، مکتب پولی بیش از پیش در کشور نهادینه میشود، زیرا با حذف ظواهری که مردم به عنوان ربا میشناختند، دست شیطان برای خالی کردن اسلام از محتوی بازتر میشود.
⭕️اگر درختی را موریانهها آرام آرام از درون بجوند و تهی کنند، با اندکی بادی خود به خود سرنگون خواهد شد. اما اگر درختی تنومند و قوی باشد، خراشها و ضربات بیرونی آنرا ساقط نمیکند.
🔘شیطان، در تلاش است تا با خالی کردن جامعه اسلامی از محتوی اسلام، به آرامی زمینه شکست را فراهم کند. و در معیشت بشر چه چیزی بیشتر از مکتب پولی یا به عبارت سادهتر «پول پرستی» میتواند این جامعه را از هجرت به سمت خدای متعال و کسب بهشت، نگه دارد؟
⚠️اگر سیستم بانکی کشور در حال حاضر، تامین مالی را یک تنه به عهده دارد و بر اساس نگاهی غلط، پول را «خون» در رگهای اقتصاد میپندارد، حال اگر این پول فاسد و آلوده به ربا شد؟ کدام دستگاه دیالیز میتواند قلب این جامعه را پاک و زنده نگه دارد؟
▪️نگرانی علما و حوزه علمیه از این آمارها و طرح جدید بانکداری به این علت است که شاید در ظاهر بحث جریمه دیرکرد در آن شکل جدیدی گرفته باشد، اما همچنان طرح جامعه را بر اساس «پول» و «طمع» شکل داده و به گسترش تفرد و سرمایهگرایی در جامعه دامن میزند.
▪️نگرانی استراتژیستها و اندیشمندان جامعه از این آمارها و طرحها نیز به تضعیف مولفه قدرت اجتماعی و استقلال کشور بر میگردد که با اینگونه طرحها جامعه را در تمدن در حال فروپاشی غرب پیوند زده و در صورت فروپاشی ناگهانی غرب، بیثباتی اقتصادی و اجتماعی را در کشور شاهد خواهیم بود. چرا که اندیشکدهها و اندیشمندان غربی هم اکنون در حال اعلام خطر نسبت به این فروپاشی هستند.
▪️اما همانطور که خدا وعده داده گروه قلیلی که ایمان راسخ داشتهباشند بر گروه کثیری از دشمنان فائق خواهند آمد و سرانجام این جنگ بیهوده با خدا به طور قطع به پیروزی جبهه مدافعان خدا و رسول،خواهد انجامید.
✌️إِنَّ مَوْعِدَهُمُ الصُّبْحُ ۚ أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ...
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📝 #یادداشت_تحلیلی
🔰 حقهها و حَلقههای سیاسی یا رسانهای برخیها
🔺در مواردی ریشه بسیاری از کجیها در مراکز تصمیمسازی و تصمیمگیری، جمع برخی حلقهها و باندهای دوستانه سیاسی یا رسانهای است!
🔺میبایست فکری کرد برای این جمعها، که فارغ از صلاحیتهای تخصصی و کارشناسی و بدون احساس مسوولیت شرعی و اخلاقی، در یک قرارداد نانوشته، به وقت حاجت به یکدیگر مراجعه کرده و بعضاً با توجیههای ظاهراً ملی و مذهبی با تقاضای کار راه انداختن و معرفی یک دوست مورد اعتماد، در واقع منافع فردی و انحصاری جمع خود را پیش میبرند؛ این افراد بعضاً چشم بسته و دربست در استخدام دنیای یکدیگرند و هر یک دیگری را به نهادها و سازمانهای تصمیمساز و تصمیمگیر نفوذ و رسوخ میدهند و اصطلاحاً برای هم کانال میزنند و به یکدیگر نان قرض میدهند!
🔺رد پای این ارتباطگیریها، لابیگریها و نفوذ حاصل از رفاقتهای کار راه انداز و کاسبکارانه را میشود در بسیاری از مراکز دولتی و حکومتی به راحتی مشاهده کرد!
این حلقههای دوستانه، بعضاً با رنگ و لعاب به ظاهر مذهبی و انقلابی پس از مدتی، بنگاههای اقتصادی، تجاری و بازرگانی شده، اگر پشیمان از گذشته مذهبی و انقلابی خود نگشته دستکم علقههای مذهبی و انقلابی خود را به فراموشی سپرده و پس از اتمام یارگیریها، نفوذها، رسوخها و رسوبها، تبدیل به شبکهها و باندهای رانتی و مافیایی میشوند که هماکنون رد پای برخی از آنها را در لباس متهمان مفاسد اقتصادی میبینیم!
🔺ناگفته پیداست که این یارگیریهای بدور از صلاح و فلاح در جمعهای غیر مذهبی و غیر انقلابی با عمق و شدت بیشتری رواج داشته و همین اتفاقات را بعضاً در شهرداریها و عناصر دولتی نیز مشاهده میکنیم. هیچ جمع و دستهای با هر مرام و مسلکی مصون از این گزند و آفات نیستند اما رسوخ، نفوذ و اصطلاحاً کاسبی با بهرهگیری از عناوین ارزشی و مقدس اثرات تخریبی مهلکتری دارد که گفتنش بازگویی مکررات است!
🔺متاسفانه شناسایی و مهار چنین حُقهها و حَلقههایی بسیار سخت است همانطور که یافتن راهکاری دقیق برای شناسایی حُسن فاعلی افراد و تظاهر و نفاق اشرار تقریباً غیر ممکن! لیکن عزمی میطلبد از نوع تقویت بنیانهای دینی و اعتقادی، از جنس آموزش، تربیت و کار فرهنگی؛ از طرفی طرحی میخواهد برای مراکز تصمیمساز و تصمیمگیر که بیان مسائل سلبی و مشکلات و معضلات را بشنوند اما حتما راهکارهای ایجابی و پیوستهای مبتنی بر تحقیق و پژوهش را هم از هر مدعی طرح و نقشه و ابتکاری مطالبه کنند تا این مراکز جایگاهی باشد برای دانایان نه جولانگاهی برای نادانان
📷
✍️ مهدی جعفرینژاد، وکیل و حقوقدان
🌐 instagram.com/p/B58qUCIJ87h/?igshid=1tlcxm4klt3ta
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students