7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 حاج قاسم کجایی؟
رفتی از ميان ما، سوی جنت المأوي
حاج قاسم کجایی؟ حاج قاسم کجایی؟
🏴 سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و یاران با وفایش تسلیت باد
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💢خاطرهای از لحظه دیدار یکی از کارشناسان نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا با شهید حاج قاسم سلیمانی
◾️#۲۲بهمن سال ۹۶، حین فعالیت در غرفه جنبش مبارزه با ربا؛ یکی از بچهها سراسیمه به سراغم آمد؛ دستم را کشید و گفت: «هیچی نپرس! فقط بیا... بجنب! که همین الان از جلوی چشم من، سردار سلیمانی رد شد!»
▫️به سرعت خودم را به سردار رساندم.
ابتدا محافظها میخواستند مرا کنار بزنند اما سردار مانع شدند و گفتند: «اجازه دهید بیاید جلو.»
▫️همانطور که مسیر را طی میکردیم، راجع به رسالت جنبش مردمی ممانعت از جنگ با خدا، توضیح مختصری خدمتشان عرض کردم. و بحث را اینگونه تمام کردم؛ «شما سنگر نظامی را حفظ کردید ما هم اینجا در تلاشیم جبههای برای تبلیغ و تحقق #الگوی_معیشت_اسلامی باز کنیم. ما باور داریم که یکی از شئون مبارزه با آمریکا، شکستن ارزش و آقایی دلار هست!»
▫️به محض تمام شدن جملهام؛ همانجا تمثال اسکناس دلار را پیش ایشان پاره کردم
ایشان در بین حرفهایم با سه بار تحسین(باریکلا! آفرین! خیلی عالی!) از این حرکت استقبال کردند و گفتند "انشاءالله موفق باشید".
▪️این ملاقات کوتاه حدود یک دقیقه هم بیشتر طول نکشید، اما یک دنیا برایم ارزش دارد و حاضر نیستم با هیچچیز دیگر عوضش کنم.
✍کارشناس ارشد نهضت، جناب آقای گلیج
#خواهد_شکست
#انتقام_سخت
#حذف_دلار
__
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
🌹 استاد حسن عباسی در #نظریه_معرفت_توحیدی و نظریه «کارآمدی اسلام»، شاگرد آیتالله مصباح است.
🔰 «معرفت توحیدی» یعنی آنکه بدانیم در عالم علم و معرفت و تفکر، دوتاییهایی وجود دارد که تنها یکی از آن دو اصالت دارد و دیگری باید نفی شود. تفکر توحیدی یعنی شناخت «حق، نور، ایمان و..» و ایستادگی مقابل «باطل، ظلمات، کفر و..» این مهم زمانی اهمیت خود را نشان میدهد که بدانیم ریشهی فهم و معرفت و علم و معیشت در غرب، تثلیث است. و همچنین، #ضعف_معرفت_توحیدی مسئولین ما بعد از انقلاب، عامل اصلی ناکارآمدیهای کنونیست. گذر از مشکلات سیاسی و فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی جامعهی ما تنها از رهیافت «معرفت توحیدی» حاصل خواهد شد.
💚 شرح تصویر: ابراز ارادت استاد حسن عباسى به علامه #مصباح_يزدى در حاشيه همايش «انقلاب اسلامى، چهل سال پایداری و بالندگی» - سال ۹۷
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 امشب عزادار کدام یک باشیم... #مالک_ولایت یا #عمار_ولایت ؟
🔹 همانقدر که حاج قاسم، نقش مالک اشتر امیرالمومنین را برای امام خامنهای داشت، #آیت_الله_مصباح نقش حضرت عمار را.
امشب عزادار کدام یک باشیم... #مالک_ولایت یا #عمار_ولایت ؟
هر دو #مرد_میدان بودند؛ #علامه_مصباح در بذل آبرو و حاج قاسم در بذل جان.
🔹 حضرت علامه همانقدر که دقیق در اندیشهورزی بود، صریح در موضعگیری هم بود؛ دو مولفهای که کمتر در کسی جمع میشود که نشانهای از حکمت است.
