چند راکت سرگردان به طور اتفاقی در پایگاه ویکتوریا آمریکا در عراق فرود آمد!
چند بمب سرگردان هم در ریاض منفجر شد!
چند معترض سرگردان هم خودروهای پلیس را در اسرائیل به آتش کشیدند!
#اخبار_بامدادی
احمد قدیری
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
دوستان ریاض رفته رو ویبره انگار یمن باز ویبراتور نصب کرده روی سعودیها✌✌
کَفشَنده
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 برنامه تلویزیونی #گرانیگاه
🔹 نگاه خوش بینانه به آینده
📹 به زودی از شبکه افق
#مطالبه_گری #عدالت_خواهی #عدالت #امید
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 دانشگاهها نباید اجازه دهند دامنه بیاعتمادی به حوزه علم کشیده شود/ رئیس دانشگاه تهران بهجای مطالبهگری باید پاسخگو باشد
✍ فولادیقلعه، سرپرست آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران در نامهای به یادداشت رئیس دانشگاه تهران در روزنامه ایران واکنش نشان داد و نوشت:
🔹 دانشگاهها نباید اجازه دهند دامنه بیاعتمادی به حوزه علم کشیده شود.
🔹 واقعیت این است که سیاستهای شما در دانشگاه تهران، اعضای هیئت علمی این دانشگاه را وارد قفسهایی کرده که برقراری ارتباط مؤثر آنها با مردم و حاکمیت را دشوار و دشوارتر کرده است. متأسفانه باید گفت که در حال حاضر خود دانشگاه موجب مغفول ماندن ظرفیتهای مقابله با کرونا است.
متن کامل یادداشت:
🌐 ana.press/x6TK8
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 جریان اصلاحات زبانی دراز و قدرتمند و دستانی کوتاه و ضعیف دارد
✍️ محمدصادق کوشکی، استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران
🔹 جریان اصلاحات از ابتدای تشکیل تا به امروز یک جریان رسانه باز ( ژورنالیست) بوده و همه هنر آن، بازی کردن با افکار عمومی و بازی دادن ذهن مخاطبان است. چهره های شاخص این جریان هم افرادی رسانه ای بوده و از مجرای مطبوعات و رسانه به عالم رقابتهای سیاسی و جناحی وارد شده اند. افرادی مانند: خاتمی ( روزنامه کیهان) ، موسوی خوئینی ها (روزنامه سلام) ، میرحسین موسوی (روزنامه جمهوری اسلامی)، ابطحی ( رادیو)، شمس الواعظین ( کیهان فرهنگی)، عطریانفر ( روزنامه همشهری) و بسیاری دیگر از چهره های شاخص این جریان.
🔹 و به همین دلیل این جریان عمده نیروهای خود را در عرصههای هنری و رسانه ای یافته و پرورش داده است. اما از طرف دیگر در حوزه های اجرایی و عمرانی و جهادی دست این جریان از داشتن چهره هایی شاخص خالی است و شاید تنها چهره این جریان که صبغه و سابقه اجرایی و عمرانی دارد «کرباسچی» باشد ( که در مقایسه با «قالیباف» نیرویی متوسط به حساب می آید. چون فعالیتهای کرباسچی در شهرداری تهران قابل مقایسه با اقدامات قالیباف نیست).
🔹 جریان اصلاحات زبانی دراز و قدرتمند و دستانی کوتاه و ضعیف دارد. اهل عمل نیست اما در ساحت جنگ روانی و بازی دادن افکار عمومی استاد است. این جریان همیشه حسرت داشتن نیروهایی مانند قالیباف، رستم قاسمی، سعید محمد، علی نیکزاد و خیل بچه های مخلص جهادی را خورده و هیچگاه در سطح محسن رضایی مدیری راهبردی و قدرتمند را نداشته است( و طبیعی است که هیچ یک از چهره های این جناح در موضوع شناخت اندیشه انقلاب اسلامی به گرد پای سعید جلیلی هم نرسند).
🔹 ضعف اصلی نیروهای انقلابی در عرصه رسانه و ارتباط با افکار عمومی است در حالی که اصلاح طلبان در طول 3 دهه اخیر، نان تسلط خود بر افکار عمومی را خورده و به قدرت رسیده اند و ناتوانی و عجز خود در خدمت به مردم و مدیریت امور اجرایی و عمرانی را با بهانه هایی مانند «نداشتن اختیار» و دخالت «دولت تفنگ بدست» و..... توجیه کرده اند.
🔹 جریان انقلابی در انتخابات پیش رو باید قدر نیروها و توانمندیهای خود در عرصه های مدیریتی و جهادی را بداند و به جای دعواهای مخرب درونی و خودزنی های جاهلانه، به فکر یافتن روشهای برقراری ارتباط با مردم و بکارگیری رسانه باشد تا جامعه برای چندمین بار در چاه « جریان علیل ولی زبان باز اصلاحات» سقوط نکند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 امام خمینی ره: من چقدر باید تاسف بخورم که شما با دشمن اسلام سر یک میز می نشینید و مذاکره می کنید.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 زیپین لیوْنی وزیر خارجه اسبق اسرائیل یکی از اعضای «گروه بین المللی بحران»بود و با حمایت مالی جورج سوروس(مؤسس گروه)پیش نویس برجام را نوشتند!
رد پای این عفریته در مذاکرات #وين نیز دیده می شود!!!
نباید نگران خروجی این مذاکرات بود؟!
✍ REZA(شاید مهدیار)
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
- ناشناس.mp3
33.71M
#صوت_سخنرانی استاد حسن عباسی
به مناسبت #روز_دانشجو
🔺 موضوع: چرا دیپلمات های ایرانی در مذاکرات برجام فریب خوردند؟
🗓 16 آذر 99
📍برنامه زنده وبینار با همکاری تشکل های یزد
#سال_99
مرجع نشر صوت و فیلم
استاد حسن عباسی
📡 @Dr_abbasi
🔰 کلاه تَکراری برجام
✍️ سید یاسر جبرائیلی
💬 آقای ربیعی سخنگوی دولت گفتهاند "به خاطر اختلافات داخلی نتوانستیم از برجام خوب استفاده کنیم".
🔹 این عبارات در میان حروف و کلمات خود، سخن فراوان دارد. نخست اینکه آقای ربیعی اعتراف بهروزی کردهاند درباره بیفایده بودن برجام برای اقتصاد ایران؛ و این اعتراف را در دورهای که جماعتی با مفروض گرفتن فقدان حافظه تاریخی در ملت، از عصر برجام نوستالژی ساختهاند تا خسارتی جدید به کشور تحمیل کنند، باید به فال نیک گرفت. برجامی که از رئیس کل بانک مرکزیاش تا وزیر نفتش تا رئیسجمهورش معترف شدهاند که تحریمهای بانکی را رفع نکرد و این یعنی تحقیقا هیچ، امروز در قالب یک آرزو به ملت فروخته میشود و دشمن در کمین است که از این آرزوی باطل، صید دیگری کند.
🔹 اما نیت آقای ربیعی اعتراف به بیفرجامی برجام نیست و این اعتراف، محصول جانبی همان پروژه نوستالژیسازی از عصر برجام است. سخنگوی دولت آقای روحانی به جای اینکه در مقام مطالبه قرار گیرد و خطاب به طرف آمریکایی حرف قطعی نظام را بزند و بگوید که دولت در دوره حضور آمریکا در برجام نیز به دلیل بدعهدی و سنگاندازی آمریکا نتوانست از وعدههای داده شده بهرهمند شود و لذا اشتباه گذشته که عبارت بود از اعتماد به آمریکا تکرار نخواهد کرد"، در کمال وقاحت طرف آمریکایی را از خیانتهایش در توافق تطهیر میکند و بهرهمند نشدن از مواهب برجام را به گردن اختلافات داخلی میاندازد!
🔹 این یک پیام به دشمن است که شما راحت باشید. صد بار اگر عهد شکستید بازآیید و ما عهدشکنی شما را به گردن اختلاف داخلی خودمان میاندازیم و اجازه نمیدهیم چهره شما لکه دار شود. و دشمن غدار، در میانه مذاکرات، خوب میداند با چنین پیامی چه کند.
