🌺۱۴ ختم قرآن در چهاده ماه قمری🌺
حضرت آیت الله شوشتری حفظه الله:
این دستورالعمل بسیار سازنده از نظر مادی ومعنوی می باشد با انجام این ختوم چهارده معصوم نواقص مادی و معنوی شمارا برطرف میکنند
روزی یک جزء که ماهی یک ختم می شود
هرختم به ترتیب چهارده معصوم به یکی از آن بزرگواران هدیه میکنید
لازم به ذکر است ماه هایی که ۲۹ روزه میباشد روز ۲۹ دو جزء خوانده شود
هواداران کوی یار
سخنان بزرگان و اولیای الهی
https://t.me/havadaraneyar
جا دارد این ختم از ابتدای ماه مبارک رمضان که اقبال بیشتری نسبت به تلاوت قرآن کریم هست انجام شود
التماس دعا
آیتالله جوادی آملی(حفظه الله):
اگر اهمیت و فضیلت تلاوت قرآن براى ما روشن شود و بدانیم که قرآن تکلم و سخن گفتن خداوند با ما است، و با طهارت باطن و اُنس با قرآن لذت تلاوت را بچشیم، هیچ گاه حاضر نمىشویم بین خود و قرآن فاصله بیندازیم و هرگز از فیض عظیم آن، حداقل با تلاوت پنجاه آیه در شبانهروز، محروم نمىگردیم.
@havadaraneyar
♦️آداب تلاوت قرآن مجید ( ۱ )♦️
در كتاب مصباح الشريعه از امام صادق(عليه السلام) نقل شده كه حضرت فرمودند
«مَنْ قَرَأَ الْقُرْآنَ وَ لَمْ يَخْضَعْ لِلَّهِ وَلَمْ يَرِقَّ قَلْبُهُ وَلا يَكْتَسِي حُزْناً وَوَجَلًا فِي سِرِّهِ فَقَدِ اسْتَهَانَ بِعَظِيمِ شَأْنِ اللهِ تَعَالَى وَخَسِرَ خُسْراناً مُبِيناً»
حضرت فرمود كسي كه قرآن را بخواند و نسبت به كلام الهي خضوع نداشته باشد و رقّت قلب پيدا نكند، يعني وقتي آيات مربوط به عذاب را، آيات مربوط به عظمت و قدرت الهي را، آيات مربوط به صفات و اسماء خدا را ميخواند، قلب او تأثّري نسبت به آن پيدا نكند و هيچ اثري در قلبش ايجاد نشود، قبل و بعد از خواندن آيه هيچ تفاوتي براي او نداشته باشد، اندوه و شادي در قلب او ايجاد نشود، چنين فردي شأن عظيم خداي تبارك و تعالي را كوچك و خوار نموده است و اين يك خسارت بسيار بزرگ براي اوست كه قرآن را قرائت كند اما در قلب او حزن و تأثر و خوفي از عظمت خداي تبارك و تعالي ايجاد نشود.
این مطلب ادامه
@havadaraneyar
ترکیب۲.mp3
1.46M
💿 فایل صوتی
🎙آیت الله شوشتری
🔖اهمیت دعا ....🔖
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
✔️ کانال هواداران کوی یار 👇👇👇
🆔 @havadaraneyar
♦️آداب تلاوت قرآن مجید ( ۲ ) ♦️
ادامه مطلب قبل
«فَقَارِئُ الْقُرْآنِ يَحْتَاجُ إِلَى ثَلَاثَةِ أَشْيَاءَ قَلْبٍ خَاشِعٍ وَ بَدَنٍ فَارِغٍ وَ مَوْضِعٍ خَالٍ» هنگام قرائت قاري قرآن سه چيز نياز دارد:
اول قلب خاشع، قلب اگر خاشع گردد، شيطان
از آن دور ميشود، اينكه خداوند تبارك و تعالي ميفرمايد: «فَإِذَا خَشَعَ لِلَّهِ قَلْبُهُ فَرَّ مِنْهُ الشَّيْطَانُ الرَّجِيم»(سوره نحل: آيه 98.) اين استعاذه و پناه بردن به خدا از شر وسوسههاي شيطان براي اينست كه خدا شيطان را از قلب انسان دور كند، قلبي كه در مقابل خدا خضوع و خشوع پيدا كند، آماده دريافت نور الهي ميگردد. بدين معنا كه مانع بزرگ تجلي نور حق كه شيطان است، از قلب انسان خارج ميشود.
از وجود مبارك پيامبر اكرم(عليه السلام) اين روايت نقل شده كه
«لَولاٰ أنَّ الشَّياطينَ يَحومُونَ عَلیٰ قُلوبِ بَنى آدمَ لَنَظَرُوا إِلیَ المَلَكوت»(محجة البيضاء: ج 2، ص 241.) اگر شياطين در اطراف قلب بني آدم طواف و حركت نكنند و حضور نداشته باشند، ميتوانند به باطن و ملکوت نظر كنند، آنچه كه مانع نظر انسان به ملكوت است، گرفتار بودن قلب او دربند شياطين است، شياطين دائماً در اطراف قلب انسان طواف ميكنند و مانع از اين ميشوند كه انوار الهي بر قلب او بتابد. پس اگر قلبي خاضع شد شيطان از او دور ميشود.
دوم؛ بدنِ فارغ است، بايد يك جسمِ فارغ داشته باشد که مشغول به امور ديگر نباشد.
و سوم؛ و موضعٍ خال، محتاج مكان خلوتي است که خود را از شلوغيها، تكثرها، از مجالسي كه مشغول به دنيا و لهو و لعب هستند دور كند تا روحش با خداي تبارك و تعالي انس بگيرد، قاري قرآن هنگام قرائت احتياج شديد به انس و خلوت با خدا دارد تا حلاوت و شيريني خطاب الهي را بچشد و لطف خدا را احساس، و عنايت حق تبارك و تعالي را درك كند. به تعبير برخي از بزرگان اگر به قاري قرآن چنين حالي دست بدهد، هرگز حاضر نيست اين حالت را ترك و مشغول كار ديگري بشود. اينکه از قرائت قرآن خسته ميشويم معنايش اين است كه شرايط قرائت در ما وجود ندارد، فقط زبان ما مشغول خواندن قرآن است اما قلب ما نسبت به آيات قرآن حضور و خشوع ندارد و إلاّ قلب خاشع ، هيچ گاه از قرائت قرآن خسته نميشود.
ادامه دارد......
🆔️ @havadaraneyar
هدایت شده از سیدابوالحسن مهدوی
قرائت دعای افتتاح.mp3
6.62M
🔊 بشنوید | قرائت #دعای_افتتاح
⏰مدت زمان: ۲۷دقیقه
@abolhasanmahdavi
♦️حضرت استاد حاج شیخ عبدالقائم شوشتری حفظه الله:
درماه مبارک رمضان مقید به خواندن دعای افتتاح باشید
فضیلتی که این دعا دارد کمتر دعایی دارا هست زیرا یک دعای توحیدی و ولایی می باشد
بنده به همین خاطر در غیر ماه مبارک رمضان هم آن را می خوانم
هواداران کوی یار
سخنان بزرگان و اولیای الهی
🆔️ @havadaraneyar
♦️آداب تلاوت قرآن مجید ( ۳ )
ادامه از قبل
متفاوت بودن قرآن با ساير کتب
وجود مبارك امام صادق(عليه السلام) در ادامه روايت ميفرمايند: «فَانْظُرْ كَيْفَ تَقْرَأُ كِتَابَ رَبِّكَ وَ مَنْشُورَ وَلَايَتِكَ» تأمل كن چگونه كتاب پروردگارت را قرائت ميكني؟ خواندن قرآن نبايد مثل خواندن ساير كتب باشد! در ساير كتب کسي به عظمت و قدرت مؤلف و صاحب کتاب توجهي ندارد برخلاف قرآن که بايد بدانيم كلام بزرگي است كه از ناحيه پروردگار با عظمت و آگاه به تمام رموز هستي نازل شده و منشور ولايت حق تبارك و تعالي است. انسان مؤمن براي زندگي سعادتمند خود هيچ منشوري غير از كتاب خداي تبارك و تعالي ندارد، منشور واقعيِ سعادت انسان در همين قرآن كريم است، ما با قرائت قرآن منشور واقعي سعادت و هدايت را مطالعه و تدبّر ميكنيم.
«وَ كَيْفَ تُجِيبُ أَوَامِرَهُ وَ تَجْتَنِبُ نَوَاهِيَهُ» قاري قرآن در برابر آيات مشتمل بر دستورات و امر و نهيهاي الهي خود را بسنجد که چند درصد از اين اوامر را در زندگي خود اجرا و چه مقدار از نواهي را امتثال كرده است.
