🔻برای اولین بار در تاریخ سیاسی پاکستان، نمایندگان مستقل (اکثریت حامی عمران خان) توانستهاند بیشترین آرا را به خود اختصاص دهند، اما تشکیل دولت از سوی آنها بعید به نظر میرسد. طبق قانون انتخابات پاکستان، اگر هیچ حزبی اکثریت (نیم+یک) آرای رأیدهندگان را نتواند از آن خود کند، حزب پیروز (با بیشترین کرسی) باید اقدام به ائتلاف سازی کند اما بسیاری بر این باورند که نواز شریف که برخی میگویند از حمایت ارتش پاکستان برخوردار است تلاش کرده تا ائتلاف شکل دهد و نخستوزیر شود.
🔻انتخابات در دو حوزه انتخابیه به ترتیب به دلیل فوت یک نامزد و ناقص بودن رای گیری دیرتر برگزار میشود. یک حزب برای تشکیل دولت با اکثریت ساده به ۱۶۹ کرسی در مجلس ملی ۳۳۶ عضوی نیاز دارد. با این حال، این نتایج که نامزدهای حزب تحریک انصاف باوجود سرکوب شدید، نداشتن لیست حزبی و مهمتر از همه، ممنوعیت حزب برای شرکت در انتخابات چنین نتایجی را رقم زدهاند، باید آن را دست رد مردم پاکستان بر سینه ارتش نامید.
🔻البته این مساله فقط متوجه ارتش پاکستان و ژنرالهای حاکم بر آن نیست، بلکه مردم این کشور یک «نه» بزرگ به کشورهای مداخلهگر و کودتاچی هم گفتند تا آنها متوجه شوند که بالاخر در این کشور مردم مخالف دولت کودتایی و فرمایشی هستند. دولتی که شهباز شریف، یکی از فاسدترین و وابستهترین سیاستمداران پاکستانی که به همراه برادرش نواز شریف در آن سابقه لفت و لیس بسیاری داشته و دارند، پس از کودتای تابستان سال 1401 به نخستوزیری آن انتخاب شد.
🔻در حقیقت، ارتش پاکستان تمایل بسیاری داشت که نواز شریف یا یکی از اعضای حزب مردم (وابسته به بینظیر بوتو) نخستوزیر شود یا مانند دولتی که پس از کودتای سیاسی زمام امور را به دست گرفت، ترکیبی از هر دو حزب باشد و آنها بتوانند با مداخلهها و کمکهای ارتش دولت آینده را تشکیل دهند. اما حالا هر دو حزب روی هم کمتر از 130 کرسی را به دست آوردهاند و احزاب اسلامگرایی که بقیه کرسیهای پارلمان را در اختیار دارند هم حاضر به ائتلاف با این دو حزب نخواهند بود. در واقع، ائتلاف مدنظر ارتش فعلا شش کرسی برای تشکیل دولت ائتلافی کم دارد.
🔻باید اطلاع داشته باشید که پاکستان یک دموکراسی پارلمانی است و رأیگیری برای کرسیهای مجلس قانونگذاری فدرال به نام «مجلس ملی» و چهار مجلس قانونگذاری استانی یا ایالتی انجام میشود. مجلس ملی پاکستان از ۳۳۶ کرسی تشکیل شده است. ۲۶۶ کرسی از طریق رایگیری مستقیم در روز انتخابات مشخص میشود، در حالی که ۷۰ کرسی اختصاصی - ۶۰ کرسی برای زنان و ۱۰ کرسی برای غیرمسلمانان - بر اساس قدرت هر حزب در مجلس اختصاص داده شده است.
