15.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیننده این رپ انقلابی باشید
🔰 تجربه تلخ انتخاباتی شهید مطهری
🔸من یک درس شخصی را برای شما میگویم. در سال ۱۳۲۵ که مرحوم آقا سید ابوالحسن فوت کرد و آقای بروجردی مرجع شد من در فاصله چند روز گفتم تمام مشکلات من در باب «خلافت» حل شد، یعنی گذشته را در پرتو حال شناختم. آقای آقا سید ابوالحسن «مرجع کل فی الکل» بود و من حدود هشت سال بود که در قم بودم و افراد زیادی را میشناختم که آدمهای خوبی بودند.
🔸در آن چند روز یکمرتبه میخواست یک قدرت بزرگ روحانی از مقامی به مقام دیگر منتقل شود، یک امتحان بسیار بزرگ. من یکمرتبه دیدم مثل اینکه حوزه قم زیرورو شد. یک حالت هول عجیبی به افراد افتاد. حال، هرکسی گرایشی به یک آقا داشت. در راه گرایش به این آقا و کوبیدن بقیه آقایان همه چیز فراموش شده بود. مثل اینکه موقتاً همه، همه چیز را فراموش کرده بودند. یک حالت جنونآمیزی به وجود آمده بود. این آن را تعدیل میکرد و آن یکی را تفسیق، و دیگری به عکس.
🔸گفتم سبحان الله! بشر چه موجودی است! پس اگر روزی پیغمبری بخواهد بمیرد و یک خلافت به آن عظمت بخواهد منتقل شود، میبیند آن عادلترین عادلها تبدیل میشود به فاسقترین فاسقها.
🔸از امتحانهایی که در زمان حاضر برای بشر پیش میآید انسان میتواند طبیعت بشر در گذشته را بفهمد، که میفهمد. همین ماها هم اگر بودیم از همین کارها میکردیم. چیز عجیبی نیست که انسان فکر میکند آدمهای خیلی استثنایی آمدند خلافت علی علیه السلام را غصب کردند. نه، اگر ماها هم بودیم همین کارها را میکردیم.
📙 استاد مطهری، فلسفه تاریخ، ج۱، ص۱۸۰.
هیچکس نمیداند در اراک چه گذشت و او چه کرد....
✍🏼پرستو علیعسگرنجاد
من بیست سال در اراک زندگی کردم.
وقتی میگویند #هپکو من دقیقاً میدانم دارند از چه حرف میزنند. افتخار مدرسهٔ دولتی من این بود که هر سال ما را ببرد اردوی بازدید #کارخانه_هپکو.
من خیلی کوچک بودم که فهمیدم هپکو اولین و بزرگترین کارخانهٔ تولید تجهیزات سنگین، نه فقط در ایران، که در کل خاورمیانه است. موقع بازدید هپکو محو عظمتش شده بودم. در ۱۳سالگی بابت گزارشی که از آن بازدید نوشتم، در مدرسه تقدیر شدم، تازه گزارشی که مال سال ۸۳ بود، قبل عصر اینترنت، قبل این همه رشد و بالندگی صنایع کشور.
مادر شاگردم طلاق گرفت و رفت.
پدر دوستم از فرط غم، سرطان گرفت.
یکی از آشناهایم از شدت استیصال درگیر اعتیاد شد.
همهشان کارگر هپکو بودند
و همهٔ این بلاها، طی چهار سال اتفاق افتاد، از ۹۴ تا ۹۸ که بزرگترین کارخانهٔ تجهیزات سنگین خاورمیانه با سر زمین خورد.
کارگران هپکو در دولت مردی که برای بازدید از کارخانهها از اتومبیل ضدگلولهاش پیاده نمیشد، به خاک سیاه نشستند. دولت بنفش، هپکو را دو بار به ثمن بخس، به بیتعهدترین و غیرمتخصصترین گزینههای غیربومی واگذار کرد. همزمان، تمام قطعاتی را که پیش از آن کارگران اراکی با دست هنرمند خودشان در هپکو میساختند، وارد کرد!!! تولیدات هپکو ماهها خاک میخورد و بازار پر از قطعهٔ خارجی بود…
به همین سادگی، صنعتیترین شهر ایران که سهم مردمش از همهٔ ثروتش فقط دود و سرطان و کمبود بوده و هست، به آشوب کشیده شد. فضا امنیتی شد. اعتصاب پشت اعتصاب. بیفایده. هپکو شده بود درد لاعلاج، اسباب نفرت کارگرانی که روزگاری وقتی آرم کارخانه را میدیدند، سینهشان را جلو میدادند و به آن افتخار میکردند…
سیدابراهیم رئیسی هپکو را نجات داد.
رئیسی امید را به کارگران اراکی برگرداند.
رئیسی یکی از مهمترین کارخانههای ایران را احیا کرد.
رئیسی نان گذاشت سر سفرهٔ #نان_گزیده_ها
رئیسی با همان صبر و آرامش و تقوا و متانت عجیبش، درد کارگران هپکو را شنید و خودش آستین بالا زد تا دوباره چراغ کارخانه روشن شود.
در خیابان آزادی تهران، هنگام عبور تابوت شهید سیدابراهیم رئیسی، وقتی کارگران هپکو با صدای بلند زار میزدند و به سر و سینه میکوفتند.
روی برگهای نوشته بودند: «جامعهٔ کارگری ایران داغدار شد».
کارگرهای هپکو، رئیس جمهور مملکتشان را یکی مثل خودشان و از خودشان میدانستند.
