eitaa logo
حوزه‌ علمیه‌ شهید برونسی
425 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
1.2هزار ویدیو
204 فایل
🕌حوزه علمیه شهید برونسی مشهد مقدس نشانی: خیابان شهید نواب صفوی ۹- نبش کوچه شهیدحسنی کارگر ۲ 📞تلفن تماس : ۳۱۸۸۴ 🌐سایت مجتمع: www.bronsi.ir مدیر: @wwwbronsiir آموزش و پژوهش: @hbronsi_amuzesh فرهنگی: @M_Bahremani0902 🆔 @hbronsi
مشاهده در ایتا
دانلود
«✊️ حضور پرشور 🇮🇷» 🔴 امروز، مردم با رهبر جدیدشان، حضرت آیت‌الله العظمی سید مجتبی خامنه‌ای، بیعت کردند! 👤 ارسالی از آقای محمدمهدی نوروزی 🔵 حوزه علمیه شهید برونسی (ره)
«✊️ حضور پرشور 🇮🇷» 🔴 امروز، مردم با رهبر جدیدشان، حضرت آیت‌الله العظمی سید مجتبی خامنه‌ای، بیعت کردند! 👤 ارسالی از آقای محمدمهدی نوروزی 🔵 حوزه علمیه شهید برونسی (ره)
«✊️ حضور پرشور 🇮🇷» 🔴 حضور طلاب حوزه علمیه شهید برونسی در تجمع بیعت با رهبر ایران. میدان شهدا. 🔵 حوزه علمیه شهید برونسی (ره)
📸 گزارش تصویری دوره آشنایی با مبانی ولایت فقیه 🌹 حجت‌الاسلام والمسلمین فلاحتی 📆 ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ 🔵 حوزه علمیه شهید برونسی (ره)
طلاب در میدان مقاومت حوزه باید انقلابی بماند طلاب مدرسه علمیه شهید برونسی با برپایی ایستگاه افطاری ساده نقش خود را در حمایت از جبهه مقاومت ایفا کردند این ایستگاه شامل برنامه های فرهنگی و خدماتی بود ☕️ افطاری عدسی و چای کیک ♦️ نصب پوستر منقش به امام شهید رضوان الله علیه بود و تعداد دیگری از طلاب با صحبت دوستانه ای با کسبه اطراف حرم داشتند و به پخش عکس امام در میان ایشان پرداختند 🕌مدرسه علمیه شهید برونسی
طلاب در میدان مقاومت حوزه باید انقلابی بماند طلاب مدرسه علمیه شهید برونسی با برپایی ایستگاه افطاری ساده نقش خود را در حمایت از جبهه مقاومت ایفا کردند این ایستگاه شامل برنامه های فرهنگی و خدماتی بود ☕️ افطاری عدسی و چای کیک ♦️ نصب پوستر منقش به امام شهید رضوان الله علیه بود و تعداد دیگری از طلاب با صحبت دوستانه ای با کسبه اطراف حرم داشتند و به پخش عکس امام در میان ایشان پرداختند 🕌مدرسه علمیه شهید برونسی
حوزه‌ علمیه‌ شهید برونسی
📸 گزارش تصویری دوره آشنایی با مبانی ولایت فقیه 🌹 حجت‌الاسلام والمسلمین فلاحتی 📆 ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ #ول
📚 چکیده بیانات استاد محترم حجت‌الاسلام والمسلمین فلاحتی | ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ 🌿 🕌 مبحث ولایت فقیه | جلسه ۱ بحث ولایت فقیه مسئله‌ای تازه نیست؛ این بحث نیازمند این است که به تاریخچه اسلام اجتماعی نگاهی انداخته شود. از زمان پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌آله تا کنون اسلام اجتماعی مطرح بوده است. در زمان بعد از پیامبر مردم دو دسته شدند: ۱- نص‌گراها (شیعه) ۲- تفسیرگراها (اهل سنت) این بحث صرفا یک بحث تاریخی نیست که چه کسی حاکم باشد؛ بلکه ناشی از دو نوع تفکر است. به دلایلی حکومت به دست ائمه نرسید؛ بعدها مردم به اضطرار دست به دامن امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام شدند. حکومت به دستان امیرالمؤمنین رسید و اصلاح شروع شد و این اصلاح منجر به عاشورا شد. بعد از عاشورا به علت اینکه یاران امام حسین علیه‌السلام به شهادت رسیده بودند انزوا شروع شد‌ و حضرت سجاد علیه‌السلام یاران زیادی نداشتند. از آن زمان کم‌کم شبکه‌‌سازی وکالت آغاز شد و توسط ائمه علیهم‌السلام گسترش پیدا کرد. این شبکه‌سازی وکالت تا زمان امام هادی علیه‌السلام ادامه داشت تا اینکه کار به نقطه‌ای حساس رسید. این نقطه حساس دین‌داری مستقلانه بود. یعنی دین‌داری بدون حضور امام. کم‌کم از خط وکالت به نیابت رسیدیم. آماده‌سازی‌ها برای غیبت امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف در حال انجام بود و پله‌پله بالاتر می‌رفت تا زمانی که غیبت صغری و سپس غیبت