فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مهدی عسگری، نماینده مردم کرج در نقد کلیات لایحه بودجه ۱۴٠۳: دچار خطای محاسباتی در حوزه اقتصادی هستیم
علیرغم اصلاحات اقتصادی دولت
چرا تورم همچنان کاهش نیافته⁉️
🔹 اهم اصلاحات اقتصادی دولت:
✔️ کاهش ۵۰درصدی رشد نقدینگی
✔️ کاهش کسری بودجه
✔️ کاهش اضافه برداشت از بانک مرکزی
✔️ افزایش صادرات نفتی و غیرنفتی
✖️ عدم افزایش حقوق کارگران، کارمندان و بازنشستگان به میزان تورم
اما چرا باوجود این تلاشها، تورم از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون همچنان بالای ۴۰درصد است⁉️
✅ پاسخ:
از جمله مهمترین دلایل تداوم تورم، غفلت از این محورهاست:
✖️ تداوم حرکت بر ریل اقتصاد سرمایهداری
(تبعات این الگو: تبعیض، فقر، فاصله طبقاتی و کاهش مشارکت مردم)
✖️ نابسامانی حوزه ارزی (اقتصادِ دلاری)
✖️ عملکرد مخرب بانکها
بویژه بانکهای خصوصی
⚠️ برای مثال بانک غارتگر آینده به تنهایی ۱۵۰هزارمیلیارد تومان به بانک مرکزی بدهکار است!
یعنی معادل ۲۵٪ کل بدهی شبکه بانکی به بانک مرکزی!
💬 نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس
@MahdiAsgari133
@Hasanabbasi_students
🔴 زنون رواقی؛ از خداانگاری طبیعت تا حیوان انگاری انسان
🔺 زنون در قرن 4 قبل از میلاد در قبرس به دنیا آمد. وی چندین سال به عنوان شاگرد کراتس کلبی به آموزش فلسفه پرداخت. سپس به آکادمی افلاطون رفت و تحت نظر جانشینان او به مطالعه فلسفه ادامه داد. سپس در آتن مدرسه فلسفه خود را تأسیس کرد و در زیر رواق و ایوانی به آموزش فلسفه پرداخت. زنون به عنوان بنیانگذار فلسفه رواقی شناخته می شود.
🔺 فلسفه رواقی به عنوان یکی از فلسفه های عصر هلنیسم یا یونانی مآبی، همانند فلسفه اپیکوری به دنبال روش بهتر زیستن بود. زنون افکار خود را از فیلسوفان قبل از خود اقتباس کرده است؛ یعنی از هراکلیتوس آتش گرایی و ماده گرایی، از سقراط اخلاق گرایی، از افلاطون ساختار سه بخشی فلسفه (منطق، طبیعیات و اخلاق)، از ارسطو حس گرایی و تجربه گرایی و از کلبی ها دنیاگریزی و رنج مداری را به عاریه گرفته است.
🔺 رواقی ها آتش را روح جهان و جوهر اصلی جهان می دانستند و آن را ایجاد کننده باد و خاک و هوا تلقی می کردند. به اعتقاد آنها طبیعت (یعنی آتش) خداست.
🔺 رواقی ها که تسلیم طلب هستند و در مقابل قدرت های ظالم نمی ایستند، معتقد به خودکشی هستند و به همین دلیل چندین فیلسوف رواقی، از جمله زنون، کلئانتس و سنکا دست به خودکشی زده اند.
🔺رواقی ها معرفت ثنویتی (بد در کنار خوب ضروری است) و تثلیثی (خدا شامل زئوس، طبیعت و سرشت می شود) دارند و به جای معرفت توحیدی، معرفت شرک آلود را رقم زده اند.
🔺رواقی ها معتقد به نوع دوستی و همکاری هستند. اپیکور هم برای دوستی اهمیت زیادی قائل بود و آن را به عنوان یکی از فضیلت های مهم مطرح می کرد. حافظ نیز در همین راستا معتقد است «درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد // نهال دشمنی برکن که رنج بیشمار آرد».
