هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
موضوع اول، بررسی سند راهبردی ایران و چین🖕🖕🖕
❎ بسته بصیرتی روز ❎
🛑 نشریه اخبار و تحلیلهای شنبه، ۲۵ مردادماه
https://basirat.ir/fa/news/324074
⭕️عصائب الحق عراق: طرحهای عادیسازی روابط با صهیونیستها را ناکام خواهیم گذاشت
https://basirat.ir/fa/news/324075
❌ آمریکا توانست فقط یک کشور کوچک را با خود همراه کند
https://basirat.ir/fa/news/324077
#ویژه هادیان
1_431105171.opus
469.3K
✳️ صوتی/ اختصاصی
❌ پیام مهم حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی-مسئول محترم نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین- خطاب به جوانان مومن انقلابی
✅حضور پرشور جوانان و جریان انقلابی در همه عرصه ها
✅حضور جوانان مومن انقلابی در فضای مجازی با هدف روشنگری و بصیرت افزایی
✅ خالی نکردن فضای مجازی برای سو استفاده دشمن
✅طرح رزمایش ثامن مقدمه ای برای عملیات های بزرگ بصیرتی
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅🔰#تحریف حقایف ابزار کار مستکبران عالم
سوره الأعراف (7): آيه 110]
يُرِيدُ أَنْ يُخْرِجَكُمْ مِنْ أَرْضِكُمْ فَما ذا تَأْمُرُونَ (110)
(آنان گفتند: موسى) مىخواهد شما را از سرزمينتان آواره و بيرون كند (و سرزمين شما را اشغال نمايد)، پس (در اين مورد) چه دستور مىدهيد؟
نكته:
فرعونيان براى انحراف افكار عمومى، به حضرت موسى تهمت زدند، هم از نظر اعتقادى او را ساحر دانستند و هم از نظر اجتماعى و سياسى او را فتنه جو معرّفى كردند.
پيامها:
1- يكى از حربههاى مخالفان، تهمتِ قدرتطلبى به مردان حقّ است. «يُرِيدُ أَنْ يُخْرِجَكُمْ»
2- گاهى دشمنان از احساسات و عواطف مردم مانند وطندوستى، بر ضد مردان خدا سوء استفاده مىكنند. «يُخْرِجَكُمْ مِنْ أَرْضِكُمْ»
3- كافر همه را به كيش خود پندارد. «يُخْرِجَكُمْ مِنْ أَرْضِكُمْ» چون فرعون دلبسته به مادّيات و زمين بود، فكر مىكرد موسى نيز دلبسته ى مال و سرزمين آنان است.
✅تدوین : رجبعلی بازیاد
▼ خط تحریف
✅🔰وعدههای سرخرمن!
جریان تحریف به دنبال آن است که با ابزار مذاکره، کشور را مجدداً معطل وعدههای سرخرمن آمریکا نگه دارد. روزنامه آرمان در مطلبی با عنوان «ماجرای میانجیگری آلمان چیست؟» نوشت: پیشنهادات (کاهش توان موشکی) و رعایت حقوق بشر و کاهش دخالت در منطقه است که از سوی آلمان ارائه شد. این امر ممکن است بهانهای به دست سه کشور اروپایی دهد. اتحادیه اروپا اگر اینستکس را هم راهاندازی کند، ایران باید تعهداتی را انجام دهد. ما نمیتوانیم در نقطه صفر باقی بمانیم». «سعید حجاریان» در روزهای گذشته، در اظهارنظری مشابه گفته بود: «در الگوی مذاکره با خارج، ابتدا باید پذیرفت بر نفس مذاکره ایرادی مترتب نیست، چه با جمهوریخواهان چه با دموکراتها». این عده تأکید دارند که وضع اقتصادی اسفناک است و برای خروج از این وضعیت، چارهای جز مذاکره با آمریکا نیست! کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی بارها تأکید کردهاند که تحریمها حداکثر ۲۰ الی ۳۰ درصد در ایجاد وضع موجود اقتصادی سهیم است و ۷۰ الی ۸۰ درصد علت وضع موجود، سوء مدیریت در حوزه اجرایی است. دلار ۲۵ هزارتومانی و پراید ۹۰ میلیونی و سکه ۱۱ میلیونی و افزایش ۶ برابری قیمت مسکن همگی میوههای برجام است و نشاندهنده آن است که مذاکره با آمریکا هیچگاه به فتح الفتوح اقتصادی ختم نشده و بلکه به کوچک شدن سفره مردم منتهی میشود.