من تا آخر عمر، هروقت آرم هپکو را ببینم
دلتنگ مردی میشوم
که توهین شنید و قضاوت و تمسخر شد
اما آنقدر بیخوابی کشید و دوید تا کارگران هپکو، شب راحت بخوابند.
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
کانال ضدصهیونیستی
هدایت شده از فانوس بام ایران
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 #پاسخ_شبهه | تصویری با عنوان علمالهدی در حال خوردن اشکنه، جعلیه و مربوط به یکی از سیاستمداران عراقیه که اتفاقا با آمریکاییها روابط خوبی هم داشت!
▪️◾️▪️
#سیدالشهدای_خدمت | #شهید_جمهور
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
هدایت شده از فانوس بام ایران
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 انبیسی نیوز: درگذشت رئیسی موجب تغییر جدی در ایران نخواهد شد
▪️◾️▪️
▪️وبسایت شبکه انبیسی نیوز نوشت: مقامات و کارشناسان غربی بر این باورند که درگذشت سید ابراهیم رئیسی باعث ایجاد تغییرات اساسی در نحوه تعامل جمهوری اسلامی نسبت به مسائل بینالمللی یا داخلی نمیشود. در هر کشوری مرگ ناگهانی مقام ارشد، همه چیز را تحت تاثیر قرار میدهد، اما حادثهای که منجر به درگذشت ابراهیم رئیسی شد، در برههای خاص برای ایران و کل خاورمیانه رقم خورد.
▪️الکس وطنخواه، تحلیلگر ارشد و مدیر بخش ایران مؤسسه خاورمیانه در واشنگتن در این باره گفت: من انتظار هیچگونه تغییر اساسی در سیاست داخلی یا خارجی ایران را ندارم.
▪️به گفته آژانس بینالمللی انرژی اتمی، تهران برنامه هستهای خود را از زمان خروج ایالات متحده از توافق تاریخی هستهای با این کشور که فعالیتهایش را محدود میکرد، سرعت بخشیده است.
▪️مایکل استفنز، کارشناس ارشد مؤسسه تحقیقات سیاست خارجی (یک اندیشکده مستقر در فیلادلفیا)، گفت: ایرانیها تلاش خواهند کرد تا این موضوع را به گونهای نشان دهند که گویی هیچ تغییری رخ نداده است.
#سیدالشهدای_خدمت | #شهید_جمهور
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
هدایت شده از فانوس بام ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 پاسخ یک خانم به خانم میانسالی که گفت #انتخابات انتصاباته
▪️◾️▪️
▪️هیچوقت قدیمی نمیشه این کلیپ
#سیدالشهدای_خدمت | #شهید_جمهور
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 این کلیپ رو هرگز فراموش نکنید، هرگز!
▪️◾️▪️
▪️روحالله زم: «اگر رئیسی سرکار بود، آیا این میزان نارضایتی میان مردم بود؟! ما از روحانی حمایت کردیم چون کشور باید به نقطهی جوش میرسید که الان رسیده»
#سیدالشهدای_خدمت | #شهید_جمهور
انتخابات ۱۴۰۳ رقابت میان دو گفتمان همیشگی است
مذاکره با آمریکا و ارتباط با بخش های جهانی برای کاهش تحریم ها
تعریف سیاست خارجی متمایل به شرق و عضویت در سیستم های اقتصادی و سیاسی شرقی و حفظ امکانی گزینه مذاکره برای رفع تحریم ها
برخلاف انتظارات و تحلیل ها مذاکره یا عدم مذاکره با آمریکا همچنان نفوذ خود را جامعه سیاسی و نخبگانی ایرانی نگه داشته است و در مناظره های پیش رو مجددا به موضوع پرتنش حامیان مذاکره با آمریکا و ادغام در سیستم مالی جهانی(لاریجانی،همتی) و مخالفین مذاکره(جلیلی) خواهد بود.
مساله ای که در دولت شهید رئیسی مورد نفی صریح قرار گرفت این بود که مجموعه ای از تصمیم گیری های کلان در کشور را بر مذاکره با آمریکا متوقف نکرد و مذاکره را به عنوان یک استراتژی کلان که همه چیز به آن وابسته باشد دنبال نکرد.
گفتمان مذاکره برای رفع تحریم ها در ادبیات آقای علی لاریجانی خودنمایی میکند.
لاریجانی گرفتن ارتفاع از دولت سیزدهم را به ارتفاع گیری حسن روحانی از دولت احمدی نژاد تشبیه می کند تا به زعم خود بازی روانی جامعه و افکار عمومی و برخی صحنه گردانان امنیتی و سیاسی حامی مذاکره را به سمت کلیدواژه برجام و مذاکرات منعطف کند و مناظره های تلویزیونی را به همان چیزی که او و مشاورین ش دوست دارند هدایت کند
ابوقاسم
#اطلاعیه_آموزشی
⭕️قابل توجه مسئولین محترم بخش ها وواحدها،اعضای محترم کانون بسیج جامعه پزشکی وکارکنان محترم:
🔺نشست بصیرتی با عنوان «طرح نور» باحضور استاد موسوی فردا یکشنبه ۱۳اردیبهشت ماه راس ساعت۸صبح در سالن پژوهشی بیمارستان برگزار میگردد،لذا از شما سروران گرانقدر دعوت بعمل می آید در این نشست شرکت فرمائید.
http://hajarhp.skums.ac.ir
@hbasig
https://ble.ir/hhajar
@hhajar14
روابط عمومی
مرکز آموزشی درمانی هاجر(س)
╯┅┅┅=✧ا❁شهرکرد❁ا✧=┅┅┅╰