📝خاطرات هاشمی - یکشنبه ۹ دی ۱۳۸۰
🔸پاسخ آیتالله خامنهای به نامه تعدادی از نمایندگان مجلس ششم که از طریق محمدرضا خاتمی ارسال شده بود و پاسخ داده شده مطلوب نمایندگان نبود و روایت محسن نریمان نماینده مجلس از برداشت نمایندگان پس از وصول و اطلاع آنان از این نظر آیتالله
🔸انتقاد تعدادی از مدیران ومربیان امور پرورشی وزارت آموزش و پرورش از ادغام معاونت پرورشی این وزارت خانه در معاونت آموزشی توسط دولت سکولار خاتمی
🔸مشورت قضات و مستشاران دیوان عالی کشور در مورد مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔸مشورت حبیبالله عسگراولادی به همراه دیدار اعضای هیات موئتلفه اسلامی
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ آیتالله خامنهاى، امروز جواب نامه نمايندگان مجلس را دادند كه تقاضاىكمك براى رفع اختلافشان با قوه قضایيهكرده بودند؛ ولى بهگونهاىكه ثمرى براى مجلسيان ندارد و كمى هم به نفع قوه قضایيه است؛ چون گفته شده، همه بايد تابع قانون باشند و مجلس و قوه قضایيه، احترام هم را حفظ كنند و جنجال نكنند. قانون روشن است و اگر ابهامى دارند، به مرجع قانونى - شوراى نگهبان- مراجعه كنند كه نمايندگان اين را نمىپسندند.
⭕️ آقاى [محسن] نريمان، نماينده بابل كه براى مذاكره دربارة بعضى از مصوبات ارجاع شده به مجمع [تشخیصمصلحت نظام] آمده بود، گفتکه مجلسيان با شنيدن جواب رهبرى، سرد شدهاند و در جلسه غيرعلنى كه امروز برقرار كردند، اعتراضات مثل جلسه چهارشنبه قبل بود.
⭕️ جمعى از مديران، مربيان و مسئولان امور پرورشى قبل آمدند. به شدت به ادغام معاونت پرورشى [وزارت آموزش و پرورش] در معاونت آموزشى انتقادكردند و آن را يك اقدام سياسى براى طرد نيروهاى متعهد دينى مىدانند كه در بخش پرورشی جمعاند. مقالهاى از اينترنت را مطرح كردند كه در مرداد ماه امسال، در سايت يك ايرانى ضدانقلاب درج شده و مربىهاى پرورشى را تخطئهكرده و آن را مخالف آزادى تحصيلي دانسته است. گفتند، اين اقدام ريشه در خارج دارد. 35 هزار نيروى پرورشى داريم؛ براى هر 330 نفر دانشآموز، يك مربى. از من خواستند كه كمك نمايم. شوراى عالى انقلاب فرهنگى، بناست سهشنبه نظر نهايى را بدهد و مانع حذف آن شود. اين مسأله از ابتدا مورد اختلاف بود. در زمان وزارت آقاى [سیدعلیاکبر] پرورش هم با آقاى [محسن] دعاگو كه معاون پرورشى بود، اختلاف وجود داشت.
⭕️ اعضاى كميسيون [حقوقی و] قضايى پشتيبان مجمع [تشخیص مصلحت] آمدند؛ شخصيتهاى مهمى از مستشاران ديوان عالىكشور و اساتيد دانشگاه و وكلا هستند. در مورد سياستهاىكلى احقاق حقوق عامه و پيشگيرى از جرم مشورتكردند.كميسيون قضايى مجمع از آنها خواسته كه در حد امور قضايى بنويسند، ولى من گفتم جامع بنويسند.
عصر شوراى مركزى هيأت مؤتلفه آمدند. آقاى [حبیبالله] عسكراولادى، [دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی]، گزارش برگزارى مجمع عمومى ششم را داد و من در موارد اهميت تلاش در جهت حاكمكردن اسلام در روند تكاملى اين حركت در تاريخ معاصر و ضرورت توجه به نيازهاى معيشتى مردم و جوانان و سازندگى در برنامههاى حزب صحبت كردم.
⭕️ در يك آتشسوزى در بوليوى، بيش از 200 نفر كشته شدهاند. در مراسم كريسمس نيز همين تعداد كشته شدهاند. در آتشسوزى جنگلهاى استراليا كه بيش از يك هفته است ادامه دارد، مساحت وسيعى از جنگلها نابود شده و فشار زيادى بر مردم سيدنى واردكرده و دولت عاجز از اطفا است. درآتشسوزى نيروگاه اتمى بزرگ فرانسه، خسارات زيادى وارد شده است.
#خاطرات_هاشمی
😶
🔺مشاعره با اشعار ولایت مولاعلی
▫️آیت الله بهجت:
🔹حِمیَری در زمان امام باقر و صادق علیهماالسلام بود و دیوان او معروف است و شعرهای خوب و زیادی دارد. باری از شتر جابهجا میشد، پرسیدند چیست؟ گفتند:«رائیات حِمیَری است». چنانکه مرحوم سید رضی هم همینطور است، یعنی خوب و زیاد شعر گفته است.
