کینه دارند ... /
🔺در تمام دنیا تروریست تعریف خاص خودش را دارد و یک سری اعمال اگر از کسی سر بزند(بجز آمریکا و صهیونیست ها) تروریست نامیده می شوند و هم عمل و هم حمایت از این عمل غیر انسانی محکوم است.
🔺این اصل ساده و پذیرفته شده در ایران ما به گونه ایی دیگر معنی می شود. قهرمان ملی کشور که بخش عظیمی از امنیت فعلی را مدیون او هستیم ناجوانمردانه ترور می کنند، جمعیتی چند ده میلیونی به خروش می آیند، غرور ملی و احساسات ملت جریحه دار می شود اما عده ایی داخل همین خاک و بین همین مردم از این ترور و حادثه های اینچنینی برای تسویه حساب های سیاسی و خالی کردن عقده های خود استفاده می کنند!
🔺اکثر این جماعت غرب پرست عاشق زندگی غربی که تا اسم آلمان و انگلیس و فرانسه و... می آید آب از لب و لوچه شان سرازیر می شود. نمی دانند در همان آلمان یک نفر را بدلیل بالا بردن پرچم روسیه! نه توهین به مضامین ملی و حمایت از تروریسم بلکه فقط بالا بردن یک پرچم به حمایت از روسیه ۱۳ سال حبس می کنند. در همان آمریکا(اوج آرزوی غرب پرستان) اساتیدِ دانشگاه حامی فلسطین(حتی در حد یکبار اشاره ریز) را یه عنوان یهود ستیزی! از دانشگاه اخراج می کنند.
🔺تمام اینها را گفتم که این جماعت وقیح، که کینه و لجاجتشان مانع دیدن حقایق می شود و از ریخته شدن خون هم وطن خود خوشحال اند بدانند خربزه خورده اند و فردا پس فردا پای لرزش نشستند نگویند فلان است و بهمان است. در همه جا موضع گیری های اینچنینی علیه مضامین ملی تاوان دارد وتا اینجای کارهم باندازه کافی مدارا شده است.
#شهید_سلیمانی #کرمان #ترور
❇️ هشتگ آگاهی
🆔 @hashtag_agahi
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مروری بر نتایج سیاست تنش زدایی /
🔺میگویند دشمن را تحریک نکنید تا تنش ایجاد نشود؛انفعال در برابر دشمن از همه چیز تنشزا تر است. هیچ عاملی به اندازه تردید در دفاع از حقوق کشور موجب تهدید دشمن نمیشود.
◽️تنش زدایی یا #تهدید_زدایی ؟؟
✍ در رصد فضای مجازی همین منطق تنش زدایی و آقا بزنید، می زنند و امثالهم خیلی به چشم می خورد. انگار تا کنون آنها نزده اند و ما شروع کننده ماجراییم! از روزهایی که شهید سلیمانی و فخری زاده را ناجوانمردانه شهید کردند .از شاهچراغ و آتش بیاری فتنه ززآ و شهدای امنیت، تا شهید رضی و صالح العاروری و عملیات تروریستی_صهیونیستی دیروز همه و همه زدن هایی بود که بی جواب ماند و دشمن را جری تر کرد.
آقا بزنید چیزی نمی شود، نزدن تاوانش بیشتر است.
#سعید_جلیلی #حاج_قاسم #کرمان_تسلیت
❇️ هشتگ آگاهی
🆔 @hashtag_agahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدبختی داریم با آمریکا ... /
🔺همین امروز آمریکای دوست داشتنی که هدف خود را از حضور در عراق نه نظامی بلکه آموزش به نیروهای رزمی عراق اعلام کرده، یک مقر حشدالشعبی در مجتمع ساختمان وزارت کشور عراق را هدف حمله هوایی قرار داد که بر اساس آمار اولیه، دو نیروی الحشدالشعبی شهید شدند.
🔺هنوز از جنایت آنها ساعتی نگذشته و دود حمله تروریستی فروکش نکرده که هواپیماهای آمریکایی به شدت بر فراز پایتخت در حال گشت زنی و نقض حریم هوایی عراق هستند.
تمام این موارد مربوط به امروز است، همین یک ساعت پیش، اینها اگر اسعتمار نیست، پس چیست؟ اینها اگر تجاوز نیست پس چیست؟
#عراق #آمریکا #حمله_تروریستی
❇️ هشتگ آگاهی
🆔 @hashtag_agahi
هشتگ آگاهی 🇪🇭
بدبختی داریم با آمریکا ... / 🔺همین امروز آمریکای دوست داشتنی که هدف خود را از حضور در عراق نه نظامی
.
اگر این عملیات را بخواهیم در تداوم جنایات کرمان و ترور لبنان ببینیم باید گفت که طرف مقابل در تلاش است تا با ترور های زنجیره ای ، طرح ریزی عملیات انتقام را با ترور روی ترور تحت تاثیر قرار داده و ابتکار عمل را به دست بگیرد بلکه از موضع فعلی که پس از توفان قدس درگیرش شده خارج شود.
نوع پاسخ ایران و مقاومت در این مرحله بسیار مهم است....
✍ آقای تحلیلگر
❇️ هشتگ آگاهی
🆔 @hashtag_agahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شهید حاج ابوتقوی؛
🎥 ماحصل دو دهه جهاد
🖤🖤
داعشم کار خودشونه ... /
خبرنگار اسقاطیلی نوشته:
انفجارهای روز گذشته در آرامگاه سلیمانی در کرمان در غرب ایران ظاهراً کار داعش است (هنوز مسئولیت آن را بر عهده نگرفته است)
❗️ ظاهرا حساب کتاباها را انجام داده اند و قرار شده داعش را جلو بیاندازند.
#شهید_سلیمانی #رژیم_صهیونیستی #داعش
❇️ هشتگ آگاهی
🆔 @hashtag_agahi
هدایت شده از هشتگ آگاهی 🇪🇭
#سوره_جمعه
اگر کسی این سوره را در هر #شب_جمعه بخواند، کفاره گناهان بین دو جمعه او خواهد بود.
التماس دعا
@hashtag_agahi
May 11
هشتگ آگاهی 🇪🇭
داعشم کار خودشونه ... / خبرنگار اسقاطیلی نوشته: انفجارهای روز گذشته در آرامگاه سلیمانی در کرمان در
داعش مسئولیت حمله تروریستی را بر عهده گرفت اما با تاخیر عجیب؛ بعد از سی ساعت!
#کار_خودشونه
#رژیم_صهیونیستی
هشتگ آگاهی 🇪🇭
داعش مسئولیت حمله تروریستی را بر عهده گرفت اما با تاخیر عجیب؛ بعد از سی ساعت! #کار_خودشونه #رژیم_صه
.
✍ ظاهراً بنابر تقسیم کار میان آمریکا ، رژیم صهیونسیتی و داعش، قرار شده تا داعش مسئولیت جنایت تروریستی کرمان را بر عهده گرفته است. به احتمال فراوان ، داعش حق و حساب ویژهای برای این جنایت تروریستی و گردن گرفتن آن دریافت کرده است.
#علی_عبدی