۸ تیر ۱۳۹۸
۸ تیر ۱۳۹۸
۸ تیر ۱۳۹۸
۹ تیر ۱۳۹۸
💎جرعه ای از نهج البلاغه
🔹تشویق به احسان کردن
📜 امیرالمومنین علی(ع) فرمود: کسى که سپاس نیکى ات را به جا نیاورَد تو را در نیکى کردن بى رغبت نکند، چرا که سپاست را کسى به جا مى آورد که از آن نیکى بهره نبرده (خدا)، و تو از سپاسِ سپاسگزار بیش از آنچه کفران کننده نعمت از بین برده به دست مى آورى، «و خداوند نیکوکاران را دوسـت دارد».
حکمت 204
#کلام_امیر
📡. @hateff
۹ تیر ۱۳۹۸
💢 چگونه #کودکی_صبور داشته باشیم !
آموزش تاب آوری از ابتدای تولد :
۱-بین ۱۸ تا ۲۰ ماهگی : نیازهای کودک بلافاصله باید برآورده شود ، چون ۲ سال اول باید امنیت و اعتماد به دنیای بیرونی کسب شود .
۲- بین ۳/۵ - ۳ سالگی : برای ساختن تاب آوری کمی نیاز به تعویق می افتد . به کودک بگوئید باید منتظر باشی تا بیاورم، بین ۲تا ۳دقیقه نیازها دیرتر برآورده شود بهتر است .
۳ - از ۳/۵ به بعد : نه تنها تا ۱۰ دقیقه نیازها به تعویق می افتد حتی گاهی ناکام هم می کنیم . اگر کودک گریه کرد ( بی محلی میکنیم ) و گریه اش را نادیده بگیرید.
#فرزند_دلبندم
🆔 @hateff
۹ تیر ۱۳۹۸
۹ تیر ۱۳۹۸
۹ تیر ۱۳۹۸
🎧 #ردپای_روباه 🐾 (قسمت پنجم)
📝 ماموریت MI6 در ایران
🔗 shamiim.ir/Uploaded/Files/DefaultFolder/radepayerobah%2005.mp3
#کتاب_صوتی 🔊
🆔 @hateff
۹ تیر ۱۳۹۸
💠 طبق روایات دینی: سجده فقط مختص خداست.
* سجده کردن برای خدا از صفات مؤمن است.
* باعث از بین رفتن تکبر و خودخواهی و کسب تواضع است.
* باعث استجابت دعاست.
*وسیله امتحان ملائکه بوده است.
*هم در نماز و هم در غیر نماز میتوان آن را بهجا آورد.
*انجام آن باعث ناراحتی و فریاد شیطان میشود.
* تنها رکن در نماز است که سورهای در قرآن به نام آن وجود دارد.
*باعث علامتی در چهره مؤمنان است؛ «سِیماهُمْ فِی وُجُوهِهِمْ مِنْ أَثَرِ السُّجُودِ»
#مجله_آشنا
#احکام
🆔 @hateff
۹ تیر ۱۳۹۸
💢 رسانهای خاموش اما پرحرف
سواد رسانهای یکی از لازمههای زندگی این روزهاست، اما رسانه فقط #تلویزیون و #رادیو و #شبکههای_مجازی نیستند؛ شاید بشود گفت عروسکها هم رسانههای خاموشی هستند که دنیای بچهها را تسخیر میکنند و بیصدا با آنها سخن میگویند.
طبق برخی آمار، ایران سومین واردکننده اسباببازی در جهان است و بر اساس آمار شورای نظارت بر اسباببازی، حدود 95 درصد اسباببازیهای موجود بازار نیز خارجی و بیشتر ساخت کشور چین است.
این در حالی است که بیشتر تولیدکنندگان، توزیعکنندگان و واردکنندگان اسباببازی، خانوادهها، نهادهای فرهنگی، مسئولان حاکمیتی و... از توجه به تأثیرات فرهنگی اسباببازی غافل هستند.
تقریباً این نگاه غالب شده که اسباببازی اساساً یک ابزار و وسیله سرگرمی و تفریح بوده و نسبت به عرصه فرهنگ خنثی و بیطرف است؛ حتی میتوان گفت که امروزه اسباببازی بیش و پیش از هر چیز، عامل تنظیمکننده شخصیت، ذهنیت و خلاقیت کودک محسوب میشود و به این معنا، تبدیل به مُبلغ فرهنگی شده است، پس از این به بعد به عروسکها به چشم یک رسانه نگاه کنید، یا عروسکهای دستساز و ایرانی استفاده کنید یا با تغییر پوشش و... از عروسکها به نفع و برای آموزش مفاهیم مطلوب خود استفاده کنید.
#مجله_آشنا
#تلنگر
@hateff
۹ تیر ۱۳۹۸
۱۰ تیر ۱۳۹۸