🔻آمار آرای ایرانیان خارج از کشور
🔹سخنگوی ستاد انتخابات: در مرحلۀ دوم انتخابات ریاستجمهوری ۸۸ هزار و ۳۲۵ نفر در خارج از کشور رأی دادند.
🔹از این آراء ۵۰۲۰۶ رای به جلیلی، ۳۶۱۶۹ رای به پزشکیان ثبت شده. آراء باطله هم ۱۹۵۰ رای بوده.
✅ @Rajanews_com
چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
۱. انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال 88 بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از 16 میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقه و تشخیص شان متفاوت است.
۲. این انتخابات از یک جهت بی نظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردمش حفاظت می کند، حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از 3 میلیون باشد. (این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات ریاست جمهوری است)
علاوه بر آن، جمهوریت نظام ما که در سایه ی ولایت فقیه معنا پیدا می کند حتی حاضر نیست مشارکت 49.8 درصدی را 50 درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمی شود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست.
۳. با انتشار آمار رای های جلیلی و پزشکیان به تفکیک هر استان، نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شده اند (در 16 استان پزشکیان رای اول را آورده و در 15 استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود.
نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین 4 استان 2 میلیون و 956 هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام 31 استان نیز حدود 2 میلیون و 850 هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در 4 استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد.
فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی و غلطی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا صورت مساله و واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت (ترک بودن مادر) بودند.
4. بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند.
ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که 12 سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمی توانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازی ها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد.
5. اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال ۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد. او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است. جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را مشخص میکند...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قربان آن دل...
رهبر معظم انقلاب:
🔹️امام صادق (علیه السّلام) از راوی سؤال میکنند: تَجلِسونَ وَ تُحَدِّثون؟ مینشینید دُور هم، صحبت میکنید، حرف میزنید؟ یعنی مسائل ما را مطرح میکنید؟ او جواب میدهد که بله، این کار را میکنیم؛ یعنی همین مجموعهی هیئات. بعد حضرت میفرمایند: اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ اُحِبُّها؛ من دوست میدارم این مجالس را. قربان آن دل! [میفرماید] مجالس شما را دوست میدارم.
✅️ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 عنوان:
(گزیدهای از قسمت هفتم فصل پنجم)
🔸 روایت تجربه گر از حس خوبی که به واسطه حضور در عزاداریهای دهه اول محرم و خادمی امام حسین (علیهالسلام) در برزخ همراهش بود.
🌹«إن الحسین مصباح الهدي و سفینه النجاة»
(همانا حسین چراغ هدایت و کشتی نجات است)
🎬 با کیفیت بالاتر از اینجـا در آپــــارات ببینید:
https://aparat.com/v/slxr710
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#زندگی_پس_از_زندگی
#عباس_موزون
#فصل_۵_قسمت_۷
#مهدی_زنجیرانیفراهانی
#تجربه_نزدیک_به_مرگ #السلام_علی_الحسین_علیهالسلام
#امام_حسین_علیه_السلام
#محرم
🆔 @abbas_mowzoon
🆔 @abbas_mowzoon_links
📌وام ۱۵۰ میلیونی برای مشاغل خرد و خانگی
💢سازمان بسیج سازندگی با هدف حمایت از اشتغال مشاغل خرد و خانگی و صنایع تبدیلی اقدام به ارائه تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی کرده است.
📢تسهیلات با نرخ کارمزد ۴ درصد
🔺 زمان بازپرداخت آن نیز ۷ ساله تعیین شده است.
