🔹 اگر بنده کاره ای در تصمیمات نظام بودم بعد از خرابکاری اخیر در #نطنز دستور لغو مذاکرات وین را صادر می کردم.چه معنا دارد هنگامی که متعهد می شویم به عقب برگردیم و تعطیل کنیم خرابکاری می کنند؟نباید هم چوب را خورد و هم پیاز را.این تقسیم کار هویچ و چماق آمریکا با صهیونیست هاست
✍️ عبدالله گنجی
- - - - -
🔹 نفوذ را در دو سطح تعریف کنید؛ سطحی که درست در زمان رفتن به سمت بی اثر شدن تحریمها، در وین برای مذاکره با آمریکا له له میزند و سطحی که #نطنز را حیاط خلوت خرابکاران میکند، تا مارا در موضع ضعف قرار دهد.
دولتِ استخوان لایِ زخم!
✍️ محمد شیروانی
- - - - -
🔹 تکرار حادثههای امنیتی در تاسیسات مهمی نظیر نطنز، حاکی از این است که سیستم حفاظتی سازمان انرژی اتمی -به هر دلیلی- کفایت لازم را برای انجام وظایف محوله ندارد.
✍️ سید یاسر جبرائیلی
- - - - -
🔹 وقتی میبینی حیات و ممات سیاسی یک جناح به #مذاکرات_وین و احیای برجام گره خورده و یک طرف میز هم نشستن،ترس ذبح کردن منافع ملی به پای منافع جناحی اجازه نمیده شب سر راحت روی بالشت بذاری؛تجربه تقریبا هیچ برجام و توافق به هر قیمتی،کاملا نشون داد هر چیزی در اولویت قرار داره،جز منافع ملی!
✍️ سردار
- - - - -
رهبری صراحتا گفتند اگر امریکا میخواهد به برجام برگردد باید «تمام» تحریمهایی که علیه ایران وضع کرده را لغو کند
حالا عراقچی گفته در حال فهرست کردن تحریمهایی هستیم که باید برداشته شوند!
یعنی بعنوان تیم مذاکره کننده قائل به لغو همه تحریمها نیستیم و به فهرست کردن برخی از آنها مشغولیم
امیرحسین ثابتی
- - - - -
🔹 آن روز که دولت ابتدای کار خود بود
هر توافقی (نظیر برجام خسارت محض ) را به بی توافقی ترجیح میداد!
حالا که حیات و مماتشان به این توافق بسته است!
لیبرال ها پیش از هر زمان دیگری مستعد تاراج منافع ملی در قالب امتیاز و دستیابی به یک توافق صوری هستند
تمام ارکان نظام باید آماده باشد
✍️ Meysam_zlf
- - - - -
🔹 دولت حسن روحانی تحت شدیدترین تحریمها، هستهای را هم تعطیل کرده بود.
مجلس با تصویب غنیسازی 20 درصد هم هستهای را مجدد راهاندازی و هم زمینه رفع احتمالی بخشی از تحریمها را فراهم کرد!
✍️ حسین صارمی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
آقای آشنا مفهوم #گریز_هستهای را به پوستهای نمایشی و هراسانگیز تشبیه کرده
اولا گریزهستهای اسم رمز عملیات غرب و غربگرایان برای محدودسازی برخی داراییها و قابلیتهای هستهای ماست و بمب بهانه است
ثانیا ما اجازه نداریم برای نگرانی(ظاهری) غرب هیچ بُعدی ازصنعت هستهای را تعطیل کنیم
جواد نیکی ملکی
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
خرابکاری در باتریخانه (23 دی 93) را که گفتید مانور بوده!
خرابکاری مرکز مونتاژ سانتریفیوژ (12 تیر 99) را که گفتید تلفات نداشته!
ان شاء الله این اخبار مربوط به از کار افتادن 30 آبشار IR1 و پنج آبشار IR2m هم دروغ است!
#نطنز
محمد اکبرزاده
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
یک تصور غلط درباره نسبت آمریکا و لیبرالهای ایرانی وجود دارد و آن اینکه واشنگتن حاضر است به تهران امتیازهایی (نظیر لغو تحریم) بدهد تا جریان سیاسی مطلوبش در انتخابات ایران پیروز شود. خطای این برآورد ناشی از درک نادرست از راهبرد تحریمی آمریکاست.
پرسش اساسی اینجاست که آمریکا با کدام هدف ایران را تحریم کرده است؟ آیا هدف تحریمها غیر از فشار بر مردم برای سرنگونی جمهوری اسلامی به عنوان مانع اصلی چپاول ایران و منطقه توسط آمریکاست؟ سوال بعدی اینکه آمریکا چرا از جریان لیبرال در ایران حمایت میکند؟ آیا غیر از این است که اینها را برای تضعیف مولفههای قدرت ایران مستعدتر میداند؟ اگر این گزاره را بپذیریم که علت تمایل آمریکا به روی کار آمدن جریان لیبرال در ایران، فراهم شدن فضایی مساعدتر برای تضعیف جمهوری اسلامی است، این واقعیت با لغو تحریمهای ایران برای اثرگذاری روی انتخابات 1400 در تناقض است.