چرا قطعنامه آمریکا رأی نیاورد؟
خبرنگار سیبیاس در سازمان ملل گزارش داد؛ قطعنامه آمریکا با ۱۱ رأی ممتنع، ۲ رأی موافق و ۲ رأی مخالف به تصویب نرسید. موافق، آمریکا و دومینیکن؛ مخالف، چین و روسیه؛ ممتنع، بلژیک، استونی، فرانسه، آلمان، اندونزی، نیجر، سنت ویسنت، آفریقای جنوبی، تونس، بریتانیا و ایرلند شمالی و ویتنام. روسیه در بیانیه خود آورد: «ما همواره با تلاشها با تحمیل تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران از طریق شورای امنیت سازمان ملل مخالفیم. پیشنهاد آمریکا نقض آشکار ضمیمه «ب» قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است که صراحت دارد تنها روش مشروع برای تجدیدنظر در تقویم زمانی مربوط به نظام فوقالذکر برای انتقال سلاح، تصمیم متفقالقول کمیسیون مشترک برجام است. آمریکا با خروج عامدانهاش از این توافق، حق خود برای استفاده از این ابزار را از دست داد.» چین هم در بیانیهاش آورده است: «امروز شورای امنیت، پیشنویس قطعنامه آمریکا علیه ایران را رد کرد. یکجانبهگرایی از هیچ حمایتی برخوردار نیست و زورگویی شکست میخورد. اکثریت قاطع اعضای شورای امنیت بر این باورند که باید از برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ دفاع کرده و آنها را اجرا کرد. آمریکا که دیگر جزو طرفهای مشارکتکننده در برجام نیست، از هیچ حقی برای درخواست از شورای امنیت جهت فعال کردن مکانیسم ماشه برخوردار نیست. اگر آمریکا بر این اصرار بورزد، تلاشش محکوم به شکست است.»
خیریهای با روابط فرقهای و ضد دینی!
رسانههای معاند ازجمله بیبیسی، صدای آمریکا و رادیو پیام رژیم صهیونیستی به صورت ویژه به موضوع بازداشت «شارمین میمندینژاد» مدیر مجموعه موسوم به «جمعیت امام علی(ع)» پرداخته و آن را محکوم کردند. میمندی نژاد و افراد تحت مدیریت او با انتخاب عنوانی خاص برای جمعیت خود، اقدامات تأملبرانگیزی را پیگیری میکردند. توهین به مقدسات و ترویج آن در میان جوانان، در قالب برگزاری کلاسهای آموزشی، شبکهسازی از میان خانوادههای کمبضاعت و تحریک جوانان برای عضوگیری در اغتشاشات خیابانی و موارد دیگر ازجمله اقدامات این جمعیت بهاصطلاح خیریه! بوده است. پس از بازداشت میمندی نژاد، برخی افراد جداشده از این گروه، درباره فساد اخلاقی و نفاق در این جمعیت دست به افشاگری زدند. میمندی نژاد در مسائل سیاسی نیز اظهارات قابلتأملی دارد. در یکی از صوتهای منتشرشده از جلسات، رئیس این سازمان بهصراحت تأکید میکند ما باید با نامهنگاری به سازمان ملل، حکومت را محکوم کنیم، یا در صوتی دیگر میگوید: چرا ما باید از مرگ [شهادت] قاسم سلیمانی ناراحت باشیم؟ او قاتل زنان و کودکان ماست. «کبری خزعلی» رئیس شورای اجتماعی فرهنگی زنان در خصوص موارد تخلف و مجرمانه این جمعیت نوشته بود: «روابط شبه فرقه بین اعضا، مراد و مرید بازی، اختلاط بیحدوحصر زنان و مردان، ترویج تفکرات ضد دینی و التقاطی، توهین به اعتقادات و تمسخر مفاهیم دینی، ترغیب به بیبندوباری و ولنگاری نمونهای از گفتهها و درد و دلهای شاگردانم در خصوص جمعیت موسوم به امام علی و مؤسس آن شارمین میمندینژاد است.