جهت ثبت نام:
🔻سامانه اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی
لینک ثبت نام:
https://ebsvam.ir/Pages/GetMeli.aspx
@yeksansazi
#اطلاعیه
#وام
#کمیته_امداد
⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕
قابل توجه تمامی مددجویان کمیته امدادو متقاضیان وام های اشتغال که تااین لحظه موفق به گرفتن وام های خودکفایی نشده اید
پرداخت وام باسود ۴ درصد از سقف ۲۰ میلیون تومان تا ۳۰۰میلیون تومان
آغاز گردید
مخصوصا سرپرستان (تبصره۱۴) دارای کارت های آبی
برای ثبت نام وام،اطلاع از شرایط موجود ونحوی دریافت آن، جهت ایجاد اشتغال
به کمیته امداد
واحد معاونت آقایان محمدی مراجعه کنید
❌برای سرپرستان کمیته امداد دیگر دهک بالا ملاک قرار نخواهد گرفت.
برادران و خواهران انقلابی! کمربندها را محکم ببندید...
بخش اول
شکست، مقدمه پیروزی است؛ به شرطی که با تحلیلهای بی بنیاد و سطحی، ریشهیابی نشود.
جریان حزب اللهی و طرفدار گفتمان انقلاب به کنار رفتن و نرفتن قالیباف یا جلیلی نباخت، بلکه بار دیگر به دوگانهای باخت که حول مذاکره و برجام شکل گرفت! چرا که در طی سه سال پرکار دولت شهید رئیسی و چهار سال مجلس انقلابی، فرصت اثبات عملی اینکه مشکلات معیشتی ملت ارتباطی به تحریمها ندارد را از دست دادیم. در این دوره، با اینکه ایران آشکارا از تحریمها عبور کرد، اجرای سیاستهای معیشتسوز و نابرابریساز نئولیبرال، به مشارکتسوزی و رایسوزی این ایام منجر شد.
ما امیدوار بودیم بعد از دولت روحانی با تغییر ریل اقتصادی کشور در دولت سیزدهم، مردم طعم شیرین اقتصاد درونزا و برونگرای اقتصاد مقاومتی و حاکمیت ریال را بچشند، اما متاسفانه روشن نبودن رویکردهای اقتصادی برای سیاستمداران و عواقب آنها مانع از این تغییر ریل شد.
دلسوزان تلاش بسیاری کردند این شناخت را برای مجموعه دولت و مجلس ایجاد کنند اما نشد و تنها گذر زمان بود که آن را اثبات کرد؛ اما گاهی خیلی زود دیر می شود!
روزی که شهید رئیسی قصد حذف ارز ۴۲۰۰ را داشت، خدمت ایشان رسیدم و کتاب دکترین شوک را تقدیمشان کردم. عرض کردم این کتاب را بخوانید و ببینید این سیاستهایی که در دست اجرا دارید، چند دولت را در دنیا سرنگون کرده است!
بعد از آن نیز برای مجاب کردن دولت به اجرای سیاست تثبیت قیمت ارز تلاش ها کردیم. خاطرم هست این اواخر شهید رئیسی در جلسهای فرمودند مطالب به این روشنی را چرا اقتصاددان ها متوجه نمی شوند؟!
بهرحال زمان از دست رفت، بخصوص که افراد دست اندرکار، هنوز به آن سیاستها باورمند هستند.
جریان سیاسی اصولگرا نه تنها در طی دوره مدیریت خود بر دولت و مجلس اقدامی برای اصلاحات اقتصادی و پایان دادن به حاکمیت دلار آمریکا در خاک ایران نکرد، بلکه حتی حاضر نشد در ایام تبلیغات انتخاباتی دست روی این مسئله اساسی گذاشته و وعده حل و فصل آن را به مردم بدهد. این بود که در پاسخ به این پرسش آقای پزشکیان که چرا بدون برجام قیمت گوشت ۸۰۰ هزار تومان شد و قیمت خودرو و مسکن سر به فلک کشید، پاسخی جز سکوت نداشت!
