✡️ هجوم حزب شیطان به خانواده و ارزشهای اخلاقی (١)
☠️ تمدن شیطان – قسمت ششم
1️⃣ موضوع #تهاجم_فرهنگی و تحمیل #سبک_زندگی_غربی، منحصر به رسانهها و هالیوود نیست، بلکه به دیگر نهادسازیهای غرب نیز سرایت کرده است.
2️⃣ محور این اقدامات، هرچه بیشتر مادی و زمینی کردنِ انسان از طریق توجه به «جسم» و ویران نمودنِ «بنیان خانواده» است.
3️⃣ به موازات طرح مسألهٔ «اصالت فرد یا جامعه» و حذف #خانواده از این پرسش، موضوعِ «روابط نامشروع» و #فحشا در تمام زوایای زندگی بشر نفوذ داده شد.
4️⃣ #جهانگردی که تا پیش از این حرکتی تمدنسازی بود، وارد دوران «جهانگردی توده» شد که در طی آن انسانها گروه گروه بهویژه به سواحل دریاها هجوم بردند و در نهایت از خود چیزی جز آلودگی محیط زیست و فساد و فحشا باقی نگذاردند!
5️⃣ شعار #چهارگانه_نامقدس (Sea, Sand, Sun & Sex) که عبارت بود از: دریا، ماسه، آفتاب و سکس، راهنمای عمل جهانگردان در این دوره بود. این الگو با جهتگیری کامل بهسمت «فحشا» به کشورهای شرقی آسیا صادر شد و در آنجا #جهانگردی_جنسی را بنیاد نهاد.
✡️ هجوم حزب شیطان به خانواده و ارزشهای اخلاقی (٢)
☠️ تمدن شیطان – قسمت ششم
1️⃣ در عرصهٔ «مُد» نیز، #تنوعطلبیِ انسان بهخدمت گرفته شد تا ضمن بهحرکت درآوردنِ چرخهای #اقتصاد_غرب از طریق ایجاد نیاز کاذب و بالا بردن فروش، لباس و #حجاب نیز که از ابتدای زندگی بشر با وی بود، تبدیل به ابزاری برای #تحریک جنس مخالف شود.
2️⃣ با راهاندازی سالنهای مد از سوی #یهودیان_صهیونیست، تمامی #هنر_مدرن در این راستا به خدمت گرفته شد. اشاره به وضعیت «پوشش زنان» در آخرالزمان در روایات، و اشاره به اینکه زنان در عین پوشیدگی برهنه هستند، نشان از اهمیت این امر دارد.
3️⃣ همین گروه #یهودی با راهاندازی مسابقاتی بهنام #ملکه_زیبایی، دختران جوان را از سراسر جهان گرد آورده و آنان را چون بازیچهای در دست شیطان وادار به رقابت با یکدیگر میکنند.
4️⃣ سرانجام نیز جایزهٔ زیباترین زن جهان با رویکردی #سیاسی نصیب کشوری میشود که توانسته باشد بیشترین خدمت را به #حزب_شیطان بنماید.
5️⃣ ایران نیز یک بار در زمان محمدرضا شاه توانست این جایزه را نصیب خود کند. این مسابقات در ایران بهنام #دختر_شایسته برگزار میشد.
✡️ هجوم حزب شیطان به خانواده و ارزشهای اخلاقی (٣)
☠️ تمدن شیطان – قسمت ششم
1️⃣ موضوعِ توجه به جسم، تنها به زنان محدود نشد و برای پسران نیز #بدنسازی با همین رویکرد جای ورزش را گرفت. استفاده از انواع داروها و تمرینات مرتبط با آن، برای جوانان تنها بدنی بهظاهر ورزیده فراهم میکند که در باطن آن هیچ آمادگی جسمانی وجود ندارد.