🙈 رواقی ها انسان را حیوان اجتماعی می دانند و زنون نیز معتقد است انسان حیوانی اجتماعی است که دارای قدرت استدلال است. یعنی انسان را حیوان اجتماعی استدلالگر می داند.
🎥 ویدئوی با کیفیت:
🔸 یوتیوب: https://youtu.be/zD76oJo1prw
#زنون
#حیوان_انگاری_انسان
#فیلسوف
#فیلسوف_رواقی
#فیلسوف_طبیعی
#رواقی
#انسان_حیوان_اجتماعی
#انسان_حیوان_استدلالگر
#انسان_شناسی_غربی
#حافظ_شیرازی
🆔 @salimi_mohammadd
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
✅ نهم دی؛ انقلاب علیه فتنهها
💬 استاد حسن عباسی:
🔸 مردم هر جامعهای باید فتنههای زمان خود را به خوبی بشناسند تا جامعهای بالنده را رقم بزنند.
🔸 اگر ملت ما در جریان هشتسال دفاعمقدس توانست مردانه از انقلاب و اسلام دفاع کند، در جریان فتنه سال ۸۸ و خصوصا در روز ۹ دی هم در جنگ نرم در مقابل فتنههای دشمنان ایستادگی کرد. ۹۷/۱٠/۳
@Hasanabbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اکران مستند"من متهم میکنم"
📍 دانشگاه قم،شنبه ۹دی ماه، ساعت ۱۷:۳٠
#فوادمدیا
https://eitaa.com/foadmediaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 أین عمار...
💬 رهبر انقلاب:
🔹 من در سال ۸۸، مسئلهى بصیرت را مطرح کردم؛ عدّهاى این را مسخره کردند، «بصیرت» را مسخره کردند؛ مسخره نداشت، واقعیّت بود؛ الان هم واقعیّت است.
🔺 مناسبت سالروز حماسه ۹دی۸۸
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 وقتی هدف، گم میشود!
▪️چه سالهایی که همراه با رنج فراوان، برای هدف خود تلاش میکنند تا در نهایت، با برجستگی اندامهایشان، مقام کسب کنند!
اما اینگونه افراد در نهایت چه ویژگی خاص انسانی را در خود نمایان کردهاند جز جسمانیت و برجستگی اندامشان!
آیا هدف و حقیقت خلقت وجودی انسان فقط در حد جسمانیت اوست آنهم با چنین بیحیایی!؟
✍️ بانو صائینی
#بانوی_استراتژیست👇
@strategist_lady
#تکمله
💢انسانها متناسب با شناختی که از قابلیت خود دارند بدنبال هدفی برای زندگی خود میروند تا با آن به جایگاه مورد نظرشان برسند.
❗اما انسانها، حقیقتا چه میزان از حقیقت وجودی خود میدانند!؟
▪️دو تفکر غالبی که در جهان، نسبت به شناخت انسان، موجود است یکی تفکر اومانیسم(انسانمحوری) است و دیگری تفکر تئوئیسم_خداگرایی(خدا محوری) اسلام_شیعی.
▪️ در تفکر اومانیستی که تفکر غالب عصر مدرن است، انسان، محور بوده و تبعیت از هوای نفس، اساس آن است؛ در فضای نفسانی مدرن، همه چیز قیمت دارد! از انواع جذابیّتها و جلوه دادن زیبایی ظاهری_جسمانی، صدا، هوش و... خرید و فروش میشود!
اساس تفکر اومانیستی مبتنی بر نفسانیاتسالاری _ هواینفسپرستی است.
اندیشه اومانیستی در عمل به لیبرالیسم منتج میگردد و بنای آن بر دو محور: "لِسهفر"، به معنای «بگذار هر آنچه که دلش میخواهد انجام دهد» و "وِلِفر"، به معنای رفاه طلبی است.
در این نگاه آنچه بیشتر بدان پرداخته میشود بُعد جسمانی بشر است در حالی که بدون در نظر گرفتن نیاز حقیقی و همهجانبه انسان(جسم + روح)، حقیقت وجودی انسان نادیده گرفته خواهد شد و صرفا به وجه محدودی از نیازهای دنیوی او توجه میشود.
آرمان انسان در این تفکر، چیزی جز نهایت لذتجویی و توجه به زیبایی و خودنمایی در حد جسمانیّت، اعم از جلوهگری چهره، اندام_بدنسازی، صدا و... نیست و توجهی به شخصیت والای آدمیت نمیشود.
▫️مهمترین اثر تفکر اومانیستی، ماندن انسان در بُعد حیوانیت و دور شدن او از آدمیّت است چرا که به جای اطاعت از خدا، هوای نفس خود را تبعیت میکند[۱] و در نهایت به دلیل عدم توجه به حقیقت وجودی خود(روح)، به سرگردانی و پوچی میرسد.
🔸درحالیکه در تفکر خداگرایی اسلام شیعی، قابلیت حقیقی انسان با شناخت صحیح چیستی و کیستی او مورد توجه است!
▫️چیستی انسان محدود به شناخت ظاهر و بُعد جسمانی_مادی اوست؛
▫️حال آنکه کیستی انسان، مربوط به باطن_حقیقتِ وجودی انسان است که مربوط به بُعد روح اوست!
🔸نوع انتخاب هدف انسان، با توجه به میزان شناخت صحیح او از چیستی و کیستیاش، متفاوت خواهد بود!
▫️انسانی که حقیقت وجودی خود را شناخت، محدود به جسم نمیشود چرا که او صرفا جسم نیست بلکه دارای روح هم است. منشأ و ريشهى روح انسان، از عالم بالاست، نه عالم خاكى.
«حقيقت روح، چيزی غير از جسم انسان است، تا روح نباشد انسان حیات نمییابد!
كرامتي كه خداوند به انسان مرحمت فرموده مربوط به روح است و بدنِ مادی لياقت سجده(تکریم) کردن، ندارد.»[۲] لذا تمام حقیقت انسان روح اوست! که دارای استعدادها و تواناییهایی است. برای روح، زمان و مکان معنا ندارد و لذا دارای هیچ محدودیّتی نیست.
روح، اساسا دارای جنسیت(زن/مرد) نیست چرا که جنسیت، یک اعتبار دنیوی، مربوط به جسم است و جسم برای روح در دنیا به مثابه ابزار و ماشینی است، برای رسیدن به مقصد؛ و لذا جسم، بستر تعالي روح است.
▫️هدف از پاسخ دهی به نیاز حقیقی روح، رسیدن به "آدمیّت" است تا از لایه بهیمی_حیوانیَّت(صرفا پاسخ دهی به نیازهای جسم_مادی) خارج شده و صرفا محدود به جسم نشود لذا برای متعالی شدن، باید به نیاز حقیقی روح هم پاسخ داده شود!
🔸در جامعهای که همزمان به نیاز حقیقی روح و جسم انسان، پاسخ داده شود با رعایت قوانین مبتنی بر شرع و حدود الهی، یقینا مراتب آدمیّت بدرستی طی گشته و انسانها "آدم" و "عبداللّه"(بندهی خدا)[۳] میشوند.
‼️با توجه به بررسی دو نگاه متفاوت غرب و اسلام در انسانشناسی، حال بهتر درک میشود که چرا در جهان، انسانها بویژه زنان، فقط در حد جسمانیت، بدون توجه به قابلیت حقیقی خود، برای خود هدفگذاری میکنند و آمار افسردگی و خودکشی در بالاترین حد است!
✍️ بانو صائینی
پینوشت:
۱- سوره فرقان آیه۴۴
۲- سوره حجر، آیه 29/ تفسير تسنيم آیتالله جواديآملي، ج 2، ص 460 ـ 443.
۳- سوره ذاریات آیه ۵۶_ هدف خلقت انسان، بندهی خدا شدن است.
#بانوی_استراتژیست👇
@strategist_lady
🔰"مساوات و برابری" را مترادف "عدالت" دانستن در جامعه و خانواده، یکی از مبنایی ترین دلایل شکل گیری آسیب های فردی و اجتماعی و همینطور شیوع مفسده های سیاسی و اقتصادی و اخلاقی است. در این میان یکی از قربانیان این ترادف و جداسازی واژگان از معانی اصلی آنان، #زنان هستند! هرچند مردان نیز کم بی نصیب نخواهند ماند ...!
