💠 #حدیث روز 💠
💎 کتابی که توصیه به مطالعه و عمل به آن شده است
🔻امام علی علیهالسلام:
علَیـْکمْ بکتابِ اللّهِ، فاِنَّهُ الْحبـْلُ الْمتینُ وَالنُّورُ الْمُبینُ، وَالشِّفاءُ النّافِعُ وَالرِّیُّ النّاقِعُ وَالْعِصْمَةُ لِلْمُتَمَسِّکِ وَالنَّجاةُ لِلْمُتَعَلِّقِ
❇️ تمسک کنید به کتاب خداوند، زیرا این کتاب،
طنابی است محکم و
نوری است آشکار و
شفایی است سـودمـند و
چشمهای است سیراب کننده و
نگهبان برای کسی است که به او تمسک جوید و
نجات برای کسی است که به آن درآویزد.
📚 خطبه ۱۵۶ نهج البلاغه
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
❇️ امام محلهای که کاسبی مواد فروشان را کساد کرد
حجت الاسلام حق نیا در مسجد و مدرسه به کار فرهنگی و شبکه سازی دانش آموزان و جوانان میپردازد و با همت او و اهالی محله عوامل مؤثر در اعتیاد کاهش پیدا کرد و بازار گرم مواد فروشان در کساد شد.
گزارش کامل:
https://hawzahnews.com/xbXTN
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
🔻آیتالله اعرافی در دیدار مفتی روسیه:
❇️ رسانههای مشترک و تبادلات فرهنگی، لازمه تحقق روابط دیپلماتیک است
◻️ جهان غرب نقشه های روابط را طوری طراحی کرده است که در صورت رابطه کشورهای همسایه با یکدیگر باید از کانال کشورهای غربی و رسانه های آنان صورت بپذیرد و این ارتباطات که از رسانه غربی محقق می شود منافع خود را در بر میگیرد لذا ما باید روابط مستقیم با کشور ها برقرار کنیم و رسانه های مشترک و تبادلات فرهنگی داشته باشیم.
◻️ در قم افزون بر تمدن جدیدی که پیدا شد و دامنه علوم اسلامی گسترش پیدا کرد تا ۵۰ سال قبل قلمرو های علوم اسلامی محدود به ۱۰ رشته بوده، اما هم اکنون به برکت کارهای عظیم علمی، حوزه های دانشی بالای ۱۰۰ رشته می باشد.
◻️ قم دریچه های فکری خود را به روی مذاهب و اندیشههای دیگر باز نگه داشته است و در میان موسسات علمی جهان فقط در قم نهادی همچون جامعةالمصطفی وجود دارد که پذیرش از همه مذاهب را دارد و همواره با اندیشههای مذاهب مخاطب مطالب را ارائه میدهد.
@hawzahnews | خبرگزاریحوزه
🔻در گفتوگو با دو فعال عرصه کتاب بیان شد:
📚 روز کتاب و کتابخوانی | چگونه کتاب بخوانم که خسته نشوم؟
💬 آقای محمد علی رکنی:
◻️با انسانهای کتابخوان ارتباط داشته باشیم؛ استفاده کردن از تجربیات آدم های کتابخوان دیگر، ما را سر ذوق خواهد آورد.
دلیل خستگی بسیاری از انسانهایی که در مسیر کتابخوانی خسته می شوند، تنهاییست؛ گفتوگو ندارند؛ گعده ندارند؛ راجع به کتابهایی که میخوانند با کسی حرف نمیزنند.
◻️از دیگر راهکارها این است که اگر کتابهای مورد علاقه خودم را پیدا کنم، کتاب خوب، کم است و کمتر معرفی می شود و ما بیشتر درگیر تبلیغات و پروپاگانداها هستیم و ذره ذره احساس می کنیم با سلیقه و ذائقه ما جور در نمی آید و از مسیر خارج می شویم.
◻️ هر کدام از ما یک بار زندگی می کنیم و فرصت تجربههای بسیار را نداریم؛ اما کتاب (مخصوصا ادبیات) این فرصت را به ما میدهد که زندگیهای متفاوتی را تجربه کنیم و چون کلمات تصویر ندارند، ما را وارد دنیای خیال میکنند.
◻️ خواندن کتابهای بزرگان این فرصت را برای ما خواهد داشت که با او معاشرت کرده و چکیده افکار و تجربیات او را میتوانیم به راحتی به دست آورده و استفاده نماییم.
◻️ این جمله غلطی که «هر کتابی ارزش یکبار خواندن دارد» را باید فراموش کنیم؛ نه ما آنقدر عمر و وقت داریم و نه آنقدر زمان داریم که بعضی از کتاب هایی که ضعیف هستند را بخوانیم.
➖➖
💬 آقای مهدی کرد فیروزجایی:
◻️ کتاب همانند چراغ در تاریکی و آب برای فرد تشنه است.
◻️ با توجه به اینکه در هفته کتاب و کتابخوانی به سر ببریم، باید بگوییم که نیاز نیست هر کتابی را بخوانیم؛ اما باید کتاب خوب را مطالعه کنیم.
◻️باید با توجه به داشته های قبلی فرد، کتاب هایی معرفی کرد که بتواند این کتاب ها را بفهمد. یکی از دلائلی که انسان ها زود از کتاب خواندن خسته می شوند، برداشتن سنگ بزرگ است و در فرایند خواندن آن دچار مشکل می شوند.
https://hawzahnews.com/xbXZY
@hawzahnews | خبرگزاریحوزه