اصولگرایی به طمع ۱۸ میلیون رای شهید رئیسی در سال ۱۴۰۰، حاضر به عذرخواهی از مردم برای عدم موفقیت دولت سیزدهم در کوتاه کردن دست سفته بازان و خام فروشان از جیب مردم نشد. حاضر نشد با صدای بلند جلوی احتکار اراضی ایران بایستد و بگوید ما نتوانستیم اقتصاد بسازبفروشی مسکن ایران را که ۷۰ درصد آن قیمت زمین است، تغییر ریل دهیم! حاضر نشد از سیاستهای مشوق خام فروشی فولاد و پتروشیمی و معادن عذرخواهی کند و از اینکه نتوانسته فرایند صنعتی شدن و تولیدگر شدن ایران را تسریع کند، حاضر نشد در پیشگاه تاریخ و مردم ایران ابراز شرمندگی کند و وعده اصلاح دهد.
بنابراین جریان سیاسی اصولگرایی حتی ۵ میلیون رای از همین ۱۸ میلیون رای ۱۴۰۰ را نیز از دست داد. جریانی که میخواست نقش نمایندگی طرفداران انقلاب و مستضعفین را بازی کند، در عمل با سرمایهداران نرد عشق باخت. جراحی اقتصادی که باید روی توبره سرمایهداران انجام میشد، روی سفره مردم انجام شد.
✨برای مطالعه بخش دوم، اینجا را کلیک کنید✨
@syjebraily
برادران و خواهران انقلابی! کمربندها را محکم ببندید...
بخش دوم
✨برای مطالعه بخش اول، اینجا را کلیک کنید✨
جریان انقلابی هرگز نباید سرخورده و دلسرد شود. باید از فرصت استفاده کرد و در مبارزه با سرمایهداری نئولیبرال هم فکر و هم قسم شد. این مبارزه، مبارزهای نیست که یک شبه و یک ساله نتیجه دهد. ما با جریانی مواجهیم که از جنگ ایران و روس تا به امروز نتواسته هیچ امتیازی از غرب بگیرد، بیش از یک قرن است که اقتصاد و معیشت مردم را هم به گرو غرب درآورده است و میخواهد ریشههای غرب گرایی را در همه کشور بدواند و به سرمایهداری جهانی متصل کند، کارشناسان معتقد به سرمایهداری را تربیت کند و در همه جا بگمارد.
نئولیبرالیسم میخواهد دولت را کوچک و ضعیف کند تا «سرمایهسالاری» جایگزین «مردمسالاری» شود. لذا #نه_به_نئولیبرالیسم نه به سیاست و آموزش و فرهنگ نئولیبرال هم هست.
کمربندها را محکم ببندید که فرصت جدیدی برای جنگ حق و باطل، جنگ فقر و غنا، جنگ استضعاف و استکبار، و جنگ پابرهنهها و مرفهین بیدرد، ایجاد شده و البته که پیشرفت گفتمان مبارزه با سرمایه داری نئولیبرال در همین مدت محدود، کم نبوده است.
ما برخلاف بخشی از اصولگرایان که معتقدند در عصر حاضر نمیتوان با شعارهای انقلاب اسلامی از مردم رای گرفت، عمیقا معتقدیم شعارها و آرمانهای این انقلاب هرگز رنگ کهنگی نمیگیرند و همچون اصل اسلام، در همه اعصار و دورانها و برای همه نسلها جذابیت دارند. قدرت، یک ابزار برای رسیدن به هدف است، نه خود هدف؛ آنکه از هدف عدول میکند که به ابزار دست یابد، نه فلسفه حیات را درک کرده و نه انسان را شناخته است.
برادران و خواهران! ما نه تنها چیزی را از دست ندادهایم، بلکه برای پیروزی چیزی کم نداریم. آماده یک خیزش بزرگ باشید و به این وعده الهی مطمئن باشید که وَلَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُرُه. ما تردیدی نداریم که به یاری خدای متعال، تمدن نوین اسلامی را در همین گام دوم انقلاب اسلامی محقق خواهیم کرد. به شرطی که چنانکه حضرت سجاد(ع) در دعای ابوحمزه ثمالی میفرمایند، از کسالت و سرافکندگی، از اندوه و ترس و بخل، از غفلت و سنگدلی، به خدای متعال پناه ببریم.