2️⃣ این در حالیاست که #ورزش خود پیشتر و در حرکتی حساب شده تبدیل به مافیایی عظیم شده بود که هنوز هم به حیات خود و رسوخ به فرهنگ کشورها و جوانان آن ادامه میدهد.
3️⃣ اخلاق و ارزشهای غربی که از طریق گسترش و اشاعهٔ ورزشهای اروپایی در میان جوانان رواج داده میشود، درست در نقطهٔ مقابل اخلاقی است که در ورزشهایی مانند #ورزش_زورخانهای با عرفان و ادبیات عرفانی آمیخته و رواج داده میشد.
4️⃣ در این چارچوب، علیرغم اهمیت خانواده و مدرسه، امر تربیت منحصر به این دو نهاد مهم نبود. انسانها به هر نهادی که وارد میشدند، موضوعِ تربیت و فرهنگپذیری قرار میگرفتند. بازار، سربازخانه، زمین کشاورزی و زورخانه در این نگاه فرقی نمیکرد.
✡️ هجوم حزب شیطان به خانواده و ارزشهای اخلاقی (۴)
☠️ تمدن شیطان – قسمت ششم
1️⃣ در کنار این نوع مسابقات و جوایز، راهاندازی فستیوالها و جوایز دیگری نیز رواج یافت و بهعنوان ابزاری برای جهتدادن به انسانها بهکار گرفته شد. در زمینهٔ فیلم، #جایزه_اسکار، و در زمینهی علم و دانش، #جایزه_نوبل از مشهورترین این جوایزند.
2️⃣ هر سال فیلمهایی که باید پُرفروش شوند، با جایزهٔ #اسکار به مخاطبان معرفی میشوند و بدین شکل با تکمیل چرخهٔ صنعت فیلم، #یهودیان، در صف فرهنگسازان جامعهٔ مدرن قرار میگیرند.
3️⃣ جایزهٔ نوبل نیز همانند ملکه زیبایی با انتخابی #سیاسی هر سال دانشمندانِ یکی از کشورها را در معرض توجه جهانیان قرار میدهد.
4️⃣ انتخاب سیاسی خانم #شیرین_عبادی در مراسم سال ٢٠٠٢ این جایزه، نمونهٔ خوبی برای این ادعا است.
5️⃣ حضور تودهوار #یهودیان_صهیونیست در هیأتهای مدیرهٔ این جوایز نشان از اهمیت کارکرد آنها برای #حزب_شیطان دارد.
📌 مضرات ساختمانهای بلند مرتبه
📝 ۷ دلیلی که ساختمان های بلند قابلیت زندگی کردن را نابود می کنند
🔸 بلند مرتبه سازی تنها راه مقابله با تراکم جمعیت نیست. این کار در حقیقت میتواند راه حل بسیار نامناسبی باشد که سرشت، قابلیت زندگی، اساس زندگی اجتماعی و سلامت عمومی یک شهر را تضعیف میکند.
📌 ۷ دلیل زیر گواه این ادعا است:
🔸بلند مرتبه سازی مردم را از خیابان جدا می کند:
مطمئنا یک ساختمان بلند مرتبه میتواند چشم انداز خیره کننده ای را ایجاد کند اما امکان دیدن مردم به گونه ای که بتوان با آنها ارتباط برقرار کرد را از بین می برد. مردمی که در ساختمانهای بلند زندگی می کنند کمتر خانه های خود را ترک می کنند چراکه خارج شدن از در خانه هایشان دیگر خیلی آسان نخواهد بود.
📍بنا به گفته مایکل باکستون ساختمان های بلند تعداد زیادی از مردم را از خیابان جدا میکنند و در نهایت ما با شهری مواجه هستیم که از جریان زندگی در خیابان جدا است، شهری بر پایه جوامع دربسته و محصور شده.
