🥀🥀شبی با شهدا 🥀🥀🥀🥀
ازش پرسیدن چرا همیشه دست به سینهای؟
گفت نوکر امام حسین (ع) باید همیشه دست به سینه باشه
برادرش میگفت عباس زیاد به تزکیه نفس میپرداخت مثلا از یک ماه ۲۰ روزش را روزه بود، او از خدا خواسته بود اگر لیاقت شهادت هم نداشت مـرگش را در روضههای امام حسین (ع) قرار دهد.
#شهید_عباس_آسیمه🌷
#مـــامــلت_شـــهادتــیـم🕊🥀#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج✨
🌷
@hazratehzahra
🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄
۲۱ تیر ۱۴۰۰
۲۱ تیر ۱۴۰۰
🎆✨🌙--------------------🌟
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد
اللهم عجل لولیک الفرج
#دعای_فرج
#التماس_دعا
@hazratehzahra
🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄
۲۱ تیر ۱۴۰۰
۲۱ تیر ۱۴۰۰
۲۱ تیر ۱۴۰۰
🌴🌴🌴
السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین (علیهالسلام )
🍃🍃🍃🍃
اول صبح بگویید حسین جان رخصت
تا که رزق از کرم سفره ارباب رسد
@hazratehzahra
🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄
۲۲ تیر ۱۴۰۰
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درس اخلاق امام خامنه ای :
🏵 هنر پوشیدگی
به مناسبت روز عفاف و حجاب
#هر_شب_یک_درس_اخلاق
@hazratehzahra
🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄
۲۲ تیر ۱۴۰۰
۲۲ تیر ۱۴۰۰
۲۲ تیر ۱۴۰۰
♨ شعبده بازی ناشیانه بایدن در افغانستان / اهتزاز پرچم شکست آمریکا در کابل
🔻خروج اشغالگران آمریکایی از افغانستان، مترادف با شکست بسیار سنگینی است که واشنگتن و ناتو پس از دو دهه جنایت در این کشور متحمل شده اند. اکنون، افغانستان به مانند ویتنام، به یکی دیگر از نمادهای شکست نظامی آمریکا در تاریخ روابط بین الملل تبدیل شده است. در این میان، جوبایدن و دموکراتهای کاخ سفید سعی دارند آدرس و نشانه دروغین و وارونه ای را در خصوص خروج خود از افغانستان به نظام بین الملل مخابره کنند. این همان سیاست همیشگی مقامات آمریکایی است.
✍ حنیف غفاری
@hazratehzahra
🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄
۲۲ تیر ۱۴۰۰
📚 #داستان_های_کوتاه_و_آموزنده
👈 نماز، روزی را زیاد می کند
یکی از کسبه بازار مشهد نقل می کرد: ما دو نفر بودیم که وضع مالی مان خیلی بد بود، یک روز تصمیم گرفتیم برای مشکل خود برویم خدمت شیخ حسنعلی اصفهانی. رفتیم منزل ایشان. عده زیادی در انتظار نوبت بودند. ما هم منتظر ماندیم تا نوبتمان برسد.
اما ناگهان شیخ از میان جمعیت، ما را پیش خود خواند. به من گفت: تو باید کاری را انجام دهی که آن را ترک کرده ای. بعد به دوستم گفت: تو هم کاری را که انجام می دهی، ترک کن. بروید و به وظایف خود عمل کنید تا وضع شما بهتر شود!
اعتراف می کنم که من نماز نمی خواندم و دوستم هم شرابخوار بود. به توصیه شیخ، گناهان خود را ترک و به وظایف دینی خود عمل کردیم. از آن پس من هرگز نمازم ترک نشد و با توجه خاص آن را می خواندم. این بود که بعد از آن، وضع مالی ام بهتر شد.
📗 #حکایات_و_داستانهای_نماز
✍ رحیم کارگر محمدیاری
@hazratehzahra
🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄
۲۲ تیر ۱۴۰۰