امروز، وقت عمل به این دستورالعمل تاریخی و کلیدی خمینی کبیر(ره) است: «وظیفه ما این است که از حالا برای پایه ریزی یک دولت حقه اسلامی کوشش کنیم، تبلیغ کنیم، تعلیمات بدهیم، همفکر بسازیم، یک موج تبلیغاتی و فکری به وجود آوریم تا یک جریان اجتماعی پدید آید و کم کم تودههای آگاه، وظیفه شناس و دیندار در نهضت اسلامی متشکل شده قیام کنند و حکومت اسلامی تشکیل دهند. تبلیغات و تعلیمات دو فعالیت مهم و اساسی ماست».
جریان انقلابی باید خود را برای یک خیزش عظیم آماده کند...
نقطه آغاز تحولی که برای رسیدن به پیشرفت و عدالت ضروری است، تغییر در نظم سیاسی کشور است.
برادر کوچک شما
سید یاسر جبرائیلی
@syjebraily
🔴تفکر گرانسازی عامل شکست در انتخابات
طبق برآوردها گرانی کالاهای اساسی (گوشت و...) مهمترین عامل شکست انتخاباتی و عدم همراهی مردم با امتداد دولت پرتلاش شهید رئیسی در انتخابات اخیر بود
عامل گرانیها هم به وضوح تفکر گرانسازی بود که نظام کارشناسی و محاسباتی دولت را گرفتار خود کرد و آن را به راه گرانسازی معیشت مردم کشاند
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
اینها تنها چیزی که از مدرسه علم اقتصاد یاد گرفته بودند خلق یک لولو بنام یارانه پنهان و تجویز حذف آن با گران کردن معیشت و سفره مردم بود.....
البته ظاهرا جناب پزشکیان هم قرار است با همین فرمول و البته با کمک اساتید این بچه ها کار اقتصاد مملکت را پیش ببرد...
@bidariymelat
اردوی زیارتی راهیان نور غرب کشور به صورت خانوادگی
🔷برنامه این اردو بدین شرح است:
🔸شب اول: اسکان شهر سنندج پادگان حضرت رسول (ص)
🔸روز اول: بازدید از باشگاه افسران و تپه الله اکبر _ نماز و نهار پادگان شهید کاظمی(پادگان لوله ای)و حرکت به سمت سقز
🔸شب دوم: اسکان در شهر سقز اردوگاه شهید روح الامین
🔸روز دوم: بازدید از یادمان های سیرانبند(شهدای غرب) و بوالحسن _
نماز و نهار حسینیه شیعیان بانه _
بازدید از شهر بانه و حرکت به سمت اصفهان
🔷تاریخ اعزام : ۱۴۰۳/۵/۱۱
🔷هزینه ثبت نام:
نفری یک میلیون تومان
🔷مهلت ثبت نام: ۱۴۰۳/۴/۳۰ (ظرفیت محدود)
🔷جهت ثبت نام به آیدی زیر در پیامرسان ایتا مراجعه کنید:
@Yavar118
✍رجبعلی خیاط مستاجری داشت که زن و شوهر بودند با 20 ریال اجاره، بعد از چند وقت این زن و شوهر صاحب فرزندی شدند
رجبعلی به دیدنشون رفت و به مرد گفت:
"چون فرزند دار شدی خرجت بالاتر رفته، از این ماه به جای ۲۰ ریال ۱۸ ریال اجاره بده، ۲ ریالشم واسه فرزندت خرج کن، این ۲۰ ریال رو هم بگیر اجاره ی ماه گذشته ایه که بهم دادی، هدیه ی من باشه برای قدم نوزادت!
الان کرایه ها رو با فرزنددار شدن بالا میبرن!