برابری حقوق زنان و مردان نه نشانی از رشد و پیشرفت یک جامعه بلکه نمادی عیان بر حماقت مدیران آن جامعه و بی بها بودن علم و اهل علم است.
🔹پیامدهای آن شامل:
*فشارهای جسمانی بر زنان و آسیب های فیزیولوژیکی.
*فشارهای روانی مضاعف بر زنان و آسیب های روانشناختی.
*ایندیویژوالیسم (فردگرایی) و شیوع تجرد یا بالا رفتن سن ازدواج.
*تلاش زنان برای تقرب خود به توانمندی های مردانه و شیوع اختلالات هویت جنسی.
*افت ویژگی های لطیف روحی زنان و بی پاسخ ماندن نیازهای روانشناختی و حتی جسمانی آنان همچون نیاز روانی به قدرت و تکیه گاه مردانه و عواطف مهرورزانه و مادرانه.
*سبُک سازی سبک زندگی مردان و کاهش صفات روانشناختی مردانه و تضعیف مردان جامعه و شیوع اختلالات هویت جنسی.
و ...
🔚در نهایت وزنه سنگین این تغییرات بر دوش زنانی خواهد بود که با شعار فریبنده برابری و #آزادی آنان، متحمل فشارها و تحمل رفتارهای شغلی و اجتماعی زمخت متناسب با روحیه مردان خواهند شد. به این ترتیب ردپای بخش عمده #افسردگی و #اضطراب زنان و دختران را باید در همان تغییر ساده مفهومی دو واژه عدالت و برابری ومترادف بودن آنها جست.
این از ابعاد #دکترین_لسفر است که در آینده به آن خواهیم پرداخت.
✍زهرا کیایی
✅@afsarsalamati
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 پول؛ ارباب سلاطین
🔹 همانطور که در مبحث جنگ ارزی از تاریخ تبدیل دلار به عنوان پول رایج جهانی در برتون وودز آغاز کردیم، برای تبیین «دکترین پول» نیز باید از ابتدای شکلگیری آن شروع کرد تا متوجه شد که دکترین پول در غرب چه نیازهایی را به صورت مشروع برطرف میکند و چه نیازهایی را نامشروع برطرف میکند.
🔹 از طرفی هم چون که دکترین پول در غرب قدمت بیشتری دارد و عالمان جهان اسلام کمتر به صورت مستقل بدان پرداختهاند لذا در گام اول پرداختن بدین مبحث از نگاه تاریخ غرب میتواند روند تکوین دکترین پول را به عنوان یک تجربه در جهان بدون خدا به ما نشان دهد.
در گام دیگر به صورت موازی میتوان به دکترین پول در اسلام و ابعاد ساختاری و اجرایی آن پرداخت.
🔹 از جمله نظریهپردازانی پایهای که هم نگاه تاریخی به پول دارد و هم نگاه کارکردی به اقتصاد دارد، نایل فرگوسن استاد تاریخ اقتصاد دانشگاه هاروارد است. او کتاب نوشته تحت عنوان «تاریخ برآمدن پول» و از روی این کتاب مستندی ساخته تحت عنوان «ترقی پول» که نکات بسیار حائز اهمیتی دارد. برای شناخت پول از نگاه فرگوسن با ما همراه باشید.
👉 instagram.com/reel/C1eX6_loCg8
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 مستند «خاطرات تکه تکه» جدیدترین فیلم درباره شهیدان #ابومهدی و #حاج_قاسم منتشر شد
⭕️ دکتر «علی خفاف»، معاون شهید ابومهدی، جزئیات شهادت سرداران مقاومت و اتفاقات آن روزها را روایت میکند همراه با تصاویری که برای اولین بار پخش میشوند.