🔹 در دوران فتنه ۱۳۷۸ مرد میدان مبارزه با عوامفریبی و اسلامستیزی بود. جهادگر تمامعیار #جهاد_تبیینی ؛ از تریبون نمازجمعه در سخنرانیهای پیش از خطبه، تا منبر و خطابههایی که در جاهای دیگر داشت. پاسخگوی شبهات متعددی که علیه ولایت و اسلام به صورت روزمره وارد میشد. در غربتی که مومنین در هجمه همهجانبه شیاطین و منافقین قرار داشتند، تکیهگاه معرفتی و انگیزشی بود. دوره بصیرتی #طرح_ولایت برای دانشجویان بر پایه اندیشه ایشان استوار شد که برکاتی بیانتها داشته است. در فتنه ۸۸ هم #عمار_ولایت بود. در خبرگان رهبری آنچنان وزنهای بود که در دوره قبلی که به دلیل سمپاشی منافقین رای نیاورد، حضرت آقا پیام داده و اظهار تأسف کردند.
🔹 علامه مصباح در حوزه #تولید_علم_دینی پیشتاز بود. در قامت فیلسوفی دقیق، منطق ارسطویی که جو غالب بر منطق حوزوی بود را مورد واکاوی قرار دارد. مسأله وجود ذهنی در #فلسفه_اسلامی را که جزو مسلمات بود، به چالش کشید. در حوزه #متعلقات_ایمان جزو معدود حکیمانی است که اظهار نظر صریح کرده و فصل ویژهای در مجموعه آثارشان تحت عنوان #مشکات را به آن اختصاص دادند. در تربیت شاگردان و علما و فضلای مخلص و مجاهد کم نگذاشت و برکات فراوانی به بار آورد. به این فهرست فضائل حضرت علامه بیش از اینها میشود افزود، در یک کلام، موحد زیست و تمام تلاش او در #اقامه_توحید بود. وظیفه ما، حفظ میراث فکری و جهادی او است. پیشنهاد اکید میکنم سیر مطالعاتی مجموعه مشکات را در دستور کار خودتان بگذارید و با این مجموعه انس پیدا کنید که در ساخت معرفتی شما از دین بسیار موثر است.
instagram.com/p/CJhFoCUB9H9/?igshid=1qyeuh5ljhsvf
📚 برای آشنایی با دوره مشکات سیر مطالعاتی آثار ایشان، به این آدرس مراجعه بفرمایید:
mesbahyazdi.ir/node/3518
✍ حسام الدین حائری زاده
🔸 مشق استراتژی | @h_haerizadeh
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺 چهارمین جنگ جهانی چه ابعادی دارد!؟
🔺 جنگ سرد جدید چطور در دل این منازعه شکل گرفت!؟
🔺 چه طرحهایی ایران را تهدید میکند!؟
🔺 زورآزمایی کشورها برای تصاحب جهان آینده به شکل است!؟
🔺 علم مبارزه در این شرایط از چه قواعدی تبعیت میکند!؟
🔺 تجربیات گذشتگان در تاریخ استراتژی چه کمک به ما خواهد کرد!؟
☑️ برای پاسخ بدین سوالات و دهها سوال دیگر به همراه افزایش سواد امنیتی و استراتژیک، کانال «جنگ جهانی چهارم« را دنبال کنید.
همچنین میتوانید علاقهمندان را بدین کانال به آدرس ذیل فرابخوانید:
📡 @worldwar4_ir
🔰 سردار فاتح قلبها و ذهنها
✍️ نیلوفر تفلیسی
🔹 قدرت نرم از دیدگاه جوزف نای «توانِ تسخیرِ قلبها و ذهنها» است.
تسخیر قلبها و ذهنها با مدیریت حب و بغض و شک و یقین صورت میگیرد.
غرب برمبنای این دیدگاه و با بهرهگیری از رسانهها، خصوصا شبکههای اجتماعی که این روزها طرفداران زیادی دارد، به مدیریت افکارِ جوامع پرداخته است.
🔹 و اما قدرت نرم در ایران از جنس دیگری است، وقتی خطمشیِ جامعهای، حفظ امنیت همهجانبه باشد، از دل این نگاه افرادی به عرصهی عمل وارد میشوند که کمترین فعالیتشان، تاثیری جهانی دارد؛ افرادی همچون «سردار سلیمانی».
