✨بنازم یَد خیبر شکنش را ،
حسین «ع» و حسنش «ع» را ،
زینب «س» ، گُل زهرا «س» صفت یاسمنش را ،
باید کنم هر نفس آویز به گوشم سخنش را ،
به کوثر ندهم قطره ی آب دهنش را✨
🌸🌸 ولادت پر خیر و برکت ، فخر عالم امکان ، فاتح بدر و خیبر و حنین ، اولین مظلوم تاریخ ، مولی الموحّدین امیرالمؤمنین ، یعسوب المومنین ، نباء العظیم ، حضرت علی " صلوات الله و سلامه عليه " را به ساحت مقدس رسول مهربانیها حضرت ختمی مرتبت " صلوات الله و سلامه عليه " و ساحت مقدس حضرت بقیة الله الاعظم " عجل الله تعالی فرجه الشریف " و ساحت مقدس ائمه اطهار " علیهم السلام " و تمامی شیعیان و مظلومان جهان ، تبریک عرض می نماییم. 🌸🌸
✨ از تمامی بزرگواران التماس دعای فراوان داریم ، خواهشاً ما را و همه بيماران را ، خصوصاً در ایام پر خیر و برکت از دعا فراموش نفرمایید.
@havayee_vesal
هدایت شده از صدای سخن عشق
توسل به حضرت علی"علیه السلام".mp3
804K
📀 #فایل_صوتی ؛
💐 در توسل ، دست از دامن حضرت امیر المؤمنین علی " علیه السلام " بر ندارید. 💐
از فرمایشات ارزشمند حضرت استاد آیت الله محمد شجاعی " رضوان الله علیه "
#توسل
#دعا
🔹التماس دعا 🔹
@havayee_vesal
@sedaye_sokhaneeshgh
هدیه به روح پر فتوح حضرت استاد آیت الله محمد شجاعی " رضوان الله علیه " و هدیه به روح پر فتوح تمامی علماء و خوبان در گذشته " رضوان اللّه علیهم " ، فاتحه ای همراه با صلوات قرائت فرمایید.
💐 استاد بزرگوار روز ولادت مولانا امیرالمومنین حضرت علی " علیه السلام " برشما استاد گرامی که برای شاگردان پدری بسیار مهربان بودید و هستید ، مبارک باد 💐
✨استاد بزرگوار بیش از همیشه التماس دعا داریم ✨
@havayee_vesal
◽️ يَا أَبَانَا اسْتَغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا إِنَّا كُنَّا خَاطِئِينَ ◽️
@havayee_vesal
💎 الا بذکر الله تطمئن القلوب 💎
🔥 عجیب و شيطانى است زمانی که براى خروج بهتر از امتحان و يا بلاى الهى ، بیش از پیش نیاز به توسل و دعا و استغفار و طلب استشفاع و مغفرت ، و طلب استشفاء با رعایت نکات بهداشتی و پزشکی داريم ،
برخى ، بيماران و جامعه را رو به دورى و غفلت از خدا و اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام آورده اند!
زمانيكه مقام معظم رهبرى و علماء و خوبان توصيه به دعا و توسل و توكل و صدقه و استغفار و رعايت نكات بهداشتي مي فرمايند .
اما عده اى قلیل در لباس پرستار و یا پرستار نما ، و یا شاید به قصد خراب کردن پرستاران ، دانسته یا ندانسته ، رو به دوری از خدا و گناه و بی بند و باری آورده اند و زحمات شبانه روزی بسیاری از پرستاران را زیر سوال برده اند و در حق بیماران خیانتی بس بزرگ می کنند .
زمانیکه بیمار نیاز به آرامشی الهی و واقعی و نیاز به دعا و حس با خدا بودن را در وجود خود بسیار و بیش از همیشه احساس میکند و می یابد که کسی جز خدا قادرمتعال نیست ، برخی با غفلت از خدا و با گناه و آواز و رقص آرامش او را برهم می زنند و حال روحی آن بیمار را خراب خراب می کنند .
