🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 964
✔️احیاگر بعثت، مدافع غدیر و زمینهساز ظهور
✔️عاشورا نتیجه تحریف و انحراف
✔️بیرقی که برافراشته خواهد ماند
✔️شاخص بورس با اقتصاد کشور همخوانی ندارد
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
964.pdf
3.02M
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 964
✔️احیاگر بعثت، مدافع غدیر و زمینهساز ظهور
✔️عاشورا نتیجه تحریف و انحراف
✔️بیرقی که برافراشته خواهد ماند
✔️شاخص بورس با اقتصاد کشور همخوانی ندارد
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
✅ خط تحریف (یکشنبه 2 شهریور)
1️⃣ آیا برجام موجب شکست آمریکا شد؟!
در روزهای گذشته قطعنامه ضدایرانی آمریکا درباره «تحریم تسلیحاتی ایران» با شکست سنگینی در شورای امنیت مواجه شد. قطعنامه آمریکا با ۱۱ رأی ممتنع، ۲ رأی موافق و ۲ رأی مخالف به تصویب نرسید. آمریکا و جمهوری دومینیکن به این قطعنامه رأی مثبت دادند، چین و روسیه به آن رأی مخالف دادند و بقیه اعضا ازجمله انگلیس، فرانسه و آلمان رأی ممتنع دادند. در پی این اتفاق، متأسفانه رسانههای دولتی و اصلاحطلب و همچنین برخی دولتمردان اینگونه وانمود کردند که برجام موجب شکست قطعنامه اخیر آمریکا شد! برخی دولتمردان حتی فراتر از مصادره این اتفاق به نفع برجام، منتقدان را نیز مورد توهین و تمسخر قرار دادند. آمریکا در قطعنامه اخیر شکست خورد؛ علت اصلی این شکست، افول روزافزون ایالاتمتحده و کارنامه ضعیف ترامپ در سیاست خارجی است. اگر قرار بود که برجام اثرگذار باشد، باید همانطور که آقایان روحانی و ظریف و عراقچی و صالحی تأکید کرده بودند، در دیماه ۹۴ تمامی تحریمها بالمره لغو میشد و نه تعلیق. علیاکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی در شهریور ۹۵ اذعان داشت: «در بعد تحریم و مسائل دیگر سیاسی، آمریکاییها از شیوه نادرستی استفاده میکنند. اگر ما وقتی برجام را تنظیم میکردیم، دقت بیشتری میکردیم، این فرصت برای امریکا پیش نمیآمد که از این قابلیت تفسیر بودن سوءاستفاده کند. عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر خارجه نیز در آذر ۹۸ گفت: «نتیجه پایبندی ما به برجام فقط تحریمهای جدید بود.» محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان و مسئول مذاکرات برجامی در آذر ۹۷ تأکید کرد: «نتایج برجام روی هواست».
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
✅ گزارش روز (یکشنبه 2 شهریور)
🔴 تله اروپایی!
وابستگی شدید اروپا به آمریکا در حوزه اقتصاد و امنیت باعث شده است که اتحادیه اروپا در حوزه مباحث بینالمللی بیشتر بهعنوان سخنگوی آمریکا و دنبالهرو سیاستهای این کشور مطرح باشد، تا یک اتحادیه مستقل. ازاینرو یک سناریوی محتمل از عدم حمایت کشورهای اروپایی از سیاست آمریکا در تحریم تسلیحاتی ایران، تقسیم کار داخلی بین اروپا و آمریکا است.
گزاره خبری: روزنامه «واشنگتنپست» نوشت: «مقامات اروپایی بر این باورند که آمریکا درباره تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران مواضع افراطی اتخاذ کرده و هدفش اعمال تحریمهای گستردهتر است. مقامات اروپایی که قاطعانه تفسیر حقوقی آمریکا در خصوص اجرای مکانیسم ماشه را رد میکنند، گفتهاند تمایل دارند به ایران اجازه خریدوفروش سلاحهای پیشرفته متعارف را ندهند. آنها این راهحل را پیشنهاد دادهاند که موقتاً تحریمهای تسلیحاتی تمدید شود؛ اما آمریکا از قبول هر پیشنهادی، امتناع و مواضع افراطی اتخاذ کرده است.»
