eitaa logo
ڪانون بسیــج جامعہ پزشڪی الــزهـــراء وفرهنگی
195 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
3.6هزار ویدیو
394 فایل
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا باولایت تـا شهــــادت
مشاهده در ایتا
دانلود
ماجرای تعطیلی گشت ارشاد چه بود؟ 🔹منتظری دادستان کل کشور در پاسخ به سوال یکی از حاضران مبنی بر اینکه چرا گشت ارشاد تعطیل شد، اظهار داشت: گشت ارشاد ربطی به قوه قضائیه ندارد و از همان جایی که در گذشته تاسیس شد از همانجا نیز تعطیل گردید. البته قوه قضائیه نظارت‌های خود را بر کنش های رفتاری در سطح جامعه ادامه می دهد.
فرشتگـٰان‌دراضـطراب‌هستنـد، بهـ‌درِبـٰاغ‌بهـشت آتـش‌افکنـده‌شده‌و بیـن‌در ودیوار،دخـت‌ِمـکرم‌ِبهتـرین‌خلـق‌می‌نالد… زمـین‌ضـجه میزندوآسمان‌می‌گریـد . . . خـٰاک‌برسردنیاکه‌ بعدازفاطمه‌برقرارمـاند((: دنیایی که دلیل‌‌خلقش‌فاطمه‌بود..! ..🥀!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 📝 | 🍃🌹🍃 🔻هوادار بنگلادشی آرژانتین رو با پرچم فلسطین در دوحه دیدم! 🔹باهاش حرف زدم فهمید؛ ایرانی ام. فیسبوکش رو نشونم داد. 🔸یه عکسی تو فیس بوکش بود که من رو متعجب کرد. 🔺موقع خداحافظی بهم گفت؛ ایشون رژیم‌صهیونیستی رو نابود می کنه!
🇮🇷 📝 | اطلاعیه شورای امنیت کشور: ۲۰۰ نفر در اغتشاشات اخیر جان خود را از دست داده‌اند 🍃🌹🍃 🔻در نتیجه آشوبگری‌ها تاکنون ۲۰۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند که می‌توان آنها را به اقسام: شهدای امنیت، شهدای مردمی در اقدامات تروریستی، افراد بی‌گناه قربانی پروژه کشته سازی گروهک‌ها، مردم بیگناهی که در شرایط به‌هم‌ریختگی امنیتی جان باخته‌اند، اغتشاشگران و نیز عناصر ضدانقلاب مسلح عضو گروهک‌های تجزیه طلب، تفکیک نمود. 🔺همچنین در این حوادث، هزاران میلیارد تومان خسارت به مراکز دولتی، عمومی و خصوصی وارد شده است که کمیته تحقیق وزارت کشور، موظف به برآورد دقیق و به تفکیک خسارات و همچنین تعیین تکلیف شیوه جبران مادی و معنوی آسیب های وارده، شده است.
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥وقتی براندازان از دروغ کشته‌شدن به شکستن دوپا و اعتصاب غذای دروغین حسین رونقی رسیدند! 🍃🌹🍃
🇮🇷 📝 | 🍃🌹🍃 ✅ بله بازهم تاکید می‌کنیم تمام کشته شدگان به دلیل ضربه مغزی بر اثر برخورد با باتوم است و این حجم از اسلحه در دستان یک تروریست فقط جهت زیبایی دکوراسیون منزلش می‌باشد‌.
🇮🇷 📝 | 🍃🌹🍃 🔻 وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... 🔺 حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.
🇮🇷 📝 | ۸ دستاورد محقق شده برای ملت ایران در دو ماه اخیر 🍃🌹🍃 🔻دستیابی دانشمندان ایرانی به ژن‌درمانی برای درمان سرطان خون 🔹ثبت اولین تصویر تلسکوپ تمام ایرانی با کیفیت بیشتر از هابل 🔸افتتاح ۱۵۴ کیلومتر خط راه‌آهن زاهدان-خاش 🔹 بومی سازی تجهیزات رسوب زدایی لوله‌های چاه نفت 🔸راه‌اندازی اولین پالایشگاه نفت فراسرزمینی در ونزوئلا باظرفیت تولید ۱۰۰ هزار بشکه در روز 🔹بهره‌برداری از ۶ نیروگاه برق با ظرفیت ۱۰۲۶ مگاوات 🔸پرتاب موشک ماهواره بر قائم ۱۰۰ 🔺رونمایی از موشک صیاد B۴ و دستیابی به رتبه دوم جهانی در پدافند برد بلند | | 🆔 @fanoosebameiran 🆔 sapp.ir/fanoosebameiran 🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 عادی‌سازی ارتکاب به قتل بین جوانان ایرانی در شبکه اینترنشنال سعودی 🍃🌹🍃 🔻مهمان شبکه سعودی اینترنشنال کشتن مأموران را اخلاقی و نکشتن آنان را غیر اخلاقی توصیف می‌کند! 🔺در تلاشی غیر قابل انکار از سوی شبکه سعودی اینترنشنال برای ایجاد جنگ داخلی در ایران، به صورت علنی در استودیوی این شبکه معترضان را به کشتن نیروهای امنیتی تشویق می‌کنند!
🇮🇷 🖼 | ۲۰۰ جانباخته اغتشاشات اخیر چه کسانی بودند؟ 🍃🌹🍃 🔻شورای امنیت کشور طی بیانیه اعلام کرد که جانباختگان اغتشاشات اخیر به ۲۰۰ نفر رسیدند، افرادی که اقشار مختلف را در برمی‌گرفتند.