چرا که باید بدانیم هیچ چیز جز دوری از خدا و گناه ، قلب انسان را نا آرام و مضطرب نمی کند ، حتی اگر لحظه ای با هیجانات شیطانی ، خود را فریب دهند ، باز همیشه در وجود خود احساس پوجی و از دست دادن چیزی و یا کسی را می کنند ، و به موارد و مسائل پوج روی می آورند و به دنبال گمشده خود می گردد ، اما آرام نمی شوند ، چرا که فراموش کرده است ، خدا را در زندگی خود گم کرده است ، تا به خدا نرسند و خدایی نشوند ، آرامش نخواهند یافت .
این افراد یا جاهلند و یا مغرض
، و برخی از این افراد خصوصا زنان رقاصه پرستار ( نما ) و کسانیکه دعوت و فراخوان به این کار قبیح می دهند و امر به منکر و عصیان و بی بند و باری و ... خود را به بهانه پوچ و دروغ روحيه دهی ، توجيه ، و در حق بيمار و جامعه و پرستاران و پزشکان خيانت مى كنند و آرامشی كه بیمار مي خواست با ارتباط با خدا براى خود ايجاد كند ، بر هم می زنند .
آنها در اصل دشمنان ایران را شاد می کنند ، همان دشمنانی را که از بیماری و ناراحتی ایرانی ها اظهار خرسندی می کنند ،
برخی واقعا دلسوز بیمار و جامعه نیستند و فقط می خواهند امیال شیطانی و نفسانی خود را در هر شرایطی عملی کنند ، گاهی با دعوت به رقص و گاهی ...
انسان اگر انسانیت داشته باشد و انسان ( عاقل ) باشد، هیچگاه خود را پست و حقیر و .. نمی کند .
و انسانیت در رقص نیست ، چرا که از قدیم چنین گفته اند : میمون هرچه زشت تر ادایش بیشتر .
پس رقاص بودن ، کار انسان ( عاقل ) نیست و در شأن بوزینه هاست ، نه انسانها ..
و چه کم هستند کسانیکه از خدا عقل خواسته باشند !!
به جای اینکه دعوت به توبه و استغفار از گناهان گذشته و تازه ای که رواج پیدا کرده بود ، نمایند ، باز رواج دادن یک گناه جدید !!!
در بیانی از امام معصوم هست که : هرگاه بندگان گناهان تازه ای که سابقه نداشت ایجاد کند ، خدا برای آنها بلاهایی که سابقه نداشت ایجاد کند .
" اعوذ بالله من الشیطان الرجیم "
آنها اگر واقعا دلسوز بودند بیماران و جامعه را به خدا و اهل بیت عصمت و طهارت " علیهم السلام " و امام زمان " عجل الله تعالی فرجه الشریف " متصل می نمودند .
و باید همچون برخی پرستاران مومن و با گذشت که برای آرامش بیماران ، از امام زمان "روحی فداه" مدد می خواهند ، رفتار کرد ، و این آرامش و روحیه دهی کجا و آن هیجانات شیطانی ، و در اصل مضطرب کردن بیماران و خیانت به بیمار کجا !!
مگر سفارش نشده است که هرگاه پیشامد سختی به شما روی آورد به وسیله اهل بیت عصمت و طهارت " علیهم السلام " از خدا یاری بجویید .
مگر نه این است که فرزند هرچند هم ناخلف باشد ، به هنگام مشکل و سختی روی به پدر می آورد و او را واسطه برای حل مشکلاتش قرار می دهد ؟.
مگر ما پدر نداریم ؟ مگر ما صاحب نداریم ؟
مگر ما امام و مولا و ولی نداریم ؟
چرا فراموش کردیم ، باید ارتباطمان را با ایشان قوی کرده و از ایشان بخواهید تا برایمان دعا بفرمایند و از خدا رفع بلا و گرفتاری مسلمانان و شیعیان و در اصل فرج ایشان را بخواهیم ؟!!
