eitaa logo
حیات طیبه
172 دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
11.9هزار ویدیو
157 فایل
🔆خانواده، کلمه‌ای طیبه است. ↫ کلمه‌ی طیبه هم خاصیتش این است که وقتی یک جایی به وجود آمد، مرتب از خود برکت و نیکی می‌تراود . (مقام معظم رهبری) کانال حیات طیبه، کانالی است برای ترویج سبک زندگی اسلامی - ایرانی ارتباط با ادمین https://eitaa.com/Smh14
مشاهده در ایتا
دانلود
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم: نظام اسلامی، جمهوری اسلامی است نه جمهوری باید آسیب ببیند نه اسلامی... @hayate313
14010101_سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب در حرم مطهر رضوی - KHAMENEI.IR.mp3
28.62M
🎙 بشنوید | صوت کامل سخنرانی رهبر انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ۱۴۰۲/۱/۱ @hayate313
💢ساعت‌ها امسال تغییری نمی‌کند/ اختلال پیش‌آمده رفع می‌شود 🔺طبق مصوبه مجلس قرار بود امسال ساعت‌ها به جلو کشیده نشود، اما از ساعت ۲۴ امشب در برخی موبایل‌ها و دستگاه‌های آنلاین زمان یک ساعت به جلو رفته. هنوز علت دقیق مساله مشخص نیست اما این اختلال بزودی رفع شده و ساعت‌ها بدون تغییر خواهد بود. 👈🏾مشکل تغییر ساعتها به صورت انلاین از سرورهای جهانی است و درست خواهد شد
🔺‏باز هم دلقک های کاخ سفید سفره هفت سین انداخته و تبریک عید گفته اند... جماعت هزار رو ! شما جیب ایرانیان را نزنید تبریک عید پیشکش... سالهاست کودکان پروانه ای در ایران برای تامین دارو با مشکل رو به رو هستند... بعد دقیقا همان کسی که عامل این جنایت و تحریم های رنگارنگ است تبریک عید میگوید!!
آقا از اول سخنرانی چند بار گفتن: مردم رو آگاه کنید... مردم رو اقناع کنید... به مردم بگویید... مردم باید بدانند... رسانه داخلی رو دارن تخریب می‌کنند... قضیه رو متوجه شدین چی بود؟؟ باز بحث کار رسانه‌ای و جهاد تبیین....
🔹پوتین تهدید کرد که اگر انگلیس بمب‌های اورانیومی به اوکراین بدهد، مستقیماً به این کشور پاسخ خواهد داد. 🔹انگلیس هم ببانیه داد و گفت قطعا این بمب ها را به اوکراین ارسال خواهیم کرد
♦️نظر کیسینجر درباره توافق ایران و عربستان 🔸«هنری کیسینجر» وزیر خارجه پیشین و استراتژیست معروف آمریکایی توافق تهران-ریاض را تغییر اساسی در وضعیت غرب آسیا خواند و گفت: سعودی‌ها اکنون با بازی آمریکا علیه چین به‌دنبال متعادل‌کردن امنیت خود هستند. 🔹چین به عنوان یک میانجی صلح در دراز مدت مرجعیت دیپلماسی در نظام بین‌المللی را تغییر خواهد داد. ایالات متحده دیگر تنها قدرتی که توان و قدرت کافی برای میانجیگری بین کشورها را داشته باشد، نیست.
🔺سفر رئیس جمهور چین به روسیه لااقل از چند منظر مهم و قابل بررسی می باشد؛ ۱. اولین سفر خارجی آقای "شی جین‌پینگ" در آغاز دور سوم ریاست جمهوری‌اش ۲. اولین سفر یک رییس جمهور به مسکو برای دیدار با پوتین، بعد از صدور حکم بازداشت او توسط دیوان کیفری لاهه ۳. در بحبوحه جنگ اوکراین و حمایت هرچه بیشتر کشورهای غربی از اوکراین و تلاش شان برای انزوای روسیه
🔴دفتر آیت‌الله سیستانی پنج شنبه را اول ماه رمضان اعلام کرد 🔹دفتر آیت‌الله سیستانی روز پنجشنبه را اول ماه مبارک رمضان اعلام کرد.
🔴فردا اول ماه رمضان است 🔹دفتر رهبر انقلاب: براساس گزارش‌های گروه‌های رصدگر حلول ماه رمضان برای رهبر انقلاب محرز شده و پنج‌شنبه روز اول ماه رمضان است.
📸 اعمال شب و روز اول ماه مبارک‌رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بیداری مقامات سایر کشورها ❌ خواب عمیق مسئولین بهداشتی ما _ ♨️ پشیمانی و توبه مقام بهداشتی یمن بخاطر تشویق مردم به واکسیناسیون کودکان 👈 دکتر عبدالعزیز الدیلمی مسئول سابق در وزارت بهداشت یمن، پس از ۵ سال تحقیق و بررسی در مورد واکسنهای کودکان به این نتیجه می رسد که واکسنها مضر هستند و از ملت یمن بخاطر آسیب یا مرگ کودکانشان بر اثر واکسن پوزش میطلبد و از خداوند طلب مغفرت میکند و دو ماه متوالی را روزه میگیرد و در مورد خطرات واکسنها هشدار میدهد و تفاوت کودکان واکسن خورده و واکسن نخورده را بیان میکند . 👌در این همایش وزیر بهداشت و نخست وزیر یمن حضور دارند . 👈ایشان در سال ۲۰۱۷ در همین سالن همایش تشویق به واکسیناسیون (حملة مناصرة اللقاحات) برگزار کرده بود و امسال همایش خطرهای واکسیناسیون بر انسانها (خطورة اللقاحات على البشرية) را برگزار کرد . 👌نکته جالب اینکه ایشان در این سخنرانی حتی از فرزندان بزرگتر خود که آنها را واکسینه کرده معذرت خواهی می‌کند سپس می‌گوید : فرزندان و نوه‌های جدید که واکسینه نشده اند، رشد و فعالیت و حتی نطق بهتری دارند .