🎥 تماشای نسخه کامل مستند #خاطرات_تکه_تکه با بالاترین کیفیت در عماریار🔻
🌐 B2n.ir/khtk
✅ عماریار، مرجع عرضه آثار جبهه انقلاب👇
@AmmarYar_IR
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ خاطره سردار ابراهیم جباری فرمانده سابق سپاه از اقامه نماز رهبر انقلاب برای حاج قاسم
@Hasanabbasi_ir
💢 شبیه دشمنت نشو!
▪️در طول تاریخ، آنچه مشهود است دشمنان خدا از عدم بصیرت و عدم آگاهی صحیح از حقایق مسائل و سطحینگری برخی مردم مسلمان بویژه غربپرستان، برای اهداف خود که نابودی جوامع اسلامی و همسویی آنها با خودشان است بشدت سوءاستفاده میکند!
بدین جهت در هر برههای از زمان، یک مسئلهی خاص را چنان بر زبانها و افکار تسرّی و گسترش میدهد که اگرچه آن مردم از حقایق آن مسئلهی خاص، بیاطلاعند اما چون به غلط به اندیشمندان خارجی اعتماد نابجا دارند، آن نظریه و مسئله، برایشان قابل پذیرشتر است!
و بدین خاطر دشمن از این ظرفیت مخرّب جوامع که افراد شبیه و همسو با تفکر و عمل آنها میشوند، برای ایجاد تفرقه و تحریک بین مردم و حکومت و اختلاف افکنی، در جهت نیل به اهداف شومش، استفاده لازم را میکند!
🔸 حال آنکه در اسلام، قاعدهی مهم #تشبُّث وجود دارد که «فرد از اینکه شبیه دشمنش شود نهی شده!»
▫️ لذا به آنچه که دشمن خدا، فکر میکند و شما را به فکر کردن در آن مسئله خاص، وادار میکند، نباید فکر کرد!
چراکه فکر دشمن(و اندیشمندان دشمن) هم فرد را شبیه او میکند.
و لذا تبعیت نکردن از دشمن، چه در فکر و چه در عمل، یک جهاد کبیر است!
▪️ پس فریب بازیهای نظریههای دشمنان را نخوریم!
دشمنی که حتی به بیماران خاص از جمله پروانهای رحم نمیکند و در ائتلاف علیه مظلومانی مثل فلسطین با هم، مشارکت دارند!
❗تو خود حدیث مفصّل بخوان از این مجمل!
✍️ بانو صائینی
#بانوی_استراتژیست👇
@strategist_lady
🔴 افشای ناگفتههایی از زندگی خصوصی علی کریمی برای اولین بار
مشاهده برنامه در کانال یوتیوب:
https://youtu.be/M1QhZrj_GRc?si=EMfB45jgnlpVzoXX
@AminMedia1
🔰 بالاخره پول آری یا نه!؟💰
🔹 فریدریش انگلس و کارل مارکس گفته بودند که پول فقط ابزاری برای بهرهکشی سرمایهداری است و «رابطه پولی» در چنین جامعهای جایگزین همه روابط حتی روابط خانوادگی میشود. بعدها مارکس در کتاب «کپیتال» نیز پول را «کار کالا شده» تعریف کرد که به ارضای عطش سیریناپذیری طبقه سرمایهدار منتج میشد.
🔹 فرگوسن در ابتدای کتاب خود با نقد این نظریه مارکس جامعه بدون پول را یک جامعه کاملا بدوی تصور میکند و پول را یک واسطه مهم برای رفع ناکارایی معامله تهاتری، واحدی برای شمارش و قیمت گذاری و همینطور ابزاری برای ذخیره ارزش میداند.
نوح هراری هم نگاهی نزدیک به فرگوسن دارد و در کتاب خود جامعه بدون پول را به تمسخر میگیرد و مثل فرگوسن با اینکاها مقایسه میکند.
🔹 اما اگر منصفانه بخواهیم نگاه کنیم هر دو نقد به یکدیگر وارد است. در جامعه سرمایه زده امروز میبینیم که با اعتباری بیارزش در سیستم بانکی تودهها را برای تولید و چرخاندن موتور اقتصاد به صف میکنند و هم جامعهای بدون پول به آنارشیسم ختم میشود و غیر قابل تصور است.