🔸 مقیاس ساختمان های بلند با مقیاس بدن انسان در تناسب نیست:
ساختمان های بلند به دلیل ارتفاعی که دارند فهم بصری مشخصی درزاویه دید چشم عابرین ایجاد نمیکنند. شما حتی نمی توانید کل ساختمان را ببینید مگر از بالای یک ساختمان بلند دیگر.
📍 وقتی شما از میان محله های سنتی راه می روید میتوانید صورت های مردمی که از پنجره هایشان به بیرون نگاه میکنند و جزئیاتی مثل گلدان هایشان در پنجره را بببینید. اما وقتی در میان محله ای با ساختمان های بلند راه می روید این چیز ها را در نمای بیشتر ساختمان ها نمی بینید. به عبارتی دیگر، در این محله ها شما دید معمول چشم یک انسان را از دست می دهید.
🔸ساختمان های بلند به شکلی رادیکال شانس انسان ها برای ملاقات یک دیگر و بودن با هم دیگر را کم میکنند:
چون ساختمان های بلند مردم را از خیابان ها و یک دیگر جدا میکنند و به میزان زیادی شانس ایجاد ملاقات بین افراد را که لازمه سرزندگی یک شهر و سرمایه اجتماعی است، کم میکنند.
📍زندگی کردن در ساختمان های بلند جهانی محدود و کپسولی را بوجود می آورد. این ساختمان ها دنیای شما میشوند خصوصا آنهایی که دارای رستوران، مرکز خرید، باشگاه ورزشی و دیگر امکانات نیز هستند.
🔸بلند مرتبه سازی باعث گسترش بی رویه عمودی شهرها میشود:
گسترش بی رویه زمانی اتفاق می افتد که چیزی ناکارامد ساخته شود که فضای زیادی را اشغال کند. ساختمان های بلند فضای عمودی زیادی را برای کاربری مشخصی مثل مسکن اشغال میکنند در حالی که میتوان برای این امر از ساختمان های کم ارتفاع هم استفاده کرد.
📍گسترش عمودی شهرها نه تنها باعث ترویج انزواطلبی و خالی شدن خیابان ها از مردم می شود، بلکه میتواند منجربه ایجاد حباب های اقتصادی غیر واقعی شود.
🔸بلند مرتبه سازی مساوی است با اعیان نشینی و بی عدالتی، کوتاه مرتبه سازی مساوی است با انعطاف پذیری و و به صرفه سازی:
ساختمان های بلند سود بیشتری را برای سازندگان فراهم می آورند. با این حال هرچه ساختمان بلندتر شود هزینه ساخت آن بالاتر می رود. بنابراین معمولا ساختمان های بلند شامل واحد های لوکس برای سرمایه داران می شوند و این باعث بالا رفتن قیمت زمین های مجاور نیز می شود. در نتیجه ساخت خانه های به صرفه غیر ممکن تر و بی عدالتی بیشتر می شود.
📍 در طرف دیگر در یک بافت شهری مناسب، فروشگاه ها و آپارتمان های کوچک تر باعث بوجود آمدن سودهای کوچک تری می شود که بین افراد و کسب و کارهای بیشتری تقسیم میشوند. به مرور زمان این باعث دوام و انعطاف پذیری بیشتر جامعه می شود.
🔸آیا مرتفع سازی از لحاظ محیطی پایدار است؟
به گفته پاتریک کاندون از دانشگاه بریتیش کلمبیا ساختمان های بلند تحت تاثیر تاثیرات زیاد خورشید و باد بر روی جداره تماما شیشه ای خود می شوند. این جداره شیشه ای ناکارامد است چراکه شیشه عملکرد خوبی برای حفظ گرما ندارد.او اضافه می کند که ساختمان های مرتفع نسبت به ساختمان های کوتاه تر دارای سازگاری و در نتیجه پایداری کمتری هستند.
🔸مرتفع سازی برای سلامت شما خوب نیست.