از دیگر سو، آمریکا به درستی میداند که آنچه بهدنبالش است، یعنی تضعیف قدرت موشکی و اقتدار منطقهای ایران برای وارد آوردن ضربات بعدی، در چارچوب اختیارات رئیسجمهور نیست که بخواهد با ارائه امتیازهایی، به نوعی برای اخذ امتیازهای بزرگتر سرمایهگذاری کند.
آنچه میماند، ادای امتیازگیری از جانب لیبرالهای ایرانی و حمایتهای رسانهای از این جریان از جانب غربیهاست. حمایت رسانهای-تبلیغاتی آمریکا و شرکای اروپایی آن از روی کار آمدن یک جریان مطلوب در ایران، هزینهای برای غرب ندارد، اما در قضیه برجام روشن شد که اولا این جریان میتواند یک اهرم فشار بر حاکمیت برای امتیازدهی به غرب باشد، ثانیا از آنجائیکه این جماعت برای حل مسائل ایران مسیری جز امتیازدهی به غرب نمیشناسد، میتواند به جای شکوفاسازی توانمندی داخلی، اقتصاد ایران را معطل مذاکره و رفع تحریم نگه دارد و در نتیجه فشار بر مردم ایران تشدید شود.
لیبرالها اما در این سو، همسو با راهبرد تبلیغاتی غرب، ادای امیتازگیری در میآورند تا از ایننمایش در انتخابات سود ببرند. تعابیری خلاف واقع نظیر "توبه آمریکا" را باید در این چارچوب دید.
سخن آخر اینکه راهبرد جریان انقلابی، نباید چیزی جز "لغو راستیآزماییشدهی تحریمها" باشد. هرگونه کوتاه آمدن از این راهبرد، کمک به شوی تبلیغاتی مشترک آمریکا-لیبرالها برای پیروزی این طیف در انتخابات 1400 است. از مجلس شورای اسلامی انتظار میرود در اسرع وقت مکانیسمی معقول برای راستیآزمایی لغو تحریمها طراحی نماید. تصویب یک طرح و شاخصگذاری برای راستیآزمایی لغو تحریمها (مشخصا تجارت اقلام تحریمی در حداقل ارقام تعیین شده) میتواند در این زمینه راهگشا باشد.
✍️ سید یاسر جبرائیلی
@syjebraily
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
#كلاب_هاوس رو فیلتر کردن
تا با وعده رفع فیلترش رای جمع کنن!
⚜ زهراسادات موسوی ⚜🚩
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔰 حضور چند هفته انقلابیهای در #كلاب_هاوس بحثای زیادی رو رقم زده؛ این فضا هم مثل هر فضای دیگه آفتها و فرصتهای خودشو داره! الگوی رفتار انقلابی در زمین دشمن اقدام نامتقارن مثبته،یعنی در زمین دشمن با قواعد و رویه خودی بازی کردن.ما حرف خودمون میزنیم، ولو کره المجرمون، قماربازان و ...
✍️ پوریا فاضل
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 مهندس فتنه
✍️ سید امیر حسینی
💬 تاجزاده: راه نجات کشور اصلاحات ساختاری است؛ پاسخگو، دورهای و انتخابیشدن رهبر و ادغام رهبری و ریاستجمهوری؛ خلع ید از سپاه در تمام عرصههای غیرنظامی است.
1️⃣ مردم می دانند آن کسانی که پاسخگو نیستند، تاجزادههایی هستند که با #جنگ_روانی، حسن فریدون (روحانی) را بر سرکار آوردند.
حسن فریدونی که وزیرانش وضع فجیع اقتصادی مردم را می بینند اما با #وقاحت تمام می گویند: اگر ما نبودیم در ایران قحطی می آمد.
2️⃣ همان وزیرانی که به همراه رئیسشان آنچنان رونق اقتصادی ایجاد کردند! که مردم برای دریافت یک عدد #مرغ از سحر در صفهای طولانی، ناله سر می دهند.
3️⃣ تاجزاده و اصلاح طلبان باید پاسخگوی مردم باشند و حق انتقاد ندارند. این#عوام_فریبی_ها و #نسخه_های_تقلبی، دیگر برای نجات کشور فایدهای ندارد.
4️⃣ این جماعت سالهاست بالاترین مسئولیتها را در جمهوری اسلامی تصاحب کردهاند، حال که میبینند قرار است دولتی #حزب_اللهی بر سرکار آید، احساس خطر کرده و فرار رو به جلو میکنند.