🔲جهت دریافت اطلاعات، اخبار و محتواهای جمعیتی به کانال جهاد تبیین #جمعیت بپیوندید:
http://eitaa.com/jamiyat
{بسمالله الرحمن الرحیم}
ا🎤🎤🎤🎤🎤
☆《مراسم دعا ندبه خانگی 》☆
📆 زمان :
¤《جمعه: 1403/4/22》¤
🖇بانی:
¤《 حسین (محمد علی رضا )》¤
⛪️ مکان :
¤《منزل شخصی شهرک 》¤
❌️❌️❌️
از تمامی برادران عزیز دعوت به عمل آمده.
منتظر قدوم سبزتان هستیم.
💯💯هم تبلیغ هم تشریف 💯💯
❌️❌️❌️
{🕖شروع مراسم راس ساعت ❌️6:00🕖}
❌️❌️❌️
{📣((عزیزان اطلاع رسانی کنید))📣}
باما همراه باشید....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتوانستیم جشن پیروزی بر تحریم را بگیریم، اما امروز به برجام بیفایده باختیم.
افسوس...
@hzamanim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ میگن آقا عاشورا رو دیگه سیاسی نکنید!
یک امام حسین رو برای ما بذارین میخوایم باهاش حال کنیم!
#رحیم_پور_ازغندی
✔️ ۲۰ سال پیش اشتباه فکر می کردم!
۲۰ سال پیش برای بولتن اقتصادی یک شرکت تحقیقاتی مقالات تحلیلی-کاربردی می نوشتم. امروز حین مرور فایلهای کامپیوترم، مقاله ای را پیدا کردم که در آن به تحلیل اقتصاد بنزین پرداخته بودم و جالب تر اینکه در آنجا خودم به یارانه بنزین هم اشاره کرده بودم، مقاله را مرور کردم و به این فکر فرو رفتم چرا آنزمان فکر می کردم بنزین یارانه دارد؟ هیچ علتی پیدا نکردم جز اینکه بصورت پیش فرض و براساس تکرارهای کلامی و رسانه ای پذیرفته بودم که بنزین، یارانه دارد و امروز بعد از ۲۰ سال کاملا متوجه هستم که چرا آن مطلب (بخش یارانه بنزین - چون سایر مطالبش درست بود) نادرست است نکته ای که در اغلب گفتگوها به آن اشاره می کنم و گاها به عزیزان بر می خورد ولی در عین حال، واقعیت هم دارد که آنها هم مانند ۲۰ سال پیشِ من فکر می کنند، و فکر می کنند مگر می شود بنزین، یارانه نداشته باشد وقتی اشخاص معروفی می گویند بنزین، یارانه دارد پس حتما دارد، فلذا فلانی اشتباه می کند. اما نکته ای که به آن توجه نمی شود اینکه دو دهه تدقیق در فن بودجه ریزی حوزه انرژی، مطالعه قوانین مرتبط و اشراف به روند عملکرد عملیاتی و مالی حوزه انرژی در ایران و جهان این وجه تمایز را ایجاد کرده است. بنابراین، کماکان بر همان استدلالم ایستاده ام که ضمن احترام به همه آن عزیزان، آنها به دلیل عدم آشنایی و درک از روابط بودجه ای و مالی حوزه انرژی و همچنین قوانین مربوطه و بسنده کردن به تکرارهای دیگران و چند مقاله نهادهای خاص در اشتباه به سر می برند. آنها حتما و باید به روابط مالی - قانونی حوزه انرژی کشور مسلط شوند که البته سالها زمان می برد شاید به اندازه آن ۲۰ سال عمری که از ما صرف این موضوع حیاتی اقتصاد ایران شده است. پس صرف حفظ کردن چند خط در فلان کتابِ اقتصادِ فلان نویسنده/مترجم و یا مقالات/کتبی در خارج کشور با محیط اقتصادی-اجتماعی متفاوت و ...نمی تواند دلیل استحکام استدلال این عزیزان باشد.
تمام
@hemmatgholizadeh