دانیل کاپن، روانشناس، در مجله کانادایی سلامت عمومی می نویسد که مرتفع سازی مانع تلاش بیشتر کودکان و سالخورده گان برای بیرون رفتن میشود و آنان را تشویق به ماندن در خانه می کند. همچنین مرتفع سازی مردم و بخصوص کودکان را از داشتن همسایه هم سن وسال و فعالیت های محلی محروم می کند. او عقیده دارد که میزان بیگانگی و انزوا که تاثیرات مخربی بر روی سلامت مردم دارند، با بیشتر شدن ارتفاع ساختمان ها افزایش می یابد.
🔴 چرا نباید شب #ناخن گرفت ؟
گرفتن ناخن در شب مکروه است
طبق تحقیقات اخیر دانشمندان مشخص شده که کلسیم اضافه بدن در ساعات پایانی روز در ناخنها جمع میشود و از ناخنها بعنوان انبار موقت کلسیم بدن استفاده میشود.
و این کلسیم اضافی در ساعات آغازین روز به گردش خون باز میگرددو مورد مصرف قرار میگیرد. گرفتن ناخنها در شب باعث از بین رفتن این کلسیم ذخیره شده خواهد شد .
همچنین کمبود کلسیم اولین آثارش در بینایی مشاهده میشود .
از کارهای مستحبی که دین اسلام بر آن تأکید می کند، گرفتن ناخن است به هر صورتی که باشد، البته بهتر است در روز جمعه باشد و از انگشت کوچک دست چپ آغاز و به انگشت کوچک دست راست تمام شود.
حضرت امام جعفر صادق صلوات الله علیه:
هر که روز پنج شنبه ناخن بگیرد و یک انگشت را برای روز جمعه نگه دارد؛ خداوند فقر و ناداری را از او دور سازد
الخصال ص 390
وسائل الشيعة - ط الإسلامية ج 5 ص 52 ح 6 - باب استحباب قص الأظفار يوم الخميس وترك واحد ليوم الجمعة فان فاته ذلك فيوم السبت
من لا يحضره الفقيه ج 1 ص 127 ح 309
بحار الأنوار - ط دارالاحیاء التراث ج 73 ص 123
مكارم الاخلاق (طبرسی) ص 66
هدایت شده از عارفانه
🌷 #آیت_الله_مظاهری
طبق روایات معصومین علیهم السلام
هر ڪس صبح یکبار #آیت_الڪرسی
را بخواند یڪ فوج از ملائکه میآیند
و او را تا شب حفــظ میڪنن.
و اگر #سه بار آیتالکرسی را بخواند
خطاب میشود ملائکه شما کنار بروید
من خــودم تا شب حافظ این بنده ام
هستـــم و اگر در شب ســـــه مـــرتبه
آیت الڪرسی را بخواند خدا تا صبح
حافـــــظ اوست.
📚جـــهاد بانفــس ج ۲ ص ۷۳
✅ سه دسته از زنان عذاب قبر ندارند و
با فاطمه زهراسلام الله علیها محشور خواهند شد:
❶← زنی که سخت گیـری های
همسرش را تحمل کند و صابر باشد؛
❷← زنی که در برابر بد خُلقی
شوهـرش صبـور باشد؛
❸← زنی که مهریه خـود را
بـه همسـرش ببخشـد.
«خداوند در برابر انجام هر یک ثواب هزار شهید و یک سال عبادت به او خواهد داد.»
📚 وسائل الشیعه، ج۲۱، ص ۲۸۵
✍️از پیامبر خدا نقل شده است:
هر که با زنی به خاطر مالش ازدواج کند، خداوند او را به مال وی واگذار میکند، و هر که با او به خاطر جمال و زیبائی اش ازدواج نماید، در او چیزی را که خوشایند او نیست، خواهد دید، و هر که با وی به خاطر دینش ازدواج کند، خداوند تمامی این مزایا را برای او جمع میکند.
📚 وسائل الشیعه، ج ۱۴، ص ۳۱
💚✨ امام رضا(ع) می فرمایند :
✍🏻 سزاوار مردان نیست، هر روز بوی خوش را ترک کنند.
✍🏻 اگر قادر نباشند، یک روز در میان عطر بزنند.
✍🏻 اگر این هم ممکن نباشد، هر جمعه این کار را انجام داده و آن را ترک نکنند.
📚 منبع: الکافی، ج۶، ص۵۱۰
♥️امام رضاعلیه السلام
✍🏻ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺭﺍ ﺯﻳﺎﺩ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﻠﻐﻢ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺑﻴﻦ ﻣﯽﺑﺮﺩ:
⓵⇐•ﻗﺮﺍﺋﺖ ﻗﺮﺁﻥ
⓶⇐•ﻋﺴﻞ،
⓷⇐•ﻭ کندر
هدایت شده از طب اسلامی
شرح حدیث عنوان بصری 1.mp3
34.36M
🎤 شرح حدیث عنوان بصری 1
📜 مباحث مربوط به انسان شناسی و فلسفه زندگی
👤 #استاد_اخوان
🔆 حرم مطهر
💠 هیچگاه در مقابل دیگران با همسرتان مخالفت نکنید؛ این کار سبب شرمنده شدن او خواهد شد و باعث میشود تا احترام دیگران نسبت به او کم شود!
مردها نیازمند تحسین مداوم و زن ها توجه پیوسته همسرانشان هستند.
سن لجبازی در کودکان
🔸لجبازی جزو رشد طبیعی کودک هست و استثنا بردار هم نیست.گاهی والدین گلهمند هستند که بچه نیم وجبی تو روی من میایسته... ولی فراموش نکنیم، این ایستادگی در مقابل والدین نیست.
🔸معمولا لجبازی از ۲ سالگی شروع میشه و در حدود ۳ تا ۴ سالگی به اوج خودش میرسه و در حدود ۶ سالگی هم کم میشه.
🔸در واقع بچهها از ۲ تا ۳ سالگی میخوان خودشون رو ثابت کنند و به استقلال برسند و همین رو والدین لجبازی میدونن.
🔸به کودکان فرصت بدید از ۲ تا ۷ سالگی که سن شکوفایی خلاقیتشون هست راهی رو برای انجام کارشون پیدا کنند و عجولانه با بچهها برخورد نکنید.
#فرزندداری
چرا کودک شما پرخاشگره
🔸اگر بچتون پرخاشگره، شاید شما شنونده خوبی نیستید که او پرخاشگری میکنه.
🔸شاید یک مطلب رو هزار بار به فرزندتون میگید، یا شاید شما گوینده خوبی نیستید.
🔸در تحلیل هر رفتار کودک ابتدا خودتون رو بازنگری کنید.
👈 "فضیلت #عقیق"
منقول است: امیر المؤمنین عليهالسلام چهار انگشتر در دست می کردند، انگشتر یاقوت برای شرافت و زینتش و فیروزه برای نصرت و یاری اش و حدید صینی برای قوّتش و عقیق برای حرز و دفع دشمنان و بلاها.
و در حدیث صحیح از حضرت علی بن موسی الرضا عليهالسلام مروی است: عقیق، فقر و درویشی را برطرف می کند و در دست کردن عقیق، نفاق را زایل می کند.
در حدیث صحیح دیگر از آن حضرت منقول است: هرکه قرعه به انگشتر عقیق بزند بهره او تمام تر بیرون می آید.
در حدیث معتبر از امام جعفر صادق عليهالسلام منقول است: انگشتر عقیق در دست کنید که مبارک است و هرکه انگشتر عقیق داشته باشد، امید هست که عاقبتش مقرون به خیر و نیکی باشد.
از ربیعة الراوی منقول است: در دست امام زین العابدین عليهالسلام انگشتر عقیق دید، پرسید که این چه نگین است؟ فرمود: این عقیق رومی است. حضرت رسول صلىاللهعليهوآلهوسلم فرمود: هرکه انگشتر عقیق در دست داشته باشد، حاجتش برآورده است.
از حضرت صادق عليهالسلام منقول است: انگشتر عقیق مورث ایمنی است در سفر.
در حدیث دیگر از آن حضرت منقول است: هرکه انگشتری بگیرد که نگینش عقیق باشد، پریشان نشود و عاقبت کارش البته نیکو باشد.
در حدیث دیگر وارد شده است: حاکمی پی شخصی فرستاده بود به سبب جرمی، حضرت صادق عليهالسلام فرمود: انگشتر عقیق به او برسانید. چنان کردند مکروهی به او نرسید.
در حدیث دیگر منقول است: شخصی به نزد حضرت رسول صلىاللهعليهوآلهوسلم آمد و شکایت کرد که دزد در راه به من رسید و اموال مرا برد. حضرت فرمود: چرا انگشتر عقیق در دست نداشتی؟! که آن از هر بدی نگاه می دارد آدمی را.
به سند معتبر دیگر از آن حضرت منقول است: انگشتر عقیق در دست کنید. مادام که آدمی آن انگشتر را با خود دارد اندوهی به او نمی رسد.
در حدیث معتبر دیگر فرمود: انگشتر عقیق با خود دارید که آن اوّل کوهی است که اقرار کرده است از برای خدا به یگانگی و از برای من به پیغمبری و از برای تو یا علی! به امامت.
در حدیث معتبر از بشیر دهان منقول است که عرض کردم: کدام یک از نگین ها بر انگشت خود بنشانم؟ فرمود: چرا غافلی از عقیق سرخ و عقیق زرد و عقیق سفید؟! که این ها سه کوهند در بهشت. اما کوه عقیق سرخ، پس مشرف است بر خانه رسول خدا صلىاللهعليهوآلهوسلم و اما کوه عقیق زرد، پس مشرف است بر خانه حضرت فاطمه عليهاالسلام، و اما کوه عقیق سفید، پس مشرف است بر خانه امیر المؤمنین عليهالسلام، و همه آن ها یک خانه است و از زیر کوهی نهری جاری است از برف سردتر و از شیر سفیدتر، و نمی خورد از آن نهرها مگر آل محمّدعليهمالسلام و شیعیان ایشان و هر سه نهر از کوثر می آید و به یکجا می ریزد، و این سه کوه تسبیح و تقدیس و تمجید الهی می کنند و از برای محبّان آل محمّدعليهمالسلام طلب آمرزش می کنند. پس هرکه از شیعیان آل محمّدعليهمالسلام یکی از این عقیق ها را در دست داشته باشد، نبیند مگر خیر و نیکی و فراخی روزی و سلامتی از جمیع بلاها، و امان یابد از شر پادشاه ظالم و از هرچه، آدمی ازآن می ترسد و حذر می نماید.
در حدیث دیگر منقول است: شخصی از برابر امام محمّد باقر عليهالسلام گذرانیدند تازیانه بسیار بر او زده بودند. حضرت فرمود: انگشتر عقیق او کجاست؟! اگر با او می بود تازیانه نمی خورد.
و در روایت دیگر از حضرت صادق عليهالسلام منقول است: دستی به سوی آسمان بلند نمی شود که خدا دوست تر دارد از دستی که در آن انگشتر عقیق بوده باشد.
در حدیث معتبر از امام حسین عليهالسلام منقول است: چون حضرت موسی عليهالسلام بر کوه طور با حق تعالی مناجات کرد و بر زمین نظر کرد، حق تعالی از نور روی او عقیق را آفرید. پس فرمود: قسم خوردم به ذات مقدس خود که عذاب نکنم به آتش جهنّم، دستی را که انگشتر عقیق در آن باشد، اگر ولایت علی بن ابی طالب عليهماالسلام داشته باشد.