🔹 قاسم سلیمانی که چندوقتی است سردار دلها نامیده میشود، فردی از یک خانوادهی معمولی بود، او شجرهی شاخص دینی و یا امکانات ویژهای برای برتر شدن نداشت و صرفا با خودسازی و تلاش عملیِ خود توانست به چنین جایگاه رفیعی دست پیدا کند. «سردار سلیمانی» از جنس مردم بود و به همین دلیل به راحتی در دلها جا باز کرد و توانست قلبها و ذهنهای مردمی را که در اثر القائات مختلف رسانهای و... غافل شده بودند، به سمت حق برگرداند و به نوعی میتوان گفت، باعث تحول افراد شد.
🔹 او برخلاف نظریه قدرت نرم غربیها، از روش اغوا استفاده نکرد، بلکه با عملکردش، مردم را متوجه هویت خود کرد، هویتی برخواسته از تمدنی کهن. «سردار سلیمانی»، اعتقاد عمیقی به خدا داشت. او جزو معدود افرادی بود که توانست باورهای دینی خود را درعمل پیاده کند.
🔹 یکی از ویژگیهای بارز «سردار سلیمانی»، استقامت، خستگیناپذیری و شجاعت در مواجهه با دشمن است. راه «سردار سلیمانی» همچنان ادامه دارد و شاگردان و پیروانش باافتخار راه او را دنبال میکنند و جای او در میان ملت هرگز خالی نخواهد ماند، چراکه جایگاهش در قلب مردم است.
#سردار_فاتح_قلب_ها_و_ذهن_ها
yun.ir/p8kqt6
@StrategicArt_ir
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
22.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎼 نماهنگ "مدافع وطن و حرم"
❤️ چه رنگیه بالاتر از سرخی خون/ چه حسیه بهتر ز حس شهادت
🔹 نماهنگ "مدافع وطن و حرم" در وصف ابرقهرمان تاریخ اسلام و ایران و با صدا و آهنگسازی "علیرضا"خواننده جوان موسیقی پاپ
#مدافع_الوطن_و_الحرم
➖ با زیرنویس عربی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔹 علامه مصباح:«مشهورترين مکاتب اخلاقی مکتب ارسطویی است که طبق آن، هر فضيلتی محدود به دو رذيله است، يکی رذیله افراط و ديگری تفريط. حد وسط آنها حد اعتدال که فضيلت است. اين نظريه مشهور در فلسفه اخلاق است و با بعضی تعبيرات دين قابل تطبيق است. اما اين ارزش چيست و از کجا پيدا شده است؟»
🔹 يک مسئله اينکه خود ارسطو اين را به چه عنوان مطرح کرده؟ آيا میگويد اين يک واقعيت عينی خارجی است که هرجا سه چيز باشد و چنين رابطهای بينشان وجود داشته باشد که يکی مبدأ باشد و يکی منتها، حد وسط آنها خوب است؟ اگر اين قاعده کلی است، سؤال اين است که دليل اعتبارش چيست؟
#معرفت_توحیدی
🔹 ما ميگوييم اين قاعده بديهی نيست؛ حداکثر اين است که از آراء مشهوره است و مانند حسن صدق است. اما اين كه «هرجا بخواهيم خوب و بد را بشناسيم، بايد حد وسط بين دو چيز را در نظر بگيريم»، به چه دليل درست است؟
🔹 اگر گمان کنيم که حد وسط، ملاک شناختن حقيقت يا ملاک تعيين ارزشهاست، هيچ کدام از اينها دليل ندارد و آيات و روايات هم اين را بيان نمیکند. اين همان است که در قرآن مذمت شده و میگويد:«يُريدُونَ أنْ يَتَّخِذُوا بَيْنَ ذلِکَ سَبيلاً»
🔹 اين راه نيست؛ بلکه بايد دید حق کدام است و بعد شناخت،با تمام قوت بايد آن را گرفت، حمایت کرد و تا آخرين نفس پيروی کرد.در اینجا حد اعتدال معنی ندارد.پس اعتدال، بعنوان يک قاعده درست است، اما نه قاعده هستی شناسانه یا ارزششناسانه؛ نه میتوان با آن حق و باطل را شناخت و نه فضيلت و رذيلت
🔹 ما اول خوب و بد و مصالح و مفاسد را شناختيم؛ سپس برای تامین همه مصالح، گفتيم رعایت حد وسط. پس حد وسط، مصلحت را به ما نشان نداد، بلکه ما برای اينکه بدانيم چگونه در جذب مصالح مختلف برنامهريزی کنيم، بهترين راه حد وسط است که هریک را انتخاب کنيم تا از مصالح ديگر محروم نشويم.