سیاست کاهش جمعیت همچنان برقرار است!
رئیس شورای اجتماعی زنان:
🔹 دستورات و سیاستهای کاهش جمعیت کمافیالسابق برقرار است.
🔹سیاستهای کاهش جمعیت کشور ما در هیچ جای دیگر دنیا سابقه ندارد.
🔹در حال حاضر پزشکانی که به سقط توصیه نکنند تحت فشار قرار گرفته و در ادامه کارشان به دادگاه کشیده میشود.
🔹در کشور روزانه ۲ هزار سقط غیر مجاز انجام میشود و هیج نظارتی در این زمینه وجود ندارد./ر
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
✅🔺نابسمان مجازی را بسمان کنید.
حالا که برخی مسئولین خوابند یا خواب زده ،شما این فضای رها را مدیریت کنید.
#مراقب_دسیسههای_فضای_مجازی_باشیم
#سواد_رسانه
Sedayeenghelab 162 - صدای انقلاب - انفجار بیروت، کوشکی.mp3
9.1M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 162
💠 شرح حوادث یکسالهی اخیر لبنان در گفتگو با:
🎙 دکتر محمدصادق کوشکی؛ کارشناس مسائل سیاسی
#لبنان
#انفجار_بیروت
#تحولات_لبنان
#حزب_الله_لبنان
#دکتر_محمدصادق_کوشکی
#دکتر_کوشکی
◄ شور و شعور حسینی را در هم آمیزیم/
نامه وزیر بهداشت به ملت ایران: «میخواهیم آنگونه که رهبر فرزانهمان فرمودند، با رعایت صددرصد شیوهنامهها، با بزرگداشت با شکوه حماسه کربلا و عاشورا، الگویی بیبدیل از شور آمیخته با شعور حسینی به پا کنیم و نگذاریم هرگونه خیز احتمالی بیماری را دشمنان به حساب عزاداران محرم ثبت کنند. با رعایت شیوهنامهها الگویی بیبدیل از شور آمیخته با شعور حسینی به پا کنیم.»
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️تکنولوژی خوب، تکنولوژی بد
🔶دانشمندان #تکنولوژی و فناوری را #دانش_و_عمل_منسجم که در تمام #فعالیتهای_روزمره کاربرد دارد، معرفی مینمایند؛ اما این تعریف همه آن چیزی نیست که ما به دنبال آن هستیم. این تعریف و تعریفهای مشابهش، یک نگرانی را برای کسی که میخواهد قدم در #مسیر_سعادت و #پیشرفت_مادی_معنوی داشته باشد به همراه دارد؛ چرا که #تکنولوژیها و محصولات آن جزء لاینفکی از زندگی انسانها شدهاند؛ بنابراین باید نسبت خود را با #سعادت_انسان مشخص سازند. از این جاست که میتوان این سؤال را مطرح نمود که آیا تکنولوژی خوب و بد هم دارد؟
🔷برای پاسخ به سؤال مطرحشده که آیا #تکنولوژی خوب و بد دارد یا نه؟ آنچه مهم است مورد توجه قرار گیرد خروجی و #کاربری_آن_تکنولوژیهاست و این خروجی و کاربری #از_منظر_دین، باید نسبتش را با #سعادت دنیا و آخرت #انسان مشخص کند.
🔴 #فناوریها در صورتی #خوب ارزیابی میشوند که #همراستای #هدف_اصلی_خلقت که #سعادت_انسان را به دنبال دارند #قرار_بگیرند. خداوند تبارک و تعالی درباره هدف خلقت انسان میفرماید: «وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِیَعْبُدُونِ؛[ذاریات، ۵۱] و من جنّ و انس را نیافریدم مگر برای اینکه مرا (به یکتایی) پرستش کنند». حال سؤال اینجاست با چه #معیارهایی میتوان تشخیص داد که #یک_فناوری و محصولات آن، ما را به #هدف_خلقت یعنی #عبودیت و رسیدن به سعادت حقیقی میرساند.
