⚛️ بایسته هایی در نقد مذاکرات هسته ای
💠 یکی از محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار کارگزاران نظام، تعیین بایسته هایی در نحوه نقد مذاکرات است. براین اساس سه نکته برای نقادی خیرخواهانه الزامی است:
✅ اولین اصل، کل نگری و مشــاهده مجموعه واقعیات با همدیگر است. قطعا یک تحلیلگر با بررسی همه جانبه متن و مولفه های فرامتنی مانند منافع و مصالح ملی، نســبت خطوط قرمز با آن مصالح، دستاوردهای متن و نسبتشان با اهداف از پیش تعیین شده، شــرایط ژئوپلیتیکی حاکم بر جهــان و ... به یک تحلیل صحیح خواهد رسید.
✅ رهبری دیروز فرمودند«اگر نقدی هم میشود خوشبینانه باشد، بدبینانه نباشد؛ ثانیاً موجب تضعیف کسانی نشود که در این میدان مشغول تلاش و کار هستند» لذا در این مسیر علاوه بر تدقیق در متن و فهم واقعیت های میدانی، مواردی مانند حسن ظن به مذاکره کننده داخلی به عنوان نماینده حقوقی نظام، تکیه بر منافع ملی و پرهیز از دخالت گرایشات سیاسی و جریانی، دوری از یاس آفرینی در جامعه و زائل کردن امید به آینده و ... نیز باید رعایت گرد.
✅ طبق بیانات رهبر معظم انقلاب در 20 فروردین 94 به مذاکره کنندگان سابق، به نظر می رسد باید از سوی دستگاه دیپلماسی کانال ارتباط با تیم هسته ای تعبیه گردد که اگر منتقدان نکته ای داشته باشند، با بیان آن و هم افزایی با مذاکره کنندگان، به پویایی و بهترشدن مذاکرات کمک کنند.
📝 یعقوب ربیعی
─═ 🍀🌼🍀═─
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حدیث زندگی | شایستهترین مردم برای دعا...
🌙#ماه_رمضان
─═ 🍀🌼🍀═─
♨️ فراتر از دعوای افغان-ایرانی
🔰 حدود یک ماه پیش یکی از مقامات طالبان اعلام کرد که مقامات ایرانی در اظهارات خصوصی خود قول دادهاند خط راهآهن خواف-هرات را تا مرز چین ادامه دهند. به نظر میرسد ابعاد اقتصادی بخشی از این دشمن سازی های اخیر را باید در چنین مواردی جست وجو کرد . این خط آهن قرار است چین را به آلمان متصل سازد؛ کمربندی که اقتصادهای مهم بینالمللی را از دریاها و مشکلات آن مبرا ساخته و کریدوری اساسی را برای اقتصاد جهانی ایجاد میکند. در این میان تمام کشورهای این مسیر منتفع این کریدور خواهند بود.
🔰 هم اکنون زیرساخت مربوط به اصل وجود این خط آهن در کشورهای ایران، ترکیه، حوزه بالکان و اروپا موجود است و تنها نقطه بی اتصال همان مسیری است که مقامات ایرانی پشت درهای بسته به مقامات طالبان قولش را دادهاند. در صورتی که این فاصله کوتاه نیز متصل شود دیگر نمیتوان ایران را به راحتی از اقتصاد جهانی بیرون انداخت. از طرف دیگر چین نیز بخش مهمی از پازل اقتصادی کلان خود را تکمیل خواهد کرد .پروژه ای که قطعا خوشایند آمریکا و اذناب منطقهای آن نخواهد بود.
─═ 🍀🌼🍀═─
چرا اپوزیسیون از نامگذاری اقتصادی سالها توسط رهبر انقلاب عصبانی است؟.pdf
268.3K
👆🏻👆🏻
✨✨✨✨✨✨
📝 #یادداشت_تحلیلی|چرا اپوزیسیون از نامگذاری اقتصادی سالها توسط رهبر انقلاب عصبانی است؟
#تولید_دانشبنیان_اشتغالآفرین
#ثامن20
#ماه_رمضان
─═ 🍀🌼🍀═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙افطار سینه زنها، با گریه میشود باز
نوکر به یاد ارباب، آب و غذا گرفته ...
#شب_جمعه
─═ 🍀🌼🍀═─
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برخی نکات کلیدی جزء سیزدهم قرآن کریم
🌙#ماه_رمضان
─═ 🍀🌼🍀═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚘🍃 گلهای مریم از گل نرگس معطرند
⚘🍃عیسی اسیر نام مسیحای دیگری است
✨قرار ما جمعهها ختم صلوات به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عجلالله تعالی فرجه الشریف) ✨
🍃🌹............................
👈 لطفاً روی لینک زیر کلیک کنید و با ذکر تعداد صلوات کلمه ثبت را بزنید.
https://EitaaBot.ir/counter/d7czt
🌱کپی آزاد ☺️
#امام_زمان
#ماه_رمضان
═ 🌿🌼🌿═
📝 #یادداشت_تحلیلی/تجربه های اقتصاد دانشبنیان در دنیا
✅ مقام معظم رهبری امسال را سال « تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین » نامگذاری کردند.
از جمله مواردی که چشم اندازی را در مقابل روی ما قرار داده و اهمیت و ضرورت توجه به اقتصاد دانشبنیان را برای ما روشن میکند توجه به تجربه کشورهایی است که از دانش محور کردن اقتصاد برای خود مزیت ایجاد کردهاند.
