8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ سخنان قابل تأمل آیت الله جوادی آملی درباره تفاوت امر به معروف و نهی از منکر با تعلیم و تبلیغ
🔻مسأله امر به معروف، غیر از مسأله تعلیم و تبلیغ و امثال ذلک است. تعلیم برای این است که ما جاهل را عالم کنیم. تبلیغ برای این است که اگر به او نرسیده، به او برسانیم. تنبیه غافل این است که اگر او غفلتی دارد، متوجهاش کنیم .
🔻اما امر به معروف برای این است که کسی عالماً عامداً دارد گناه میکند. او که جاهل نیست، او که غافل نیست، او که ساهی [سهو کننده] و ناسی [فراموش کننده] نیست ما آیه و روایت بخوانیم.
هر کدام از اینها باشد، دیگر داخل در مسأله امر به معروف و نهی از منکر نیست.
🔻امر به معروف برای جایی است که کسی عالماً عامداً دارد گناه میکند. آن وقت ما دیگر معلم نیستیم؛ ما مرشد نیستیم؛ ما مبشر نیستیم؛ ما منذر نیستیم؛ ما فرماندهایم؛ امر میکنیم. بر او واجب است که حرف ما را گوش دهد. چون ما داریم امر میکنیم.
🔻اگر ما به کسی گفتیم #عفاف را رعایت بکن، رعایت نکرد، دو تا گناه کرد؛ یکی "قُلْ لِلْمُؤْمِنِينَ" را عمل نکرد. یکی فرمان ما را اطاعت نکرد.
این که فرمود: "المُؤمِنونَ وَالمُؤمِناتُ بَعضُهُم أَولِياءُ بَعضٍ" ما ولایت داریم نسبت به یکدیگر؛ ولی یکدیگر هستیم. مولّی علیه باید حرف ولی را گوش دهد
.https://eitaa.com/hazratzahrah/15654
📌 تغییرات کوچک در سبک زندگی و تاثیر بلندمدتشان بر سلامتی !
📍 جذب کافی آفتاب
📍 حذف شکر زیاد
📍 ترک سیگار
📍 کنارگذاشتن رژیم سخت
📍 ده دقیقه فکر کردن
📍 خواب کافی
📍 خاموشی هر از چندگاه موبایل
📍 ورزش مورد علاقه
┅🟪🍃🌼🍃🟪┅
┅🟪🍃🌼🍃🟪┅
https://eitaa.com/hazratzahrah/15655
💠اگر آن روزها روزنامه بود👇
💠گزینههای جنگ روی میز آمد
▪️گزارشهای تازه از عراق حاکی از آن است که پس از ورود لشکر عمربنسعد به کربلا، نامهای بین او و حسینبنعلی ردوبدل شد. حسین در این نامه و در پاسخ به پسر سعد گفته من با درخواست مردم کوفه آمدهام و اگر نظرشان عوض شده، برمیگردم. گفته میشود پس از انتقال این پیام به عبیدالله، او به عمربنسعد گفته تنها درصورت بیعت با یزید میگذارد حسین برگردد.
▪️از آنجا که حسینبنعلی حاضر به بیعت نیست، خودِ عبیدالله هم لشکری فراهم کرده و راهی کربلا شده. او همچنین خروجیهای شهر را قرق کرده تا کسی به یاری حسین نرود. او طی فراخوانهایی هزاران نظامی خود را از مناطق مختلف به جنگ فراخوانده است.
▪️در این بین حسینبنعلی طی نامهای محرمانه، از حبیب بن مظاهر، دوست دوران کودکی خود، دعوت کرد تا به او ملحق شود. گفته میشود حبیب پس از دریافت نامه بهدلیل جو امنیتی کوفه، بههمراه مسلمبنعوسجه، مخفیانه و در پوشش لباس سپاهیان یزید به سمت کربلا روانه شد.
▪️منابع حاضر در کربلا نوشتهاند حبیب پس از ملحقشدن به سپاه بنیهاشم، به سمت قبیلۀ بنیاسد رفته تا مردم را به یاری حسینبنعلی بیاورد. مردم این قبیله به همراه حبیب در راه کربلا بودند که با سپاه عمربنسعد مواجه شده و مجبور به بازگشت میشوند و حبیب تنهایی به لشکر حسین برمیگردد.
▪️کارشناسان میگویند اوضاع در عراق هرلحظه بحرانیتر میشود و یزید با هدف افزایش هژمونی خود در منطقه، بنا دارد از گزینههای جنگی استفاده کند.
https://eitaa.com/hazratzahrah/15656
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑ضربه بزرگ به هژمونی آمریکا:
روسیه اولین نسخه از سیستم اینترنت ماهواره ای را با موفقیت آزمایش کرد. این اینترنت ابتدا برای ارتش روسیه و سپس از سال 2027 همگانی میشود. بزودی چین هم از برنامه اینترنت جهانی خود رونمایی خواهد کرد.
شادی این برنامه نویس روسی را مشاهده کنید!
📌📌امیدواریم بزودی ایران هم اینترنت ملی خود را آزمایش کند و بیش از این دستور چندساله رهبری را مثل دولت قبلی روی زمین نگذارد
https://eitaa.com/hazratzahrah/15657
✍امام صادق علیه السلام فرمودند:
«آنگاه که اصحاب امام حسین علیه السلام شهید شدند و ایشان تنها ماند، فرشتگان بسوی خدا ضجّه زدند و گریه کردند و گفتند: پروردگارا! با حسین علیه السلام پسر پیغمبرت، چنین رفتار کنند؟ پس خداوند نور حضرت قائم (عجّل الله فرجه) را به آن ها عرضه کرد و فرمود: «با مهدی انتقام او را میگیرم»
📚 اصول کافی ج ١ ص ٤٦٥
🔴 أَیْنَ الطّالِبُ بِدَمِ الْمَقْتُولِ بِکَرْبَلاءَ
https://eitaa.com/hazratzahrah/15659
✍امام حسين (علیه السلام) فرمودند:
«هركه مرا پس از مرگم، زيارت كند، روز قيامت زيارتش مى كنم و اگر در آتش هم باشد، او را بيرون مى آورم».
📚موسوعة الامام الحسین علیه السلام، ج ۲٤، ص ٤٣٦
https://eitaa.com/hazratzahrah/15660
✍امام حسین علیهالسلام:
مردم، بنده دنیایند و به ظاهر، دم از دین میزنند و تا زمانی که زندگیشان تامین شود، از آن دفاع میکنند! اما چون در بوته آزمایش قرار گیرند، دین داران اندکاند!
📚 تحف العقول، ص ۲۴۵
https://eitaa.com/hazratzahrah/15661
🪴اگر صخره در مسیر
رود نبود
🪴رود، هیچ آوازی از خود
سر نمی داد!!!
🌺🍀💐🌷🍀🌺
https://eitaa.com/hazratzahrah/15662
🌸🍃🌸🍃
اگر جای دانه هایت را که روزی کاشته ای فراموش کردی،
باران روزی به تو خواهد گفت کجا کاشته ای …
"پس نیکی را بکار،
بالای هر زمینی…
و زیر هر آسمانی….
برای هر کسی... "
تو نمیدانی کی و کجا آن را خواهی یافت!!
که کار نیک هر جا که کاشته شود به بار می نشیند …
اثر زیبا باقی می ماند،
حتی اگر روزی صاحب اثر دیگر حضور نداشته باشد.
https://eitaa.com/hazratzahrah/15663
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنان اندیشمند مسیحي -کریس هیور- در مورد امام حسین علیه السلام
▪️"امام حسین الگوئي کامل براي تمام انسانیت و نمونه بارز تسلیم در برابر خداوند است؛ ما باید با یادآوري آنچه در "کربلا" گذشته است، کراماتِ اخلاقي حسین را در وجود خودمان بروز دهیم
https://eitaa.com/hazratzahrah/15664
✅پیامهای امام زمان (عج) به امام خمینی (ره)
🌹 آیت الله سید علی اکبر قرشی در مصاحبه ای گفت:
🔹 سالها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، یک روز در ارومیه شنیدم که آیتالله خزعلی در یک سخنرانی عمومی مطلبی قریب به این مضمون گفته است:«امام زمان (عج) در جریان پیروزی انقلاب دوبار به رهبر انقلاب، امام خمینی پیام پیروزی داده است و هدایت فرموده است و این دو پیام به وسیلهی شخصی بزرگوار و معنوی به نام «لطیفی» که ساکن تهران است و من او را میشناسم، به امام خمینی ابلاغ گردیده است».
🔸 این مسئله برای من خیلی عجیب آمد و سعی کردم به حقیقت آن پی ببرم. تا اینکه چند ماه بعد در مجلس خبرگان، آیتالله خزعلی را دیدم و در آن مورد از ایشان سؤال کردم. آقای خزعلی مسئله را کاملاً تأیید کرد. گفتم: «پس اگر من این موضوع را کتبی برای شما بنویسم، جواب مکتوب مینویسید؟».
گفت: «بله، مانعی ندارد، شما بنویسید، من هر دو قضیه را در جواب شما مینویسم.»
