هدایت شده از شاهد علامه حلی قم
💫 به نام خدا💫
📣 اطلاعیه شماره ۱۱
🍃 جشنواره ملی نوجوان خوارزمی🍃
📌 تمدید مهلت ثبتنام
✅ آخرین مهلت ثبتنام در سامانه جشنواره به شرح زیر تمدید یافته است:
1⃣ مهلت فعالیت پنل دانشآموز:
یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
‼️ با توجه به ترافیک بالای سامانه در روزهای پایانی ثبتنام، پنل دانشآموز در زمان اعلام شده از دسترس خارج خواهد شد.
⚠️ بدون بارگذاری اثر، امکان ثبت نام نیز فراهم می باشد.
2⃣ مهلت فعالیت پنل مدیر مدرسه:
شنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
❗️مدیر آموزشگاه میتواند در زمان اعلام شده، نسبت به رصد، تکمیل و یا ویرایش ثبتنام دانشآموزان اقدام کند.
⭕️ پایان مرحله مدرسهای، 25 اسفند ماه 1403
🎋سپاس از همراهی شما🎋
✨دبیرخانه جشنواره نوجوان خوارزمی✨
سلام علیکم اسامی غایبین روز چهار شنبه 1403/12/01 اقایان پهلوانی-خیری-غلامی.
هدایت شده از شاهد علامه حلی قم
با سلام.
✅با تقدیر و تشکر از کلیه دوستانی که در امر اهدای جوایز و برپایی اردوی مدرسه ای و خصوصا اساتید حوزه و دانشگاه که با ایجاد محیطی شاد و فرهنگی روزی به یاد ماندنی برای تمام عزیزان دانش آموز ممتاز رقم زدند.
✅قابل ذکر است تعداد دانش آموزان معدل #بالای _نوزده ، #۱۷۳_نفر بودند که به دانش آموزان معدل #۱۹.۵۰_تا_۱۹.۸۰ یک هدیه خاص و تقدیر نامه و از #۱۹.۸۰_تا_۲۰ نیز هدیه و تقدیر نامه ای دیگر اهدا شد . و کلیه این ۱۷۳ نفر نیز به اردوی مدرسه ای که همراه با ناهار و شامی مختصر و کلاس فرهنگی و بازی های متنوع بود، دعوت شدند و واقعا روز شادی را پشت سر گذاشتند.
✅ان شاالله برای دانش آموزانی #ورزشی که خدا رو شکر در تمامی مسابقات ناحیه (والیبال، فوتبال، هندبال، بسکتبال و تنیس) مقام کسب نمود و عزیزان مسابقات #فرهنگی_قرانی و عزیزانی که #پیشرفت_تحصیلی داشتند نیز در روزهای آینده برنامه ای تدارک دیده خواهد شد
#دبیرستان_شاهد_علامه_حلی_ره
https://eitaa.com/shahedhelli
دیدن عکس ها 👆👆
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
هدایت شده از شاهد علامه حلی قم
18.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش نحوه ثبت نام دانش آموزان در جشنواره
دانش آموزان تا 5 اسفند فرصت دارند تا ثبت نام کنند
با سلام و عرض ادب 🌹
📣📣📣 مهم 🔴 یاد آوری
همانطور که هفته پیش در کلاس اعلام شد ، انشاء الله فردا یکشنبه پنجم اسفند ماه ، امتحان کتبی قرآن ، از درس های ۷ - ۸ - ۹ برگزار می گردد ، ضمنا پرسش قرائت این هفته انجام نمی شود .
✅ اگرچه چندین بار در کلاس گفته شده مجددا یادآوری می گردد که امتحان از فعالیتهای اول و دوم و سوم و حفظ و تدبر می آید و برگه ها به صورت چاپی می باشد .
✅ نمره این امتحان یکی از نمرات مستمر ترم محسوب می شود ، لذا با آمادگی کامل در جلسه امتحان حضور داشته باشید .
♦️تذکر ⬅️ امتحان کتبی در زنگ قرآن برگزار می شود و مبصر کلاس با کمک دانش آموزان چینش صندلی ها را به صورت برگزاری آزمون قرار دهند ضمنا سکوی جلوی تخته وایت برد کلاس صندلی چیده نشود .
موفق باشید غیاث آبادی 🌹
سلام علیکم اسامی غایبین روز کشنبه 1403/12/05 اقایان اورعی-پهلوانی-خیری-مومن.