🔴 امام سجاد عليهالسلام :
حق #زن اين است كه بدانى خداوند عزوجل او را مايه آرامش و انس تو قرار داده و اين نعمتى از جانب اوست، پس احترامش كن و با او مدارا نما، هر چند حق تو بر او واجب تر است اما اين حق اوست كه با او #مهربان باشى.
وَ اَمّا حَقُّ الزَّوجَةِ فَاَنْ تَعْلَمَ اَنَّ اللّه َ عَزَّوَجَلَّ جَعَلَها لَكَ سَكَنا وَ اُنْسا فَتَعْلَمَ اَنَّ ذلِكَ نِعْمَةٌ مِنَ اللّه ِ عَلَيْكَ فَـتُـكْرِمَها وَ تَرْفُقَ بِها وَ اِنْ كانَ حَقُّكَ اَوجَبَ فَاِنَّ لَها عَلَيْكَ اَنْ تَرْحَمَها؛
من لايحضره الفقيه ج 2، ص 621، ح 3214
🌷 امیرالمومنین امام على (عليه السلام) :
🖋 برحذر باش از خردمند ، هنگامى كه او را به خشم آوردى و از فرد بزرگوار ، هنگامى كه به او اهانت كردى و از فرومايه ، هنگامى كه او را گرامى داشتى و از نادان ، هنگامى كه با او همنشين شدى.
📒 كنزالفوائد ، ج1 ، ص368
🌷 امام صادق(علیه السلام) فرمودند :
✍️ هرگز سختیها و بیچارگی های خود را برای مردم تشریح نکن ، اولین اثرش این است که وانمود میکند ، تو در میدان زندگی زمین خورده و از روزگار خسارت دیده ای ، و در نظرها کوچک می شوی و شخصیت و احترامت از میان میرود.
📚 بحار الانوار ، ج۱۱ ، ص۱۱
هیئت حجتابنالحسن عج.mp3
25.51M
🎤 حجت الاسلام و المسلمین استاد الهی حفظه الله
📆 ه ۱۲ مرداد ۱۴۰۲
۱۶ محرم ۱۴۴۵
دخترانی که خواستگار ندارند...
از مرحوم آیت الله بهجت رحمة الله علیه سوال کردند برای دخترانی که خواستگار ندارند یا خواستگاری به نتیجه نمیرسد چه توصیه می کنید ایشان فرمودند به مدت پنج هفته شبهای جمعه عبایی بر سر دختر قرار دهند و حدیث کسا را بخوانند انشالله رفع می شود...
حضرت آیت الله بهجت تاکید فراوانی به این امر داشته وبنده بسیار افراد زیادی دیدم که این کار را اجرا کردند و کامل جواب داده فقط دوستان پس از اینکه عبا را بر میدارند شش بار جمله لااله الا الله را تکرار کنند .
📚نشر آثار آیت الله بهجت (ره(
#ازدواج
🌷 امام صادق(سلام الله علیه) :
✍️ منْ رَوَی عَلَی مُؤْمِنٍ رِوَایَةً یُرِیدُ بِهَا شَیْنَهُ وَ هَدْمَ مُرُوءَتِهِ لِیَسْقُطَ مِنْ أَعْیُنِ النَّاسِ أَخْرَجَهُ اللَّهُ مِنْ وَلَایَتِهِ إِلَی وَلَایَةِ الشَّیْطَانِ.
🖋 هر که بر ضرر مؤمن چیزی بگوید و قصدش افشای عیب و ریختن آبروی او باشد که از چشم مردم بیفتد ، خداوند او را از ولایت خود به سوی ولایت شیطان میراند.
📚 المحاسن ، ج۱ ، ص۱۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر (ص) فرمود هر وقت به تنگنا رسیدی این کار رو کن
⚜️ امام امیرالمومنین علی علیه السلام:
«ما أكَلتَهُ راحَ، و ما أطعَمتَهُ فاحَ.»
غذایی که بخوری، تمام شود و غذایی که به دیگری دهی، فراوان [میگردد].