کبری اتفاق افتاد. در غیبت کبری باید برای مردم یک محل رجوع تعریف می‌شد. اینجا بود که از خط نیابت به خط فقاهت می‌رسیم‌. یعنی عالِمی باشد که از منابع تعریف شده استدلال کند. توجه داشته باشید که خط فقاهت صرفا استدلال یک مسئله فقهی مثل وضو و غسل نیست؛ بلکه وظیفه هدایت اجتماعی را به دوش دارد. در دوره‌های بعدی این خط فقاهت اهمیتش بیشتر روشن می‌شود. عده‌ای سعی می‌کردند با سیستم نقل، منابع را حفظ کنند و مسائل را بیان کنند؛ اما بعد در یکسری موارد فهمیدیم که این محتواها نیاز به پالایش دارد. باید اصل‌های آن گرفته شود و در موارد دیگر پیاده‌سازی شود که علم کلام و اصول و... بوجود آمد. در زمان صفویه به این رسیدیم که برای حفظ دین از تهاجمات مختلف دشمنان اسلام به یک حکومتی پناه ببریم و از طریق آن دغدغه‌های اجتماعی را پیش ببریم که در آخر نتیجه این کار همچنان کامل نبود چون هرچه باشد باز هم حکومت در دستان افراد ظالمی (شاهان) بود. در دوره‌های بعدی یعنی قاجار این قدرت را پیدا کردیم که علیه برخی دستورات حکومتی عمل کنیم، مثل نهضت تنباکو. بعد از آن نهضت مشروطه شکل گرفت که متاسفانه بخاطر یکسری مشکلات کلا نتیجه‌ای برعکس داد و از دل این نهضت حکومت فاسد رضاخان درآمد. به جایی می‌رسیم که دشمن ما، دشمن اسلام، هرطوری سعی می‌کند ما را سرکوب کند، اسلام را سرکوب کند. سوال اساسی مطرح می‌شود: چطور از سلطه خارج بشویم؟ چند نظر: ۱- اسلام برائتی ۲- اسلام مناسکی ۳- اسلام تراثی ۴- اسلام لیبرالی وجه اشتراک تمام این نظرات "عدم ورود (کلاً یا بدون اولویت) به مسائل اجتماعی" است. جواب به این نظریات: دشمن اصلا می‌گوید باید تمام این موارد را من تعریف کنم. از اساس همه‌چیز در دست من باشد. اسلامی که من تعریف می‌کنم. دینی که من تعریف می‌کنم. یکی از ابزارهایش هم ابزار سلطه است. در اینجا اسلام شما هم تحت فرمان او درمی‌آید. حال می‌خواهید چه کنید؟ 🔵 حوزه علمیه شهید برونسی (ره)
🏡آغاز پیش ثبت نام مدارس شهید برونسی 📍پسرانه _ دخترانه / ابتدایی _ متوسطه ☎️ تلفـــن راهــنما ۰۵۱۳۱۸۸۴ داخـــلی ۳۱۷ 🌐 پــیــش ثــبت نام در www.bronsi.ir ‼️دانــش آموزان فــعلی مــدارس شهــــید برونــــسی نیــازی به پیش ثبت نام ندارند. 🔗 ایتا / آپارات / سایت
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥀بوی سجاده خونین کسی می آید ⚫️شهادت مولای متقیان حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) بر شما شیعیان تسلیت باد🏴 🔵 حوزه علمیه شهید برونسی ره
بسمه تعالی اولیای محترم دانش‌آموزان عزیز با سلام و احترام ⚫️ بدین‌وسیله از جنابعالی دعوت به عمل می‌آید در جلسه «جهاد تبیین» که به صورت مجازی و با سخنرانی جناب سرهنگ میرکتولی برگزار می‌گردد، حضور به هم رسانید. ◼️ در این نشست، به بررسی و تبیین مسائل و موضوعات مهم روز جامعه و همچنین نقش آگاهانه خانواده‌ها در ارتقای سطح بینش و آگاهی دانش‌آموزان پرداخته خواهد شد. بدیهی است حضور و مشارکت ارزشمند اولیای گرامی می‌تواند نقش مؤثری در تحقق اهداف تربیتی و تقویت تعامل سازنده میان خانه و مدرسه ایفا نماید. زمان برگزاری: ساعت ۱۶ چهارشنبه ۲۰ اسفندماه لینک ورود به جلسه:https://borunsi.lms2.hozehkh.com/ws/v89 پیشاپیش از حضور و همکاری صمیمانه شما اولیای محترم کمال تشکر و قدردانی را داریم.
🔰راهپیمایی روز جهانی قدس انشاءالله همه به این فریضه ندای لبیک میگوییم و به دنیا نشان خواهیم داد که ملت ایران علی الخصوص جامعه روحانیت حتی یک قدم از آرمان های امام خمینی رحمه‌الله علیه و امام شهید رضوان الله علیه عقب نخواهد ایستاد . 📆 جمعه ۲۲ اسفند 🕰 ساعت ۹:۳۰ صبح 📌 میدان شهدا روبروی مسجد حوض لقمان بسمت حرم مطهر رضوی علیه‌السلام
متن اولین پیام رهبر انقلاب .pdf
حجم: 111.8K
🚨متن کامل اولین پیام حضرت آیت‌الله امام سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی