فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حیف_شد_او_به_ما_قول_داده_بود
قسمت اول مجموعه مستند کلیپ های ( #چرا_لیبرالها_با_پیشرفت_ایران_مخالفند )
مربوط به سخنرانی #استاد_حسن_عباسی
تاریخ ۷ اسفند ۹۹
📽دریافت کلیپ با کیفیت FULL HD از آپارات 👈
m.aparat.com/v/Ekqtf
◀️ مشاهده در کانال جدال احسن در یوتیوب👈
youtu.be/Tz1GD9m00pQ
کانال استاد حسن عباسی در تلگرام👈
📡 @Hasanabbasi_ir
کانال جدال احسن در تلگرام 👈
📡 @jdale_ahsan
🔗| یوتیوب |اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا | روبیکا
_____________________________
#جدال_احسن #جک_استراو
#حسن_روحانی #ظریف
#انرژی_هسته_ای #مذاکره
#لیبرال #سلبریتی #مجلس_انقلابی
#پروتکل_الحاقی #قانون_اقدام_راهبردی
#قالیباف #روزنامه_شرق #روزنامه_ایران
#بی_بی_سی
#تعلیق #برجام #برجام_موشکی
#جو_بایدن
💬 توانگر نماینده مجلس:
🔹 پروژههای پر پول، با تصمیم زنگنه در دست شرکت #پتروپارس است؛ سیاسیترین شرکت نفتی ایران که روزگاری در دست مشارکتیها و اصلاح طلبان بوده.
🔹 حالا در آستانه انتخابات، ۵هزار میلیارد تومان در پوشش پول پروژه به این شرکت تزریق میشود.
❓ محل هزینهکرد پول کجاست؟
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🗳 زمان تشخیص کاندیدای اصلح
✍ حمید رسایی
🔹 این روزها در بسیاری از مجالس و محافلی که حضور پیدا میکنم یا بخش عمدهای از پیامهای دریافتیام در صفحات مجازی، تبلیغ یکی از کاندیداهای احتمالی به عنوان تنها گزینه اصلح است و یا درخواست اعلام نظر در باره فلان کاندیدا بویژه اعلام نظر در باره کاندیداهایی که در فضای مجازی (و نه فضای حقیقی) از آنها سخن گفته میشود.
🔹 از طرفی رهبر معظم انقلاب، در بیانات روز عید مبعث یکی از وظایف همه ما را تواصی به حق و تواصی به صبر دانستند و استمرار این عمل صالح را سبب جلوگیری از خسران اعلام کردند.
🔹 تواصی به معنی این است که آحاد جامعه، خصوصا نیروهایی که دلسوز مردم و انقلابند، داشتهها و دانستههای خود را در اختیار هم قرار دهند. به عبارتی عامیانه، تواصی یعنی هوای هم را در راه تحقق حرف حق و صبر بر موانع و مشکلاتی که این راه دارد، داشته باشیم. (تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر).
🔹 قطعا از جمله مصادیق تواصی به حق و صبر درباره آن، توجه به موضوع کاندیدای اصلح، معرفی آن و کمک به اوست. در این باره چند نکته را یادآور میشوم:
1⃣ به نظرم الان و در حالی که بیش از سه ماه تا انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ باقی مانده، نمیتوان و نباید درباره مصداق #کاندیدای_اصلح نظر داد! دلیل آن روشن است. همه آنهایی که به عنوان کاندیدای رقابت ۱۴۰۰ فعال شدهاند، تا آخرین مرحله انتخابات در میدان باقی نمیمانند:
🔸برخی با یک تلفن از ثبتنام در انتخابات انصراف میدهند.
🔸برخی ثبتنام میکنند ولی تایید صلاحیت نمیشوند.
🔸برخی تایید صلاحیت میشوند اما به دلایلی انصراف میدهند.
انگیزه حضور همه کاندیداها و کسانی که آنها را دعوت به حضور کردهاند، یکسان نیست و مختلف است. قطعا وظیفه امروز ما #ترویج_انتخاب_اصلح و نتایجی است که با روی کار آمدن یک گزینه اصلح به مردم میرسد. طبعا در این مرحله، نباید خود را در قامت #سمپات انتخاباتی #یک_فرد ببینیم بلکه با ترویج گفتمان انتخاب اصلح، باید سمپات ترویج #یک_جریان باشیم.
2⃣ وظیفه تبلیغ و کمک به کاندیدا مربوط به زمانی است که از کاندیداهای در میدان، شناخت نسبی پیدا کرده باشیم. برای این شناخت، باید از نگاه، جهتگیری و برنامههای او مطلع باشیم. باید بدانیم فلان کاندیدا با دعوت چه کسانی و با چه هدفی به میدان آمده است، بدانیم اختیارش دست خودش است یا نه، بدانیم تأیید صلاحیت میشود یا نه!
از همه مهمتر باید منتظر شنیدن بیانات رهبر معظم انقلاب در روزهای آینده و بویژه پیام نوروزی و سخنان ابتدای فروردین ۱۴۰۰ باشیم تا بر اساس شاخصهای تبیین شده به دنبال مصداق آن بگردیم.
چرا وقتی هیچ یک از این موارد مشخص نیست، در بگو مگوهای انتخاباتی که بعضا با ارائه اطلاعات غلط توسط منابع خبری مجهول در فضای مجازی داغ میشود، دوستان همفکر و هم جهتمان را زخمی کنیم و ناخواسته به مهره بازیگران پشت صحنهای که جاده انتخابات را برای #مهره_خاص خودشان صاف میکنند، تبدیل شویم؟!
3⃣ اساسا اصلحیت یک فرد، مسألهای نسبی است و در فرایند مقایسه با دیگران مشخص میشود. چطور ممکن است قبل از ثبتنام و اتمام مراحل و قبل از اینکه کاندیداهای دیگر و حتی کاندیدای مورد نظرمان، دهن باز کرده باشد و چیزی از او شنیده باشیم، یا از جهتگیری، #برنامه و توان اجرای برنامهاش خبر داشته باشیم، بتوانیم او را #کاندیدای_اصلح خود بدانیم و بقیه را نامناسب و ناکارآمد معرفی کنیم؟!
4⃣ برای انتخاب فرد اصلح، تبلیغ و کمک به او، در حال حاضر و فعلا (حداقل تا مرحله ثبتنام) باید وضعیت همه افراد محتمل #درون_جبهه_انقلاب را رصد کرد و در مراحل پس از آن، در مقام مقایسه آنها با یکدیگر به نتیجه رسید.
البته با شناختی که از اهمیت جایگاه مسئولیت فعلی برخی کاندیداهای مطرح داریم، میتوانیم بگوییم که چه کسانی نباید جایگاه مهم فعلی خود را رها کنند و اساسا نباید وارد میدان رفابت شوند. یا با شناختی که از جهتگیری فکری و سیاسی، حامیان، عملکرد و سابقه نامناسب برخی کاندیداهای دیگر در بزنگاههای حساس گذشته داریم، میتوانیم گزینههایی که قطعا مبلّغ آنها نخواهیم بود و به آنها رأی نخواهیم داد را مشخص کنیم. اما برای اینکه به سمپات و مبلّغ و مروج یک کاندیدا تبدیل شویم، الان زود است و باید کمی صبر کرد.
5⃣ تا چند هفته دیگر و بویژه تا پایان ثبتنام انتخابات، بسیاری از ابهامات درباره برخی کاندیداها برطرف و واقعیتهای پشت صحنه بازیگران سیاسی و اتاقهای فرمان برخی افراد مشخص میشود. آن وقت میتوان در فرصت باقی مانده تا روز انتخابات با طیب خاطر انجام وظیفه کرد.
@www_rasaee_ir
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 دولت خستگان می رود؛ شما هم بعد از ۸ سال تشریف ببرید!
✍ محمد ایمانی
🔹 وزیر ارتباطات در نشستی انتخاباتی گفت:"شما جوانان گلایه کردید که چرا از ظرفیت جوانان استفاده نمیشود؛ پاسخ من روشن است: انسان عاقل زورش را با التماس عوض نمیکند. چرا جوانانِ خیلی خیلی قدیمی را انتخاب میکنید و بعد خواهش میکنید از شما استفاده کنند؟مدیران قدیمی، همه شیوههای خود را آزمودهاند و شما نتایج را میبینید. باید دنبال راه حلهای نو بود. مشکلات با برنامه خلاقانه و شیوههای نو حل میشود. تاکید رهبری بر حضور جوانان هم برای همین است".
🔹 آقای آذری جهرمی بیراه نمی گوید. اما او، هشت سال در جایگاه وزیر و معاون وزیر سکوت کرد و حالا در موسم انتخابات به یاد این حرف ها افتاده؛ بی آن که باز هم نقدی به دولت پر حاشیه و مسئله مستقر کند. او به عنوان عضو همراه دولت سالخوردگان خسته، بخش مهمی از صورت مسئله است. https://b2n.ir/m93211
🔹 آقای کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران، قبل از برجام، درباره دولت مدعی تدبیر و امید گفت"نباید این گونه باشد که مسئولیت ها را از دوش خودمان برداریم. باید دلمان شور بزند. دولت باید فکری بکند. این که تعدادی #آدم_خسته_و_سالخورده بنشینیم و بلند شویم که نمیشود! فرض کنید مناقشه هستهای هم حل شد، بعد چه؟ این بی تحرکیها آدم را برای دولت نگران می کند".
🔹 آقای جهرمی، در چنین دولتی به مدت هشت سال، وزیر و معاون بود؛ و جز به عنوان جاده صاف کن همین دولت خسته و سالخورده عمل نکرد. بنابراین وقتش رسیده که او هم کمی کنار بنشیند و نقش آفرینی دولتی جوان و باورمند به ظرفیت های جوانان را نظاره کند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 اقتصاد دوران جهانگیری و روحانی ضعیفترین اقتصاد ایران از دهه ۴۰ تاکنون است
💬 وحید شقاقیشهری
🔹 باید بپذیریم دولت خطاهای زیادی را در سالهای اخیر مرتکب شد که یکی از مهمترین آنها در ارز ۴۲۰۰تومانی و انحراف منابع ارز ۴۲۰۰تومانی بود.
🔹 دهه۹۰ عملا دهه فرصتسوزی اقتصاد ایران بود. میانگین رشد اقتصادی دهه۹۰ صفر، میانگین تورم ۲۴درصد، میانگین رشد انباشت سرمایه منفی ۵.۲درصد و شکاف طبقاتی براساس شاخص ضریب جینی از ۳۶.۵درصد در سال۹۰ به ۴۲درصد در سال۹۹ رسیده است.
🔹 برخلاف ادعای جهانگیری اشتغال کشور بهدلیل کاهش رشد سرمایهگذاری و رشد اقتصادی نامطلوب بود.
🔹 فضای کسبوکار ما بهنحوی نامناسب است که رتبه ایران بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ نوسانی و جایگاه ایران در فضای کسبوکار بسیار نامناسب است و عملا این دهه جزء ضعیفترین دهههای اقتصاد ایران از دهه۴۰ تاکنون بوده است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 رئیسی: هیچ متخلفی نباید اجازه یابد آجر روی آجر بگذارد
🔹 هنگام تخریب بنای غیرمجاز گفته میشود شما کجا بودید که چند طبقه ساخته شد. باید از ابتدا جلوی این موارد گرفته شود. شرایط باید برای افراد متخلف ناامن شود و برای افراد قانونمند امن شود.
🔹 راه قانونی عملکردن را باز کنیم تا کار غیرقانونی برملا شود. مثلا یک روستایی میخواهد خانه خود را تعمیرکند، وزارت جهاد باید برای ساختوساز در این منطقه تعریفی داشته باشد تا به سادگی افراد را متخلف نکنیم.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
✅ من ادعا میکنم اگر سپاه نبود، اسلام هم نبود
🔸 «سپاه، بزرگترین هسته مقاومت اسلامی در جهان است. نبود سپاه، یعنی نبود انقلاب اسلامی؛ اگر سپاه نبود، عراق، سوریه، یمن، ایران هم نبود. سپاه، سه هزار هسته فرهنگی را در کشور ساماندهی کرد؛ امروز اگر سپاه پای خود را از پشتیبانی فعالیتهای فکری-فرهنگی در سینما، انیمیشن، تلویزیون، نشر و کتاب، تولید علم بومی در اندیشکدهها و.. بیرون بکشد، هیچ نداریم. امام خمینی(ره) فرمود: «اگر سپاه نبود، کشور نبود.» من ادعا میکنم اگر سپاه نبود، اسلام هم نبود.»
💬 استاد حسن عباسی - ۲۴ آبان ۹۷
🌹 خجسته میلاد پر برکت سرور آزادگان، امام حریت و آزادگی، امام حسین (ع) و روز پاسدار بر پاسداران و مالک اشترهای ولایت مبارک باد
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 انتشار نخستینبار از نخستین دیدار پاسداران با آیتالله خامنهای در دوران رهبری
💬 رهبرانقلاب: فقط سپاه قادر است از انقلاب دفاع کند!
🔹 در این دیدار، رهبر انقلاب، صریحا از حفظ سپاه و جلوگیری از ادغام سپاه و ارتش دفاع کردند. با این دفاع، زمزمههای حذف سپاه که پس از رحلت امام از سوی بعضی شخصیتها به راه افتاده بود، خاموش شد.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 در آستانه سال ١۴٠٠ و ورود به قرن جدید هستیم. قرنی که با انتخاباتی خیلی مهم شروع میشه و احتمالا آغاز ریل گذاری اصلی به سمت تمدن نوین اسلامی باشه! طرحهای #تحول ارائه شده توسط نامزدها در شروع قرن جدید انقلاب اسلامی حتما باید مد نظر قرار بگیرن!
✍ سیّدایمان بِیدُختی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
Alireza - Tabeiz - <unknown>.mp3
7.48M
🔹شکم گرسنه صبر تواند اما/
🔹چو رسد به تبعیض صبر نمیتوانی
🎼آهنگ متفاوت و زیبای ««« تبعیض »»» با صدای علیرضا
🔹صفحه علیرضا در اینستاگرام
http://instagram.com/alirezamusic_ir
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
✳️ ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و عید نوروز، به اطلاع اندیشهجویان محترم میرساند پنجشنبه ۲۸ اسفند، جلسه کلبه کرامت برگزار نخواهد شد.
💢 کیم ایل سونگ رهبر فقید #کره_شمالی در گفتگوی سیاسی بین شمال و جنوب (۱۹۷۲) سه طرح پیشنهادی برای اتحاد ارائه داد که بسیار منطقی، اصولی و در راستای حفظ استقلال بدون دخالت خارجی بود:
یکم: اتحاد ملی باید در عدم اعتماد به نیروهای خارجی و دور از دخالت آنها، بطور مستقل حاصل شود.
دوم: اتحاد ملی باید مسالمت آمیز و بدون توسل به سلاح حاصل شود.
سوم: وحدت ملی بزرگ باید با عبور از اختلاف عقاید، آرمان ها و سیستمهای حاکم کره و بخش جنوبی باشد.
..................
اما به دلیل دخالتهای آمریکا این کار تاکنون انجام نگرفته است.
✍️ Hamed Sarrafpour
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 یکی از یادگاریهای انگلیس برای ملت ایران، ایجاد قحطی و قتل عام بیش از ۹میلیون ایرانی در سال های ۱۲۹۶ تا ۱۳۹۸ است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 چشمهی همیشه جوشانِ ادب، خوش آمدی
💚 بازنشر به مناسبت سالروز میلاد حضرت ابوالفضل العباس و بزرگداشت روز جانباز
❇️ احساس حضور او در محضر امام حسین(ع) که اوج آن، گاهِ ورود در شریعهی فرات و ننوشیدن آب است، جلوهای بیبدیل از #ادب و وفاداری حضرت اباالفضل العباس است. هر دو از یک پدر هستند و او نیز در جنگآوری و شجاعت و... هیچ کم ندارد، اما در محضر امام خود، شأن و جایگاه و منیتی برای خودش قائل نیست؛ مولایی سراسر ادب؛ و ادبِ مجسم.
✅ ادب، برخاسته از فطرت انسانی و موجب شکفتن انسان است. مفهومی ژرف و عظیمی که به تنهایی هر چهار مفهوم فرهنگ، تربیت، علم و اخلاق را در خود میگنجاند.
🔹 تصور کنید چقدر دور از ذهن خواهد بود اگر عباس بن علی(ع) را شخصیتی بافرهنگ بنامیم! گویی محقر است و اصلاً به شخصیت والای او نمیچسبد!
🔹 #فرهنگ، روح هر جامعه و تمدنیست؛ که میتواند خوب یا بد باشد. چه بسا فرهنگ تمدنی غرق در بیادبیست... چون فرهنگِ زنا، لواط، شرب خمر و... که فرهنگِ غالب تمدن غرب است.
❇️ اما ادب در همان وهلهی نخست بر بیادبی خط بطلان میکشد... وجود نازنین پیامبر(ص) فرمودند: «اَدَّبَنی ربی فأحسَن تأدیبی» «رب من مرا به نیکوترین شکل تأدیب کرد.»
❇️ ادب انسان با حضور در محضر دیگری بروز مییابد. زمانی که شما در محضر کسی هستید، ادب حکم میکند کاری که برای او ناپسند است را انجام ندهید. حضور در هر جمعی، آداب خاص خودش را میطلبد. ادب حضور ما در محضر خدا که اتفاقاً دائمی و همیشگیست، چطور باید باشد؟
✅ اگر حضور خدا را درک کنیم، پس هر لحظه سعی میکنیم آن طور که او میپسندد، باشیم؛ و حدودِ حرام و حلالی که او معین کرده را در نظر داشته باشیم. مؤدب به آداب حضور در محضر خدا، میتواند ظرفیتهای فطری خودش را به حد اعلی برساند و شکوفا سازد.
❓فلسفه «فرهنگ» و حکمت «ادب» چیست؟ و چرا باید به جای فرهنگ به ادب بیندیشیم؟
❓فرهنگ یک جامعه دینی چگونه به سمت سکولاریسم پیش میرود؟
❓آسیبها و تهدیدهای فرهنگ جامعه از سطح استراتژیکی تا تکنیکی چیست؟
📚الهام گرفته از جلسه ۱۱۱ و ۱۱۲ کلبه کرامت
با موضوع فلسفه «فرهنگ» و حکمت «ادب» (در اردیبهشت ۸۷)
👈 برای پاسخ به سؤالات بالا، فیلم جلسه را ملاحظه نمایید:
📹 Aparat.com/v/GD61n
▫️ youtube.com/watch?v=E_R1Bk0B54A
📹 Aparat.com/v/BG1EX
▫️ youtube.com/watch?v=ck7bPZcQtl8
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 اگر گروه تواصی نداشتید، در خسران هستید
🔹 قرآن میفرماید: «والعصران الانسان لفی خسر»: انسان در حال #زیانکاری است. یعنی عمرش دارد میرود؛ اما جای عمرِ به این عزیزی، چیزی نمیآید. بعد میگوید: «الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات» یعنی ایمان، تو را از خسران تطهیر میکند. اساسِ خسران تو، در شرک است. حالا که ایمان آوردی، باید «عملوا الصالحات» انجام دهی. «عملوا الصالحات» یعنی: «خدایا، خودم را خرج تو میکنم».
🔹 بعد میگوید: باز هم ضرر میکنی! ایمان آوردی، عمل صالح هم بجا آوردی، اما باز هم در خطری! خطرت چیست؟ خطرت این است که تنها تنها #نمیتوانی راه بروی. «تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر» یعنی باید با یک گروهی متحد شوید؛ با همدیگر قرار بگذارید، همدیگر را به #حق و #صبر توصیه کنید.
🔹 چرا اگر بدون اینها باشد، خسران است؟ #حبۀ_آتش را از منقل بردار و بگذار در خاکستر و بادش هم بزن؛ زغال میشود. هزار تا حبۀ آتش بگذار در هزار تا خاکستر و هزار نفر هم باد بزنند؛ هیچ فایده ندارد! آخرش زغال میشوند! حالا این هزار تا را کنار هم بگذار در منقل، هیچکس هم باد نزند. خودش شعله میکشد! «تواصوا بالحق» یعنی اگر با هم شدید #شعله_میکشید.
🔹 با همدیگر #گروه_تواصی تشکیل دهید و بگویید ما میخواهیم با هم قرار بگذاریم؛ به هم توصیۀ به حق و به صبر کنیم. تو هوای من را داشته باش، من هوای تو را دارم. «هوایم را داشته باش» معنایش این نیست که اگر ناحق گفتم بیا به نفع من شهادت بده. خیر. اگر ناحق گفتم بیا به من بگو حیا کن، چرا حرف ناحق میزنی؟ برای این دنیای دو روزه چرا این کار را میکنی؟
🔰 هیئت باید به منزلۀ گروه تواصی باشد
🔹 سورۀ «والعصر»، #شناسنامۀ_هیئت است. هیئت، کارخانۀ «سورۀ والعصر» است. این چهار کار را باید روی اعضای خودش بکند. «ایمان»، «عمل صالح»، «توصیه به حق» و «توصیه به صبر». «ایمان» و «عمل صالح»، حالات انفرادی و تک تکی شما است. عیبی هم ندارد. به تنهایی ایمان داشته باشید و عمل صالح انجام دهید. اما هنوز در خسران هستید!!
🔹 یک کار دیگر لازم است. با هم ترکیب شوید. یک مجموعه درست کنید. «گروه تواصی» درست کنید. به همدیگر توصیه به حق و صبر کنید. یعنی ایمان و عمل صالح لازم است، اما کافی نیست. اگر با هم متحد شدید، آن موقع دیگر در خسران و زیان نیستید. اهل نجات هستید.
پس برای اهل نجات شدن، آدم باید عضو یک #کاروان باشد. هیچ کس نمی تواند بدون عضویت در یک گروه صالح، اهل نجات شود.
🔹 پس اینکه شما هیئتی بشوید، مستحب نبود؛ واجب بود که بیایید! هرکه هیئتی نیست به او بگویید: کو گروه تواصی تو؟ عضو کدام گروه تواصی هستی؟ اگر گفت، هیچ چیز، بگویید پس طبق سورۀ والعصر، شما در زیانکاری هستید.
💬 آیت الله حائری شیرازی
@haerishirazi
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 روحانی چگونه ایران را با خاک یکسان کرد؟/ بلای رشد نقدینگی بدون رشد اقتصادی
✍️ خراسان نوشت:
🔹 رشد نقدینگی به طور معمول موجب تقویت بخش عرضه اقتصاد می شود. در صورتی که بخش عرضه اقتصاد توان پاسخ گویی به این رشد تقاضا را داشته باشد و این نقدینگی در مسیر صحیح به کار گرفته شود، می توان به رشد اقتصادی از این طریق امیدوار بود. در غیر این صورت و در شرایط اقتصادی رکودی، این رشد نقدینگی حاصلی جز تورم به بار نخواهد آورد. با این اوصاف، نمودار فوق، ارزش نقدینگی و تولید حقیقی کشور را در سال های اخیر و تا سال 98 نشان می دهد. همان گونه که مشاهده می شود در شرایط رشد اندک اقتصادی، نقدینگی به بیش از چهار برابر آن افزایش یافته است.
@www_598_ir
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 مافیای مرغ داریم؟!
💬 مهدی سروی، کارشناس امنیت غذایی اندیشکده اقتصاد مقاومتی:
❓ مافیا کیست؟!
➖ وزارت صمت: روزانه ۱۲۰۰تا ۱۵۰۰تن مرغ جهت توزیع در بازارتهران نیاز داریم اما چون ۶۰۰تن تحویل میگیریم،کمبود وجود دارد!
➖ وزارت جهاد کشاورزی: روزانه ۱۳۵۰ تن مرغ تحویل وزارت صمت میدهیم، اما نمیدانیم چگونه توزیع میشودکه با کمبود مواجهیم!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔹 با فرا رسیدن سال جدید #ضربه_گیر ها هم برای اصلاحات از راه میرسند.
چه خوب است که شورای نگهبان با اعلام شفاف و دقیق علت تایید یا رد کاندیدای احتمالی، جلوی شیطنت ها را پیشاپیش بگیرد.
✍️ سعید قاسمی
- - - - -
🔹 روحانی در یک فرار رو به جلوی موفق، در آخرین جلسهی دولت در سال ۹۹ گفته "آن اقلیتی که در حال سنگ اندازی هستند در همین ماه شعبان توبه کنند، اگر دست از تخریب بردارند دولت بلد است تحریمها را پایان دهد!"