✍ سیّدایمان بِیدُختی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رائول مارک مأمور سابق CIA:
«بگذارید راحتتان کنم، تنها مانع ما برای ایجاد دموکراسی، آیت الله مصباح یزدی ست، فقط آیتالله مصباح یزدی!
او تنها کسی است که دموکراسی (آمریکایی) را به چالش کشیده است.»
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
🔰 زمستان بود...
🔹 زمستان بود، زمستانِ تازه از راه رسیدههای رفُرمیست که با خواندن کاغذپارههای قرن شانزده و هفده حس پروتستانتیسم شان گل کرده بود و می خواستند بر گذشته خودشان، بر تندروی ها و کج فهمی های خودشان در سال های اول انقلاب به مثابه قدرت مطلقه کلیسا بشورند. کاش لااقل ویل دورانت را تا تَه خوانده بودند...
🔹 همان چپها و چپ نماهای اول انقلاب که کاسب ساده بازاری را امپریالیست می خواندند و پونز در دست و قیچی در جیب در خیابانها میگشتند تا خدمت بدحجاب ها و کراوتیها برسند، به سفره دولتمردی که رسیدند و پاترول دهه شصتشان که شد تویوتا کرونای دهه هفتاد، خودشان سرمایهدارهای هفت تیغهای شدند که برایمان از تجارت جهانی و مراوده با جهان می گفتند.
🔹 آقایان مروجِ ریاست جمهوری مادامالعمرِ فلانی که یاد گرفته بودند طرحهای امنیتی و عملیات روانی را با جملات بی سر و ته بشیریه و سروش کادوپیچ کنند، لیبرال دموکراسی را از استاد اعظم فوکویاما هم غلیظ تر واگویه کردند و اگر او از پایان تاریخ گفته بود، اینها از پایان خدا و هرچیز مربوط به آن گفتند.
🔹 عمله های چشم و گوش بسته پوزیتیویسم چند قرن پیش، به اسم آزادی سوار گُرده مردم شده بودند و از سر بیمایگی شده بودند سفرهدار هانتینگتون و هابرماس و الخ. بله، زمستان اصلاحات بود. در سوز طاقت سوز آن زمستان، گرمای شجاعت و عمق بینش یک نفر دلهای باورمندان به خدا و نبوت محمد(ص) و ولایت امیرالمومنین(ع) را قرص میکرد: آقای مصباح.
🔹 آن روز که دین ستیزان به پیروی از اسلاف قرون وسطایی خود به جان مومنان و مخالفان خود افتاده بودند، آقای مصباح کم نیاورد، به ایمانش تکیه زد و سقفی ساخت برایمان از معرفت و اندیشه. شبهات را پاسخ گفت، مبانی را روشن کرد، اصول را صریح و دقیق بیان کرد و هر چه در جاده اندیشه پیش می رفت سفلگان روزگار، او را به تیر تهمت و دروغ و تمسخر بیشتر مینواختند.
🔹 او همانی بود که سپاهی از اندیشه فراهم آورد و به نبرد با مدعیان فرستاد. او همانی بود که دغدغه مندان را به سلاح تفکر مسلح کرد و با منطق مستحکم اسلامی دل شان را روشن کرد و به کارزار ایسم هایی فرستاد که به جان انقلاب اسلامی افتاده بودند.
🔹 رحمت خدا بر او که کارهای بزرگش خطراتی را از سر انقلاب دور کرد و اهل نمایش و تفاخر نبود. رضوان خدا بر او با تیزبینی آنچه در آینده نیاز بود را امروز فراهم کرد. سلام بر او که ایستاد و به ما آموخت. درود بر او و حاج قاسم که از این روز، هر سال باید غم نبود هر دو عزیز را در این ایام به عزا بنشینیم. آه از روزگاری که در آن زیست می کنیم...
yun.ir/v2zno
@baadieh
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students