فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗣 دکتر رسول جلیلی، عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی:
ما با سکوهایی که حکمرانی آنها دست دشمن بوده تجربیات چندگانهای داشتیم، یک مورد آن به پیجرهایی که در لبنان منفجر شد میتوان اشاره کرد
😶 او اهل شیراز است
و نسبتی با سعید جلیلی که خراسانی است ندارد.
پزشکیان: از شرایط سخت تامین برق و گاز عبور کردیم
◀️ باید از امروز به فکر مدیریت تولید و مصرف انرژی برای سال آینده باشیم.
📢 مرکز آمار: ۹۰۰هزار بازمانده از تحصیل داریم
◀️ طبق آمار مرکز آمار ایران، میزان باسوادی مردان در کشور بالاتر از زنان است؛ به گونهای که باسوادی مردان ۹۳ درصد و زنان ۸۷ درصد در کل کشور است.
◀️ هم اکنون ۹۹۲ هزار و ۵۲۱ دانشآموز به دلایل مختلفی همچون فقر، مسائل فرهنگی همچون ممانعت خانوادهها از ادامه تحصیل دختران، رفتن به بازار کار بازمانده از تحصیل هستند.
◀️ سهم بازماندگان از تحصیل در دوره ابتدایی ۲ درصد، متوسطه اول ۵.۲۳ درصد و متوسطه دوم ۱۶.۱۲ درصد است.
تسنیم
🔴نیوزویک: پایان چین به عنوان یک قدرت بزرگ با فروپاشی جمعیت آن
🔹 طبق پیشبینیها، جمعیت چین که هماکنون 1.41 میلیارد نفر است، تا پایان قرن به 330 میلیون نفر کاهش خواهد یافت. کاهش جمعیت چین به علت پایین بودن نرخ باروری و ادامهدار بودن این روند است. سیاستهای یکفرزندی به دو یا سهفرزندی، هیچکدام نتوانستهاند روند کاهش جمعیت را متوقف کنند.
🔹 تغییرات دموگرافیک چین ناشی از مشکلات اقتصادی طولانیمدت، سیاستهای ناکارآمد و احساس ناامیدی در میان جوانان این کشور است. بسیاری از جوانان چینی خود را نسل آخر کشور میدانند و این نگرش ضدزایشی بخشی از پیامدهای سیاست یکفرزندی است که از سال 1979 تحت رهبری دن شیائوپینگ آغاز شد.
🔹 در صورتی که روند کاهش جمعیت ادامه یابد، چین مجبور به تغییر رویکرد خود در سیاست خارجی میشود. از آنجا که چین به سرعت در حال پیر شدن است، این کشور ممکن است به دنبال ایجاد روابط بهتر و مسالمتآمیزتر با کشورهای غربی مانند آمریکا و اروپا باشد تا بتواند بازارهای صادراتی و فناوریهای جدیدی را به دست آورد.
روندنگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺کشور شبیه کمدی شده است! هر آنچه در گذشته به شکل فیلم و سریال و لطیفه میدیدیم و میشنیدیم دارد تبدیل به واقعیت میشود!
🔺مسائل اصلی کشور چیز دیگری است و اینها حواشی اطراف دولت است که به شکل غیرمنتظره و عجیب بیش از حد است.
🔻ماهحصل چنین دولتی لبخند نخواهد بود.
🔻 که اگر اینگونه بود، اوکراین با رییسجمهور کمدیناش تبدیل به
کشور جنگ زده نمیشد!
😵💫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی خبرنگار آلمانی سوالش را به زبان انگلیسی در مقابل پوتین مطرح میکند، پوتین به او میگوید:
«سوالت را به آلمانی بپرس، که چی به انگلیسی پرسیدی ؟! این خیلی مهم است، مسئله استقلال است!»