🔹 بهتر است آقایان اگر به لباسهای اتو کشیدهشان چروکی نمیافتد به مناطق محروم سری بزنند و پای درد دل مردم بنشینند.
🔹 آقایان با سفر به مناطق محروم سیل زده و زلزله زده سرپل ذهاب، پلدختر، خوزستان، گلستان و هزاران منطقه محروم دیگر در کشور به خوبی می توانند میزان محبوبیت دولت همفکر خود را با #سپاه_پاسداران مقایسه کنند!
↙️ جناب تاجزاده، حنای شما دیگر برای مردم رنگی ندارد...
📸 b2n.ir/k25810
⭕️ @andishejo
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🗳 ایران قوی؛ انتخابات 1400 و درس های دهه 90
✍️ محمد ایمانی
🔹 «قدرتمندی و پیشرفت» در دنیایی انباشته از رقابت، دلمشغولی بسیاری از ملتهاست. ملت رشید ما از این دلمشغولی استثنا نیست؛ بهویژه اینکه در تاریخ خود، همواره با دشمنان این اقتدار و پیشرفت درگیر بوده است.
🔹 «اقتدار و پیشرفت»، عاریهگرفتنی یا خریدنی - مثلا در فرآیند مذاکره- نیست. بله مذاکره هم، میتواند یکی از ابزارهای مورد استفاده در این مسیر باشد. اما پایه و مایه اقتدار و پیشرفت را نه میشود خرید و وارد کرد، و نه به سودای کسب منفعتی کوتاه، در بازار دیپلماسی و مذاکره فروخت.
🔹 پیشرفت، موضوعی درونزا برای هر ملتی است. و لازمه و ضمانت آن، قوی شدن است. با این منطق، باید منابع اقتدار و پیشرفت را در داخل تولید کرد و آنگاه با دست پر، وارد عرصه پررقابت جهانی شد.
🔹 حتی اگر عرصه - به غلط- صرفا در شکل و شمایل یک بازار بزرگ برای مذاکره و معامله دیده شود، حتی در این صورت هم باید منابع قدرت و ثروت تولید و تدارک شده باشد؛ و گرنه خریدار آسوپاس را دست میاندازند، یا مالالتجارهای را که به اضطرار برای فروش آورده، مفت میخرند و نیازمندیهایش را به او گران میفروشند. از اینها فراتر، دارایی کسانی که فقط گردن کج و زبان عجز و التماس داشته باشند، دستخوش طمع و زورگیری میشود.
🔹 مسیر کشور ما در زمینه «اقتدار و پیشرفت»، به برکت انقلاب اسلامی، مسیری رو به جلو بوده و البته در این مسیر، هر چند به موفقیتهای خیرهکننده جهانی دست یافتهایم، گاه با دستاندازها و چالشهایی روبهرو شدهایم. اگر سنگاندازی دشمنان در این مسیر طبیعی باشد، قصور و تقصیرهای داخلی پذیرفتنی نیست.
🔹 کشور ما طی دو دهه اخیر، با دو موج قوی قرین شد. اولی، حرکت پیشرفت که تا سالهای 88 و 90 سیر صعودی پیدا کرد؛ و دومی، موج فشار سیاسی و اقتصادی معارض از خارج و داخل، که در قالب فتنه و آشوب سیاسی، و تحریمهای فلجکننده (فشار حداکثری) پدیدار شد.
🔹 موج دوم، ساخته شد تا ترمز حرکت شتابان پیشرفت و اقتدار ایران را بکشد. درد بیدرمان آمریکا و اسرائیل و برخی رژیمهای اروپایی، پیشرفت شتابان ایران در حوزههای مختلف علوم و فنون و قدرت بود. چنان که نتانیاهو مقارن فتنه 88 در پارلمان رژیم صهیونیستی گفت «برنامه هستهای ایران با سرعت قطار تندرو پیش میتازد و ما مانند خودروی قراضه میخواهیم خود را به آن برسانیم و مهار کنیم».
🔹 هنگامی که پروژه براندازانه فتنه 88 - با سرمایهگذاری 20 ساله- شکست خورد، مقامات آمریکایی بر اساس مشورت برخی دستاندرکاران فتنه سبز، تصمیم گرفتند تحریمها را به شکل جدیتر از گذشته وارد معادلات مواجهه با ایران کنند و اینبار مشخصا معیشت مردم را هدف بگیرند.
🔹 وقتی این پروژه با برخی انحرافات در راس دولت مستقر (دولت دهم) در هم آمیخت، فشار اقتصادی را موثر کرد و زبان سیاستبازانی را گشود که بهخاطر سوابق سوءمدیریت، در انتخابات 84 و 88 توسط مردم کنار زده شده بودند، اما حالا ادعا میکردند کلید مشکلات اقتصادی در لوزان و وین و ژنو و نیویورک و در مذاکره از موضع پایین با آمریکا و غرب است.
متن کامل در:
ydac.ir/5prm0
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students