📖 منبع : غرر الحکم، ۹۶۳۴
پرسش و پاسخ.mp3
7.86M
🎤 حجت الاسلام و المسلمین استاد الهی حفظه الله
🔰 #پرسش_و_پاسخ
📆 شب جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۲
🔹امام صادق عليه السلام: ما مِن رَجُلٍ تَكَبَّرَ أو تَجَبَّرَ إلا لِذِلَّةٍ وَجَدَها في نفسِهِ
هيچ مردى تكبّر يا گردن فرازى نكرد، مگر به سبب احساس خوارى و حقارتى كه در خود يافت
الكافی جلد2 صفحه312
☘️ آثار بزرگ کنترل چشم
🌷 امام صادق (علیه السلام) می فرمایند :
🖋 ما اغْتَنَمَ أحَدٌ بِمِثْلِ ما اغْتَنَمَ بِغَضِّ الْبَصَرِ لِأنَّ الْبَصَرَ لا يُغَضُّ عَن مَحارِمِ اللهِ تَعالي إلّا وَ قَدْ سَبَقَ إلي قَلْبِهِ مُشاهَدَة الْعَظَمَةِ وَ الْجَلالِ.
👁 هيچ غنيمتي مانند غنيمتي كه آدمي از راه كنترل #چشم به دست مي آورد نيست، زيرا ديدگان از نگاه به نا محرم فرو بسته نميشود جز آنكه در قلب او عظمت و جلال الهي مشاهده مي شود.
📚 مصباح الشريعة ، ص ۹
افزون بر آنکه اعمال ناشایست در حوادث ناگوار موثّر است، نیت گناه نیز اثر سوء دارد؛ امام صادق سلام الله علیه فرمودند: نیت گناه مایه محرومیت مؤمن از روزی خویش است.
مفاتیح الحیاة ص ٧٠٢
پرسش و پاسخ ۱۹ مرداد.mp3
26.76M
🎤 حجت الاسلام و المسلمین استاد الهی حفظه الله
🔰 #پرسش_و_پاسخ
📆 شب جمعه ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
☘️ گناهی که انسان را زود هلاک می کند
✍️ روزی امیرالمومنین امام علی(علیه السلام) فرمود : پناه می برم به خداوند ، از گناهانی که موجب زود رسیدن هلاکت خواهند شد. "عبدالله بن کواء" پرسید : آیا گناهانی که موجب زود رسیدن هلاکت می شود ، وجود دارد؟
🌷 امیرالمومنین (علیه السلام) پاسخ دادند :
🖋 آری ، و آن گناه "قطع رحم" و قهر کردن افراد خانواده ها است که موجب هلاکت زودرس می شود. چه بسا خانواده ای هستند ، که با اینکه از حق دورند ، ولی بر اثر همکاری و خدمت به همدیگر ، دور هم جمع می شوند و همین کار موجب می شود که خداوند به آنها روزی می رساند ؛ و چه بسا افراد پرهیزکاری که تفرقه و درگیری در میان خانواده آنها ، موجب می شود که خداوند آنها را از رزق و روزی و رحمتش ، محروم سازد.
📚 اصول کافی ، ج 2 ، ص347
🔴 به من چه...
به این مثال توجه کنید.
🔻اگر بزرگی ببیند فردی دیگر در حال حرکت به سمت دره ای هولناک است، از هر طریقی که بتواند سعی می کند او را از این کار بازدارد. اگر توانست با صحبت یا تذکر دادن به او، اما اگر دید شخص مقابل هوشیاری لازم برای شنیدن سخن او را ندارد راه چاره چیست؟ راه های دیگری را امتحان می کند که در ظاهر ممکن است خشونت آمیز به نظر برسد و حتی طرف مقابل در برابر آن مقاومت کند ولی برای او مهم، نجات جان آن فرد است.
🔻آیا قابل قبول است که دست روی دست بگذارد و با خود بگوید ممکن است تذکر من باعث ناراحتی او شود یا این که ممانعت من از سقوط او به دره باعث آسیب رساندن به او شود و نهایتا نظاره گر سقوط او به دره باشد و از این امر اظهار تاسف کند؟
🔺مساله نهی از منکر در همه ابعاد سلبی آن، از ساده ترین شکل آن که تذکر لسانی است تا برخوردهای اجتناب ناپذیر بعضا قهرآمیز در همین مثال ساده تعریف می شود. حفظ حیات معنوی جامعه خط قرمز هر جامعه انسانی است.
🍃شیاطین دوگروهند:🍃
🦋اجنه که با ذکر:لاحَولَ ولاقوه اِلا بالله العَلی العَظیم اِیّاکَ نَعبُدواِیّاکَ نَستَعین دور می شوند.👇
⚡️و شياطين در لباس انسان که باذکر صلوات رانده می شوند.
🔰 کاری که رزق و روزی را سرازیر میکند...
🔹 امام باقر علیهالسلام فرمودند:
🔹علَيْكَ بِالدُّعَاءِ لِإِخْوَانِكَ بِظَهْرِ الْغَيْبِ فَإِنَّهُ يَهِيلُ الرِّزْقَ
يَقُولُهَا ثَلَاثاً
🔹پشت سر برادران دینی ات دعا کن که این کار رزق و روزی را سرازیر میکند.
و حضرت این فرمایش را سه بار تکرار کردند.
📚 وسائل الشیعه، ج۷، ص۱۰۸
💎اگر مطابق واقع هم باشد اجری نمی بری💎
🔷عنْ أَبِي بَصِيرٍ قَالَ: قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام تَرِدُ عَلَيْنَا أَشْيَاءُ لَيْسَ نَعْرِفُهَا فِي كِتَابِ اللَّهِ وَ لَا سُنَّةٍ فَنَنْظُرُ فِيهَا فَقَالَ لَا أَمَا إِنَّكَ إِنْ أَصَبْتَ لَمْ تُؤْجَرْ وَ إِنْ أَخْطَأْتَ كَذَبْتَ عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ.
🔷ابی بصیر به امام صادق علیه السلام عرض کرد به سئوالاتی برمی خوریم که جوابش را نه در قرآن می یابیم و نه در سنت! ازخودمان نظر دهیم؟ حضرت فرمود خیر! اگرجوابی دادی که اتفاقا درست باشدآنجا تو هیچ اجری نداری اما اگر اشتباه کنی برخدا دروغ بسته ای!
الکافی ج۱ ص ۵۶
🔹شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان نقل میکند که در ماه صفر هر روز ده مرتبه این دعا را بخواند:
🤲 يا شَدِيدَ الْقُوى وَ يَا شَدِيدَ الْمِحالِ، يَا عَزِيزُ يَا عَزِيزُ يَا عَزِيزُ، ذَلَّتْ بِعَظَمَتِكَ جَمِيعُ خَلْقِكَ فَاكْفِنِى شَرَّ خَلْقِكَ، يَا مُحْسِنُ يَا مُجْمِلُ يَا مُنْعِمُ يَا مُفْضِلُ، يَا لَاإِلهَ إِلّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِى الْمُؤْمِنِينَ، وَ صَلَّى اللَّهُ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ
قال رسول الله صلی الله علیه وآله تزوجوا.....اماعلمتم انی اباهی بکم الامم یوم القیامه حتی بالسقط یظل محبنطیا علی باب الجنه فیقول الله عزوجل ادخل فیقول لاادخل حتی یدخل ابوای قبلی فیقول الله تبارک وتعالی لملک من الملائکه ائتنی بابویه فیامر بهما الی الجنه فیقول هذابفضل رحمتی لک.
پیامبر فرمود ازدواج کنید...آیانمی دانید من به زیادی شمادر روز قیامت ولوبه بچه سقط شده مباهات می کنم بچه سقط شده نزد درب بهشت می نشیند،خداوند به او می فرماید داخل بهشت شو، می گوید داخل نمی شوم تا پدر ومادرم قبل از وارد شود خداوند به ملائکه ای از ملائکه می فرماید پدر ومادرش را بیاورید پس امر می کند که آن دو را داخل بهشت کنید پس خطاب به فرزند می فرماید من به فضل رحمتم برتو ،پدر ومادرت را داخل بهشت کردم
📚منبع کتاب وسائل الشیعه ج ۱۴ باب ۱۷ ص۳۴