و به محضرشان عرضه بداریم :
🔘 يَا أَبَانَا اسْتَغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا إِنَّا كُنَّا خَاطِئِينَ 🔘
و در آخر یک توصیه جدى ، حتما توصیه می شود نکات و مسایل بهداشتی و ... حتما رعایت شود
و وظیفه هر فرد خواهد بود تا علاوه بر مراعات بهداشت فردی و رعایت نكات پزشکی و پرهیز از تجمعات و از به خطر انداختن جان خود و جان دیگران و همچنین از به زحمت و به خطر انداختن جان پزشکان و پرستاران نیز خودداری نماییم .
#کرونا
@hosne_efaf
هدایت شده از هوای وصال(حضرت آیت الله محمد شجاعی "قدس سره")
خیلی کار را خراب کرده ایم ،بنا هم نیست اینجا چیزی برای کسی معلوم باشد ،مشیت خدا این است که اینجا همینطور بگذرد ، هیچ خبری در اینجا برای کسی نخواهدشد...
@havayee_vesal
هدایت شده از هوای وصال(حضرت آیت الله محمد شجاعی "قدس سره")
#درمحضرعالم_فرزانه
🔸یکی از شرایط دعا 🔸
✨..اینکه 🔹امید🔹 داشته باشید.
خواستنی که امید در آن نباشد چه خواستنی است؟!
خدا خودش فرموده بخواهید هر چه را که می خواهید.
گناه شما به اندازه گناه همه جن و انس هم باشد ، بخواهید هر چه را می خواهید.
نجاتتان را هم می خواهید ، بخواهید!
🔸صحبت ما در نجات ماست.🔸
خودش گفته است در دعا بخواهید!
وقتی اذن داده دعا بکنیم آیا معنی آن این است که نا امید باشیم ؟
اصلا دعا با نا امیدی معنی دارد؟ ندارد.
🔹امید و رجا شرط دعاست. 🔹
شما هر کدام تا بحال سابقه تان هر طور بوده است در دعا امید داشته باشید.
✨البته امید معقول که به 🔹تلاش وادار کند نه بر ترک تلاش ، نه به ترک عمل🔹.
هر چه امیدتان و حسن ظنتان بهتر باشد ، ممکن است دعایتان مقرون به اجابت باشد . ✨
#دعا
📚 منبع ؛ کتاب ضیافت حقیقی، صفحه ۱۰۵ ، حضرت استاد آیت الله محمد شجاعی ٰ رضوان اللّه علیه ٰ
@havayee_vesal
▪️بارالها در روز وفات صدیقه صغری ، ناموس کبریا ، عارفه محدثه ، فهیمه غیر مفهمه ، حضرت زینب کبری " سلام الله علیها " ، ما را زینبی فرما .
پروردگار از صبر و شکیبایی ام المصائب ، و از علمِ عقیله بنی هاشم ، از عفت و حیا و وقارِ ناموس کبریا ، و از شجاعت و ایثار و فصاحت و تهجد و ادبِ در برابر ولی و امامِ حضرت زینب کبری سلام الله علیها به ما بیاموز .
بیاموز که در هر شرایطی جز زیبایی چیزی نبینیم .
بیاموز در هر شرایطی عفت و حیا و وقار فراموش نشود .
به ما بیاموز ادب را ، رعایت ادب در برابر ولی و امام را به ما بیاموز .
بارالها به حرمت بانوی ادب و ایثار خانم حضرت زینب کبری سلام الله علیها ،در ظهور منجی عالم تعجیل فرما و ما را از اعوان و انصارشان قرارده و ادب در برابر ایشان را به ما عطا فرما .
و مظلومان جهان را نجات ده .
@havayee_vesal