🔹 اینجاست که سوال پیش میآید که نگاه درست به پول چیست؟ حکومت در این پدیدهی مهم چه دکترینی را باید در پی بگیرد؟ آیا فقط با استراتژیهای سادهی انبساطی و انقباضی و یا کنترل نقدینگی میتوان به نقدهای دو طرف جواب داد!؟
👉 instagram.com/reel/C1hFgbso4Y0
@Hasanabbasi_students
🔰 مصوبه خوب مجلس در خصوص صدور مجوز برای تأسیس مدارس مسجدمحور
@Hasanabbasi_students
29.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوالحکیم
🔺architecture of sexual revolution in iran
A #woman who inspired the architects of #Iran and the world in building tempting buildings ...
Presented by Mohammad Javad Khajevand (Cultural Pathologist)
📥 Youtube | Aparat | Book
تولید شده در کانال
🔬 پاتولوژی فرهنگی
@CuPathology
1_8793876520.pdf
7.54M
📚 کتابچه PDF
معماری جنسی در جهان پورنوتوپیا
گردآوردنده: محمدجواد خواجهوند
📙 ویراست یکم
تولید شده در کانال
🔬 پاتولوژی فرهنگی
@CuPathology
🔹 پس از آنکه در فتنه روسری ژینا دست به دامان پتانسیل بی حجابی شدند تا مولفه حیا در جامعه را بزنند. اینبار با چنگ به ناامنی دروغین میخواهند مولفه امنیت را نشانه بگیرند.چند عامل مشترک که بین هر دو شیطنت وجود دارد عبارت است از؛
۱ _شروع و جرقه ایجاد ناامنی کاذب ابتدا از سوی سلبریتی ها
۲_ تکرار چهره؛ ایجاد جو ناامن بوسیله سلبریتیهایی که در فتنه ۱۴۰۱ با حمایت خود به قدر سهمشان هیزم به آتش فتنه
ریختند.
۳_ کما فی سابق دستگاههای اطلاعاتی و نظارتی در خواب تشریف دارند تا جرقه به شعله برسد و زمانی که شعله پیرامون را به حد کافی سوزاند اظهار فضل کنند و هر راهکار مضحکی بدهند الا مقابله با عوامل.
۴_ شروع اولین خبرهای ناامنی از سوی رسانه های معاند.
🔹به عکسها نگاه کنید؛ تمام چهره ها همان سلبریتی های فتنه غائله روسری ژینا هستند و تاکیدشان بر کلیدواژه امنیت. اما چرا امنیت؟!
درواقع ایران را به چند ویژگی بارز میتوان شناخت که در حال حاضر دو مورد مهم آن ۱_ وجود مردم غیور و باحیا ۲_امنیت و قدرت منطقه بودن در میان کشورهای اسلامی.
🔸 برای خدشه دار کرد مولفهی غیرت باید حیازدایی کرد و برای خدشه دار کردن قدرت باید مولفه قدرت را با زدن امنیت داخلی زد و مملکت را ناامن جلوه داد.
🔹البته بی بی سی زحمت کشیده و اینبار سعی کرده فاصله زمانی را برای جلوگیری از همزمانی و تابلو شدن قضیه رعایت کند ولیکن ماجرا را در همان عرض براندازی از طریق سلبریتی ها مبتنی بر شوراندن مردم ببینید. شاید به بزرگی فتنه ۱۴۰۱ نباشد اما قطع به یقین دشمن خالی از برنامه و عمل نمی ایستد و این ایجاد ناامنی اولیه نیز بخشی از پروژه جدید و پازل دشمن است.
