🪲سوسک توتون یکی از مهمترین حشرات همه جائی است که در اغلب نقاط دنیا دیده می شود. اصل این حشره احتمالا مربوط به مناطق گرمسیری آمریکا است، ولی بعضی از پژوهشگران خاستگاه این حشره را کشور مصر می دانند و معتقدند که از ۳۵۰۰ سال پیش این حشره در مصر زندگی می کرده است.
سوسک توتون بسیار همه چیزخوار (Polyphage) است و به میوه های خشک مانند انجیر، کشمش، خرما، ماهی، بیسکویت، شیرینی جات، ادویه، مواد داروئی و غیره حمله کرده و زیانهای سنگینی به وجود می آورد.
#سوسک
🐝@hasharat
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ﴿۲۷﴾ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةً ﴿۲۸﴾فَادْخُلِي فِي عِبَادِي ﴿۲۹﴾وَادْخُلِي جَنَّتِي ﴿۳۰﴾
🎤مرحوم استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد
🐝@hasharat
🪲بیشترین فعالیت سوسک سیاه گندم در دامنه دمایی بین 20 تا 26 درجه سانتی گراد می باشد و با افزایش دما بیش از 36 درجه سانتی گراد از بین می رود. به همین سبب در طی گرمای تابستان این آفت در عمق 40 سانتی متری خاک مخفی می شود. پس از بارندگی و یا کاهش دما سوسک های پنهان شده از زیر خاک خارج می شوند و مجددا فعالیت خود را از سر می گیرند.
#سوسک
🐝@hasharat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
دوشنبه زمستونیتون عـالـی 🌸🍃
آرزو میکنم
هـمه خـوبـیهـای دنیـا 🌼🍃
مال شمـا باشـه
دلتـون شــاد باشـه.... 🌸🍃
وخنده از لبتون پاک نشه
و دنیـا به کـامتـون باشه 🌼🍃
امروزتون چون گل با شکوه و قشنگ🌸🍃
🐝@hasharat