🔺من نوشتم: «بسم الله الرحمن الرحیم.
حضرت آیتالله خزعلی دامت برکاته.
سلام علیکم و رحمةالله. راجع به اینکه آقای لطیفی دو دفعه مژدهی پیروزی را از طرف امام زمان (عج) به حضرت امام آورد، توضیح فرمایید»
🔺ایشان با خط خود در جواب نوشت:
«بسم الله الرحمن الرحیم.
🌹1- پیام به پاریس که فرمودند: «شاه میرود، نگران نباشید». امام راحل سؤال میکند: «با خونریزی یا بیخونریزی؟» میگوید: «امام علیه السلام فرمود:«بیخونریزی»
🌹2- روز بیست و یکم بهمن پیام مبنی بر اینکه «در خانه نمانید، بیرون بریزید وگرنه کشته خواهید شد».
🔹 به وسیلهی همین پیام، امام خمینی(ره) اعلام فرمود به حکومت نظامی اهمیت ندهید و بریزید بیرون. در نتیجه مردم تهران، بیرون ریختند، حتی خانوادههای خود را آوردند و در خیابانها نشستند، دیگر در تهران به هیچ وجه امکان آمدن تانک و امثال اینها نبود؛ بنابراین آن توطئهی خطرناکی که در نظر بود تا صدها تانک را وارد تهران کنند و با خونریزی انقلاب را از بین ببرند و محل اقامت امام را بمباران نمایند، منتفی شد.
این موضوع را آقای خزعلی هم شفاهی شهادت داد و هم بهصورت کتبی نوشت و تأیید کرد.
🌕 مسئلهی دیگر در همین موضوع، خاطرهی آقای «مرتضاییفر» است که در یکی از مجلات سپاه پاسداران نقل شده و پیام پیروزی امام زمان (عج) به امام خمینی(ره) را تأیید میکند.
ایشان در آن خاطره میگوید: «ما روز 21 بهمن 1357 در منزل آیتالله طالقانی نشسته بودیم. به ایشان گفتند: «امام پیام داده که مردم در خانههای خود نمانند، بیرون بریزند و به حکومت نظامی اهمیت ندهند».
آقای طالقانی گفت: «امام مدت پانزده سال از ایران دور بودهاند و توجه ندارند که این دژخیمان رژیم چه بیرحم هستند. اگر مردم بیرون بریزند، همه را قتل عام میکنند؛ بنابراین صلاح در آن است که در منازل و خانهها بنشینیم، ببینیم عاقبت کار چه میشود؟».
بعد مرحوم طالقانی با امام حدود نیم ساعت تلفنی گفتگو کرد تا شاید امام را قانع کند که مردم را از خانههایشان بیرون نیاورند. ما حرفهای آقای طالقانی را شنیدیم که سعی داشت امام را هرطور شده، از تصمیم خود مبنی بر بیرون آمدن مردم از خانهها و اهمیت ندادن به حکومت نظامی، منصرف نماید.
تا اینکه آقای طالقانی گوشی را گذاشت و در گوشهای زانوانش را بغل گرفت و ساکت ماند! حتی سرش را روی زانوانش تکیه داد و به فکر فرو رفت.
ما با خود گفتیم حتماً امام حرفی زده و مثلاً به ایشان گفته شما دخالت نکنید و ...؛ بنابراین آقای طالقانی ناراحت شده است. امّا چیزی نگفتیم تا اینکه ایشان یک دفعه سر از زانوانش برداشت و به حال طبیعی و عادی برگشت. سؤال کردیم: «آقا چه شده؟ آیا امام به شما پرخاش کردند یا حرفی گفتند که شما ناراحت شدید؟» آقای طالقانی گفت: «نه، نه، اصلاً مسئله این نیست. من اصرار کردم که امام اعلامیههایش را پس بگیرد و امام هرچه میگفت، من قانع نمیشدم، در آخر فرمود: «آقای طالقانی! اصرار نکن! احتمال بده که این دستور از طرف امام زمان (عج) است!» تا امام این جمله را گفت، من به خود لرزیدم و بیاختیار گوشی را گذاشتم و حالم دگرگون شد!».
بنابراین، راز رهبری قاطعانه و پیروزمندانهی امام راحل در پیروزی انقلاب در تأیید غیبی ایشان نهفته و ایشان منظور نظر حضرت صاحبالزمان (عج) بود.
📚خاطرات آیت الله سید علی اکبر قرشی، تهران: مرکز اسناد انقلاب اسلامی، 1388، صص136-133
🇮🇷https://eitaa.com/hazratzahrah/15665