روسیه از ماه دوم سال 2022، انتشار آمارهای واردات و صادرات رو به خاطر جنگ اوکراین متوقف کرده، این چیزی هم که از فائو گزارش کرده دوست مون در توییتر میگه یا یک بیسواد تمام عیاره یا یک شیاد تمام عیار
آخرین آمار سالانه از روسیه مربوط به سال 2021 هست که از این سایت قابل استخراجه؛
https://wits.worldbank.org/Default.aspx?lang=en
از این سایت میتونید روسیه رو انتخاب کنید، بعدش واردات و سپس واردات چه نوع محصول رو هم میتونید انتخاب کنید
اگر گزینه vegetables رو انتخاب کنید، مشخص میکنه که سال 2021 از چه کشوری چه میزان vegetables یا همون محصولات کشاورزی و صیفی و سبزیجات وارد کرده
https://wits.worldbank.org/CountryProfile/en/Country/RUS/Year/LTST/TradeFlow/Import/Partner/by-country/Product/06-15_Vegetable
خروجی اکسل رو برای اون سال بگیرید (در پیوست) و عدد واردات 14.4 میلیارد دلار میشه.
نکته: انتخابات 5 ماهه تموم شده و شماها هنوز فکر میکنید با عملیات رسانه ای میتونید مردم رو تحمیق کنید. برید به کار و زندگی تون بپردازید و به جای پول پاشی برای زدن یک نفر وقتتون رو صرف مدیریت اقتصادی و مشکلات واقعی مردم کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با این روند، چارهای جز استیضاح وزیر راه و شهرسازی نداریم
منان رئیسی، نایب رییس اول کمیسیون عمران مجلس در گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت:
🔹فعالیت وزرای کابینه وارد ماه پنجم شده است، ارزیابی اکثر اعضای کمیسیون عمران و حتی صحن علنی مجلس از عملکرد وزیر راه و شهرسازی مثبت نیست.
🔹برنامه مدونی از وزیر راه برای حل مسائل حوزه مسکن دیده نمی شود، زمین که نقطه قوت ما به دلیل پهناور بودن کشور است اکنون به نقطه ضعف تبدیل شده است.
🔴 ناگفتههایی از جلسه شورای عالی فضای مجازی
آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی در حالی برگزار شد و فعالیت گوگلپلی و سکوی واتسآپ، بدون طی مراحل قانونی و پذیرش شرایط و ضوابط حکمرانی جمهوری اسلامی آزاد شد که:
۱. طرح خارج کردن گوگلپلی و وانسآپ از نظارت قانونی، دارای ابهامات زیادی است از قبیل عدم وجود زمانبندی اجرا و ضمانتهای اجرایی لازم که از شروط حداقلی یک طرح ملی است...
وقتی یک اقدام ملی به جای کارهای کارشناسی، کنشی سیاسی و در راستای اجرای شعارهای بدون کارشناسی انتخاباتی میشود به یقین #حکمرانی_قانونمند حلقه مفقوده این سیاستگذاری فضای مجازی خواهد شد.
۲. سوگمندانه در این جلسه بدون آنکه اجازه بحث بر روی بندهای اختلافی برای بازگشایی واتساپ و یوتیوب داده شود، کل طرح به رای گذاشته شد! این یعنی فدا کردن منافع ملی و از بین بردن حکمرانی فضای مجازی برای رسیدن به مقاصد سیاسی کوتاه مدت.
۳. آش این رفتار آنقدر شور شد که در اعتراض به عدم شفافیت طرح و مجهول بودن روند اجرایی طرح و نامفهوم بودن مفاد آن، یکی از موافقان همیشگی رفع فیلتر به طرح مذکور رأی منفی داده است.
۴. بر خلاف ادعای دروغ اجماع اعضای شورایعالی توسط یکی از مسئولان رسانهای و خبری دولت، با توجه به شنیدههای متقن تنها ۱۵ نفر از ۲۸ نفر اعضای شورایعالی فضای مجازی به طرح مذکور رأی مثبت دادهاند و به دلیل ابهامات متعدد، اجماعی صورت نگرفته.
۵. کار به جایی رسیده که اعضای دولتی شورایعالی فضای مجازی با تهدید به جلسه آورده شده و آرای آنها به صورت مدیریت شده و بدون حفظ شأن کارشناسی اعضا اتخاذ شده تا چارچوبهای #حکمرانی_فضای_مجازی شکسته شود...
چرا مدعیان شفافیت و دانستن حق مردن است، مشروح مذاکرات جلسه شورایعالی فضای مجازی را منتشر نمیکنند؟ آیا اگر مردم پشت پردههای جلسه مذکور را بدانند، آبرویی برای فروشندگان #استقلال_مرزهای_مجازی کشور باقی خواهد ماند؟
👈 کانال حمید رسایی