#تقوای_انقلابی_گری
❁ به عملکرد دولتمردان و مسئولان انتقاد داریم؟
❁ برای حمله به رژیم صهیونیسـتی عجله داریم؟
❁ برای اجرای طرح عفاف و حجاب، مطالبه داریم؟
❁ به عدم حضور نظامی در سوریه اعتراض داریم؟
❁ برای مقابله با مفسدان، عدالتخواهی داریم؟
🔺همه اینها را باید داشته باشیم؛ وگرنه انقلابی نیستیم.
🔹اما مراقب باشیم: اگر نتیجه اینها، «نا امیدی از اصلاح»، «بی اعتمادی به نظام» و «بدگمانی به آینده» باشد، باخته ایم.
🔺اینها همان عواملی است که باعث سقوط خیلی از انقلابی ها در طول تاریخ شده است.
🔸رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم:
▫️«توصیهی من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همهی قفلها، هیچ گامی نمیتوان برداشت... در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است.» (۱۳۹۷/۱۱/۲۲)
❀•┈┈┈┈┈┈┈•❀•┈┈┈┈┈┈┈•❀
نیش و نوش طلبگی: سایت | ایتا
نیش و نوش طلبگی
#حوادث_منطقه دو ماه پیش، قبل از حمله زمینی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، تحلیل این بود که این رژیم:
امروز رهبر معظم انقلاب این تحلیل را بیان فرمودند:
«رژیم صهیونستی به خیال خود میخواهد از طریق سوریه حزبالله را محاصره و ریشهکن کند اما آن کسی که ریشهکن خواهد شد اسرائیل است.» (۱۴۰۳/۰۹/۲۷)
#وظیفه_جوان_انقلابی
#کار_اجرایی_یا_فرهنگی
▫️در یکی از دیدارهای رهبر انقلاب، فرزند شهیدی از ایشان اینطور می پرسد: پیش روی ما کارهایی اجرایی است مثلاً در ادارهای مشغول شویم یا اینکه نه، بهتر است وارد کارهای فرهنگی شویم؟
🔸رهبر انقلاب پاسخ می دهد:
«کار اجرایی عیبی ندارد، دولت اسلامی است، هر گوشهاش را آدم بگیرد یک کار است منتها کار اساسی عبارت است از هدایت. فرقی نمیکند در دانشگاه؛ در محیط کار؛ یا در محیط اداری، در محیط طلبگی. امروز انگیزهها و فعالیتهایی که در جهت خراب کردن ذهنیت انقلابی در کشور انجام میگیرد کم نیست. ملاک خط مستقیم انقلاب، حرفهای امام است.» (1394/10/18)
❀•┈┈┈┈┈┈┈•❀•┈┈┈┈┈┈┈•❀
نیش و نوش طلبگی: سایت | ایتا
هدایت شده از نیش و نوش طلبگی
#عبرت
#قدرت_خدا
این روزها، خواندن آیات ۳۲ تا ۴۴ سوره مبارکه کهف، زیباست. 👇
🔺ای پیامبر! برای انسان ها، داستان آن دو نفر را مثال بزن:
🔹 به يكىشان دو باغ انگور داده بوديم. دورتادور باغها را با نخلهاى خرما پوشانده و ميانشان هم كشتزارى قرار داده بوديم. درختان هر دو باغ، در تمام فصول سال، فراوان ميوه و محصول مىدادند. جویباری پرآب هم از هر دو باغ عبور داده بوديم.
🔹او درآمدِ هنگفتى داشت. روزى ضمن گفتوگو با دوستش، به فخرفروشى پرداخت: «من، در مقايسه با تو، هم ثروت بيشترى دارم و هم جايگاه اجتماعى بهترى!».
🔹او به خاطر غرور و سرمستی، داشت به خودش ظلم می کرد. با همین حال وارد باغ شد و به دوستش گفت: «گمان نمی کنم هيچ وقت اين باغ از بين برود؛ چون همه امکانات فراهم است. گمان هم نمی کنم قيامتى در كار باشد! بهفرض هم بهسوى خدا برگردانده شوم، حتماً موقعيتم بهتر از اين خواهد بود! چون شايستگى من در دنيا نشانگر لياقت من در آخرت است.»
🔹دوستش، لابهلاى گفتوگو، هشدارش داد: «دارى قدرت كسى را انكار مىكنى كه تو را از جنس خاک و بعد، از ذرهاى ناچيز خلق كرد و سپس آفرينشت را كامل كرد؟! تو ارادۀ او را در آفرينش بىاثر مىدانى؟! بهعكسِ تو، من باور دارم كه قطعاً خدا صاحباختيار من است. كسى را هم شريک كارهايش نمىكنم. تو چرا وقتى وارد باغت شدى، به خواست و قدرت خدا توجه نکردی و «ما شاءَ اَللّٰهُ لا قُوَّةَ إِلاّٰ بِاللّٰهِ» نگفتى؟! اگر مىبينى سرمايه و جایگاهم از تو كمتر است، اينها اصلاً مهم نيست؛ چون عاقبت کارها دست خداست. خدا را چه ديدى؟! چهبسا خدا بهتر از باغ تو را به من بدهد و ازآنطرف، شراره های آفت را از آسمان بر باغ تو بفرستد تا برهوتى بىدار و درخت شود. يا آب باغت طورى در زمين فرو رود كه ديگر ابداً دستت به آن نرسد!»