💢مثلث فناوری
🔷به نظر میرسد برای پاسخ به این سؤال که معیارهای مشخصکننده جهت تکنولوژی چیست، باید به سه ساحت توجه کرد.
💠ساختار تکنولوژی:
🔷 #اولین_مسئلهای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که فناوری و تکنولوژی چیزی است که قرار است از خروجیش، محصولات متنوعی گرفته شود و اینجاست که باید گفت اگر خروجی این #فناوری چیزی جز محصولاتی نیست که ما را هر چه بیشتر #از_خداوند دور میکند باید #آن_فناوری را #منفی_قلمداد_کرد. مهم است که استفاده یک تکنولوژی به صورت دقیق بررسی شود تا بتوان بهطور قطع درباره آن تکنولوژی و فناوری نظر داد.
🔷به عنوان مثال در #تکنولوژیهای مربوط به #دانش_هستهای، آن بخشی که فقط برای ساخت #سلاح_هستهای و کشتار جمعی کاربرد دارد #قطعاً_منفی است و داشتن آن نیز #از_لحاظ_شرعی #حرام است. مقام معظم رهبری با استفاده از کلیدواژه #فناوری_صلحآمیز_هستهای میان بخشی از این فناوری و تأسیسات مربوط به آن که فقط برای تولید سلاح هستهای کاربرد دارد و آن قسمتی که استفاده صلحآمیز دارد تفاوت قائل میشوند و در بیانات خود میفرمایند: «ما با وجود اینکه میتوانستیم در این راه (تولید بمب اتم) قدم برداریم، #براساس_حکم_اسلام_عزیز، کاربرد این سلاح را #حرام_قطعی_شرعی اعلام کردیم؛ بنابراین هیچ دلیلی ندارد که برای تولید و نگهداشت سلاحی که استفاده از آن مطلقاً حرام است، هزینه کنیم.»
🔷این بیانات حاوی این معنا است که نه از فناوری هستهای برای تولید بمب اتم استفاده میکنیم و نه در راه داشتن تکنولوژیهای مربوط به تولید و نگهداری آن قدمی بر میداریم و همچنین در جای دیگر بیان میدارند: «من تأکید میکنم که جمهوری اسلامی هرگز در پی تسلیحات هستهای نیست، و نیز هرگز از حق ملّت خود در #استفادهی_صلحآمیز از انرژی هستهای چشمپوشی نخواهد کرد.»
🔷به عنوان نکته آخر و جمعبندی این بخش باید گفت که #تکنولوژیها فارغ از جهت استفاده صاحبانشان، خود فی نفسه #دارای_امکان_تعیین_جهت مثبت و منفی هستند، اما غالب آنها چون هر دو جهت را میتوانند دارا باشند، با این مؤلفهای که مطرح شد (ساختار تکنولوژی) تعداد کمی از آنها حاوی برچسب منفی خواهند بود، بنابراین در گام دوم باید به سراغ صاحبان و #مالکان این #تکنولوژیها رفت و از #هدف_آنها نیز برای استفاده از تکنولوژیها سؤال کرد.
💠هدف بهکارگیرنده تکنولوژی
🔷در گام دوم برای اینکه بتوان برچسبی را برای یک تکنولوژی در نظر گرفت باید به #نیت و #رفتار_صاحبان_آن نیز توجه داشت. در دنیای کنونی که از آن در برخی مواقع به استعمار نو یا #سلطه_نوین نیز تعبیر شده است، حرف اول را در حاکمیت دنیا، #تکنولوژیها میزنند. #اصلیترین_مأموریت_استعمار_نو، #تغییر_نرم، سازوار، نامرئی و نامحسوس #در_نظام_باورها و #جهانبینی_مصرفکنندگان جوامع مختلف است که #بکارگیری_تکنولوژی یکی از لوازم اصلی چنین مأموریتی است. به طور طبیعی، برای تحقق چنین شرایطی #الگوهای_تسلط نیز تغییر یافته است و متناسب با نیازها و ضررتها، مدام در حال دگرگونی است.»
🔗متن کامل را اینجا 👈rasekhoon.net/article/show/1502988 بخوانید.