فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 فرمانده نیروی هوافضای سپاه: اگر هر هفته یک رونمایی از شهرهای موشکی داشته باشیم تا دو سال دیگر هم تمام نمیشوند
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 فرمانده نیروی هوافضای سپاه: در هر دو عملیات وعده صادق از محصولات ته انباری استفاده کردیم
سردار حاجی زاده: درصد مهمات استفاده شده ته انباری در مرحله اول بیشتر بود اما در مرحله دوم نیز این موضوع وجود داشت زیرا سبد ما مملو از محصولات مربوط به ۲۰ تا ۳۰ سال پیش است و ما نمیتوانیم این محصولات را نگهداری کنیم.
در مرحله اول بحث عبور از سپر بود و آنها مقابله میکردند و تعدادی را هدف قرار میدادند و مجبور بودیم بصورت ترکیبی از محصولات استفاده کنیم و در مرحله دوم که دقت حمله بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ما بعد از شهادتِ فرماندهانِ بزرگمان عقبنشینی نمیکنیم، پرچمش را بلند میکنیم
🎙 شهید سید حسن نصرالله:
ما در آستانه یک پیروزی بزرگ هستیم و نباید به علت شهادت یکی از فرماندهان بزرگمان عقبنشینی کنیم؛ بلکه باید خون و پرچم و اهدافش را بر دوش بگیریم و با عزم راسخ، اراده، ایمان و عشق به دیدارِ خداوند، همچون عشقِ قاسم سلیمانی به این دیدار، پیشروی کنیم.
#إنا_علی_العهد
@hbasig
همه خواهند آمد سید عزیز🥹، حتی اگر در لبنان نباشند
#إنا_على_العهد
#شهرکرد،یکشنبه ساعت ۱۹ مصلی امام خمینی،سخنرانیاستاد #عالی
شهید سید حسن نصرالله چگونه "رهبر" شد؟
بهتر است این روزها که اخبار مربوط به تشییع شهید مقاومت دائم در فضای مجازی دست به دست میشود کمی عقب رفته و ببینیم که این سید شهید چگونه خار چشم صهیونیستها شد.
سیدحسن نصرالله در خانوادهای شیعه در لبنان به دنیا آمد و تحصیلات حوزوی را در حوزه علمیه بعلبک گذراند. در ۱۹۸۲ میلادی و پس از فشارهای جبهه ملی نجات بر جنبش امل جهت برقراری صلح با رژیم صهیونیستی از جنبش امل خارج و به حزب الله پیوست.
در کنار او خانوادهای مبارز و شهادت طلب قرار داشت و فرزندانش همگی ادامه دهنده راهش در مبارزه با اشغالگران قدس بودند. او ۴ پسر به نامهای هادی، محمدمهدی، محمدعلی، محمدجواد و یک دختر به نام زینب داشت.
سید محمدهادی در سن ۱۸ سالگی در سال ۱۳۷۶ پیش از آزادسازی جنوب لبنان توسط اسرائیل به شهادت رسید که اکنون پیکرش در گلزار شهدای حزبالله در جنوب بیروت است.
اینکه سیدحسن از سن کم در مسیر مبارزه با رژیم اشغالگر قرار گرفت شاید به دلیل الگوبرداری و علاقه شدید او به سیدموسی صدر بود البته که گرایش به علوم دینی و تحصیلات حوزوی بر اساس همین علاقمندی به وجود آمد.
سیدحسن برای ادامه تحصیلات حوزوی مدتی در ایران بود تا سال ۱۹۹۲ بعد از ترور سیدعباس موسوی به لبنان بازگشت دومین رهبر حزبالله شد. این گروه شبه نظامی با رهبری او به چنان پیشرفت نظامی و هژمونیک رسید که اسرائیل با این حجم از حمایت تسلیحاتی از جانب آمریکا توانایی شکست حزبالله را تمام این سالها نداشت و با هر بار حمله به خاک لبنان با تلفات غیر قابل جبرانی نیروهایش را خارج کرد.
سیدحسن نصرالله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۶۰ با امام (ره) دیدار کرد که در پی این ملاقات در سن ۲۱ سالگی منصوب امام به عنوان نماینده ولی در امور حسنیه و اخذ امور شرعیه در لبنان شد. دیدار با رهبران انقلاب و آشنایی با مشی آنها، او را ذوب در ولایت کرد طوری که در تمام این سالها از انقلاب اسلامی ایران با قاطعیت دفاع میکرد.
مردم لبنان ۵ اسفند مشتاقانه به بدرقه شهیدی میروند که همیشه و همه جا حضورش را حس میکردند کسی که برای خود و خانوادهاش عافیت طلبی نخواست و در همه بحرانها همراه و همقدم با مردم بود.