eitaa logo
حیات طیبه
173 دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
11.8هزار ویدیو
157 فایل
🔆خانواده، کلمه‌ای طیبه است. ↫ کلمه‌ی طیبه هم خاصیتش این است که وقتی یک جایی به وجود آمد، مرتب از خود برکت و نیکی می‌تراود . (مقام معظم رهبری) کانال حیات طیبه، کانالی است برای ترویج سبک زندگی اسلامی - ایرانی ارتباط با ادمین https://eitaa.com/Smh14
مشاهده در ایتا
دانلود
026.mp3
2.01M
❤️🍃❤️ ✍ رابطه صحیح زن و شوهر چطور به فرزندانمون جرأت و جسارت بدیم؟🤔
✅عبدصالح‌خدا شیخ جعفر مجتهدی(ره): 🔻خدمت خالصانه به خلق خدا خصوصاً به شیعیان و محبان آل الله، راه دور و دراز مقصود را نزدیك می‌كند و در اثر توفیق خدمت می‌توان جاده صد ساله را به گامی طی كرده 🔻و دل شكسته‌ای را به خاطر خدا آباد كردن می‌تواند پشتوانه مطمئنی برای آبادی دنیوی و برزخی و اخروی انسان باشد. طی شود جاده صد ساله به آهی گاهی
. 💢 حق ندارید قضاوت کنید ! هیچ‌ کس را شماتت نکنید ! 👤مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی : هیچ وقت کسی را شماتت نکنید. هرکس گرفتاری پیدا کرد، حق ندارید قضاوت کنید. نگویید که «فلانی که این پیشامد برایش اتفاق افتاد به خاطر این است که فلان کار را کرده است». ما چه می دانیم؟ ما حق نداریم چیزی بگوییم. در قیامت از ما سؤال می کنند و می گویند : «چنین چیزی نبوده و شما اشتباه کردی، ما او را به خاطر اینکه بنده خوبی بود گرفتار کردیم، شما چه حقی داشتی که چنین حرفی زدی؟» باید جواب بدهی. حتی به دلمان هم نباید خطور بدهیم که فلانی چون آن کار را کرد این پیشامد برایش شد. برخی خطورات قلبی هم نوشته می شود ولو به کسی هم چیزی نگفتی، اما همین که در قلبت خطور دادی، آن را می نویسند.
. ✍ آیت الله سید عبدالکریم کشمیری (ره) ؛ ✅ برای برآمدن حاجت دنیایی و آخرتی سه چیز را توصیه می فرمود : ذکر استغفار ذکر صلوات صدقه دادن 📚 نسخه های شفا بخش ، صفحه ۹۸ .
✅ هر روز یک سلام و یک حاجت ✍ از مرحوم آیت الله العظمی سید ابوالحسن اصفهانی (ره) نقل است که به‌برخی از شاگردان توصیه می کردند: هر روز صبح که از خانه بیرون می آیید ، یک سلام به حضرت صاحب الامر (علیه السلام) عرض کرده و یک حاجت بخواهید.
💢 ؛ 👌 ༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄ http://eitaa.com/joinchat/2371223552Ca5be77fd53 ༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
😳حمله به هویت جنسیتی انسان در برخی کشورها دنبال دریافت شناسنامه «بنام پدر و مادر» بجای شناسنامه بنام پدر هستند در برخی کشورها دنبال دریافت شناسنامه فقط «بنام مادر» هستند در برخی کشورها دنبال دریافت شناسنامه «بدون نام پدر و مادر» هستند در برخی کشورها دنبال دریافت شناسنامه «بدون تعیین جنسیت مذکر و مونث» هستند(تراجنسیت) در برخی کشورها دنبال دریافت شناسنامه «بدون تعیین حیوانیت یا انسانیت» هستند در برخی کشورها دنبال دریافت شناسنامه «بدون تعیین حیوان یا گیاه بودن» هستند در برخی کشورها دنبال دریافت شناسنامه «بدون برخی اعضای بدن» هستند.(ترنس جندریسم) لَعَنَهُ اللَّهُ وَ قالَ لَأَتَّخِذَنَّ مِنْ عِبادِكَ نَصِيباً مَفْرُوضاً «118» خداوند لعنتش كند(ابلیس) وقتى كه گفت: من حتماً از بندگان تو سهمى معيّن خواهم گرفت (و گروهى را منحرف خواهم كرد). وَ لَأُضِلَّنَّهُمْ وَ لَأُمَنِّيَنَّهُمْ وَ لَآمُرَنَّهُمْ فَلَيُبَتِّكُنَّ آذانَ الْأَنْعامِ وَ لَآمُرَنَّهُمْ فَلَيُغَيِّرُنَّ خَلْقَ اللَّهِ وَ مَنْ يَتَّخِذِ الشَّيْطانَ وَلِيًّا مِنْ دُونِ اللَّهِ فَقَدْ خَسِرَ خُسْراناً مُبِيناً «119» و حتماً آنان را گمراه مى‌كنم و قطعاً به آرزوها سرگرمشان مى‌سازم و دستورشان مى‌دهم كه گوش چهارپايان را بشكافند (تا علامت باشد كه اين حيوان سهم بت‌هاست) و به آنان فرمان مى‌دهم كه آفرينش خدا را دگرگون سازند. و هر كس به جاى خدا، شيطان را دوست و سرپرست خود بگيرد، بى‌گمان زيان كرده است، زيانى آشكار.
16.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟣 آن‌هایی که بحث ازدواج را جدی می‌گیرند نباید با یکدیگر چت کنند!
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این آموزش استثنایی از استاد میرزایی درباره‌ی سرکه رو از دست ندین☝️☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درد دل تعدای از عزیزان جانباز ضایعه نخاعی که در آسایشگاه بستری هستند: قبل از کرونا مردم و مسئولین به دیدن ما در آسایشگاه می آمدن، کرونا شد و بدلیل شرایط، ارتباط قطع شد و بعد از کرونا گویی دیگر ما فراموش شدیم و نه مردم و نه مسئولین به دیدن جانبازان در آسایشگاه نمی آیند.😓😓 https://eitaa.com/hayate313