🔸اما سوال اینجاست که چرا با وجود اینکه روشن شد در فتنه ۱۴۰۱ طغیان سلبریتی ها عامل به خیابان کشاندن مردم و آشوب بود سازمانهای مربوطه با آنها مقابله نمیکنند و چه هزینه ای باید داد تا این مماشات خاتمه پیدا کند؟
⁉️بنظرتان به لحاظ فرهنگی چرا زدن حیا و امنیت برای دشمن انقدر موضوعیت دارد؟
بدیهیست که امروز درگیر جنگ فرهنگی هستیم و ایران اسلامی بهعلت اینکه کشوری ایدئولوژیک در تقابل با غرب است و از طرفی قدرت محور مقاومت است که در تقابل با عمل و اندیشه غربی شکل گرفته محل آماج فتنه ها قرار بگیرد. بنابراین دشمن از تهدیدهای گوناگون استفاده میکند. گفتیم یکی از ویژگی های ایران اسلامی مفهوم غیرت است. محل تبلور غیرت در بحث ناموس هست و ناموس به سه چیز تعلق میگیرد ۱_ دین ۲_ وطن ۳_ زنان سرزمین .
🔹انسان غیور اجازه تعدی به این سه ناموس را نمیدهد . حال برای زدن ناموس یکی از این تهدیدها که مبتنی برگذارههای تلمود شکل میگیرد ليلیثزاسیون است.
🔸 ليليث ( LILITH) همسر حضرت آدم بود که در کشمکش با حضرت آدم با شیطان همبستر می شود. بعبارتی، لیلیث نماد تقابل با مردان در همراهی با ابلیس و لوسیفر است.
🔹استفاده از لیلیث یعنی ابتدا با فمینیزاسیون و فمینیستی کردن محیط جامعه برابری غیر طبیعی زنان در نسبت با مردان را برجسته کرد و سپس با مقابله به مثل زنان با مردان ، زنان را در مقابل اسلام قرار داد تا خود به خود جامعهای که زن در آن انسان ساز است ، دچار اضمحلال شود.
دشمن با گذاره های نادرست و سفسطه های به ظاهر منطقی، اکوسیستم تکثیر بیماری را ایجاد میکند تا زن برای برابری با مرد بجنگد. بطور مثال در سخنرانی اخیر رهبر با اینکه از نظر نگارنده، برجسته ترین کلام ایشان مساله عدالت در جنسیت بود و ایشان عدالت را نه به برابری بلکه به قرار داشتن هرچیز در جای خود تعریف کردند اما آنچه برجسته شد این سخن رهبری عزیز بود که کار خانه وظیفه زن نیست! و جوری در رسانهها این بخش از سخنان دست به دست میشد که گویی ملت نمیدانند که کار در خانه اگر وظیفه زن نیست، وظیفه مرد هم نیست و تاکید رهبری بر حفظ خانواده است. خانواده محل تولد حيا وحيا محل تولد امنیت در جامعه فرهنگیست. کشوری که حیا ندارد حیات ندارد.
🔻گرچه بحث طولانیست و ادامه دار اما قصدم از بیان این موارد تنها این بود که بدانیم چرا دشمن به دنبال زدن حیا و امنیت است چه امنیت فرهنگی و چه امنیت داخلی.
📚 پ. ن :
لیلیث بر اساس باورهای فرقه ای از یهودیت و مبتنی بر تلمودشان موجودیت یافته . ما در اسلام چنین باوری که همسر حضرت آدم مرتکب گناه شد تا خود را از ولایت و غیرت حضرت آدم رها کند را قبول نداریم.
✍🏻 آرزو نصیری
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نگاه خدا اینه که ما زمینه رو آماده کنیم برای انتخاب مردم!
ـــــــــــــــــــــــ
🔹 اینکه پسر هاشمی
علامه مصباح را ( عمار انقلاب)
در ایام ۹دی( نابودی فتنه)
تخریب میکند
و رای مردم را از زبان علامه نمایشی نشان میدهد، یعنی
عمار هنوز زنده است.
@Hasanabbasi_students
🔰 هیچ دولتی مثل کارگزارانی ها به طبقه متوسط ضربه نزد
✍ محمد ایمانی
🔹 «رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی از آینده طبقه متوسط که به گفته او آیتالله هاشمی بنیانگذار این طبقه بورژوازی ایرانی بود، ابراز نگرانی کرد».