گزاره تحلیلی: از آنجایی که آمریکا به دنبال دائمی کردن تحریمهای تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران بود و روسیه و چین مخالف سرسخت این موضوع بودند؛ همچنین اروپاییان تمدید دائمی تحریمهای تسلیحاتی را به معنای از بین رفتن کامل برجام میدانستند؛ لذا آنها نیز از دائمی بودن تحریمهای مورد اشاره حمایت نکردند؛ ولی به نظر میرسد کشورهای اروپایی عضو برجام همچنان با یک رفتار منافقانه درصدد ارائه پیشنهاد تمدید دوباره تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران بهصورت موقت بر خواهند آمد. طبق برجام و بر اساس تأییدیه قطعنامه 2231 سازمان ملل، تحریمهای تسلیحاتی ایران باید در سال 2020 بهطور کامل لغو گردد، لذا باید نسبت به رفتار جدید اروپا بهشدت حساس بود و نباید هیچگونه خوشبینی نسبت به سیاست، رفتار و اطمینان خاطری از طرف اروپایی داشت. اروپاییها تاکنون ثابت کردهاند که در پازل قدرت همواره در زمین آمریکا بازی کردهاند و اینکه در موضوع تمدید تحریمهای تسلیحاتی، با آمریکا همراهی نمیکنند، نمیتوان به یکباره تصور کرد که اروپا مستقل شده و در راستای منافع آمریکا عمل نمیکند. باید مواظب تله اروپاییها بود، چراکه بیشک سیاست عدمحمایت از آمریکا در موضوع اشاره شده، سیاستی موقتی است. به نظر میرسد، اروپا بازهم میخواهد خود را میانجی ایران و آمریکا معرفی کند.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
✅ حرف روز (یکشنبه 2 شهریور)
🔴 تداوم راه!
شکست مفتضحانه پیشنهاد قطعنامه برای تمدید تحریم تسلیحاتی منقضی شده در برجام و ناکامی تلاش آمریکا برای فعالسازی مکانیسم ماشه و بازگرداندن تمامی تحریمهای بینالمللی علیه ایران در شورای امنیت دو چالش عمده اخیر امریکا است که بازتابهای زیادی داشت و منتقدان ترامپ را بیشتر کرد. اینکه آمریکا در مواجهه با ایران حداقل تا انتخابات 2020 چه خواهد کرد، سؤال مهمی است که لازم است از سوی مسئولان امر مورد توجه جدی قرار گیرد و برای هر سناریویی آماده بود. در این زمینه نکات زیر ارزش توجه دارند:
نکات تحلیلی: 1- پیگیری روند حقوقی آغاز شده در مباحثه اخیر اعضای شورای امنیت میتواند حتی تحولی در ساختار این شورا ایجاد کند. از میان 15 عضو شورای امنیت، 13 عضو (غیر از خود آمریکا و جمهوری دومینیکن) با ارسال نامههای رسمی مخالفت خودشان را با تفسیر آمریکا از متن قطعنامه 2231 اعلام و تأکید کردهاند آمریکا به جهت خروج از «برجام» در اردیبهشتماه 1397، عضو مشارکتکننده در این توافق به شمار نمیرود و لذا از حقی برای شکایت از ایران و متهم کردن این کشور به «نقض اساسی» تعهدات برجامی و بازگرداندن تحریمهای سازمان ملل برخوردار نیست. 2- مهمترین نکته این است که آیا اروپاییها به خاطر ایران با آمریکا و مکانیسم ماشه مخالفت کردهاند؟ مسلماً نه! واکاوی اهداف و انگیزههای اروپاییها در این زمینه مهم است. به احتمال قوی اروپاییها فعال خواهند شد تا امتیازی که آمریکا از مکانیسم ماشه میخواهد را به بهانه ممانعت از اجرای آن از ایران بگیرند. 3- ایران باید پیام روشنی به اروپاییها و آمریکا بفرستد. این پیام باید چه ابعادی داشته باشد؟ پیام جمهوری اسلامی ایران، تداوم و استمرار راه درستی است که تاکنون، بهتنهایی و با اتکا به داشتههای خود، با وجود موانع بسیار، طی کرده است؛ پیام مقاومت، ایستادگی و امیدواری به آینده روشن پیروزی و عبور از سختیها و مشکلات.
نکته نهایی: ملت ایران امروز نیز همانند همه مقاطع گذشته با موانع و مشکلاتی در حوزههای مختلف روبرو است که لحظهای نباید از اندیشیدن و پیدا کردن راهحل برای آنها غافل شد؛ اما مهم این است که در چنین بزنگاهی بهاندازهای که مراقب توطئههای بیرونی و تحریمها هستیم، مراقب ترفندهای جریان تحریف که هموار کننده راه تحریم هست نیز باشیم. سروکله جریان تحریف چون زیست انگلی دارد، در اینجا پیدا میشود؛ برای ناامیدسازی، ایجاد رعب و هراس از آمریکا، غیرقابلحل دانستن مشکلات و ... تا روایت خود را که دعوت به ذلت مذاکره با آمریکاست را به خورد مردم بدهد. روشنگری و تبیین درست این صحنه، وظیفه سنگین امروز تمامی تبیینگران کشور، از دانشگاهیان تا حوزویان، از کارگران تا کارگزاران و عموم مردم است.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
عاشورا .pdf
181.1K
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت
✍️ عاشورا نتیجه تحریف و انحراف
❇️به قلم: سردار یدالله جوانی- کارشناس مسایل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴 یادداشت اختصاصی/
❇️نخستین و ریشهایترین جهاد؟
🔷انقلاب ملت ایران در چهار دهه گذشته فراز و نشیبهای زیادی داشته است و تهدیدات گوناگونی را دفع کرده و در پس هر تهدیدی قویتر از گذشته به راه خود در مسیر تعالی و پیشرفت ادامه داده است. اما در دوره کنونی تهدیدات بیرونی با آسیبهای درونی همافزایی تأملبرانگیزی پیدا کرده اند، برخی کمکاریها و سوء تدبیرها در کنار تبلیغات خارجی و همنوایی برخی عناصر داخلی در ناامید کردن جامعه تاثیر انکارناپذیری دارند.
🔶اگر در گذشته این رسانههای بزرگ بودند که حرف اول را جنگهای تبلیغاتی و روانی میزدند، امروزه رسانههای خُرد، سازنده و جهتدهنده بخش اعظمی از افکار عمومی شده و سهم رسانههای بزرگ را در ارتباط مستقیم با عامه مخاطبان کم کردهاند. لذا رسانههای بزرگ با تغییر تاکتیک علاوه بر هدفگیری افکار عمومی جامعه، صاحبان رسانههای خُرد و نخبگان را نیز هدف قرار گرفته تحت شمول ایدههای خود قرار دادهاند.
🔻از اینرو دو ضرورت عمده پیش روی جریان انقلابی و جوانان حزباللهی وجود دارد که رهبر معظم انقلاب اسلامی در فرازی از بیانیه گام دوم انقلاب از آن به «نخستین و ریشهایترین جهاد» یاد کرده اند؛ اول آنکه در روند و نبرد روایتها، ترس و ناامیدی را از خود و دیگران برانند و دوم آنکه در راهاندازی و بهرهگیری از رسانههای خُرد (کانالهای طرح ثامن) در دام صحنهسازیهای رسانههای بزرگ قرار نگیرند چراکه تاکتیک نوین رسانههای بزرگ تعیین زمین بازی برای رسانههای خُرد است. ما برای شکستن محاصره تبلیغاتی ایران اسلامی نیازمند حرکت رسانهای جبهه ای هستیم، لذا کانالهای طرح ثامن باید از پراکندهکاری پرهیز نمایند و محور جلسات دو هفته یکبار خود را، از کانال مرجع این طرح یعنی از کانال معیار (پیامرسان های سروش ایتا و روبیکا) برداشت نمایند و همچنین برای جذب مخاطبان موردنظر به کانالهای خود، طرحهای ابتکاری و بومی و محلی، تدوین و اجرا کنند.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴 #وقت_اضافی_نداریم | یک سال یعنی سه تا صد روز به اضافه یک ۶۵ روز‼️
🔻رهبر انقلاب در دیدار تصویری امروز با دولت:
✅ کاری کنید با نام نیک از شما یاد کنند:
🔹از امروز سال آخر دولت شروع میشود. این آخرین فرصت شما برای کار کردن است. اینجور نباید تصور کرد که یک سال چیزی نیست؛ نه یک سال خیلی زمان است. یک سال یعنی سه تا صد روز به اضافه یک ۶۵ روز؛ زمان کمی برای کار نیست. بههیچ وجه نباید به چشم وقت اضافی به سال آخر نگاه کرد. بعضی کارهای اساسی در دولت شما ممکن است جواب ندهد اما برای دولت بعد به یادگار بگذارید. بگذارید با نام نیک، با تشکر از شما یاد شود.
✅ انتقاد از واردات گوشی لوکس آمریکایی:
🔹 شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار صرف شده. البته بخش خصوصی این کار را میکند، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد. واردات بیرویه چیز خطرناکی است. گاهی این واردات، واردات لوکس است یعنی هیچ نیازی به آن نیست.
✅ اقتصاد را معطل تحولات خارجی نکنید
🔹 اقتصاد کشور به هیچ وجه نباید به تحولات خارجی پیوند بخورد زیرا این یک خطای راهبردی است. نباید برنامه ریزی اقتصادی برای کشور، معطل لغو تحریمها یا نتیجه انتخابات فلان کشور شود. باید بنا را بر این گذاشت که تحریمها به عنوان مثال تا ده سال دیگر ادامه دارد.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴 میخواهم زندگی کنم!
🔺وزیر نفت : اگر به سال ۹۲ برگردم، وزیر نمی شوم
🔹زنگنه در پاسخ به این سوال که«اگر برگردیم به سال ۱۳۹۲ آیا همین مسیر را طی میکنید؟ » گفت: اگر برگردیم به آن سال دیگر وزیر نمیشوم
🔹میخواهم زندگی کنم
🔹دیگر در نفت هیچ دخالتی نمیکنم
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71