🔹سرانجام، روزی عذاب الهی باغش را با محصولاتش از بين برد! وقتى ديد باغش كلاً ويران شده، در حسرت هزينههايى كه براى آن كرده بود، دست روى دست مىزد و مىگفت: «اى كاش كسى را شريک خدا در عالَم نمىكردم و فقط به قدرت خدا اعتماد می کردم!»
🔺بله! او که به ثروت و جایگاهش می بالید، در برابر خدا، نه حاميانى داشت كه يارىاش كنند و نه خودش توان يارى خودش را داشت.
🔺بله! اینجاها که همه قدرت ها بی اثر می شود، معلوم مىشود فقط خدا همهكاره است؛ چون تنها خدا حق است و بی عنایت او هیچ چیزی کارساز نیست. او بهتر از ديگران پاداش مىدهد و عاقبتبهخير مىكند.
هُنَالِكَ الوَلَايَةُ لِلَّهِ الحَقِّ هُوَ خَيْرٌ ثَوَابًا وَخَيْرٌ عُقْبًا
❀•┈┈┈┈┈┈┈•❀•┈┈┈┈┈┈┈•❀
نیش و نوش طلبگی: سایت | ایتا
جزوه سازمان سیا خرابکاری ساده.pdf
2.28M
متن اصلی جزوه محرمانه #دستورالعمل_خرابکاری_ساده سازمان سیا. این جزوه سال 2008 از طبقه بندی محرمانه خارج شد.
[منبع: سایت سازمان سیا]
با هوش مصنوعی ترجمه و مطالعه کنید.
❀•┈┈┈┈┈┈┈•❀•┈┈┈┈┈┈┈•❀
نیش و نوش طلبگی: سایت | ایتا
#جزوه_محرمانه_سازمان_سیا
🔺سازمان سیا در سال 1944 با هدف خرابکاری در دیگر کشورها، دفترچه راهنمای نفوذ و خرابكاری ویژهای را تحت عنوان «دستورالعمل میدانی خرابکاری آسان» تدوین کرد. این جزوه با هدف آموزش جریانهای برانداز در کشورهای شرقی تدوین شده بود. این جزوه سالها به عنوان راهنمای آموزشی نفوذیهای آمریکا در کشورها استفاده میشد. در سال 2008 میلادی اسناد مربوط به آن از طبقهبندی خارج شد. این جزوه، خرابکاری را به گروه های مختلفی مانند مدیران، كارمندان و كارگران و آحاد مردم آموزش می داد.
▫️متن اصلی را از اینجا دریافت کنید.▫️
🔺برخی از دستورالعمل های این جزوه را در ادامه می خوانید:
🔸اصرار داشته باشید که همه چیز را از طریق بروكراسی انجام شود. هرگز اجازه ندهید که برای تسریع فرآیند تصمیمگیری راهکارهای میانبر اتخاذ شود.
🔸تا حد امکان مکرر و طولانی صحبت کنید و بخش زیادی از زمان و فرصت خود را به طرح حکایتها و خاطرات شخصی اختصاص دهید. هر از گاهی هم دیدگاههای وطن پرستانهای ابراز کنید! هر زمان هم که ممکن بود در جلسات موضوعات بی ربط را مطرح کنید!
🔸در صورت امکان، همه موارد ارجاع شده جهت اخذ تصمیم را برای مطالعه و بررسی بیشتر به کمیتههای فرعی ارجاع دهید. البته سعی کنید که این کمیسیونها تا حد امکان بزرگ باشند و تعداد اعضای این کمیسیونها هرگز كمتر از پنج نفر نباشد.
🔸بر سر استفاده از عبارات و اصطلاحات دقیق در صورتجلسهها، مکاتبات و طرحها بحث و چانهزنی کنید.
🔸به موضوعاتی که در جلسات گذشته تصمیمگیری شده است، رجوع کنید و سعی کنید با طرح سؤالات و ابهامات جدید مجدداً در مورد آنها بحث شود.
🔸همیشه طرفدار احتیاط و محافظهکاری باشید و از همکاران خود نیز بخواهید که «منطقی» باشند و از عجله بپرهیزید؛ چرا که ممکن است تصمیمات آنها بعداً باعث سرافکندگی یا مشکلات شود.
🔸درباره اولویت داشتن هر تصمیمی نگران باشید. این سؤال را مطرح کنید که آیا اجرای آن کار در صلاحیت مجموعه شما هست و آیا با سیاستهای بالادستی تعارض ندارد؟!
❀•┈┈┈┈┈┈┈•❀•┈┈┈┈┈┈┈•❀
نیش و نوش طلبگی: سایت | ایتا
هدایت شده از نیش و نوش طلبگی
ریشه بسیاری از شبهات درباره انقلاب اسلامی، این سوال مهم است که «چرا مردم انقلاب کردند؟»
به تعبیر بهتر «زمینه ها» و «اهداف» انقلاب اسلامی در ایران چه بود؟
یکی از راه های معتبر برای پاسخ به این سوال، بررسی شعارهای مردم در دوران انقلاب است.
چون شعارها ریشه در ایدئولوژی مردم انقلابی دارد؛ لذا بهتر می تواند به ما نشان دهد که «چرا مردم انقلاب کردند؟»
این جدول ها، برخی از یافته های پژوهش علمی است که در این زمینه انجام گرفته است.
اصل این پژوهش را میتوانید در فصلنامه علوم اجتماعی، سال 1379 شماره 11 و 12 ببینید.