🔹 روزنامه سازندگی، این خبر را ذیل تیتر «آینده طبقه متوسط» و با تصویری از مرحوم هاشمی منتشر کرد و نوشت:
«همزمان با جشن آغاز چهارمین سال انتشار مجله آگاهینو، مراسم رونمایی از جلد پایانی مجموعه کتاب پنججلدی «نقد الهیات سیاسی» در کتابفروشی نشر ثالث در هدیشمال برگزار شد.
در این مراسم محسن هاشمی از دلایل خواندنی بودن کتاب «بحران بورژوازی اسلامی» گفت و معتقد بود نویسنده با دقت به خاطرات آیتالله هاشمی رفسنجانی استناد کرده است.»
محسن هاشمی گفت: «برخلاف کسانی که به دنبال توزیع فقر هستند، مرحوم هاشمی از طریق توزیع ثروت، اهدافش را دنبال میکرد و از آغاز تا پایان چنین نگاهی در کارش دیده میشد.»
تاکید محسن هاشمی بر آگاهی پدر بر اهمیت ثروت در جامعه و تمکن مالی بود و تلاشهای او را در این راه برشمرد و گفت: «آیتالله هاشمی، بانی بورژوازی در کشور بودند. تا حدی هم موفق بودند، البته روشن نیست در آینده با میراث ایشان چه خواهد شد.»
1⃣ اولاً؛ اظهارات محسن هاشمی و تیتر روزنامه سازندگی درباره بنیانگذاری طبقه متوسط، در ذات خود نوعی غلوّ و اغراق است.
2⃣ ثانیاً؛ تعبیر «بورژوازی اسلامی»، تعبیری التقاطی و نادرست است. هم از جهت تلفیق واژه اسلامی و غربی، و هم از جهت یکی پنداشتن بورژوازی طبقه متوسط. بورژوازی در اصطلاح غربی، به معنای طبقه بالا و مرفه و سرمایهدار و غیر از طبقه متوسط است.
3⃣ ثالثاً؛ دولت کارگزاران (هاشمی) برنامه توزیع ثروت به برخی بیعدالتیها و تبعیضها را پایهگذاری کرد و ضمناً تورم ۴۹/۶ درصدی را در سال ۱۳۷۴ به ثبت رساند که تا قبل از رکورد تورمی دولت روحانی، بالاترین رکورد تورمی چند دهه اخیر بود.
🔹 البته مرحوم هاشمی و حزب کارگزاران در روی کار آوردن آقای روحانی نیز نقشآفرین بودند؛ دولتی که نرخ تورم نزدیک ۶٠ درصد را در چند ماهه ابتدایی سال ۱۴٠٠ به ثبت رساند و بدین ترتیب بزرگترین آسیبها را به طبقات پایین و متوسط جامعه زد. از سوی دیگر افزایش شکاف طبقاتی در قالب ضریبجینی از ویژگیهای مشترک دولتهای هاشمی، خاتمی و روحانی بوده است.
🔹 همچنین در موضوع خصوصیسازی به عنوان مقدمه افزایش سرمایهگذاری و اصطلاحا میداندادن به بورژوازی هم انحرافات بزرگی در این ادوار رخ داده که قطعاً در آسیب زدن به زندگی طبقات غیرمرفه موثر بوده است.
ddinstagram.com/p/C1KoRttNaNv
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 خاطره روز گذشته رهبر انقلاب از جلسه عجیب با فرماندهان سپاه و نقل قول حاج قاسم از همسرشان برای حضرت آیتالله خامنهای
@Hasanabbasi_students
🔰 عالم مجاهد و پارسا
👈مروری بر ویژگیهای آیتالله مصباح یزدی در کلام رهبر انقلاب
🔹 حضرت آیتالله خامنهای نسبت به آیتالله محمدتقی مصباح یزدی به عنوان شخصیتی دارای علم و بصیرت و صفا ارادت خاصی داشته و در بیانات مختلف از ایشان تجلیل کردهاند که این موارد در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
🗓 سالگرد درگذشت عالم ربانی، فقیه و حکیم مجاهد، آیتالله مصباح یزدی
@Hasanabbasi_students