🔸میگویند: یک وقت حاجی نوری رحمهالله، صاحب مستدرک، در سفر کربلا، پیاده از نجف تا کربلا با همسفریها مشاعره میکنند و ایشان در تمام این مسافت، در جواب اقتصار میکند بر شعرهایی که در مدح حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام سروده شده است. واقعاً شایسته است انسان شعر را برای این منظور حفظ کند!
📚در محضر بهجت، ج۳، ص۴۸
#محدث_نوری
#حضرت_امام_علی
﷽
#تقویم_علما
📅 دوشنبه
☀️ 10 #دی ماه 1403 شمسی
🌙 28 #جمادی_الثانی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕ شهادت میرزاعلی ثقه الاسلام تبریزی مبارز مشروطه و پیشوای شیخیه تبریز توسط عوامل روسیه (۱۲۹۰ش)
➕ درگذشت سید عبدالحسین شرفالدین، عالم شیعه مدافع تقریب مذاهب اسلامی و نویسنده کتاب المراجعات (۱۳۳۶ش)
➕ انتصاب محمدصادق حائری
به امامت جمعه شیراز توسط امام خمینی بعد از شهادت شهید دستغیب (۱۳۶۰ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت میرزا محمد تنکابنی
فقیه و نویسنده قصص العلماء (۱۳۰۲ق)
➕درگذشت سیدمحمدحسین موسوی درچه ای، از مراجع تقلید و محدثین اصفهان (۱۳۳۴ق)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
آیت الله #سیدعبدالحسین_شرف_الدین؛مجتهد، فقیه و متکلم لبنانی
🔹سید عبدالحسین شرفالدین موسوی عاملی (۱۲۹۰-۱۳۷۷ق) مجتهد شیعه و مدافع تقریب مذاهب اسلامی و از رهبران نهضت استقلال لبنان بود.
🔸وی در سال ۱۲۹۰ق در کاظمین متولد شد و از ۶ سالگی وارد مکتب خانه شد و در ۸ سالگی همراه خانواده به جبل عامل رفت و مشغول مقدمات علوم اسلامی شد و در ۱۷ سالگی ازدواج کرد.
🌀ایشان پس از گذراندن دوره سطح، در ۲۰ سالگی عازم حوزه علمیه نجف شد و با عزم و پشتکار در ۳۲ سالگی به درجه اجتهاد رسید و به لبنان بازگشت.
☄از اساتید ایشان می توان به آخوند خراسانی، شیخ الشریعه اصفهانی، شیخ عبدالله مازندرانی و میرزا حسین نوری اشاره کرد.
⚡️وی با ایجاد پایگاهی فرهنگی در شهر صور برای استقلال لبنان تلاشی مضاعف کرده، علیه فرانسوی ها فتوای جهاد صادر کرد و توسط آنان مورد تعقیب قرار گرفت و کتابخانه و قسمتی از دستنوشته هایش آتش گرفت.
🔷ایشان در سال ۱۳۳۸ق در ۴۸سالگی عازم مصر و به فعالیتهای وحدت بخش بین شیعه و سنی پرداخت و دو سال بعد در مسجدالحرام نماز وحدت را اقامه کرد.
📚از وی آثار متعدد و گرانسنگی برجای مانده که مشهورترین آنها دو کتاب المراجعات (شامل ۱۱۲ نامه بین او و مفتی دانشگاه الازهر)
و النص و الاجتهاد (بیان صد مورد از مخالفت های خلفا و صحابه با نص قرآن و کلام صریح رسول خدا (ص) با استفاده از منابع اهل سنت) می باشد.
◾️وی سرانجام در ۸ جمادیالثانی ۱۳۷۷ق(۱۰ دی ۱۳۳۶ش) در لبنان از دنیا رفت و در حرم امام علی(ع) به خاک سپرده شد.
#زندگی_نامه
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 مختصری از زندگینامه آیت الله #سیدعبدالحسین_شرف_الدین
🌷🌷🌷
برنامه زنده #جهان_آرا
🔻مرد میدان
▪️احمد احمدی صدر
همرزم شهید حاج قاسم سليمانی
⏰دوشنبه ١٠ دی ساعت ۲۲
تکرار: فردا ساعت ١۴:٣٠
🆔 @jahanara_ofogh
🔺ضربه فنی پادشاه سعودی
🔹#سیدعبدالحسین_شرف_الدین در ایام حج و عید قربان، در مهمانی «عبدالعزیز ال سعود» پادشاه وقت عربستان حضور یافته و به او قرآنی با جلدی از پوستین هدیه داد.
▪️ «عبدالعزیز» هدیه را گرفت و بوسید.
▫️شرف الدین گفت: چرا این پوست بز را می بوسی؟
▪️عبدالعزیز پاسخ داد: غرض من احترام به قرآنی است که در داخل این جلد است، نه خود این جلد.
▫️ شرف الدین گفت: احسنت! ماهم وقتی پنجره یا در اتاق پیامبر اکرم(ص) را میبوسیم، غرض ما احترام به آن کسی است که ماورای این چوبها و آهنها قرار دارد، خود سنگ و فلز.
🌀حاضران و مهمانان تکبیر گفتند و او را تصدیق کردند.
⚡️آنجا بود که «عبدالعزیز» ناچار شد اجازه دهد حجاج، به آثار رسول خدا(ص) تبرک جویند، و تا زنده بود بوسیدن در و دیوار و ضریح پیامبر خدا (ص) مجاز بود.
📚کتاب آنگاه هدایت شدم، صفحه 93.