«وَ كَيْفَ تَتَمَثَّلُ حُدُودَهُ» چگونه حدود الهي را رعايت كرده؟
« فَإِنَّهُ كِتَابٌ عَزِيزٌ لا يَأْتِيهِ الْباطِلُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ لا مِنْ خَلْفِهِ تَنْزِيلٌ مِنْ حَكِيمٍ حَمِيدٍ فَرَتِّلْهُ تَرْتِيلًا وَ قِفْ عِنْدَ وَعْدِهِ وَ وَعِيدِه»(سوره فصلت: آيه 42.)
قرآن کتاب بزرگي است که باطل در آن راه ندارد و از جانب پروردگار حکيم نازل شده است. پس آنرا با توجّه و آرامش بخوان و در برابر وعده و وعيدهايش درنگ کن.
ادامه دارد......
🆔️ @havadaraneyar
12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙استاد حاج عبدالقائم شوشتری:
🔖 اهمیت دعا....🔖
🌿تنها تویی تنها تویی در گوشه تنهای ام
🌿تنها تو می خواهی مرا با این همه رسوایی ام
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
✔️ کانال هواداران کوی یار 👇👇👇
🆔 @havadaraneyar
♦️آداب تلاوت قرآن مجید ( ۴ )
ادامه از قبل
«وَفَكَّرْ فِي أَمْثَالِهِ وَمَوَاعِظِهِ وَاحْذَرْ أَنْ تَقَعَ مِنْ إِقَامَتِكَ حُرُوفَهُ فِي إِضَاعَةِ حُدُودِه»
امام صادق(عليه السلام) ميفرمايد: وقتي به امثال و مواعظ قرآن ميرسي در آنها فكر كن، بيان اين قصص نه براي اينست كه قرآن قصهگويي کرده و حادثهاي را براي ما نقل كند، بلکه براي عبرت گرفتن ماست. انسان تا در حالات و سرگذشت گذشتگان فكر نکند و نیندیشد كه چرا آنها گرفتار اين عقوبت و عذاب الهي شدند؟ خواندن آيات عبرتي براي او حاصل نميکند و در آخر حضرت ميفرمايد مبادا به فكر اين باشي كه حروف قرآن را صحيح قرائت كني، تجويد قرآن را درست انجام بدهي اما خداي ناكرده حدود و حقايق قرآن را ضايع نمايي!
متأسفانه در زمان ما برخي اين چنين هستند كه همّ و غمّشان فقط تجويد قرآن و اقامة حروف قرآن است، خصوصاً در نماز. گاهي براي اينكه تجويد لفظي را رعايت نمايد، آن کلمه را تکرار ميکند تا حدي که مورد استهزاء ديگران قرارميگيرد و همين جا اين كلام را از بعض بزرگان مثل مرحوم فيض كاشاني نقل ميکنيم که بيشترين خندة شيطان هنگامي است كه ببيند كسي نماز خود را اين چنين ميخواند. ميخواهد «ولا الضّالّين» را درست اداء كند لذا آن را چند مرتبه تكرار ميكند به طوري كه مورد استهزاء ديگران قرار ميگيرد و امام صادق(عليه السلام) ميفرمايد مبادا در اثر توجّه بيش از حد به اقامة حروف گرفتارِ تضييع حدود و دوري از معانيِ قرآن شويد.
این مطلب ادامه دارد
🆔️ @havadaraneyar
💢آیت الله جوادی آملی :
اگرخواستیم ببینیم آیا باخدا مأنوسیم یا نه،باید ببینیم از خواندن قرآن كه سخن خدا باماست و ازخواندن نمازكه سخن ما با خداست، احساس ملال میكنیم یا احساس نشاط
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
✔️ کانال هواداران کوی یار 👇👇👇
🆔 @havadaraneyar
شیخ جعفر ناصری:
🔻گاهي رفقا در مورد كيفيت خواندن قرآن مي پرسيدند؛ عرض می کردم در غير ماه مبارك رمضان انسان با تأمل و توجه به معاني و كلمه به كلمه و با دقت به معانی و تفسير بخواند اشكالي ندارد، ولي در ماه مبارك رمضان کثرت تلاوت مطلوب است.
بزرگان زياد مي خواندند و سفارش هم شده است.
🔸خود ختم قرآن مطلوب بوده و هست لذا اگر كسي نه اين كه بي توجه بخواند، ولي طبق روال عادي هر 25 دقيقه ، نيم ساعتي يك جزء قرآن را بخواند خوب است...
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
✔️ کانال هواداران کوی یار 👇👇👇
🆔 @havadaraneyar