رو که رو نیست، سنگ پای قزوین هم نیست، اصلا معلوم نیست چیست!
✍️ محمد پاداش
- - - - -
🔹 رئیس جمهور: "هر جناح و هر فرد اگر یک ساعت پایان تحریم را به تاخیر بندازد، خیانت کار است."
پی نوشت: بر اساس محتوایِ کتابِ "هنر تحریمها" نوشتهی ریچارد نفیو، روحانی مهمترین عاملِ تاخیر در پایانِ تحریمهاست!
✍️ Ali Gholhaki
- - - - -
🔹 ریچاردنفیو قطعا بیش از هرکسی از ممنوعیت ناگهانی #صادرات میوه خوشحال است
کسیکه باید کلی فکرمیکرد تا #صادرکنندگان ایران را مایوس کند
باید کلی نقشه میکشید تا منابع ورود #ارز به ایران را ببندد
لابد الان دارد باخودش میگوید باوجود این احمقها، این دوره اعمال درد #تحریم چقدر راحت شده!
✍️ S.Amir Sayyah
- - - - -
🔹 روحانی: اگر عدهای دست از تخریب بردارند،دولت هم بلد است هم میتواند تحریمها را پایان دهد!
اینکه ۳ماه مانده به انتخابات،دولتی که از کنترل قیمت مرغ و تخممرغ عاجز است ادعای رفع تحریم میکند یعنی؛
اصلاحات دوباره برای انتخابات روی حماقت آنها که شب امضای برجام رقصیدند، حساب باز کرده.
✍️ علیرضا گرائی
- - - - -
🔹 بازی روحانی و تیمش برای تصویبFATF، پاسِ گلِ انتخاباتیِ ما به او بود.
اگر در ۱۳اسفند۹۹ کارِ لوایحcft و پالرمو یکسره میشد، حالا فشار سنگین دولت برای تصویب آن، بهره برداری انتخاباتی و گره زدن تمام اتفاقات اعم از گرانی مرغ، کالا، واکسن کرونا و... به عدم تصویب"فَتف" اتفاق نمی افتاد.
✍️ Ali Gholhaki
- - - - -
🔹 هر روز میبینیم رئیسی دیوارایی که دولت روحانی بین مردم و معیشتشون کشیده رو خراب میکنه و خود روحانیه که بین مردم و معیشتون دیوار میکشه و به صفشون میکنه تا بشون مرغ و روغن بده!
بعدم میگه توزیع بی صاحبه ...
نه حجی چیزی که بی صاحبه اصلاحات و این تَکرار کردنه!
✍️ صَمصام
- - - - -
🔹 روحانی: در جنگ اقتصادی سه بر یک جلو هستیم!👀
آقای روحانی یادش رفته تو تبلیغات خودش می گفت ملاک جیب مردمه نه آمار و ارقام و شعار!!!
✍️ دنیس ریشی
- - - - -
🔹 تو مملکت چهار فصل با این همه منابع و معادن و ظرفیت!
دولت روحانی یه مرغ و نمیتونه کنترل کنه!یه #مرغ
ملت به صف کردن
بعد میگفت:شما زبان دنیا را بلدید؟
فقط با جنگ روانی و تلگرام و فضای مجازی خودشونو نگه داشتن
نشسته بایدن تحریم ها رو برداره
مگه خره برداره وقتی میبینه وضعیت شما رو
✍️ Meysam\_zlf
- - - - -
🔹 یعنی اگه تو این ۸ سال بجای مذاکره با آمریکا، فقط مرغداری میزدیم. الان کسی دیگه تو صف مرغ نبود!
✍️ محمد پازوکی
- - - - -
🔹 شما که بخاطر شجریان به روحانی رای دادید، مرغ سحر شجریان رو پلی کنید با برنج بخورید!
✍️ محمد پازوکی
- - - - -
🔹 مبارزه با نفس فقط جناب تاجزاده که هنوز هشتگ نزده نه به جمهوری اسلامی:)
✍️ مرداب
- - - - -
🔹 اونقدر ی که اصلاحات برسر قدرت احساس تکلیف میکنند برسر خدمت نمیکنند.
✍️ زیر سایه ماه
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 ما رو دور ننداز!
🔹 "وطنامروز" با اشاره به مصاحبه معنادار ظریف و درخواستهای خفتبار اصلاحطلبان از دولت بایدن برای جلب حمایت انتخاباتی به بهانه برجام نوشت: دیگر کار از امید و آرزو گذشته و به مرحله التماس رسیده است!
🔹 متن همین ۲ نامه و گذشته سیاسی این جریان بخوبی گواه آن است که جریان اصلاحات آینده سیاسی خود را وابسته به اقدامات کاخ سفید میداند
🔹 ادبیات این نامهها را تا حد زیادی میتوان شبیه نامه مشهور شاخه دانشجویی اصلاحطلبان (دفتر تحکیم وحدت) در اوایل دهه80 با عنوان «بهار بغداد» دانست که ب شکلی تلویحی آرزو کرده بود ارتش آمریکا با حمله نظامی به ایران به مقدمات شکلگیری دموکراسی کمک کند
🔹 چهرههای اصلاحطلب در حالی در ماههای گذشته تلاش میکردند پیروزی بایدن را نشانهای از تغییر مشی سیاست خارجی آمریکا بدانند که این جریان در زمان حکمرانی ترامپ نیز با بهانه استثنایی و خطرناکتر بودن او، از هیچ تلاشی برای تسلیم ایران مقابل زیادهخواهیهای وی دریغ نکرد.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 جایزه بهترین کارگردانی؛ نخواستن، نتوانستن است!
✍️ محمد ایمانی
🔹 وقتی سوء مدیریت اقتصادی، نابسامانی قیمت ها و ایجاد صف های بی خودی برای مرغ و روغن را می بینیم، ناخودآگاه به یاد دو گزارش تکان دهنده از حامیان رسانه ای دولت می افتیم؛
🔹 نخست؛ اظهارات جواد روح سردبیر نشریه حزب اتحاد ملت (صدا) که پس از شوک بنزینی و حوادث پس از آن گفت "
🔻"چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد.
🔻مهمتر از همه اینها، اعلام کرد به توافقات پشت پرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که روحانی قمار کرد.
🔻وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود.
🔻میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم می ریزد و روحانی خندیده است.
🔻اینکه می گویند گران کردن بنزین تصمیم غیر کارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاع رسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود...".
🔹 و دوم؛ گزارش خبرگزاری خبر آنلاین، وابسته به دو مقام دولتی -انتظامی و معزی- که 19بهمن92 در یادداشتی با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی» فاش کرد:
🔻«توزیع سبد کالا باشیوهای که انجام شد،نه یک اتفاق بود ونه عملی که تبعات آن برای روحانی ومردانش غیرقابل پیشبینی باشد.
b2n.ir/690616
🔻او دقیقا همین-ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن زیر دست وپا- را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت.
🔻نگاه کنیم به اظهارات اخیر وندی شرمن که گفته «شما در اخبار دیدید ایران اخیرا به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیر جامعه توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریمها، تاثیر مستقیم داشته.»
🔻این دقیقا همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا داشته، روحانی به یک نمایش برای ارائه در جشنوارههای خارجی نیازمند بود؛ اینکه مردم حاضرند برای چند کیلو مرغ و برنج باهم درگیر شوند.
🔻درست است که روش توزیع چندان مناسب نبود، اما اگر بتوان جایزه فستیوال جهانی را به خود گرفت، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید"!!
🔹اما فارغ از این تحلیل ها، اگر خوش بینانه به صحنه بنگریم، آقای روحانی متاسفانه نه برنامه ای درونزا برای چاره جویی مشکلات اقتصادی داشته، و نه به مشورت های صاحب نظران مختلف در این زمینه بها داده است.
🔹همچنان که "خواستن، توانستن است"، "نخواستن" هم، "نتوانستن" است! نوع مشکلات، چاره دارد و بالای 95 درصد این تدبیر ها را نیز باید در داخل جست و جو کرد. اما به نظر می رسد برخی دولتمردان، به دلایل مختلف، قادر به صرف کردن دو فعل "خواستن" و "توانستن" نیستند. به همین دلیل، حتی در حوزه دیپلماسی نیز از سوی دیگر کشورها جدی گرفته نمی شوند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students