📍قالب های در نظر گرفته شده برای ارسال آثار به شرح زیر است:
🔸 اشتراک گذاری تصویر از آذین بندی ، چراغانی خانه و درب منزل.
🔸 ضبط شعر خوانی و مولودی خوانی.
🔸 اشتراک گذاری تصویر و کیلیپ از برگزاری جشن در منزل یا بیرون از منزل به همراه خانواده.
🔸 نقاشی، طراحی گرافیکی، عکس نوشته و شعر.
🔸 تقدیم یک کار خوب در نیمه شعبان به امام در قالب تصویر یا ویدئو.
📍تصاویر و ویدئوهای خود را با نام و نام خانوادگی،نام استان محل زندگی برای ما به شناسه زیر ارسال نمائید:
🆔 @nar313ges
📍آثار شرکت کنندگان در کانال حیات قرار خواهد گرفت .
📍برندگان توسط قرعه کشی انتخاب خواهند شد .
#خیابان_ظهور
#نیمه_شعبان
🌱 @hayatbso
╰──────────
#آموزش
✨روش های حفظ قرآن در خانه✨
روشهای گوناگونی بهمنظور حفظ قرآن در خانه برای کسانی که به هر دلیلی نتونستن از کلاس های حضوری قرآن بهره مند بشوند وجود دارد که در اینجا به چند مورد اشاره میکنیم:
روش اولی که میتوان بهوسیلهی آن قرآن را حفظ کرد روش حفظ کمّی است .
🔹۱. روش حفظ کمّی
در این روش فرد سعی میکند به یک تعداد خاص آیه یا صفحه را حفظ کند . ملاک در این روش تعداد صفحات و آیات است و هر چه تعداد بیشتر باشد نتیجه برای فرد بهتر خواهد بود . این نوع از روش حفظ قرآن که به آن حفظ ترتیبی نیز میگویند به سه صورت انجام میشود:
حفظ از اول جز، مثلاً از جز ۳۰ شروع به حفظ کردن کنیم.
حفظ از اول قرآن
حفظ از اول یک سوره نکتهی مهمی که در حفظ کردن قرآن به این روش وجود دارد این است که به دلیل اینکه حجم آیات و صفحات زیاد میباشد ، این روش برای اکثر افراد نمیتواند روش مناسبی باشد، بلکه برای کسانی که استعداد بالایی در حفظ قرآن دارند میتواند گزینهی مناسبی باشد.
🔹۲. روش حفظ کیفی:
اما روش دوم برای حفظ قرآن در منزل که بیشتر میتواند موردتوجه قرار گیرد روش حفظ کیفی است . برای بیان حفظ کیفی باید گفت بهنوعی حفظ کردن قرآن اطلاق میشود که در آن فرد فقط به دنبال حفظ کردن آیات نیست ، بلکه میخواهد معنا ، تفسیر ، تدبر ، عمل و راهنمایی را نیز چاشنی کار خود قرار دهد.
این روش از حفظ قرآن را به بخشهای موضوعی، تخصصی و عمومی تقسیم میکنیم . حال به بیان این سه بخش خواهیم پرداخت.
🔹۳. روش حفظ موضوعی :
در اینجا به شکل ابتدایی و به سادهترین روش شروع به آموزش و حفظ قرآن میکنیم .
🔆واژه : واژه یا کلماتی که در زبان فارسی و عربی مشترک هستند را ابتدا سعی میکنیم پیدا کنیم . مانند نور ، قلم ، زیتون و …حال حفظ قرآن را از یک واژه شروع میکنیم . توجه داشته باشید گاهی اوقات برای کودکان حفظ حتی یک واژه نیز بسیار میتواند شیرین باشد .
🔅ترکیب : پس از واژه سعی کنید ترکیب را به کودکان آموزش دهید . بهطور مثال الحمدالله ، استغفرالله (ما این نوع کلمات را بسیار در زندگی به کار میبریم .)
پیام قرآنی : در قرآن حدود ۳۵۰۰ نوع از این پیامها وجود دارد ، پیامهایی که بسیار پرمعنا و هدایتگر میباشند . مانند : واستعینوا بالصبر والصلوه ، ان الله یحب المحسنین ، وبالوالدین احسانا
🔅قطعه : قطعه و یا فرازهای زیادی در قرآن وجود دارد که روزانه ما آنها میشنویم . این قطعات دربرگیرندهی یک موضوع خاص هستند مانند: نماز ، مباهله ، زکات و آیتالکرسی .
🔅داستان : بیش از ۲۶۰ داستان در قرآن وجود دارد . حفظ کردن داستان به فارسی و عربی میتواند جذابیت خاصی برای شما و کودکان داشته باشد .
🔅نیایش : بیش از ۱۱۰ نیایش با شروع ربنا در قرآن وجود دارد . این دسته را میتوان بهراحتی حفظ کرد .
🔅آیه : در این بخش به سراغ آیاتی میرویم که قابلاستفاده در نمازهای مستحبی نیز هستند . مانند آیتالکرسی و یا آیات ۸۷ و ۸۸ سورهی انبیا که در نماز غفیله از آنها استفاده میکنیم .
🔅سوره : از سورههای کوچک میتوان شروع کرد و به سراغ سورههایی با داستان جذاب رفت . این روش نیز بسیار مورداستفاده افراد برای حفظ قرآن قرار دارد .
🔅تدبر : آیهای را در نظر گرفته و به دنبال هدف از نزول آیه میرویم . مانند الا بذکر الله تطمئن القلوب.روش بعدی حفظ قرآن در خانه ، روش حفظ تخصصی است که در آموزش بعدی بیشتر توضیح خواهیم داد.
#به_وقت_خواندن
#جان_فدای_قرآنیم
#مرکز_قرآن_و_عترت_دانشجویی
🪴@Quranbso_qazvin
#جهاد_تبیین
📚 پاسخ های زیبای انتخاباتی از منظر ارزشمند #قرآن_کریم ❤️
#رای_میدهیم
#مرکز_قرآن_و_عترت_دانشجویی
🪴@Quranbso_qazvin