✍️در چند سال اخیر به خاطر محدودیتهای تحریمی و عدم همکاری شرکتهای خارجی با خودروسازان ایرانی برای تأمین قطعات، قیمت خودرو سیر صعودی به خود گرفت، بهطوریکه در یک مدت کوتاه، قیمت خودرو تا سه برابر هم افزایش یافت که بخش زیادی متأثر از این عوامل بود. علاوه بر این، نوسان نرخ ارز و سیاستگذاری غلط دولت در زمینه سرکوب قیمت عرضه کارخانه، سرمایهای شدن خودرو بهجای مصرفی بودن آن، تقویت و رشد روحیه دلالی در بازار به شیوههای مختلف و گران شدن قیمت مواد اولیه، در سیر افزایشی قیمتها هم تأثیرگذار بود. با این وجود، این روزها برخی سیاستگذاریها در مجلس و کاهش نرخ ارز سبب کاهش قیمت خودرو شده است.
نکات تحلیلی: 1- در حال حاضر معاملات در بازار خودرو به خاطر تعطیلی برخی صنوف، ازجمله نمایشگاههای خودرو، در سطح پایینی قرار دارد و قیمتها همچنان رو به کاهش است و در چند روز گذشته قیمتهای خودرو افت 32 درصدی داشته است. این در حالی است که روند کاهشی قیمتها به دنبال افت نرخ ارز و انتظار مشتریان برای پایینتر آمدن قیمت، همچنان ادامه دارد. 2- مجلس شورای اسلامی جهت بالا بردن بهرهوری، کیفیسازی و همچنین ایجاد رقابت میان خودروسازهای داخلی و با محصولات خارجی، پیشبینی کرده است از چهار منبع میتوان خودرو وارد کرد؛ خودروسازان و قطعهسازها ما به ازای صادرات محصول میتوانند خودرو وارد کنند. افرادی که خارج از کشور دارای ارز و منابع مالی هستند و میتوانند از محل ارز شخصی اقدام به واردات نمایند. گروه بعدی نیز کسانی هستند که نفت را از دولت میخرند و میتوانند از محل صادرات بخش نفتی، اقدام به واردات خودرو کنند.
نکته راهبردی: آنچه در صنعت خودرو مهم است اتفاق بیفتد این است که باید با استفاده از طراحیهای داخلی و ایجاد نوآوری از کپی کاری در حوزه خودرو و مونتاژ خارج شویم و به سمت خلق خودرو با استفاده از طراحی نیروهای متخصص و نخبگان کشورمان حرکت کنیم. مضاف بر این باید طرح تولید خودروی ارزانقیمت و بهروز با استفاده از ظرفیتهای داخلی صورت گیرد که در این راستا شرکتهای خودروساز کشور باید از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، دانشگاههای صنعتی و معاونت علمی و فناوری رئیسجمهوری بهترین بهرهبرداری را ببرند. تنها با همین روشها میتوان به اهداف سند چشمانداز دست یافت؛ در سند چشمانداز ۱۴۰۴، صنعت خودروی ایران باید به تولید ۳ میلیون خودرو دست یابد و حداقل باید سی درصد از این محصولات را به بازارهای خارجی صادر کند.
@hedayatefatemiy
✍️✍️نیروهای جوان انقلابی برای مقابله با تهاجم فرهنگی، ابتکارات بسیار زیبایی داشتهاند؛ یکی از این ابتکارها جشنواره مردمی فیلم عمار است که اولین دوره این جشنواره در سال ۸۹ و در سالگرد تظاهرات ۹ دی ۱۳۸۸ برگزار شد و حدود بیست اثر، همزمان در ۳۰ نقطه از کشور اکران شد.
گزاره تحلیلی: 1- جشنواره فیلم عمار تفاوتهای زیادی با جشنواره فیلم فجر دارد. در جشنواره فیلم عمار، اکران نمایش آثار سینمای انقلاب با پشتوانه مردمی فراهم شده است. با توجه به هویت مردمی «عمار»، در هر مکانی امکان اکران فیلمهای این جشنواره فراهم است؛ مسجد، مدرسه، پارک، حوزه علمیه، پایگاه بسیج، سالنهای نمایش و... گرفته تا منازل؛ و با هر وسیله نمایشی (ویدئو پروژکتور، تلویزیون، کامپیوتر و ... 2- در این جشنواره، مردم و تشکلهای مردمی حامی تولیدکنندگان و آثار سینمایی میشوند و موضوعات اجتماعی در آن برجسته است. 3- برخلاف جشنواره فیلم فجر که در حیطه و انحصار شبکههای عظیم رسانهای است، در این جشنواره ویدئوهای کوتاه که از پایگاههای بسیج هم کلید خوردهاند نیز درخشش خاصی دارند و آثار مذهبی و انقلابی در آن موج میزند. 4- اضافه شدن بخش بینالملل باعث شده تا بسیاری از فیلمسازان مستقل که فریاد بیداری آنها شنیده نمیشد، در این جشنواره شرکت كنند. 5- میهمانان ویژه عمار و سوپراستارهای این جشنواره، مادران و پدرانی هستند که پای انقلاب جوان دادند و بانوانی که همدم و شریک زندگی تقدیم راه انقلاب کردهاند. 6- نقطه عطف جشنواره در یک اسفندماه 91 و بعد از جشنواره سوم اتفاق افتاد؛ دیداری که خستگی را از تن همه بیرون برد؛ رهبر معظم انقلاب پس از شنیدن صحبتهای جمعی از حاضرین، توصیههایی نمودند و توجه به موضوع دین و معارف دینی و همچنین انقلاب اسلامی و ارزشهای انقلاب در این جشنواره را اقدامی مبارک خواندند و تأکید کردند: «نگاه به هنر اسلامی و سینمای دینی باید نگاهی بلندمدت و همراه با برنامهریزی دقیق و امید به آینده و بهرهگیری مناسب از ابزار هنر برای تأثیرگذاری حداکثری باشد».
نکته راهبردی: جشنواره فیلم عمار یک ابتکار بسیار مهم برای پرورش نیروهای انقلابی، دغدغهمند و راهگشا در عرصههای اجتماعی است که با هزینههای اندک محصولاتی را تولید میکنند که میتواند در زمانه حال راهگشا باشد. این روش و ابتکار میتواند نیروهایی تربیت کند که چشمشان به سینمای وابسته به متن، ساختار و هیاهوی غربی نباشد. انشاءالله این جشنوارهها بتواند خلأ حضور نیروهای انقلابی در عرصه مهم سینمای کشور را مرتفع کند
@hedayatefatemiy
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قطب نما ۱۶۰
پیام شهادت دانشمند پاسدار و خادم ملت
@hedayatefatemiy
AUD-20201201-WA0035.mp3
783K
👆
🔴اکثر کسانی که به دوزخ میروند، به خاطر نفهمیدن این حقیقت است!
👈🏻 این رو به فرزندتون یاد بدید...
༺✾➣♡➣✾༺
@hedayatefatemiy
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان شهید فخریزاده درمورد مذاکره با آمریکا
🔹شهادت حاج قاسم نشان داد که نمیتوان به آمریکا اعتماد کرد. زده کشته و پیغام میفرستد که تنشزدایی کنیم.
🔹این گرگ، گرگ است و تا مادامی که خوی خود را زمین نگذاشته نباید رفت پای میز مذاکره.
@hedayatefatemiy
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاضری امام حسین علیه السلام رو کمک کنیم یا نه؟!...
#استادپناهیان
@hedayatefatemiy
✅ سه نكته درباره دوستى با نامحرم
1⃣ دوستى با نامحرم از نظر قرآن حرام است، چه با اطلاع و اجازه پدر باشد و چه بدون اجازه، چه با هدف ازدواج باشد و چه نباشد،
چه دوستى با نامحرم فاميل باشد چه غريبه، چه قصد بدى در كار باشد، چه نباشد، چه با انگيزه هاى خيرخواهانه باشد همچون راهنمايى ديگران، آموزش علمى، رفع افسردگى يا نباشد، چه در محيط كارى با همكاران باشد و چه در محيطهاى آموزشى و دانشگاهى.
2⃣ وساطت در دوستى هاى نامشروع نيز حرام است.
3⃣ وعده و قرار با چنين دوستانى حرام است و سفر به عنوان ديدار آنها سفر معصيت محسوب مى شود و بايد در چنين سفرهايى نماز را كامل خواند. قرآن مى فرمايد:
«لا تُواعِدُوهُنَّ سِرًّا»
پنهانى با آنها قرار نگذاريد.
@hedayatefatemiy
امام علی علیهالسلام فرمودند:
🌴 لا تجعلنّ للشيطان فيك نصيباً، و لا على نفسك سبيلاً.
🍃 برای شيطان در خود بهره ای قرار مده و راه او را بر نفس خود باز مگذار
📖 نهج البلاغه، نامه17
@hedayatefatemiy
⭕️ نشست برخط «تحلیل رسانه ای ترور شهید محسن فخری زاده در ایران»
🔻سخنران: دکتر محمد حسن قدیری ابیانه
«سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا و تحلیلگر مسائل بینالملل»
⏳جمعه ۱۴ آذر - ساعت ۲۰
📌لینک ورود به نشست:
https://bbb.ibasir.ir/b/vhw-vnw-ddq
⭕️محورهای عملیات ترور ادراکی - شناختیِ جریان نفوذ و غربگرایان در پی ترور شهید محسن فخری زاده
#سواد_رسانه
#جنگ_ادراکی
#ترور
#شهید_فخری_زاده
@hedayatefatemiy
۱۲۳.docx
35.9K
🌀نسخه word
🔰 یادداشت ثامن (4)
❌ موضوع: " بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج"
✅ گفتار یازدهم تا بیستم
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
@hedayatefatemiy
✍ اولویت های قرآن
🗣 اگر تصمیم دارید به کسی احسان و خوبی کنید به دو تا نکته حواستون باشه؛
1⃣ احسان، حتما بايد همراه با تواضع باشه.👇
❌چون خداوند متکبر و فخر فروش رو دوست نداره.
🕋«إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ مَنْ كانَ مُخْتالًا فَخُوراً»
2⃣ در احسان و خوبی کردن به اولويّتها توجّه داشته باشید؛👇
👈خدا نام والدين رو، قبل از بستگان ،
👈و نام بستگان رو، قبل از يتيم و همسایه آورده.
✔️🗣 یعنی در خوبی کردن ها، اول هوای پدر و مادرتون رو داشته باشید.👌
🕋 وبِالْوَالِدَیْنِ إِحْسَانًا وَبِذِی الْقُرْبَى وَالْیَتَامَى وَالْمَسَاکِینِ وَالْجَارِ ذِی الْقُرْبَى وَالْجَارِ الْجُنُبِ وَالصَّاحِبِ بِالجَنبِ وَابْنِ السَّبِیلِ وَمَا مَلَکَتْ أَیْمَانُکُمْ ( نساء،۳۶ )
✨ ...... به پدر و مادر احسان کنید
✨ و درباره خویشاوندان و یتیمان و مستمندان
✨و همسایه خویش و همسایه بیگانه و همنشین
✨و در راه مانده و بردگان خود [نیکى کنید]
@hedayatefatemiy