🔻پس از تشکیل مجلس ملی، رایگیری پارلمانی برای انتخاب رهبر مجلس برگزار میشود که نخستوزیر میشود. یک نامزد موفق باید اکثریت ساده را در مجلس به دست آورد، یعنی حمایت حداقل ۱۶۹ عضو. هنگامی که یک نامزد نخستوزیری در مجلس ملی رأی آورد، به عنوان نخستوزیر سوگند یاد میکند. نخستوزیر جدید وزرای کابینه را انتخاب میکند که دولت فدرال را تشکیل میدهند. روند مشابهی در سطح ایالتی برای انتخاب سروزیر و یک دولت محلی دنبال میشود.
🔻در این میان سران حزب تحریک انصاف پاکستان مدعیاند که اگر در انتخابات تقلب نمیشد، میتوانستند اکثریت کرسیها را کسب کنند. اینترنت تلفنهای همراه در روز انتخابات در سراسر کشور قطع بود و شمارش آرام آرا این ظن را به وجود آورده که ارتش در روند تضمین موفقیت حزب مسلم لیگ پاکستان شاخه نواز نفوذ کرده است. «گوهر علی خان»، رهبر حزب تحریک انصاف پاکستان در یک نشست خبری گفت: در سراسر پاکستان انتخابات به شیوهای ظریف دستکاری شده است. از حامیان حزب میخواهیم تا راهپیمایی صلح آمیزی را امروز برگزار کنند.
🔻مقامات هشدار دادند که اقدامات سختگیرانهای انجام خواهند داد و گفتند که دستورات موسوم به بخش ۱۴۴ وجود دارد که طبق قانون دوران استعمار که تجمع دو یا چند نفر را ممنوع میشود، این اقدامات سختگیرانه اجرایی میشود. این نشان میدهد که ارتش پاکستان به شدت در تلاش است تا به هر شکل ممکن حکومت آینده را مصادره کند. پلیس پاکستان در شهرهای مختلف مانند پیشاور، راولپندی و لاهور با هشدار نسبت به برگزاری هر گونه تجمع، وعده مقابله شدید را دادهاند!
🔻ژنرال «سید عاصم منیر» که او را باید بزرگترین بازنده این انتخابات تا این لحظه دانست که تلاشش برای برگزاری یک انتخابات مدیریت شده، با نتایج مشخص به شکست منجر شده هم در بیانیهای اعلام کرد: «ملت برای خروج از سیاست هرج و مرج و قطبی سازی که مناسب یک کشور مترقی ۲۵۰ میلیون نفری نیست، به دستان پایدار و شفابخش نیاز دارد.» اما به نظر میرسد نسخه شفابخش او چندان مورد پسند مردم پاکستان نبوده است.
از زمانی که قرار بود با کمک امریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای اروپایی حکومت ایران را سرنگون کند تا زمانی که این پیام از ریاض در دو سطح به تهران مخابره میشود فقط یک سال و چند ماه گذشته است! از زمانی که شبکه سعودی اینترنشال به اسرائیل اینترنشنال تغییر رویه و جهت بدهد، فقط چند ماه گذشته است، از روزی که خیلیها میگفتند ایران یمن را برای نزدیک شدن به سعودیها معامله کرده، هنوز یک سال هم نگذشته است و... من هم اینجا نمیگویم خیلی چیزها درست و نهایی است اما حداقلهایی وجود دارد که آنهایی که عربده میکشیدند و مدعی بودند ای کاش انصاف داشتند و عذری کوچک بابت اشتباه بزرگ خود از محضر ملت بزرگ ایران میکردند.
این پیام تبریک نه ذوقزدگی دارد، نه حس خاصی؛ بلکه در زمانهای که همه چیز در گیر و دار دروغ، فتنهانگیزی، ویرانگری و شیادی در عرصه تحلیل و انعکاس خبر خودنمایی میکند این جور مسائل نقاط عطفی دستکم برای همان حضرات است که متاسفانه در این روزها کور و کر میشوند. سعودیها نه تنها به طرف امریکایی برای ائتلاف دریایی «نه» گفتند، بلکه طی هفتههای آینده در کمال ناباوری همه خواهند دید که به احتمال بسیار زیاد توافق آتشبس نهایی هم میان صنعا و ریاض امضا شود در حالی که یمنیها نفس آنگلوساکسونها را در بابالمندب و دریای سرخ گرفتهاند...
▪️میدانید نکته مهم و جالب ماجرا کجاست؟ اینجاست که انگلیسیهای پررو و پرمدعا میخواهند با همین نیروی دریایی فشل به جنگ روسیه و چین بروند! انگلیسیها که از ابتدای هزاره جدید و پس از اشغال افغانستان و عراق همراه با امریکاییها متوجه شدند که امریکا دیگر توان دریایی و نظامی چندانی ندارد، یک سیاست گسترده در حوزه دریایی را در پیش گرفتند که هدف نهاییاش احیای قدرت دریایی این کشور برای حضور در اقیانوسهای مختلف بود. به همین منظور علاوه بر دو ناو هواپیمابر، چندین طرح مختلف برای ساخت رزمناور و فریگیت و زیردریایی را در پیش گرفتند و با تخصیص بودجهای هنگفت در این سالها برای ساخت این ناوها تلاش مضاعف کردند.
▪️اما از زمانی که این کشتیها ساخته شدهاند، روزی نیست که دچار مشکل نشوند یا حاشیهای برای آنها پیش نیاید. در واقع، انگلیسیها جنگندهای هم برای این ناوهای هواپیمابر نداشتند و به همین دلیل به سراغ اف-35 در نسخه بی رفتند و تقریباً 48 فروند برای استقرار در این دو ناو هواپیمابر سفارش دادند. همچنین آنها 80 فروند دیگر هم برای نیروی هوایی خود از نسخه A این جنگنده سفارش دادند که حدود 10 میلیارد پوند برایشان هزینه در بر داشت. ناو الیزابت در سال 2017 و شاهزاده ولز هم در سال 2019 وارد خدمت شدهاند. هر کدام هم باید 24 فروند اف-35 نسخه بی داشته باشند! اما این جنگندهها هیچ یک از استاندارهای مدنظر انگلیسیها را پاس نکرد و باعث شد تا با لغو مشارکت خود در ساخت این جنگنده به همان تعدادی که دریافت کرده بودند، بسنده کنند.
▪️نکته مهمتر آنکه قرار بود ناو هواپیمابر الیزابت انگلیسیها در شمال دریای سرخ مستقر شده و جایگزین ناو آیزنهاور امریکا شود که با توجه به مشکلات زیاد و متعدد پیش آمده، چنین اتفاقی روی نخواهد داد. حالا یک عدهای روزانه در مورد نیروی دریایی انگلیس بنویسند و بگویند که فلان میکند و این توانایی را دارد. در مورد ناو دیاموند هم نکته قابل گفتن آنکه برخلاف ادعاهایی که در رسانههای انگلیسی در مورد تعداد پهپادها و موشکهایی که توسط این رزمناو پدافندی هدف قرار گرفته، کیل مارکهایی که روی بدنه آن نقش زدهاند یک چهارم این تعداد را نشان میدهد!
▪️دوران حضور انگلیسیها در دریاها به سر آمده است. امریکاییها که فکر میکردند اگر با یمنیها در افتاده و برخی مواضع آنها را بمباران کنند یا با شلیک موشک دست به بزرگنمایی بزنند همه چیز تمام است و آنها ترسیده و دیگر به سمت کشتیهای صهیونیستها شلیک نمیکنند اما همه دنیا ملاحظه کرد (و خود آنگلوساکسونها بیش از همه) که دیگر کسی از آنها واهمهای ندارد و میتوانند بیشترین آسیب را به آنها برسانند. تنها گزینهای که پیش روی این قوم متجاوز و ویرانگر قرار دارد، دروغگویی و لاپوشانی در مورد حملاتی است که یمنیها به آنها کرده و آسیبهایی که دیدهاند، است.
🔴روایت تازهای از عملیات تلافیجویانه ایران و توقیف نفتکشهای یونانی
🔻به مناسبت گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمنماه، مراسمی در پتروشیمی جم برگزار شد. میهمان این مراسم فرمانده منطقه چهارم نیروی دریایی سپاه بود. سردار محمدحسین بارگاهی در این مراسم روایت تازه و نویی از توقیف نفتکشهایی گفت که نشان میداد چگونه نیروی دریایی سپاه و رزمندگان منطقه چهارم ماموریت خود را به خوبی انجام دادهاند.
🔻فرمانده منطقه چهارم نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه کشتیها و نفتکشهای ما را در آبهای دوردست توقیف میکردند و امروز کشتیهای ما با افتخار به ونزوئلا رفتوآمد دارند. تمام قدرتهای دنیا نگاه میکنند و جرات چنین کاری را ندارند. این جز اقتدار ما است، گفت: یونانیها به دستور آمریکاییها گستاخی کرده و کشتی ما را گرفتند، کشتی روسی که با پرچم روسیه نفت ما را میبرد را توقیف کردند. رهبر ما دستور داد بروید و کشتیهای یونانی را توقیف کنید، رصد و رهگیری کردیم 17 کشتی یونانی در خلیجفارس بود. تاریخ 29 اردیبهشت 1401 به ما دستور دادند، کشتی خالی برای بارگیری به سمت عراق میرفت، گفتیم به درد ما نمیخورد باید پر باشد. پس از بارگیری، دو کشتی یونانی در مدت زمان سه ساعت توقیف شدند. بعدازظهر روز ششم در همین منطقهی چهارم با وجود مواج بودن دریا و عدم دید مناسب به رصد و پیگیری ادامه دادند.»
🔻سردار بارگاهی افزود: «من در بالگرد بودم و مجبور بودیم ارتفاع 20 متری سطح دریا پرواز کنیم تا بتوانیم کشتیها را شناسایی کنیم. وقتی آن کشتی را مشاهده کردیم بالگرد هفت دور چرخید تا توانستیم نام آن را بخوانیم و مطمئن شویم یونانی است. آن شناور نظامی که اسکورتش میکرد وقتی شناورهای سبک ما را در این دریای مواج دید 20 مایل فاصله گرفت. بالگرد چند دقیقه بر فراز شناور منتظر ماند، شناور در حال حرکت بود و بالگرد رو به عقب حرکت کرد. در مدت زمان 34 ثانیه 14 تفنگدار نترس روی شناور پیاده شدند و کمتر از 20 دقیقه شناور را در تصرف خودشان قرار دادند و اعلام کردند ما مشکلی نداریم و بالگرد میتواند اینجا را ترک کند. شناورها همراهی کردند و ساعت 10 شب در لنگرگاه عسلویه لنگر شد. این خبر در تمام سایتهای خبری پیچید و امریکاییها گفتند ایران دارد به کشتیهای تجاری یونان ظلم میکند و غیرقانونی توقیف کرده است، آن قاضی که حکم داده و نفت ما را مصادره کرده بود گفت غلط کردم، حکمش را برگرداند. نفت ما را پس دادند، 10 ماه کشتیهای یونانی در خدمت رزمندگان اسلام بودند. نفت ما عاریهای بود، 750 هزار بشکه. دو تا 850 هزار بشکه نفت گرفتیم و پولش را هم پرداخت کرده بودند.»
🔻به گفته وی، «این یکی از مولفههای اقتدار ما است، ما از این اتفاقات هراس نداریم. در زمان جنگ وقتی به بنبست رسیدیم نیروی دریایی سپاه وارد عرصه شد، و در همین عسلویه پایگاه کوچکی مرکز طراحی عملیاتها شد، روسها وارد معرکه شدند و گفتند ما اسکورت میکنیم که کشتیهای عراقی و دول عرب به سلامت برسند. در مدت زمان کمتر از 20 روز سه تا کشتی روسی از بین رفت. گفتند ما غلط کردیم و از خلیجفارس بیرون میرویم. امریکا گفت خودم وارد میشوم. کشتی الرخاء کویت را در اختیار گرفتند و اسمش را گذاشتند بریجتون و به بندر فجیره امارات بردند. دو سه ماه مانور کردند و ناوهای جنگی کنارش گذاشتند و در مردادماه 1366 راه افتادند. از تنگه عبور کردند، از حضرت امام استعلام گرفتند چکار کنیم، فرمودند «اگر من بودم، میزدم». کتاب به همین نام را بخوانید تمام جزئیات را به شما میگوید. شناور از لاوان راه افتاد، روز تاسوعا مین بار کرد و رفت اول کانال بندر الاحمدی، 136 خبرنگار به خصوص خبرنگاران رژیم صهیونیستی ایستاده و رجزخوانی میکردند. لحظه به لحظه گزارش میکردند که ما رسیدیم ایرانیها نیستند. ورودی بندر الاحمدی کویت صدای انفجاری بلند شد، روی مین رفت و یک حفره 46 متری در آن ایجاد شد، تعدادی از خبرنگارها به آب افتادند، ناوهای جنگی اسکورتکننده بریجتون از ترس رفتن روی مین به الرخاء (بریجتون) پناه بردند. با خفت و بدبختی مهار کرده و به ساحل برده و هیچ قدرتی دیگر وارد نشد که این کار را انجام دهد. مسیر را عوض کردند و به آبهای سرزمینی کشورهای عربی تردد کردند، آنجا هم ضربه را خوردند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 استغفار در ماه شعبان
🎙 آیتالله مجتهدی تهرانی(ره)
🍃🌸🍃
┈┄┅═✾🌿🌹🌿✾═┅┄┈
40.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسیار بسیار عالی حتما ببینید
https://eitaa.com/hayate313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ معنادار و جالب محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی به مغالطهها و مقایسههای غلط پرویز شیخ طادی علیه حجاب در مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر.
🔰 احترام عملی به چادر و روسری دخترانش
🔴 قابل توجه کسانی که زیاد فال بد میزنند
✍🏻 راوی گوید امام صادق علیه السّلام فرمودند: فال بد زدن بر طبق همان چیزی است که پیش خود بر آن فال زدهای.
لذا اگر آسان بگیری آسان گذرد، و اگر سخت بگیری سخت بگذرد، و اگر (اعتنا نکنی و) چیزی به دل نگیری، چیزی نیست.
📚 بحارالانوار، جلد ۵۵، صفحه ۳۲۲، به نقل از کتاب "الکافی"
فال بد زدن یک کار #شیطانی است، زیرا مؤمن با توکل و توسل و خوشبینی به خداوند متعال به امور خود میپردازد، نه با فال بد زدن و گمان بد داشتن.
🚨 خداییش بیاید از حق نگذریم...
⭕️ #روحانی با همه کم کاریهاش تیم رسانهای خوبی داشت، مثلاً؛
🛩 تو دولت قبل یه #هواپیمای_بویینگ که مرجوعی اسپانیا بود رو خریدن و با کلی جشن و سر و صدا آوردن ایران، آخوندی وزیر راه و صالحی معاون رئیس جمهور و پزشکیان نائب رییس مجلس رفتن فرودگاه برا استقبال. بعد توی سخنرانی با ذوق زدگی گفتن« بوی نویی میده» 😂
خلاصه رسانههای کشور تا چند هفته درگیر این هواپیمای خوش بو بود تا اینکه خبر رسید هواپیما نقص فنی داره و نمیتونه پرواز کنه😒
🔰 بعد توی #دولت_رئیسی با وجود تمام تحریمهای زمان روحانی بلکه بیشتر تا الان ۶۰ فروند هواپیما خریدن و هیچکی خبر نداره!!!