🔹 سوال از آقای ربیعی این است که دقیقا کدام اختلاف داخلی باعث شد که دقیقا از کدام مواهب برجام بهرهمند نشویم؟ اینکه نفت فروختید و پولش در بانکهای خریداران بلوکه شد، نتیجه کدام اختلاف بود؟ اینکه توسعه فاز 11 پارس جنوبی را معطل توتال گذاشتید و توتال سرتان کلاه گذاشت و رفت، دقیقا مربوط به کدام اختلاف بود؟ اینکه بعد از برجام دوباره پای پژو و رنو را به ایران باز کردید و مونتاژکاری خودرو را دوباره از سر گرفتند و با خروج ترامپ از برجام، شوک سنگین دیگری به صنعت خودروی ما وارد شد، ناشی از کدام اختلاف بود؟
🔹 چرا با ملت دوپهلو سخن میگویید. دقیق و جوانمردانه بگویید که بر سر چه چیزی اختلاف وجود داشت و این اختلاف کدام مانع را در برابر بهرهمندی از برجام ایجاد کرد؟ شما که در امضای برجام از خطوط قرمز نظام گذشتید و در اجرای برجام هم از شروط نظام عدول کردید! چه چیز دیگری میخواستید که بر سرش اختلاف وجود داشت؟
🔹 امروز با اینکه همه چیز روشن است، مجددا وارد مذاکره شدهاید و به جای اینکه قواعد مذاکره را رعایت کنید، طرف بدعهد را تطهیر میکنید و داخل را مقصر جلوه میدهید؟ دولت آقای روحانی اگر به فکر منافع مردم است و واقعا در پی رفع تحریمهاست، باید این ادبیات را کنار بگذارد و همچون یک فروشنده ناچار پای میز مذاکره ننشیند. اگر واقعا در پی برداشتهشدن تحریمها هستید، باید از تجربه برجام درس بگیرید و به جای سیاسیکاری داخلی، محکم بر سر راستیآزمایی تحریمها بایستید تا کلاه تَکراری برجام بار دیگر سرتان نرود.
@syjebraily
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 تکنوکراسی و لیبرالیسم؛ دو لبهی یک قیچی
✍️ امیر گودرزی
🔹 در حوزه مسکن و شهرسازی در تاریخ جمهوری اسلامی عمدتاً با این دو رویکرد مواجه بودهایم که البته هر دو غلط است و کشور را در ریلی قرار میدهد که قطعا با آرمانهای انقلاب اسلامی مغایرت و تعارض دارد.
🔹 بررسی عملکرد احمدینژاد و وزارت مسکنش که نیکزاد مسئولیت آن را بر عهده داشت در حوزه شهرسازی خصوصا با پروژه مسکن مهر و همچنین قالیباف در حوزه ساختوسازهایی که در طول مسئولیتش در شهرداری تهران داشت نشان میدهد که هر دو رویکرد در این حوزه به تکنوکراسی نزدیک است. رویکردی که معتقد به ساختن ضربتی و ارائه کارنامه است بی آن که پشت این اقدامات خبری از مبانی نظری و مطالعات انسانشناسی و جامعهشناسی باشد، بلکه بیشتر متکی بر نگاه صرفهی اقتصادی است. چون برای اینگونه بحثها ضرورتی نمیبینند باسرعت میسازند و به پیش میروند.
🔹 در مقابل با تفکری روبرو بودهایم که نماد آن عباس آخوندی است. کسی که تکنوکرات نیست بلکه ایدئولوژی دارد و پایبند به آن است. این ایدئولوژی که آخوندی از بن دندان به آن اعتقاد دارد به گفته خود او لیبرالیسم است. تعارض ذاتی این تفکر با نگاه اسلامی و قرآنی در مدیریت شهری و مدیریت جامعه بر کمتر کسی پوشیده است. البته با اینکه این دو رویکرد دو لبهی یک قیچیاند اما رویکرد دوم به مراتب خطرناکتر از رویکرد اول است به این دلیل که جامعه را بهصورت هدفمند و برنامهریزی شده به سمت تعارض با دین میکشاند. همانطور که در آمارها مشخص است این رویکرد انبوهسازی نمیکند و بسیار شیک و مرتب و با ادبیات علمی رفتار میکند اما در پس این ظاهر زیبا چیز دیگری نهفته است.
🔹 وقت آن رسیده در چهل ساله دوم انقلاب، نگاه قرآنی به انسان و جامعه و شهر و... به حوزه مدیریت شهری کشور ورود پیدا کند و ما را از این دوگانهی دو سر باخت رهایی بخشد.
🔸 پینوشت: طرح جهش تولید و تأمین مسکن که اخیراً در مجلس تصویب شده نیز اینطور که از خبرها پیداست از همان طرحهای فنسالارانه و مبتنی بر صرفه اقتصادی است که هیچ مطالعات خاصی در حوزه علوم انسانی پشتوانه این ساختنها نیست.
instagram.com/p/CN_GNTmBAVA
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students