🔹چنانکه انقلاب کشاورزی در انگلستان سبب افزایش بهرهوری در محصولات و افزایش راندمان تولید مزارع شد و به تبع آن میزان درآمد نیز افزایش یافت. توجه به این مزیت داخلی و حرکت به سمت کشاورزی نوین ، به طور نسبی رفاه اجتماعی را ایجاد کرد و جمعیت را نیز افزایش داد و نهایتاً زمینه را برای انقلاب صنعتی فراهم کرد به طوری که افراد آزاد شده از صنعت کشاورزی، وارد انقلاب صنعتی شدند و این زمینه ای شد برای رسیدن به اقتصاد مبتنی بر نوآوری.
🔹اقدام دیگری که در سال ۲۰۱۸ در هندوستان رخ داد، اجرای طرحی بود که در ذیل صنعت کشاورزی دیجیتال، با دسترسی کشاورزان به موبایل و امکان ارسال اطلاعات از طرف پایگاه های مطالعاتی کشاورزی به صورت تخصصی پیام هایی در مورد زمان کشت و نکات مهم کشاورزی به کشاورزان ارسال می شد نتایج اجرایی این طرح به صورتی بود که در طول یکسال راندمان تولید مزارع آنها ۱۰ درصد رشد پیدا کرد این در حالی بود که انتظار می رفت در سال اول اجرای این طرح که استقبال زیادی هم از آن نشده بود تولید و رشد محسوسی نداشته باشد.در واقع کشاورزانی که از اطلاعات دیجیتال استفاده کرده بودند توانستند راندمان تولید خود را افزایش داده و درآمد بیشتری کسب کنند افزایش تابآوری آنان در برابر شوک هایی که کسب و کارشان را هدف قرار میدهد فاکتور مثبت دیگر بود؛ پس از آن نشریه «ساینس» نیز بر این مبنا در یک مقاله علمی نوشت:کشاورزانی که پیشنهادات دیجیتالی را به صورت روزانه دریافت و اجرا میکنند به ازای هر یک دلاری که هزینه میکنند ۱۰ دلار درآمد کسب میکنند. تقریباً دو برابر کشاورزان دیگر.
🔹ژاپن نیز از دهه ۱۹۷۰ به سمت اقتصاد سرمایه محور و دانشبنیان حرکت کرد به طوری که در زمینه انرژی و دارا بودن شدت پایین مصرف انرژی در زمره موفق ترین کشورهای دنیا به حساب میآید. شدت مصرف انرژی در سال ۲۰۰۵ برای این کشور حدود ۶۵۳۹ بی تی یو در ازای تولید ناخالص داخلی بوده است که در مقایسه با میانگین جهانی حدود ۱۹ درصد پایینتر است. در واقع مهمترین نکته در ارتقای کارایی انرژی کشور ژاپن وجود زیرساختهای لازم سیاستگذاری نظارت و برنامهریزی منسجم در به کارگیری فناوری های جدید در جهت کاهش مصرف انرژی است.
💠 بنابر مصادیقی که در بالا اشاره شد میتوان به نتایج زیر دست یافت:
۱- ضرورت های رقابت در دنیایی که به دهکده جهانی تبدیل شده است ایجاب میکند که به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم زیرا اگر به این سمت حرکت نکنیم نمیتوانیم از ظرفیت ها و مزیت های خود در جهت افزایش بهرهوری استفاده کنیم آنگاه کشورهایی با منابع کمتر از ما پیشی خواهند گرفت.
۲- تداوم رشد، در اقتصاد دانش بنیان است؛ زیرا دانش هیچگاه تمام نمی شود، بنابراین رشد اقتصادی همواره ادامه خواهد داشت و دچار رکود نخواهد شد.
۳- حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان منحصراً مربوط به کشورهای توسعه یافته نیست بلکه کشورهایی همچون هند ، برزیل ، کره و... با اتکا به دانش محور کردن اقتصاد توانستهاند جایگاه قابل توجهی را برای خود کسب کنند.
👈🏻 بنابراین آنچه را حکیم انقلاب به عنوان شعار سال مطرح کردند یک ضرورت انکارناپذیر بر سر راه اقتصاد کشور است که به عنوان قوه پیشران در اقتصاد، تولید، افزایش بهرهوری و رفاه اجتماعی باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
✅زمانه
✍ محمد حکیمی
#تولید_دانشبنیان_اشتغالآفرین
#ثامن20
#ماه_رمضان
─═ 🍀🌼🍀═─
‼️ نخوان و برده بمان!
🔻بین سالهای ۱۹۱۱ تا ۱۹۴۳ در طول سلطه و نفوذ #استعمار_ایتالیا بر کشور #لیبی، هیچ لیبیایی مجاز به تحصیل در سطح دبیرستان نبود.
🔹 اگر چه تعدادی مدارس حرفهای در جهت نیاز خود ایتالیاییها تاسیس شد، اما آموزش به زبان ایتالیایی انجام میشد و همه کوششها در جهت پیاده کردن فرهنگ و زبان ایتالیایی به کار میرفت.
🔸 این روش تا آنجا ادامه یافت که بیم آن میرفت زبان عربی به بوته فراموشی سپرده شده و جای خود را به زبان ایتالیایی دهد.
🔺جمعیت #بیسواد لیبیاییها در زمان استقلال لیبی (۱۹۵۱) ۹۰ درصد بود و تنها ۱۰ درصد کوره سوادی داشتند که سهم #بانوان باسواد از آن، صفر بود!
📚 كتاب لیبی و تاریخ، ص ۲۹۷
👤 بهرام افراسیابی
#جنایات_غرب
─═ 🍀🌼🍀═─