#بستهخبری|همایش «واکاوی اصالت میراث حدیثی شیعه» در قم برگزار شد
➖➖
🔻حجت الاسلام والمسلمین احمدی :
کتاب اعتبارسنجی حدیث شیعه اثر ارزشمند است/ غربی ها باید به احادیث ما نظر بیاندازند تا جایگاه اهل بیت (ع)را در یابند
http://hawzahnews.com/detail/News/448678
🔻آیت الله علیدوست:
پژوهش های حدیثی نیازمند نگاه های آسیب شناسانه است
http://hawzahnews.com/detail/News/448679
🔻نویسنده کتاب «اعتبار سنجی احادیث شیعه»:
اهل بیت(ع) بر قواعد نظام اعتبار سنجی احادیث احاطه و حاکمیت داشتند
http://hawzahnews.com/detail/News/448684
🔻حجت الاسلام والمسلمین مختاری:
موسوعه اجازات حدیثی منتشر می شود
http://hawzahnews.com/detail/News/448682
🔻حجت الاسلام والمسلمین مهدوی راد:
امر به کتابت و حراست از حدیث، مشی ائمه اطهار(ع) بوده است
http://hawzahnews.com/detail/News/448680
🔻رئیس هیئت مدیره موسسه امام هادی(ع):
فضلای حدیثی از فرصت مسئولیت ساز امروز استفاده کنند/محدثان، میراث حدیثی شیعه را حفظ کردند
http://hawzahnews.com/detail/News/448677
🔻با پیام آیت الله العظمی صافی؛ کتاب «اعتبار سنجی احادیث شیعی» رونمایی شد
http://hawzahnews.com/detail/News/448676
📸گزارشتصویری:
http://hawzahnews.com/detail/Photo/448681
➖➖
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
✔️طرح جدید بانکداری جمهوری اسلامی ایران بررسی شد
نشست علمی «بررسی طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران» با سخنرانی حجج اسلام والمسلمین موسویان و مصباحی مقدم و با حضور طلاب و اساتید حوزه و جامعه المصطفی در قم برگزار شد.👇
http://hawzahnews.com/detail/News/448608
📸همایش واکاوی اصالت میراث حدیثی شیعه
تصاویر:👇
http://hawzahnews.com/detail/Photo/448681
💠 حدیث روز 💠
✳️ برترین عمل در ترازوی اعمال
🔹قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص مَا يُوضَعُ فِي مِيزَانِ امْرِئٍ- يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَفْضَلُ مِنْ حُسْنِ الْخُلُقِ.
🔻رسول خدا(ص) فرمود:
روز قیامت چیزی برتر از #اخلاق_نیکو در ترازوی اعمال انسان نهاده نمیشود.
📚 کافی، ج۲، ص۹۹
@HawzahNews
🔻آیتالله نمازی در دیدار تحریریه خبرگزاری حوزه:
🔹جنبه جهانیبودن حوزه علمیه قم برجستهسازی شود
🔹در جنگ رسانهای قدرت #تهاجمی داشته باشیم نه انفعالی
◽️ظرفیتهایی که امروز در حوزههای علمیه وجود دارد، در هیچ کجای جهان نیست و برای مسلمانان و حتی غیر مسلمانان دنیا جاذبه دارد.
▫️این که طلاب بیش از ۱۰۰ کشور در قم تحصیل می کنند یکی از جاذبه هاست.
▫️حوزه و روحانیت در عرصههای مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی، و ... اقدامات و فعالیتهای بسیار اثرگذار و گستردهای دارند و مردم از این تلاشها و خدمات اطلاع چندانی ندارند، لذا باید کار رسانه ای گسترده ای در این زمینه نه تنها در داخل، بلکه خارج از کشور انجام شود.
▫️هزاران رسانه دنیای استکبار علیه اسلام ناب، تشیع، حوزههای علمیه و انقلاب اسلامی، فعالیت دارند. ما باید در جنگ رسانه ای، حداقل اگر قدرت تهاجمی نداریم، قدرت دفاعی قوی داشته باشیم تا بتوانیم از ارزش های اسلامی دفاع کنیم.
▫️کار رسانه ای در حوزه، کار نو و جدید است، چون در گذشته به این شکل در حوزه قم سابقه نداشت.
▫️خبرگزاری حوزه نسبت به سایر رسانهها در جایگاه ویژه ای قرار دارد، کسانی که در خبرگزاری حوزه فعالیت می کنند باید وظیفه مهمی که در قبال نظام جمهوری اسلامی بر عهده دارند و سیاستها و تدابیر نظام جمهوری اسلامی را برای مردم تبیین کنند.
http://hawzahnews.com/detail/News/448666
⭕️ شکایت جامعه مسلمانان اتریش از ممنوعیت حجاب
در پی ممنوعیت حجاب در مدارس اتریش، جامعه مسلمان اتریش قصد دارد شکایت خود را علیه ممنوعیت حجاب به بالاترین مقام قضایی اتریش ارائه کند.