در حدیث دیگر منقول است: جبرئیل نازل شد بر حضرت رسول صلىاللهعليهوآلهوسلم و گفت: یا محمّد! پروردگارم سلامت می رساند و می گوید انگشتر را به دست راست بکن و نگینش را از عقیق بکن و بگو به علی بن ابی طالب عليهماالسلام پسر عمّت که، انگشتر را به دست راست بکند و نگینش را عقیق بکند. امیر المؤمنین عليهالسلام پرسید: یا رسول اللَّه! عقیق کدام است؟! فرمود: کوهی است در یمن که برای خدا اقرار کرده است به یگانگی و برای من به پیغمبری و برای تو و اولاد تو به امامت و برای شیعیان تو به بهشت و برای دشمنان تو به جهنّم.
از امیر المؤمنین عليهالسلام منقول است: نماز کسی که انگشتر عقیق در دست داشته باشد بر نماز جماعتی که غیر عقیق در دست داشته باشند به چهل درجه زیادتی دارد.
حلیة المتقین _ علامه مجلسی
🌸پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
🔶هر كس يك شبانه روز
✨از بيمارى پرستارى كند،
✨خداوند او را با ابراهيم خليل
🔶محشور مى كند.
📚 ثواب الأعمال، ص ۳۴۸
💐پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم :
🍏هر کس غذا بخورد
🍏و دیگرى به او نگاه کند،
🍏و به او ندهد،
🍏به دردى بى درمان
🍏مبتلا مى شود.
📚تنبیه الخواطر ،ج1 ،ص47
اثر قرآن در زندگی
🔰اگر ما آثار قرآن را در زندگے مان نمے بينيم بخاطر اين است كه زمينه اش در ما نيست و بايد طهارت قلبے داشته باشيم. اگر من همه ے گناهان را انجام بدهم، معلوم است كه از قرآن لذت نمے برم. اين مثل چاه متعفن است كه مے خواهے روے آن آب بريزے و فايده اے ندارد.
💡اهل تجسس و کنجکاوی نباشید. شما حق سؤالکردن از دیگران را ندارید. برای چه سؤال میکنید؟ اینها کار افراد بیکار و سرگردان و حیران است.
💡اگر کسی را دیدید که اهل سؤال و کنجکاوی است، بفهمید که در صراط مستقیم نیست، سالک و بیدار نیست.
👈 إلا اینکه برای سؤالهایش یک منظور و نیت خیری داشته باشد که اشکال ندارد. نه اینکه بیجهت سؤال کند.
♻️یکی از عاملهایی که انسان را ارزشمند می کند #وفای_به_عهد است، اینقدر این صفت اهمیت دارد که می فرمایند: کسی که #تعهد ندارد، #ایمان ندارد!!!
گناهی که شیطان هم از آن بیزار است!
🎀امام جعفر صادق عليه السلام:
🔱اگر کسى سخنى را بر ضد مۆمنى نقل کند و قصدش از آن، زشت کردن چهره او و از بین بردن وجهه اجتماعى اش باشد و بخواهد او را از چشم مردم بیندازد، خداوند او را از ولایت خود خارج مى کند و تحت سرپرستى شیطان قرار مى دهد؛ ولى شیطان هم او را نمى پذیرد!
📚الکافی، ج٢، ص ٣۵٨
🔅#امام_جواد عليه السلام:
👈منِ استَحسَنَ قَبيحا كانَ شَريكا فيهِ؛
🔸هر كه كار زشتى را نيك بشمارد، در آن كار شريك است.
📚بحار الأنوار جلد ۷۵ صفحه ۸۲
🌷امام حسین(علیه السلام):
☘️ ادب عبارتست از اينكه وقتى كه از خانه خارج مى شوى به هركسى برخورد مى كنى او را برتر از خود ببينى.( و احترام آنها را نگهدارى)
📚دیوان الامام الحسین، ص ۹۹