13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◀️ موضوع :علت دین گریزی در برخی خانواده های مذهبی❗️
🎤 #استاد_عالی✅
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
حیات طیبه👇
https://eitaa.com/hayate313
¯\_(ツ)_/¯
#تربیت_فرزند
کــودک در هـــر سـنـی حــق نـدارد دیـگـران را بــزنـد،باید جـلـویش را گـرفت. اگر زیر دوسال است صرفا او را از محل دور کنید وحواسش را پـرت کـنید. بالای دو سال، دستش را بـگیرید و قاطعانه در چشم او بگویید:"ما کسی را نمیزیم"
💚 #تربیت_فرزند_امام_زمانی💚
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
حیات طیبه👇
https://eitaa.com/hayate313
¯\_(ツ)_/¯
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺🌺میلاد با سعادت کریمه اهل بیت آقا (امام حسن مجتبی)برتمام دوستداران ولایت وامامت مبارک باد🌺🌺
#جمعه_های_انتظار
کعبه زیباست به شرطی که تو در کعبه درآیی
به حرم تکیه نهی، روی به عالم بنمایی
خواستم تا که دعایی بکنم بهر ظهورت
چه دعایی بکنم یوسف زهرا، تو دعایی
#غلامرضا_رستگار
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
⭕️روایت سید حسن نصرالله از شباهت ماجرای کرونا به اتفاقی در صدر اسلام
دبیرکل حزبالله لبنان:
🔹 در زمان محاصره بنیهاشم در شعب ابیطالب از مسلمانان خواسته شد برای اینکه آزاد شوند، حضرت محمد(ص) را تحویل دهند و اکنون از مقاومت لبنان هم میخواهند سلاح خود را زمین بگذارد تا اسرائیل هرکاری که میخواهد، انجام دهد.
🔹برخی معتقدند ماجرای کرونا شبیه اتفاقی است که موریانهها برای سند قریش رقم زدند و آن را خوار کردند و محاصره مسلمانان در [شعب ابیطالب] به پایان رسید.
🔹 شاید کرونا امروز باعث لغو محاصره ظالمانه آمریکا علیه برخی کشورها شود.
🔹بالاخره فرج حاصل میشود، همانطوری که برای رسولالله و بنیهاشم پس از محاصره در شعب ابیطالب حاصل شد.
🔹 خداوند سبحانه و تعالی فرجی در کارشان ایجاد کرد و با موریانهای که آن پیماننامه را خورد و قریش را ذلیل ساخت، یاریشان کرد.
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
حیات طیبه👇
https://eitaa.com/hayate313
¯\_(ツ)_/¯
📚رزمنده اى كه چهل سال روزه گرفت
ام سليم، كه يك بانوى مجاهد و دانشمند است، از نقطه نظر تدبير منزل، و برخورد ماهرانه با مشكلات و مصائب زندگى هم، به كياست و خردمندى شايسته اى كه، ناشى از ايمان آگاهانه اوست، آراسته است.
چنانكه نوجوان ام سليمه و ابوطلحه يعنى "ابوعمير" كه سخت مورد علاقه آنان بود، بيمار شد و درگذشت، و همينكه پدر خواست كنار بستر نوجوان به احوالپرسى برود، مادر گفت: او در حال استراحت است، آنگاه ام سليم براى شوهر خسته از سركار آمده سفره غذا گسترانيد، بعد خود را آراست و به رختخواب رفتند، و همينكه صبح شد، به شوهر گفت: اگر همسايگان به كسى امانتى بدهند، و او مدتى از آن امانت استفاده كند، و آنگاه آن همسايگان امانت خود را بازپس گيرند، آنوقت كسى كه امانت را گرفته بود ناراحت شود، و سروصدا و گريه سر دهد، صحيح است؟!
ابو طلحه پاسخ داد: اين كار صحيح نيست، و پس دادن امانت، آه و ناله اى ندارد!
آنگاه ام سليم توضيح داد: حال كه چنين است، توجه داشته باش، كه خداوند فرزندى را به عنوان امانت به ما داده بود و اكنون او را پس گرفته، و فرزند دلبند ما از دنيا رفته است، حال بايد صبر و حوصله پيشه سازى، لب به آه و ناله نگشايى و مرگ فرزند را به حساب خداوند بگذارى، زيرا خداوند امانت خود را پس گرفته است، و بايد او را به خاك بسپاريم.
وقتى ابوطلحه داستان صبر و تدبير "ام سليم" را براى رسول خدا توضيح داد، آن حضرت به درايت و مقاومت ام سليم آفرين گفت و درباره او دعاى خير كرد، و اضافه نمود: خدايا! شب اين زن و مرد را مبارك گردان.
آرى، آنطور كه نوشته اند، ام سليم همان شب باردار گرديد، و آن روز هم كه فرزند او به دنيا آمد، نوزاد خويش را در پارچه اى پيچيد و براى گام برداشتن و نامگذارى او را به حضور رسول خدا9 آورد، و آن حضرت هم در حق نوزادى كه "عبدالله" موسوم گرديده بود، دعاى خير و سعادت آفرين انجام داد.(1)
در اثر دعاى رسول خدا9 بود كه، عبدالله انسان موفّق و پربركتى گرديد، تا آنجا كه از او نُه فرزند بوجود آمدند كه، همه قارى قرآن و حاملان علم و دانش گرديدند.(2)
خلاصه، ابوطلحه شوهر "ام سليم" كه نام وى "زيد بن سهل ..." بود، از نقباى رسول خدا9 محسوب مى گرديد، در بيعت عقبه حضور داشت، در جنگهاى بدر، احد، خندق و ساير جنگهاى شركت نمود، تيرانداز ماهرى بود، صداى غرّايى داشت تا آنجا كه، رسول خدا9 مى فرمود: فرياد غرّاى ابوطلحه در سپاه من، از يك گروه سپاه بهتر است.(3)
ابوطلحه در زمان حيات رسول خدا9، چون پيوسته در همه جنگها شركت داشت، موفق به روزه گرفتن نمى شد، بدين جهت بعد از وفات رسول خدا9، تا سال 50 هجرت كه زنده بود، تمام مدت آن چهل سال را به غير از روزهاى عيد فطر و عيد قربان كه روزگرفتن حرام مى باشد، پيوسته روزه دار بود!(4) و ام سليم با وجود لياقت شخصى، توفيق همسرى و زندگى با چنين مرد بزرگوار و عابد و صالحى را نيز داشت.
📚(1) الاصابه، ج 4، ص 461، الكنى و الالقاب، ج 1، ص 111.
(2) اسدالغايه، ج 5، ص 591، رياحين الشريعه، ج 3، ص 408، بهجة الامسال، ج 7، ص 567.
(3) الاصابه، ج 1، ص 567، الكنى و الالقاب، ج 1، ص 111، زنان دانشمند و راوى حديث، ص 92 به بعد.
(4) الاصابه، ج 1،ص 567، الكنى و الالقاب، ج 1، ص 111، زنان دانشمند و راوى حديث، ص 92 به بعد.
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
حیات طیبه👇
https://eitaa.com/hayate313
¯\_(ツ)_/¯