دولت اتریش در ماه اکتبر سال 2017 نیز در تصمیمی پوشیدن حجاب در مکان های عمومی را ممنوع اعلام کرد و طبق این تصمیم استفاده از هر گونه پوشش حجاب جرم محسوب شده و شخص جریمه خواهد شد.
http://hawzahnews.com/detail/News/448688
هفتهنامه افق حوزه در گفتوگو با آیتالله محسن فقیهی:🔻
🔳 نباید هیچ تشکل یا گروهی با رسالتها و اهداف جامعه مدرسین تاسیس شود
وجود جامعه مدرسین نباید مانعی برای گردهمآییهای صنفی و یا علمی، فرهنگی و علمایی باشد و از سوی دیگر نباید هیچ تشکل و گروهی با رسالتها و اهداف جامعه مدرسین تأسیس شود یا جریانی ایجاد شود که به هر نحو نتیجهاش تضعیف جامعه مدرسین باشد.
🔹شکلگیری جامعه مدرسین به بیشاز نیمقرن پیش یعنی پساز رحلت آیتاللهالعظمی بروجردی و به سال ۱۳۴۱ بازمیگردد. هدف این نهاد اصلاح امور حوزههای علمیه بود و شاکله جامعه مدرسین با آغاز نهضت امام خمینی قوام یافت و نخستین اقدام اساسی و مؤثر در جامعه آن روز، اعلام مرجعیت دینی امام خمینی با هدف ممانعت از برخورد قضایی دولت حاکم وقت بود.
پساز آن در طی ۱۵ سال نهضت امام خمینی، اعضای جامعه از روشهای مختلف مانند: انتشار اعلامیهها و بیانیهها در ارتباط با مردم سراسر کشور از طریق ایراد سخنرانیهای سیاسی- مذهبی، صدور اعلامیه مبنی بر خلع شاه از سلطنت و پیشنهاد تأسیس حکومت اسلامی، تشکیل شبکه مبارزاتی در سراسر کشور و... فعالیتهای انقلابی خود را تا پیروزی نهضت امام خمینی ادامه دادند.
🔹پساز پیروزی انقلاب اسلامی نقش و مسئولیت جامعه مدرسین از شکل مبارزه سیاسی ـ اجتماعی به شکل مشارکت و همکاری در بنا و استواری حکومت اسلامی و تلاش در اصلاح و تکمیل فرایندهای آموزشی و تربیتی طلاب تغییر جهت داد و با حضور مستمر و فعال خود در نهادهای مختلف، مانند: شورای انقلاب، مجلس خبرگان تدوین قانون اساسی، مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان قانون اساسی، مجلس خبرگان رهبری، دستگاه قضایی، شورای تشخیص مصلحت نظام، شورایعالی انقلاب فرهنگی و... نقشآفرینی بیبدیلی داشت.
http://hawzahnews.com/detail/News/448716
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
🔻در گفتگو با فرزندآیتاللهالعظمی گلپایگانی مطرح شد:
🔳 آیتاللهالعظمی صافی گلپایگانی و هشتاد سال مطالعه و پژوهش مهدوی
◽️حضرت آیتالله صافی گلپایگانی از ایام نوجوانی در منزل پدر بزرگوارشان مرحوم آیتالله ملا محمدجواد صافی گلپایگانی با مسئله مهدویت مأنوس بودند و در خانوادهای متولد شدند که پدر و مادرشان عاشق امام زمان (عج)بودند و حضرت آیتالله ملا محمدجواد کسی بود که در مورد امام زمان تألیفاتی داشتند.
◽️پدرمان میفرمودند: ما از همان نوجوانی خودمان را برای پاسخگویی به شبهات بهائیت آماده کرده بودیم و در زمانی که بنده 14 سال داشتم بسیاری از کتابهایی که در نقد بهائیت بود را خوانده بودم. ایشان برای جوانها در گلپایگان کانونی تشکیل داده بودند و معارف نورانی اهلبیت را برای آنها بیان میکردند.
◽️آیتاللهالعظمی صافی کتابی با نام «انتظار عامل مقاومت و حرکت» دارند که حدود 40 سال قبل نوشتهاند. آن زمان عدهای مسئله انتظار را بهعنوان یک امر منفی در جامعه معرفی میکردند. در این کتاب تبیین گردید که انتظار عامل حرکت و مقاومت است.
◽️ایشان در موضوع مهدویت به غیر از منتخبالاثر، بیشاز 20 جلد کتاب به زبان فارسی دارند، از جمله کتاب «نوید امن و امان» که شاید حدود 50 سال قبل نوشته شده و خیلی اثرگذار بوده است. بسیاری این کتاب را اصل قرار دادهاند؛ کتابهای «به سوی دولت کریمه»، «پاسخ ده پرسش»، «گفتمان مهدویت» و «فروغ ولایت در دعای ندبه» از آثار دیگر ایشان در این موضوع است.
◽️برای نوشتن کتاب منتخبالاثر ایشان بیشتر به منابع اهلسنت مراجعه کردهاند؛ در میان اهلسنت بازخورد زیادی داشت، بهگونهای که مورد تأیید علمای اهلسنت قرار گرفت و در جوامع علمی آنها مانند دانشگاه الازهر و علمای مصر اثر خوبی داشت. آن زمان مرحوم آیتالله بروجردی با شیخ شلتوت رئیس الازهر در ارتباط بودند و از جمله کتابهایی که به آنجا رفت، همین کتاب منتخبالاثر بود، برخی از علمای اهلسنت، با ارسال نامه نسبت به نگارش این کتاب تقدیر کردند.
http://hawzahnews.com/detail/News/448713
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه